|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
7.3.2009 9:56:40   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Spps, ni bila nič šivana in kmalu gredo že domov user posted image user posted image user posted image user posted image kak lepo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
7.3.2009 9:58:32   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Še tukaj čestitke vsem novim mamicam! user posted image user posted image user posted image

Pa še dve slikci naše madam. user posted image Una k je na seznamčku je tista iz prvih minutk njenega življenja.

user posted image

user posted image

Prava princeskauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
7.3.2009 10:02:43   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Spps, ni bila nič šivana in kmalu gredo že domov user posted image user posted image user posted image user posted image kak lepo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
7.3.2009 10:05:16   
Anonimen

in kako se držite? ste pridni?

Mala je res pridna. Pravo nasprotje svojemu bratcu. Danes je ponoči spala enkrat celo v kosu 4,5 ure! Pri Juretu to nismo dočakali do pred kratkim. user posted image Sedaj je celo že sprejela dudo, kar je veliko, veliko olajšnje zame, saj bi se drugače non-stop zizala. Posledica full zizanja so tudi moje razpokane bradavice, ki krvavijo, tako da si črpam mleko in ji ga dajem. Če sama ziza, potem tolk krvi še zravn popije, da te kap ko podre kupčka in vidiš kri. No, ampak upam da se kmalu bradavice zacelijo in se bova spet normalno dojile. Se moram pa prav počasi in pazljivo črpati mleko, pa je vse ok in ni krvavo mleko.

(odgovor članu Pupa7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3529
7.3.2009 10:10:08   
Tulipan12

Mala je res pridna. Pravo nasprotje svojemu bratcu. Danes je ponoči spala enkrat celo v kosu 4,5 ure! Pri Juretu to nismo dočakali do pred kratkim. user posted image Sedaj je celo že sprejela dudo, kar je veliko, veliko olajšnje zame, saj bi se drugače non-stop zizala. Posledica full zizanja so tudi moje razpokane bradavice, ki krvavijo, tako da si črpam mleko in ji ga dajem. Če sama ziza, potem tolk krvi še zravn popije, da te kap ko podre kupčka in vidiš kri. No, ampak upam da se kmalu bradavice zacelijo in se bova spet normalno dojile. Se moram pa prav počasi in pazljivo črpati mleko, pa je vse ok in ni krvavo mleko.

Upam, da se težava čimprej odpravi, mene bi tudi kap, če bi to videla, še dobro, da katera kaj tu gor napiše, da se lahko pripravimo na vse te nevšečnosti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
7.3.2009 10:11:15   
Grahec
jasna ful ti priporočam, da ti kdo kupi silikonske nastavke za dojenje. Jaz sem jih imela kupljene pa sem jih potem podarila cimri v P ker je imela iste probleme kot ti inje bila res hvaležna -se ji je ze kmalu potem zacelilo. Pa seveda mazanje z Bepantenom.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
7.3.2009 10:15:09   
Pupa7

no pa sej se bo tud to pocajtalo in bo vse steklo kot mora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
7.3.2009 10:26:23   
suncicica
kaka lepa zgodbica tasauser posted image user posted image user posted image . so mi kar malo solze usle

Stella in Pia

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
7.3.2009 10:28:10   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

kaka lepa zgodbica tasauser posted image user posted image user posted image . so mi kar malo solze usle

ja suncicica ti si kar še tu, si pa res ena redkih, ki nosi dvojčke in bo dočakala rok user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
7.3.2009 10:31:45   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

mama_milchy Ja Lucija je res pridna in smo kar prespani. meni je malo dolgčas, ker še ni punčka nekaj živahna in aktivna samo je res takuser posted image , ko ne zdržim, da je nebi pestvala pa čeprav spančka in potem ona od ugodja začne stokat oziroma prest kot mucica.

moj user posted image  je vedno spraševal, da kdaj bo Žigec malo večji, da se bo lahko z njim igral in da kdaj bo bolj živahen in take, no pol ko pa je Žiga postal večji in živahen pa pravi, da kako je blo takrat fajn, ko je ninal in papal pa smo imeli malo mira zdaj pa je cel halo po hiši user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
7.3.2009 10:31:58   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Irena83

Živjo punce!
Evo jaz pa kot po navadi ne spim :(
Zanima me, če ima še katera težave z dihanjem ko leži. Jaz namreč, ko ležim začnem malo težje dihat, če pa sem pokonci je pa vredu. Ima še katera težave s tem?
Še to me zanima. Tiste mogoče, ki ste že rodile. Koliko cunjic 56 pravzaprav ste potrebovale, baje je najbolje, da imam po večini 62, ker user posted image tako hitro rastejo. Zadnjič sem malo pregledovala cunjice in ugotovila, da imam skoraj vse 62, 56 pa res zelo zelo malo.
Drug teden je polna luna, moram prav spremljat, če bo na ta dan kaj več porodov :)

Težave z dihanjem: jaz jih imam, ko ležim na hrbtu, me začne dušit, na boku pa je kar ok - mi je user posted image  rekel,da spim zelo glasno zanje čase (beri: smrčimuser posted image user posted image user posted image , sam je bil vljuden in je olepšal)! In to je zaradi težav z dihanjem. Zdaj ko se mi je trebuh začel počasi spuščat, je bolje!

