Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:08:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Ne vem cveki,mal se vseeno pozanimaj.. tud jaz šibam,še mal na teraso.. za kosilo bodo pa kar špageti+faširno meso+zelena solata.Lep dan še naprej ma hvalabogu da greš lahko...pr nas sosed gnojnico potresa in tok smrdi da ne moreš bit zuni kaj šele da bi cunje ven obesu... ...za **** res...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:10:43
|
|
|
|
lake
|
Punce, preveč ste pridne s pospravljanjem. Jst pospravm sprot, pa al prah pobrišem, pa enkrat na teden posesam, pa po tleh pomijem, glih oken pa takih stvari pa ziher ne grem pucat. Sicer pa ideja da začneš pospravljat po 35. tednu, ne vem če je glih fajn, prej bo pol ven padel, kot zdej. Kar se pa nohtov tiče si jih pa jst kr sama zrihta, če kera rab francosko manikuro se lahko zmenmo . Pa kej si narišem gor, al pa nalepke gor prlepm, pa je. Sicer pa mislm da se čez dva meseca ne bom več sekirala kakšne mam .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:12:51
|
|
|
|
Dudica1
|
lake jaz sem takoj za da mi mal nohtke zrihtaš...sej sicer si jih sama kr polepšma ampak risat gor se pa sama še nism lotila...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:20:22
|
|
|
|
lake
|
Sej sploh ni tok težko, mal tanjši čopiček rabš, pa mirno roko. . Sicer pa zlo lepo zgleda če nalepiš gor nalepke za nohte, daš čez nadlak, in drži ene par dni. Če seveda ne pospravljaš ful.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:22:11
|
|
|
|
zoja10
|
ojla hojla, pr nas spet toplo lepo vreme... jst sm bla učer v lj, me je moj peljal in sm kot za šalo metla še z enim izpitom, se človk prou fajn počuti tko k gredo prot koncu... HB da sm noseča k če ne bi še zdej po centru in btc-ju s sošolkami šetala in pozabla na pot na fax včasih tolk zlo pogrešam... no ja...:D bo pa zdej mal drgač.. jutri grem zadnjič k zobarju...plačat morm 250 eur za en zob k mi ga je zdravu...tko da vse ostalo odpade..kakšen šoping itd..:D ah ja sej mi tko nč prou ne gre tud pr meni bo tko kot sm pr dudici zasledila da bomo zdej bogatejše, kr če do zdej nism mela nič bom mela vsaj porodniško, no ja upam tud na štipendijo. drgač pa...prehajam tud jst v gnezdenje...sam če svojga gnezda nimaš pol prideš tud mal do kakšne 'depresije' mi se šlepamo mal pr meni mal pr mojmu....hišo pr mojmu rihtamo ...sam gre počas ker še tast zlo komplicira ker ni po njegovo (takih ljudi res ne zastopm)... jutri bo hišni sestanek..da mu hitro objasnim da se njega kej dost ne tiče kako bom jst žvela, čeprou se grdo sliši...tko je dost jamranja jst mam tud lepe nohte... ker mi ni nč treba delat ker me mami doma ujčka ... moj je pa lih učer reku da če mislm met take nohte k rodim (dolge) da mi jih bo kr on postrigu..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:26:56
|
|
|
|
lake
|
Vidm da mate vsi neke probleme z tasti, pa svaki... Očitno tašče niso več tahude . No moja tašča se nč ne vtikuje, moji starši tud ne, svakinje pa itak ne poslušam tud če kej reče.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:32:06
|
|
|
|
mayflower
|
Tiste, ki ste na CSD ŽE ODDALE VLOGO za porodniško- v kolikem času ste prejele odločbo? Jst sem jo namreč že en teden nazaj in mi je una tetica rekla, da jo bom hitro dobila, mogoče že drugi dan. Je pa še zdej ni Tako, da me je začelo skrbet, da kaj ni v redu. Drugače imam že ogromen trebuh (sploh ne pišem več kg, ker ste tukej same suhice). Sem zelo zelo okorna. Najhuj je pa moja medenica, ki me nonstop boli. Če spim, če sedim več kot 15 min .... Še dobro, da je zunaj sonček, da me spravlja v dobro voljo.
