|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
7.3.2009 10:56:49   
Lolita23
Mogoče nam je pa felix ali pa nobady pobegnila v P!!Nikol se ne veuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
7.3.2009 10:58:43   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Mogoče nam je pa felix ali pa nobady pobegnila v P!!Nikol se ne veuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nekam sumljivo se skrivata, še posebej ker sem feliši sms poslala, pa še ni odgovora... hmmmmm le kam prehiteva user posted image

NoBady pa tud, no ja samo ona je že jutri na vrsti, tak da ji je oproščeno user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
7.3.2009 10:59:25   
Pupa7
Lolita, a pri tebi pa kar še nič, nobenih znakov? Ja sej, si rekla da zgleda greš čez rok user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
7.3.2009 11:01:48   
trezika
se vidi, da mi je dolgčas...sn začela rač. igrice igrat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
7.3.2009 11:03:15   
sanna
Toliko o lepem vremenu, se sonček nekaj skriva. Sem se razpiuser posted image   pa grem kar likat. Se kasneje beremo!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
7.3.2009 11:03:24   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

se vidi, da mi je dolgčas...sn začela rač. igrice igrat user posted image user posted image user posted image

mene pa tak drži da bi šla kam ven... mogoč grem pa clo na obisk do sester od mojga, sam moram prevert, če je tašča doma, potem raj ne grem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
7.3.2009 11:03:35   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Lolita, a pri tebi pa kar še nič, nobenih znakov? Ja sej, si rekla da zgleda greš čez rok user posted image

Neki znaki so, sam tak skoraj vsak dan.user posted image user posted image user posted image user posted image le da me danes špika v valovih v spodnjem delu trebuhauser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
7.3.2009 11:04:01   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Toliko o lepem vremenu, se sonček nekaj skriva. Sem se razpiuser posted image   pa grem kar likat. Se kasneje beremo!

ne pretiravaj, da te ne zvije kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
7.3.2009 11:04:48   
Pupa7

Neki znaki so, sam tak skoraj vsak dan.user posted image user posted image user posted image user posted image le da me danes špika v valovih v spodnjem delu trebuhauser posted image user posted image user posted image user posted image

znaki znaki ja, tud jaz jih mam pune, na CTG pa ravna črta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
7.3.2009 11:06:53   
Lolita23

znaki znaki ja, tud jaz jih mam pune, na CTG pa ravna črta user posted image user posted image user posted image

Moj se heca važen, da imaš glavni znak user posted image trebuhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdajle zamesim pizzo pa grem v en hrib nasprehod, potem pa še k tašći, potem pa upam, da grem kam, če ne pa filmski maratonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
7.3.2009 11:07:00   
trezika

mene pa tak drži da bi šla kam ven... mogoč grem pa clo na obisk do sester od mojga, sam moram prevert, če je tašča doma, potem raj ne grem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moja zlata tašča pa glih kosilo kuha...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
7.3.2009 11:07:16   
Tulipan12

Sem šla malo seznam gledat - full lepo zgleda, ko je pravi vrstni red, tak da Lolita, nizki štart ti priporočam!
Katera zdaj skrbi za seznam, ko ni SPPS? Mislim, da smo enga ven spustile... bi ga nalimala, pa ne znam...user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
7.3.2009 11:08:46   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
7.3.2009 11:12:40   
NoBady
Dobro jutro.... sm pršla na hitrco prečekirat če je kira v P. pa ni nč vidt... user posted image
js sm še doma, pa tut še bom, nč ne kaže, tut da bi slučajno kaki znaki bli, da bi me kej špikal? nč od nčuser posted image

za felišo je pa res sumljivo da je ni nč, ponavad pride okol 10 se mal javit ne? zvečer je tut ni blo nč goruser posted image

kaj pa novo, se je že kaj javila? kje se pa ona skriva?user posted image

user posted image user posted image user posted image   zdej sm pa js ko en policaj, k neki zaslišujem....

nič, sonček se je sicer skril, ampak me vseen ven vleče, pridem mal kasnej čvekatuser posted image papa

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
7.3.2009 11:16:18   
lejca
Dober dan vsem skupaj...

Se ze neki casa nisem oglasila..ko pa se tolk hiter zmatram,da sem po vecini kr na kavcu..na zalost nimam prenosnikauser posted image .

Kot vedno se zahvaljujem Pupi ,ki me redno obvesca o novih clanih...tud jaz bi vas rada obvestila o nasem novem clanu ampak je odlocen,da mu je prevec lepo v mojem busiju in noce venuser posted image

Vceraj sem imela pregled, mali pridno pridobiva na tezi,da me je kr strah, kolk bo mel na koncu saj ima ze 3400g. Sem se vedno zaprta,nic znakov odpiranjauser posted image ...me pa vedno pogosteje dajejo krci . Moji podatki so: 114cm obseg busija, skupaj 18 kg, naslednji pregled 16.3...ce ne bo prej ze porod...mislim da nisem nic pozabla.

