|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
7.3.2009 5:52:42   
Irena83
Sindrom nemirnih nog - zoprna zadeva in se največkrat pojavi zvečer, ko se umirim ob gledanju TV in takrat se začnejo borbe. V bistvu te od kolena do gležnja žgečka nekaj po nogah, ne morem jih imeti pri miru. Pomaga samo, če hodim oz. stojim. Potem si jih namažem s kakim turbo gelom ali pa se vležem v banjo, kjer se mi zadeva potem tudi umiri. Jaz sem se s tem prvič srečala med nosečnostjo in potem sem govorila z eno babico in mi je povedala, da se to imenuje sindrom nemirnih nog. Hitro sem doma pobrskala na netu kaj to sploh je in res imam točno take znake kot jih opisujejo na internetu. Eni reveži pa imajo to vseskozi, samo baje obstajajo zdravila (to je baje nevroliška stvar - se pravi, je povezano z možgani), vendar pa jih v nosečnosti ne smemo uživati. Ampak glede na to, da je imela isti problem tudi moja sestra in teta in da se je to takoj po porodu umirilo, računam, da se bo tudi pri meni. Te tri tedne bom pa že še zdržala user posted image
Kar se pa tiče poškodb iz preteklosti, me pa gleženj boli samo ob spremembi vremena, no tudi koleno, katerega sem imela operiranega še kot aktivna športnica. Ampak moram reči, da s tem pa zdaj nimam težav, no vsaj to.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
7.3.2009 6:19:08   
Grahec
Dobro jutro, dobro jutro tokrat jaz kuham kavico user posted image

user posted image

Lucijo sem že previla in podojila zdaj pa pridno spančka naprej, jaz pa ne morem več. Drugače pa je zlata punči in res samo spi, je in kaka. Mene pa še malo šivi matrajo in ne morem sedeti, ampak počasi se bo že vse uredilo, rabi rana pač svoj čas....

< Sporočilo je popravil Grahec -- 7.3.2009 6:20:05 >

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Irena83)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
7.3.2009 8:29:17   
trinity22
Dobro jutro ...
jaz sem še vedno tu, čeprav so me pa celo noč dajali eni čudni krči na vsake pol ure, tako da sem čist neprespana ... bomo vidli kaj bo prinesel dan, tale naša mala naš že zdaj za nos vlečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
7.3.2009 8:30:36   
PERSIDA
DOBRO JUTRO
Kak lep dan je danes zunaj.Samo mene ne gane danes bom dan kar prespala koliko se bo dalo ,mi malo manjka spanjauser posted image .

No in katera je danes na poti ?Idealen dan za koga na svet spravituser posted image .

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
7.3.2009 8:43:17   
Lolita23
Jutro!!!

Kako smo!!!Dan je tak lep, da ga bom poskusila čimbolje izkoristet, najprej grem na sprehod do trgovine, to bo šlo 45 min, potem pa še kam, pop pa spet, berzveze sam doma študirat, kak naprej, čeprav me nekaj špika, pa nikamor ne pelje.user posted image user posted image user posted image

trinity jaz imam take napade že 2 tedna, pa se nažalost nisem še premaknila do Celjauser posted image

18.3.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
7.3.2009 8:45:15   
mama_milchy
Dobro jutro, dober dan,

kako smo souser posted image ? Kaj pa mamice in user posted image ?
No, moja noč je bila tako tako;nekaj malega sem spala ampak ne kaj preveč; če ni bilo obiskov WC-ja pa mi je zgaga nagajala user posted image  user posted image user posted image  tako mi je zadnji mesec ali dva pri Žigi, zdaj pa skoraj že celo user posted image

Grahec; hvala za user posted image , meni prav paše user posted image ; Lucija je pa pridna user posted image , če je mami naspana
Persida, danes pa je res lep dan zunaj, končno je user posted image  in prav je tako....kako sta tvoja dva user posted image  user posted image ?

Mi2 z Žigcem se bova zdaj lepo preoblekla in šla do trgovine po svež user posted image  in malo sadja; potem pa bova šele zajtrkovala; naš tati pa je že šel na bajto dokončat okna in barvanje polkn in danes bojo kot zgleda tudi delavci streho končali user posted image ; tako da pol se lotimo notranjih del in če gre vse po sreči se že maja lahko selimo v spodnji štuk user posted image  komaj čakam.....

No, da vam povem, da včeraj ko sem šla spat je prišel Žiga k meni in me lepo objel in rekel: ˝mami, meni je hudo, ker mi nisi dala ljubčka za lahko noč; Kaj mi daš enega? ne bom več nagajal in bom poslušal˝ in seveda je mamica takoj začela user posted image ...danes sva pa dobro začela dan, bomo vidli kako bo z njegovo trmo čez dan....

