|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
17.3.2009 11:08:35   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Ne vem cveki,mal se vseeno pozanimaj..
tud jaz šibam,še mal na teraso..
za kosilo bodo pa kar špageti+faširno meso+zelena solata.Lep dan še naprej

ma hvalabogu da greš lahko...pr nas sosed gnojnico potresa in tok smrdi da ne moreš bit zuni kaj šele da bi cunje ven obesu...user posted image user posted image user posted image ...za **** res...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
17.3.2009 11:10:43   
lake
Punce, preveč ste pridne s pospravljanjem. Jst pospravm sprot, pa al prah pobrišem, pa enkrat na teden posesam, pa po tleh pomijem, glih oken pa takih stvari pa ziher ne grem pucat. Sicer pa ideja da začneš pospravljat po 35. tednu, ne vem če je glih fajn, prej bo pol user posted image ven padel, kot zdej.

Kar se pa nohtov tiče si jih pa jst kr sama zrihta, če kera rab francosko manikuro se lahko zmenmo user posted image . Pa kej si narišem gor, al pa nalepke gor prlepm, pa je. Sicer pa mislm da se čez dva meseca ne bom več sekirala kakšne mam user posted image .

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
17.3.2009 11:12:51   
Dudica1
lake jaz sem takoj za da mi mal nohtke zrihtaš...sej sicer si jih sama kr polepšma ampak risat gor se pa sama še nism lotila...user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
17.3.2009 11:20:22   
lake
Sej sploh ni tok težko, mal tanjši čopiček rabš, pa mirno roko. user posted image . Sicer pa zlo lepo zgleda če nalepiš gor nalepke za nohte, daš čez nadlak, in drži ene par dni. Če seveda ne pospravljaš ful. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
17.3.2009 11:22:11   
zoja10
ojla hojla, pr nas spet toplo lepo vreme...

jst sm bla učer v lj, me je  moj peljal in sm kot za šalo metla še z enim izpitom, se človk prou fajn počuti tko k gredo prot koncu...
HB da sm noseča k če ne bi še zdej po centru in btc-ju s sošolkami šetala in pozabla na pot na faxuser posted image user posted image včasih tolk zlo pogrešam... no ja...:D bo pa zdej mal drgač..user posted image

jutri grem zadnjič k zobarju...plačat morm 250 eur za en zob k mi ga je zdravu...tko da vse ostalo odpade..kakšen šoping itd..:D ah ja sej mi tko nč prou ne gre user posted image

tud pr meni bo tko kot sm pr dudici zasledila da bomo zdej bogatejše, kr če do zdej nism mela nič bom mela vsaj porodniško, no ja upam tud na štipendijo.
drgač pa...prehajam tud jst v gnezdenje...sam če svojga gnezda nimaš pol prideš tud mal do kakšne 'depresije' mi se šlepamo mal pr meni mal pr mojmu....hišo pr mojmu rihtamo ...sam gre počas ker še tast zlo komplicira ker ni po njegovo (takih ljudi res ne zastopm)...
jutri bo hišni sestanek..da mu hitro objasnim da se njega kej dost ne tiče kako bom jst žvela, čeprou se grdo sliši...tko je

dost jamranja user posted image user posted image
jst mam tud lepe nohte... ker mi ni nč treba delat ker me mami doma ujčkauser posted image ... moj je pa lih učer reku da če mislm met take nohte k rodim (dolge) da mi jih bo kr on postrigu..user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
17.3.2009 11:26:56   
lake
Vidm da mate vsi neke probleme z tasti, pa svaki... Očitno tašče niso več tahudeuser posted image user posted image . No moja tašča se nč ne vtikuje, moji starši tud ne, svakinje pa itak ne poslušam tud če kej reče. user posted image  

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
17.3.2009 11:32:06   
mayflower
Tiste, ki ste na CSD ŽE ODDALE VLOGO za porodniško- v kolikem času ste prejele odločbo?

Jst sem jo namreč že en teden nazaj in mi je una tetica rekla, da jo bom hitro dobila, mogoče že drugi dan. Je pa še zdej niuser posted image Tako, da me je začelo skrbet, da kaj ni v redu.
Drugače imam že ogromen trebuh user posted image (sploh ne pišem več  kg, ker ste tukej same suhice). Sem zelo zelo okorna. Najhuj je pa moja medenica, ki me nonstop boli. Če spim, če sedim več kot 15 min ....
Še dobro, da je zunaj sonček, da me spravlja v dobro voljo.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
17.3.2009 11:32:06   
Leela
živjo,

zoja10 pridna, čestitke za izpit user posted image .
Gnezdece bo pa že, saj si še mlada. Midva sva šla tudi še v študentskih časih v najem stanovanja, sva imela zelo malo denarja, pa najemnina je bila draga, pa sva se imela prav fajn. S tastom se pa kar pogovori, najbolje je čimprej razčistit, da ne bo kasneje kreg.