težave z dihanjem: jaz jih tudi imam, če sem na hrbtu ampak če si pa dam dva/tri povštra pod glavo oziroma da sem bol pol sede pa je OK; me je pa to noč kr stisnilo, ker sem pristala na hrbtu brez povštra in pol sem mojga user posted image  tako ruknila, da je v spanju rekel: ˝evo, že grem, kaj v Izolo moramo?˝ in pol ko je videl, da sem na hrbtu, se je začel user posted image ; drugače pa spim na levem boku, kolko pač spim user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
7.3.2009 10:32:10   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Dobro jutro še z moje strani.

kljub spodbudnim besedam, ki sem jih včeraj dajala sama sebi, da danes na moj PDP res grem v P, sem še vedno tukaj. Ponoči sem imala kar močne bolečine v spodnjem delu trebuha in sem res mislila, da se bo to razvilo v prave popadke. Tudi moj user posted image  je zelo slabo spal, kot da ga daje trema pred dnevom D, vendar se nič ni zgodilo. Danes se zbudim v lepo sončno jutro brez vsakeršnih znakov, ki bi nakazovali porod.

Bom videla, mogoče pa današnji lep sončen dan še kaj lepega prines.

Drage user posted image  in mamice z user posted image  uživajte v današnjem prečudovitem dnevu.

sej dan je še dolg; kaj veš morda pa boš do večera ti v P user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
7.3.2009 10:32:20   
mama_milchy

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
7.3.2009 10:32:34   
mama_milchy

Še tukaj čestitke vsem novim mamicam! user posted image user posted image user posted image

Pa še dve slikci naše madam. user posted image Una k je na seznamčku je tista iz prvih minutk njenega življenja.

user posted image

user posted image

iiiiiii, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
7.3.2009 10:32:41   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Ojla,
jaz sem čisti antitehnik... pa bi vprašala, če bi bila katera pripravljena mi posredovati  svojo tel. cifro na ZS, da ji po MMS pošljem kakšno slikico Lucije in jo potem ona da na forum.

lahko meni pošlješ po meilu al pa preko ZS-ja, tel.št. pa bomo poskusle uredit, če ne pa bo feliša to zrihtala user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
7.3.2009 10:33:17   
mama_milchy

pošlji koga v lekarno naj ti vzame silikonske nastvake za prsa in jih tudi fajn namaži z lanolinom ali pa bepanthenom pa bo šlo tudi dojenje; jaz sem jih imela od chiccota in so res dobri, se ti v celoti zalepijo na prsa in tudi lepo gor držijo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
7.3.2009 10:38:22   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

ja suncicica ti si kar še tu, si pa res ena redkih, ki nosi dvojčke in bo dočakala rok user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
7.3.2009 10:41:43   
sanna
ČESTITKE za nove člane user posted image .   user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ste se res začele vrstiti kot po tekočem traku. Jaz sem po tistih čudnih bolečinah še vedno tukaj, se nič ne dogaja, se user posted image  nikamor ne mudi. Sploh ne ve kako lep dan zamuja.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
7.3.2009 10:47:39   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

ČESTITKE za nove člane user posted image .   user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ste se res začele vrstiti kot po tekočem traku. Jaz sem po tistih čudnih bolečinah še vedno tukaj, se nič ne dogaja, se user posted image  nikamor ne mudi. Sploh ne ve kako lep dan zamuja.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
7.3.2009 10:47:40   
trezika
AloAlo!
Sn prišla preverit, če že imamo novo mamico... pa ni nič od tega... kaj se čaka? user posted image user posted image user posted image

Pri nas je bil prej tak fajn sonček, sn že planirala kratek sprehod, zdaj pa se je tako grdo pooblačilo, da me je minilo ven it... pa spet sn sama domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3545
7.3.2009 10:48:54   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

AloAlo!
Sn prišla preverit, če že imamo novo mamico... pa ni nič od tega... kaj se čaka? user posted image user posted image user posted image

Pri nas je bil prej tak fajn sonček, sn že planirala kratek sprehod, zdaj pa se je tako grdo pooblačilo, da me je minilo ven it... pa spet sn sama domauser posted image

V MB je isto vremeuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
7.3.2009 10:50:31   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

AloAlo!

trezika, sva že 2 tud jaz bom zdaj zdaj spet sama, pa tud pri nas o sončku ne duha ne sluha, samo grdi veter user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
7.3.2009 10:51:47   
mama_milchy
souser posted image  in mamice, lepo se imejte, jaz grem ven na sonček, greva z Žigcem na igrišče in veste kaj se bova igrala.....greva brcat žogo user posted image ...morda me pa pol kr direkt v P peljejouser posted image

grahec, sem ti ZS in SMS poslala

se beremo več ksno,

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
7.3.2009 10:53:10   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

souser posted image  in mamice, lepo se imejte, jaz grem ven na sonček, greva z Žigcem na igrišče in veste kaj se bova igrala.....greva brcat žogo user posted image ...morda me pa pol kr direkt v P peljejouser posted image

grahec, sem ti ZS in SMS poslala

se beremo več ksno,

mamaM uživajta, pa lepo fuzbaliraj user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3549
7.3.2009 10:55:25   
Pupa7
a veste koga pogrešam, našo felišooooo, le kje se skriva madam user posted image da nam ni ušla v Puser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?