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
7.3.2009 8:48:07   
Tulipan12
DOBRO JUTRO V SONČNO JUTRO! Končno! Mamice, izkoristite ga!!!

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
7.3.2009 8:50:18   
Grahec
mama_milchy Ja Lucija je res pridna in smo kar prespani. meni je malo dolgčas, ker še ni punčka nekaj živahna in aktivna samo je res takuser posted image , ko ne zdržim, da je nebi pestvala pa čeprav spančka in potem ona od ugodja začne stokat oziroma prest kot mucica.

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
7.3.2009 8:55:30   
trinity22
Lolita hvala za informacijouser posted image  sam upam, da bo čimprej, ker še par takih neprespamih noči ....  joj, pol sploh nem mogla it rodituser posted image  Sej tvoj D dan je jutri mogoče pa bo ... no enkrat že sigurno bo, držim pesti, da za obe čimprej,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče bova pa skupi v CE, se morva uskladit, ker spps mi je že pobegnilauser posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
7.3.2009 8:59:58   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Lolita hvala za informacijouser posted image  sam upam, da bo čimprej, ker še par takih neprespamih noči ....  joj, pol sploh nem mogla it rodituser posted image  Sej tvoj D dan je jutri mogoče pa bo ... no enkrat že sigurno bo, držim pesti, da za obe čimprej,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče bova pa skupi v CE, se morva uskladit, ker spps mi je že pobegnilauser posted image

Ti si iz Velenja oz. okolice ne??'user posted image user posted image Joj usklajevanje, mogoč boš šla ti še pred mano nikol se ne ve.user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
7.3.2009 9:02:38   
Tulipan12
En dan me ni bilo na RR, pa so že 3je novi marčevski user posted image ???!!!!user posted image user posted image user posted image
INFINITY, SPPS IN DALI ČESTITAM ZA VAŠE SONČKE, ČESTITAM ZA VSE MUKE, KI SO VERJETNO ŽE POZABLJENE, ČESTITKE TUDI OČETOM, KI TE user posted image  VERJETNO ŽE VESELO ZALIVAJO, DA BODO PRIDNO RASLI!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
7.3.2009 9:08:59   
Tulipan12
Še moje poročilo iz včerajšnjega pregleda:
kg +2
obsega mi ne meri, sama pa si ga tut neuser posted image
naslednji pregled: CTG 12.3., na moj rojstni danuser posted image

Naš user posted image  je težek 3017g, pravilno obrnjen, pretoki ok, plodovnice je dovolj, na posteljici so vidne drobne bele pikice, kar je rekla, da pomeni, da se pripravlja, da bo posteljica odstopila od posteljice, ampak se nič kaj ne mudi, da je to normalno - sem videla, da je ena spraševala glede črnih pik na posteljici - najbrž gre za isto zadevo!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
7.3.2009 9:10:39   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

DOBRO JUTRO
Kak lep dan je danes zunaj.Samo mene ne gane danes bom dan kar prespala koliko se bo dalo ,mi malo manjka spanjauser posted image .

No in katera je danes na poti ?Idealen dan za koga na svet spravituser posted image .

Persida, malo sem v zaostanku, si že dobila voziček?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
7.3.2009 9:16:22   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Irena83

Živjo punce!
Evo jaz pa kot po navadi ne spim :(
Zanima me, če ima še katera težave z dihanjem ko leži. Jaz namreč, ko ležim začnem malo težje dihat, če pa sem pokonci je pa vredu. Ima še katera težave s tem?
Še to me zanima. Tiste mogoče, ki ste že rodile. Koliko cunjic 56 pravzaprav ste potrebovale, baje je najbolje, da imam po večini 62, ker user posted image tako hitro rastejo. Zadnjič sem malo pregledovala cunjice in ugotovila, da imam skoraj vse 62, 56 pa res zelo zelo malo.
Drug teden je polna luna, moram prav spremljat, če bo na ta dan kaj več porodov :)

Težave z dihanjem: jaz jih imam, ko ležim na hrbtu, me začne dušit, na boku pa je kar ok - mi je user posted image  rekel,da spim zelo glasno zanje čase (beri: smrčimuser posted image user posted image user posted image , sam je bil vljuden in je olepšal)! In to je zaradi težav z dihanjem. Zdaj ko se mi je trebuh začel počasi spuščat, je bolje!

(odgovor članu Irena83)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
7.3.2009 9:26:35   
Tulipan12
Tasa_m zelo lepa in ganljiva porodna zgodba!user posted image  sem kot dež!Hvala, da si jo delila z nami!

