|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
17.3.2009 12:11:10   
Dudica1
zoja upam da dobiš,sporoči kaj bo!  a tale slikca vam je ušla...sm jo skopirala od aprilčic...user posted image user posted image user posted image

http://www.shrani.si/f/14/Zu/2cWLQp1R/4/ikea.jpg

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
17.3.2009 12:11:10   
lake
Lepe in poceni nalepke majo tud v trgovini KIK, al pa v DM. Likam pa rada, samo zdej mal s presledki, ker me začne križ bolet. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
17.3.2009 12:14:04   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

mene sploh MOJA RINGARAJA....flaska ti pa cist tih bod!!!grem zdele cistilko klicat k je ekran cist poslinjen!!!!PA VOGAL OD MIZE TUD ZE NACET!!!

ekran pa mizo kar na miru pustiuser posted image Raje se nad hladilnik spraviuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
17.3.2009 12:14:27   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Lepe in poceni nalepke majo tud v trgovini KIK, al pa v DM. Likam pa rada, samo zdej mal s presledki, ker me začne križ bolet. 

user posted image Bom šla pogledat

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
17.3.2009 12:17:12   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

zoja upam da dobiš,sporoči kaj bo!  a tale slikca vam je ušla...sm jo skopirala od aprilčic...user posted image user posted image user posted image

user posted image

A v Ikeo moram po take obešalnike za brisače? Sam najbrž so razprodani- ko sem bila tam, jih nikjer ni bilouser posted image Kdaj dobijo novo pošiljko, da si grem po ene tri? Nimam kam brisač obešatuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
17.3.2009 12:18:35   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

A v Ikeo moram po take obešalnike za brisače? Sam najbrž so razprodani- ko sem bila tam, jih nikjer ni bilouser posted image Kdaj dobijo novo pošiljko, da si grem po ene tri? Nimam kam brisač obešatuser posted image

user posted image user posted image user posted image dej pol povej ko greš da še zame prneseš ene tri komade  user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
17.3.2009 12:21:27   
pokica_
Dobra so ta obešala, kaj? user posted image Jaz sem že prej poštulila k aprilkam in vidla da Ikea nudi nove artikle!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
17.3.2009 12:24:01   
Dudica1
dobri a ,...jaz ne vem a kje bližje se jih ne dobi...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
17.3.2009 12:24:41   
KatMat

mene sploh MOJA RINGARAJA....flaska ti pa cist tih bod!!!grem zdele cistilko klicat k je ekran cist poslinjen!!!!PA VOGAL OD MIZE TUD ZE NACET!!!

ekran pa mizo kar na miru pustiuser posted image Raje se nad hladilnik spraviuser posted image

ves kje je hladilnik!??!!delec...joj...lacna...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
17.3.2009 12:35:48   
petrazg
Joj, samo tale rr ga pa res sračka zadnje dneve... Me kar nekaj ven meče...

Dobre ste, da vam uspe sesati samo 1x na teden. Pri nas po dveh dnevih izgleda tako kot da že mesec ne bi pospravljali... Tako je danes npr...user posted image Likala sem danes že, pa še moram da za malčka enkrat končam... Se mi pa nič ne da... spomladanska utrujenost se me je lotila... user posted image user posted image user posted image

No, ko bo šla katera v Ikeo naj pove... user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
17.3.2009 12:39:44   
FLASK_A
Hehe, Dudica, ti bom povedala ko grem gor, jih bom kar na zalogo kupilauser posted image

KatMat, a tebe pa niti obešalniki ne ganejo, tako ti kruli po trebuhuuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
17.3.2009 12:45:59   
Dudica1
PETRAZG mene že dolgo daje spomladanska utrujenost...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
17.3.2009 12:51:19   
Anonimen
Dober dan!

Sem danes kar vesela in skačem od veselja... tudi na endokrinološki je bilo vse o.k., sladkor v redu! Zdaj moram samo tako nadaljevati,...
So me pa za celo kilo shujšali. Ampak še vedno zaupam svoji tehtnici.