Jaz sem šla včer v premaman malo pofirbcat, da kupim bejbiju komletek za iz porodnišnice. No potem sem kupila 2, bolš da ne povem koliko je blo. Sem malo narobe ceno prej pogledala user posted image . Ampak naj bo.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
17.3.2009 11:33:10   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Vidm da mate vsi neke probleme z tasti, pa svaki... Očitno tašče niso več tahudeuser posted image user posted image . No moja tašča se nč ne vtikuje, moji starši tud ne, svakinje pa itak ne poslušam tud če kej reče. user posted image  

jaz tudi nimam problemov, ker so 30km stran. Vsaka stvar je za nekaj dobra user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
17.3.2009 11:33:26   
zoja10
hehe... ne ne kar se tašče tiče sm zamolčala...
sploh pa sm jo že zadnjič strpala v skrinjo user posted image user posted image user posted image user posted image

sej jst se trudim teren napravt da bom mela mir...tko da sm najbrž hudičeva nevesta...taka je cena za uspeh user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
17.3.2009 11:38:40   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Sej sploh ni tok težko, mal tanjši čopiček rabš, pa mirno roko. user posted image . Sicer pa zlo lepo zgleda če nalepiš gor nalepke za nohte, daš čez nadlak, in drži ene par dni. Če seveda ne pospravljaš ful. user posted image

ma ja sej vem ja...bom probala mal eksperimentirat...zdaj kakšn mesec bom še lohk mela nalakirane pol pa menda ni fajn da greš z takimi nohti v porodnišnico...

zoja10 tud jaz imam jutri zobarja...user posted image
pa bogatejše bomo zdaj ja vsaj za tisto starševsko nadomestilo in dodatke...nekaj bo...user posted image ...maš pa prav glede tasta njega nč ne briga kako boš ti živela v svoji hiši in ti določaš kako pa kaj se bo delalo a ne...in to mu kr povej pa bo nehal...user posted image
Drugač sm pa mela tud jaz včasih take probleme s tastom pa sva mu z mojim povedala da naj se v nas ne utikuje ker mi nič ne da zraven da bi jaz lažje živela ker sm brez službe...in pol se je počasi končalo to pametovanje...user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
17.3.2009 11:43:04   
Dudica1
mayflower tud jaz sm že več kot 14 dni nazaj dala vlogo pa ni še nič...za paket/denar mislim...nevem kaj mečkajo...lahko bi že dobil ta denar...user posted image

drugače pa reci za medenico pri svoji G ker dobiš nek pas za medenico...ker če je zlo hudo in ne ukrepaš imaš lahko potem kasneje probleme...kolegica je posledično zarad tega težje rodila in potem še hodit ni mogla ene tri ure po porodu...omeni no pa boš videla...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
17.3.2009 11:50:04   
zoja10
dudica maš zs...

tiste nalepke za nohte so res fajn tko lepo je videt pol... in uni lakeci za risat po nohtih so tud super...zdej k mamo še čas..
razmišljam da bi si eno nego obraza prvoščla jutri, sam če bom res pridna pr zobarju...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
17.3.2009 11:50:28   
FLASK_A
Evo, pa sem skuhala kosilce:

krompirjev golaž s solatko
user posted image

za sladico si je pa moj malček zaželel- kaj pa drugega kot PALAČINKEuser posted image
user posted image

Pa dober tek vsemuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
17.3.2009 11:52:17   
FLASK_A
kje kupite nalepke za nohte? Sem gledala v milerju, pa imajo ful zanič ponudbo, cene so me pa kar zvileuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
17.3.2009 11:53:26   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

drugače pa reci za medenico pri svoji G ker dobiš nek pas za medenico...ker če je zlo hudo in ne ukrepaš imaš lahko potem kasneje probleme...kolegica je posledično zarad tega težje rodila in potem še hodit ni mogla ene tri ure po porodu...omeni no pa boš videla...user posted image

TA PAS JE ZLATA VREDEN!!ZA 70% TI OLAJSA HOJO

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
17.3.2009 11:54:17   
KatMat
JOJ jest pa lacna...ve pa tkole...s slikicami!!! joj....

a se kaksno heca spet tale rr??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
17.3.2009 11:58:47   
Dudica1
zoja si dobila zsuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
17.3.2009 11:59:54   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

tud mene zanima kje se kupi kakšne lepe slikice za nohteuser posted image
KATMAT mene heca...čakam tri ure skor da mi objavi post user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
17.3.2009 12:00:50   
Dudica1
ma kr neki me jeb...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
17.3.2009 12:03:37   
FLASK_A
mene tut heca RRuser posted image
Se mi prav ne da računalnika čakat, misli grejo hitreje kot je tale RR dojemljiv. Pa mi je user posted image zravenuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
17.3.2009 12:04:23   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ja sej sem ti skuhala, kaj je problemuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
17.3.2009 12:04:26   
pokica_
Jst sem pa omesila kruh, ki se zdaj pridno vzhaja, vmes pa čakam, da me prime volja do likanjauser posted image . Obožuje katera sploh likanje? Js ga sovražim, raje kuham 3 dni kot likam eno uro. Sam kaj ko to dvoje res moram jaz delat. No, moj pa vsaj puca....tudi to je nekaj. user posted image
Hvala Flask_a za kosilčeka! user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 17.3.2009 12:05:18 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
17.3.2009 12:06:19   
zoja10
hm kam je pa zginla una povezava od dudice...do tiste lepe slikce?

user posted image al se že men mal meša...user posted image user posted image

zs-ja mi še noče odpret...

slikce jst kupim v DM imajo take lepe bele rožce, k drugo je vse bl tako...

lačna sm..user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
17.3.2009 12:08:55   
KatMat
mene sploh MOJA RINGARAJA....flaska ti pa cist tih bod!!!grem zdele cistilko klicat k je ekran cist poslinjen!!!!PA VOGAL OD MIZE TUD ZE NACET!!!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?