Neposredna povezava do sporočila: 3515
7.3.2009 9:27:11   
Pupa7
Dobro jutro pupe,

no pri nas pa ni tko lep dan, oblačno precej pa še piha, ko za stavo.... sem še računala na sonce danes, pa da bom šla na sprehod, v tem vetru pa res ne bom hodla trebuha luftat user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

Neposredna povezava do sporočila: 3516
7.3.2009 9:29:12   
Steffi
Dobro jutro še z moje strani.

kljub spodbudnim besedam, ki sem jih včeraj dajala sama sebi, da danes na moj PDP res grem v P, sem še vedno tukaj. Ponoči sem imala kar močne bolečine v spodnjem delu trebuha in sem res mislila, da se bo to razvilo v prave popadke. Tudi moj user posted image  je zelo slabo spal, kot da ga daje trema pred dnevom D, vendar se nič ni zgodilo. Danes se zbudim v lepo sončno jutro brez vsakeršnih znakov, ki bi nakazovali porod.

Bom videla, mogoče pa današnji lep sončen dan še kaj lepega prines.

Drage user posted image  in mamice z user posted image  uživajte v današnjem prečudovitem dnevu.

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3517
7.3.2009 9:31:10   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Živjo punce!
Zanima me, če ima še katera težave z dihanjem ko leži. Jaz namreč, ko ležim začnem malo težje dihat, če pa sem pokonci je pa vredu. Ima še katera težave s tem?
Še to me zanima. Tiste mogoče, ki ste že rodile. Koliko cunjic 56 pravzaprav ste potrebovale, baje je najbolje, da imam po večini 62, ker user posted image tako hitro rastejo. Zadnjič sem malo pregledovala cunjice in ugotovila, da imam skoraj vse 62, 56 pa res zelo zelo malo.
Drug teden je polna luna, moram prav spremljat, če bo na ta dan kaj več porodov :)

Težave z dihanjem: jaz jih imam, ko ležim na hrbtu, me začne dušit, na boku pa je kar ok - mi je user posted image  rekel,da spim zelo glasno zanje čase (beri: smrčimuser posted image user posted image user posted image , sam je bil vljuden in je olepšal)! In to je zaradi težav z dihanjem. Zdaj ko se mi je trebuh začel počasi spuščat, je bolje!

o ti si tud medvedka ratala, jaz včasih sama sebe zbudim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3518
7.3.2009 9:43:38   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Živjo punce!

o ti si tud medvedka ratala, jaz včasih sama sebe zbudim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
7.3.2009 9:46:03   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Dobro jutro še z moje strani.

kljub spodbudnim besedam, ki sem jih včeraj dajala sama sebi, da danes na moj PDP res grem v P, sem še vedno tukaj. Ponoči sem imala kar močne bolečine v spodnjem delu trebuha in sem res mislila, da se bo to razvilo v prave popadke. Tudi moj user posted image  je zelo slabo spal, kot da ga daje trema pred dnevom D, vendar se nič ni zgodilo. Danes se zbudim v lepo sončno jutro brez vsakeršnih znakov, ki bi nakazovali porod.

Bom videla, mogoče pa današnji lep sončen dan še kaj lepega prines.

Drage user posted image  in mamice z user posted image  uživajte v današnjem prečudovitem dnevu.

Mogoče pa boš imela danes priprave na jutrijšnje najlepše darilo za dan žena! Držim pesti!!!user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
7.3.2009 9:49:25   
Pupa7
Spps, ni bila nič šivana in kmalu gredo že domov user posted image user posted image user posted image user posted image kak lepo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3521
7.3.2009 9:50:09   
Anonimen
Še tukaj čestitke vsem novim mamicam! user posted image user posted image user posted image

Pa še dve slikci naše madam. user posted image Una k je na seznamčku je tista iz prvih minutk njenega življenja.

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3522
7.3.2009 9:53:51   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Še tukaj čestitke vsem novim mamicam! user posted image user posted image user posted image

Pa še dve slikci naše madam. user posted image Una k je na seznamčku je tista iz prvih minutk njenega življenja.

user posted image

user posted image

o kaka zaspančica user posted image lušna pupika ni kaj user posted image

in kako se držite? ste pridni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
7.3.2009 9:54:25   
Grahec
Ojla,
jaz sem čisti antitehnik... pa bi vprašala, če bi bila katera pripravljena mi posredovati  svojo tel. cifro na ZS, da ji po MMS pošljem kakšno slikico Lucije in jo potem ona da na forum.

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
7.3.2009 9:55:28   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Ojla,
jaz sem čisti antitehnik... pa bi vprašala, če bi bila katera pripravljena mi posredovati  svojo tel. cifro na ZS, da ji po MMS pošljem kakšno slikico Lucije in jo potem ona da na forum.

najboljše da se na Felix7 obrneš, ker jaz ne morem dajat slikc gor user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?