Tako sem bila vesela, da sem šla kar peš od klinike do Name in uživala v sončku - sem mislila, da imajo tudi v H&M na Čopovi oblekice za otročke, a jih nimajo. Pa sem prihranila nekaj evrčkov.

Miselno sem si privoščila eno veliko tortico...

user posted image

Lepo klepetajte še naprej!

Dudica1 - imaš košek na stojalu ali brez?

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3238
17.3.2009 12:52:09   
petrazg

PETRAZG mene že dolgo daje spomladanska utrujenost...user posted image user posted image user posted image

A res...  user posted image Samo, ko se zavedam, da se bo zdaj samo še poslabševalo user posted image user posted image user posted image Imam vseeno slabooooo vest... ressssss... Sem oktobra mojim in svojmu obljubila, da napišem magistrsko do poroda, sedaj pa ni nič od tega, gnezednje me je minilo... ma sej bo.... Ve ste pa vse tolk pridne...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
17.3.2009 12:54:44   
mayflower
Dudica- hvala za odgovor. Mi je pa rekla, da denar namesto paketa nakažejo šele aprila.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
17.3.2009 12:58:20   
Anonimen
živjo punce men se tud kosilo pečeuser posted image user posted image
tako da bom kmal jedla generalka v kuhinji je končana, juter pa dalje sam ne vem še kaj, aja še posesat moram sam mal kasneje zdej bom mal počivalauser posted image

(odgovor članu mayflower)
  Neposredna povezava do sporočila: 3241
17.3.2009 13:00:50   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: mayflower

Dudica- hvala za odgovor. Mi je pa rekla, da denar namesto paketa nakažejo šele aprila.

ŠEEEEELEEEEE!!!user posted image ...jaz sm pa mislila da bom že zdaj v marcu vse nakupila kar še rabim...user posted image
a pa tud če maš rok takoj prvega v mesecu...user posted image ...kaj pa če kero ful prehiti...?

petrazg jaz nisem nič pridna sem lena ko ...res po pravici povem da se mi ne da nič od ničuser posted image

k.tja super da je vse OK....košek pa imam na stojalu ja in ima taka velika kolesa okrogla...ful je lepi...ko ga prinesem domov dam gor slikce...user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
17.3.2009 13:02:51   
Anonimen
men je tud rekla da bom denar dobila začetek aprila, tako da bom pač zadnji mesec kupovala kar bom ptrebovalauser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3243
17.3.2009 13:06:24   
KatMat

KatMat, a tebe pa niti obešalniki ne ganejo, tako ti kruli po trebuhuuser posted image

nopuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
17.3.2009 13:07:54   
Dudica1

nopuser posted image user posted image user posted image

ne ne pomoje sam pogledala ni dobr...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
17.3.2009 13:14:07   
lake
Ja tele obešalniki niso slabi, samo pomoje ni treba glih v ikeo zarad tega user posted image . Se verjetn pr nsa tud kakšen tak dobi 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
17.3.2009 13:17:04   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ja tele obešalniki niso slabi, samo pomoje ni treba glih v ikeo zarad tega user posted image . Se verjetn pr nsa tud kakšen tak dobi 

ja bi se našlo ja kej mogoče...user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
17.3.2009 13:17:51   
KatMat
jest mam zdej slike golazka pred sabo...ojoj...mati bozja kaj b ga snedla!!!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
17.3.2009 13:19:43   
KatMat
drugac na obesalnik k ga mam doma gre tavelka brisaca za na plažo....user posted image user posted image user posted image

morm ucas kr pazit da si ucka ne staknemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
17.3.2009 13:23:05   
KatMat
A NE vidte da se morta kr fajn drzat pa pazit da ne pade brisaca??
S TOLKSNO SI SE RITKE NE MORM OBRISAT

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?