Dali,Spps, Infinity iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
7.3.2009 11:19:55   
Tulipan12
Jaz pa letim na eno kavico preden se vlije, pa v trgovino po solato in mleto meso za lasagno, zvečer pa imamo prijateljice večerjo za Dan žena in komaj čakam, čeprav sem bila že včeraj zelo aktivna - cel dan v Avstriji v šopingu, zvečer pa na žuru, ker je ena kolegica rodila - aja, RODILA JE 28.2., TO JE BILO PREJŠNJO SOBOTO, VČERAJ PA SE JE ŽE PRIŠLA POKAZAT NA ZABAVO ZA MALO ČASA - PA SUHA JE ISTO KOT PRED PORODOM!!!!user posted image user posted image SREČNICA!user posted image user posted image user posted image
Lepo preživite dan, pa-pa

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
7.3.2009 11:20:06   
lejca
Sem brala za nazaj in vidim ,da imate se kr energijo za pospravljanje in za sprehode...jaz sem ze cisto izmucena, k sreci moj veliko postori..ampak bo ze slo...sploh se mi nic ne da in se dolgocasim na kavcu ali postelji...mojmu vcasih tolk zatecnarim,da mam se sebe dostuser posted image user posted image user posted image
Meni je vceraj moj G reku,da gre v drugi ali naslednji nosecnosti porod hitreje, a imate podobne izkusnje?

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
7.3.2009 11:21:52   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dober dan vsem skupaj...

Se ze neki casa nisem oglasila..ko pa se tolk hiter zmatram,da sem po vecini kr na kavcu..na zalost nimam prenosnikauser posted image .

Kot vedno se zahvaljujem Pupi ,ki me redno obvesca o novih clanih...tud jaz bi vas rada obvestila o nasem novem clanu ampak je odlocen,da mu je prevec lepo v mojem busiju in noce venuser posted image

Vceraj sem imela pregled, mali pridno pridobiva na tezi,da me je kr strah, kolk bo mel na koncu saj ima ze 3400g. Sem se vedno zaprta,nic znakov odpiranjauser posted image ...me pa vedno pogosteje dajejo krci . Moji podatki so: 114cm obseg busija, skupaj 18 kg, naslednji pregled 16.3...ce ne bo prej ze porod...mislim da nisem nic pozabla.

Dali,Spps, Infinity iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE ZA PREGLED, UPAM, DA BOŠ ČIMPREJ REŠENA IN BOŠ DO NASLEDNJEGA PREGLEDA ŽE CARTALA!!!user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
7.3.2009 11:22:41   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

SPPS pa nam sporoča:

Oj, pa nam je uspelo dočakati novega člana družine. Naš Marcel je težek 3830 g in 52 cm, tudi z atijevo pomočjo je privekal na svet.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
7.3.2009 11:22:44   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

kje se pa novo dans skriva??? 
mogoče je šla v P. spps družbo delat??user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image lepo, da me pogrešate! Ne, se še ne dam!user posted image user posted image user posted image
Mam pa vgnezditveno (konkretno), sem celo stanovanje zglancala,: mi je šlo tak na živce, ko sonce posveti, pa se prah začne kr dvigovati. user posted image

pa kaj ve? Kaj novega razen Spps, Dali!
še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image . Spps je bila hitra. V parih urah. Če bo moj porod tak brzinski, se ne bi nič pritoževala!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
7.3.2009 11:24:02   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Dobro jutro.... sm pršla na hitrco prečekirat če je kira v P. pa ni nč vidt... user posted image
js sm še doma, pa tut še bom, nč ne kaže, tut da bi slučajno kaki znaki bli, da bi me kej špikal? nč od nčuser posted image

za felišo je pa res sumljivo da je ni nč, ponavad pride okol 10 se mal javit ne? zvečer je tut ni blo nč goruser posted image

kaj pa novo, se je že kaj javila? kje se pa ona skriva?user posted image

user posted image user posted image user posted image   zdej sm pa js ko en policaj, k neki zaslišujem....

nič, sonček se je sicer skril, ampak me vseen ven vleče, pridem mal kasnej čvekatuser posted image papa

Tukaj sem! Ti si še tudi tu?user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
7.3.2009 11:24:41   
novo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moja zlata tašča pa glih kosilo kuha...

Moja je pa tak zlata, da je šla in pride na kosilo, ki ga bom skuhala! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
7.3.2009 11:25:28   
novo

js tudi, sam ponoči, na Ctg pa še ne grem, ker bo ista pesem, ko pri tebi.user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
7.3.2009 11:26:16   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Še tukaj čestitke vsem novim mamicam! user posted image user posted image user posted image

Pa še dve slikci naše madam. user posted image Una k je na seznamčku je tista iz prvih minutk njenega življenja.

user posted image

user posted image

Prava princeskauser posted image user posted image user posted image

Same lepotičke in lepotci! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
7.3.2009 11:27:27   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

in kako se držite? ste pridni?

Mala je res pridna. Pravo nasprotje svojemu bratcu. Danes je ponoči spala enkrat celo v kosu 4,5 ure! Pri Juretu to nismo dočakali do pred kratkim. user posted image Sedaj je celo že sprejela dudo, kar je veliko, veliko olajšnje zame, saj bi se drugače non-stop zizala. Posledica full zizanja so tudi moje razpokane bradavice, ki krvavijo, tako da si črpam mleko in ji ga dajem. Če sama ziza, potem tolk krvi še zravn popije, da te kap ko podre kupčka in vidiš kri. No, ampak upam da se kmalu bradavice zacelijo in se bova spet normalno dojile. Se moram pa prav počasi in pazljivo črpati mleko, pa je vse ok in ni krvavo mleko.

user posted image user posted image user posted image , da se ti bradavice čimprej zacelijo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?