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:32:06
|
|
|
|
Leela
|
živjo, zoja10 pridna, čestitke za izpit . Gnezdece bo pa že, saj si še mlada. Midva sva šla tudi še v študentskih časih v najem stanovanja, sva imela zelo malo denarja, pa najemnina je bila draga, pa sva se imela prav fajn. S tastom se pa kar pogovori, najbolje je čimprej razčistit, da ne bo kasneje kreg. Jaz sem šla včer v premaman malo pofirbcat, da kupim bejbiju komletek za iz porodnišnice. No potem sem kupila 2, bolš da ne povem koliko je blo. Sem malo narobe ceno prej pogledala . Ampak naj bo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:33:10
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Vidm da mate vsi neke probleme z tasti, pa svaki... Očitno tašče niso več tahude . No moja tašča se nč ne vtikuje, moji starši tud ne, svakinje pa itak ne poslušam tud če kej reče. jaz tudi nimam problemov, ker so 30km stran. Vsaka stvar je za nekaj dobra
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:33:26
|
|
|
|
zoja10
|
hehe... ne ne kar se tašče tiče sm zamolčala... sploh pa sm jo že zadnjič strpala v skrinjo sej jst se trudim teren napravt da bom mela mir...tko da sm najbrž hudičeva nevesta...taka je cena za uspeh
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:38:40
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Sej sploh ni tok težko, mal tanjši čopiček rabš, pa mirno roko. . Sicer pa zlo lepo zgleda če nalepiš gor nalepke za nohte, daš čez nadlak, in drži ene par dni. Če seveda ne pospravljaš ful. ma ja sej vem ja...bom probala mal eksperimentirat...zdaj kakšn mesec bom še lohk mela nalakirane pol pa menda ni fajn da greš z takimi nohti v porodnišnico... zoja10 tud jaz imam jutri zobarja... pa bogatejše bomo zdaj ja vsaj za tisto starševsko nadomestilo in dodatke...nekaj bo... ...maš pa prav glede tasta njega nč ne briga kako boš ti živela v svoji hiši in ti določaš kako pa kaj se bo delalo a ne...in to mu kr povej pa bo nehal... Drugač sm pa mela tud jaz včasih take probleme s tastom pa sva mu z mojim povedala da naj se v nas ne utikuje ker mi nič ne da zraven da bi jaz lažje živela ker sm brez službe...in pol se je počasi končalo to pametovanje...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:43:04
|
|
|
|
Dudica1
|
mayflower tud jaz sm že več kot 14 dni nazaj dala vlogo pa ni še nič...za paket/denar mislim...nevem kaj mečkajo...lahko bi že dobil ta denar... drugače pa reci za medenico pri svoji G ker dobiš nek pas za medenico...ker če je zlo hudo in ne ukrepaš imaš lahko potem kasneje probleme...kolegica je posledično zarad tega težje rodila in potem še hodit ni mogla ene tri ure po porodu...omeni no pa boš videla...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:50:04
|
|
|
|
zoja10
|
dudica maš zs... tiste nalepke za nohte so res fajn tko lepo je videt pol... in uni lakeci za risat po nohtih so tud super...zdej k mamo še čas.. razmišljam da bi si eno nego obraza prvoščla jutri, sam če bom res pridna pr zobarju...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:50:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
Evo, pa sem skuhala kosilce: krompirjev golaž s solatko za sladico si je pa moj malček zaželel- kaj pa drugega kot PALAČINKE Pa dober tek vsem
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:52:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
kje kupite nalepke za nohte? Sem gledala v milerju, pa imajo ful zanič ponudbo, cene so me pa kar zvile
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:53:26
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 drugače pa reci za medenico pri svoji G ker dobiš nek pas za medenico...ker če je zlo hudo in ne ukrepaš imaš lahko potem kasneje probleme...kolegica je posledično zarad tega težje rodila in potem še hodit ni mogla ene tri ure po porodu...omeni no pa boš videla... TA PAS JE ZLATA VREDEN!!ZA 70% TI OLAJSA HOJO
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:54:17
|
|
|
|
KatMat
|
JOJ jest pa lacna...ve pa tkole...s slikicami!!! joj.... a se kaksno heca spet tale rr??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:58:47
|
|
|
|
Dudica1
|
zoja si dobila zs
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:59:54
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat JOJ jest pa lacna...ve pa tkole...s slikicami!!! joj.... a se kaksno heca spet tale rr?? tud mene zanima kje se kupi kakšne lepe slikice za nohte KATMAT mene heca...čakam tri ure skor da mi objavi post
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 12:00:50
|
|
|
|
Dudica1
|
ma kr neki me jeb...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 12:03:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
mene tut heca RR Se mi prav ne da računalnika čakat, misli grejo hitreje kot je tale RR dojemljiv. Pa mi je zraven
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 12:04:23
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat JOJ jest pa lacna...ve pa tkole...s slikicami!!! joj.... a se kaksno heca spet tale rr?? ja sej sem ti skuhala, kaj je problem
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 12:04:26
|
|
|
|
pokica_
|
Jst sem pa omesila kruh, ki se zdaj pridno vzhaja, vmes pa čakam, da me prime volja do likanja . Obožuje katera sploh likanje? Js ga sovražim, raje kuham 3 dni kot likam eno uro. Sam kaj ko to dvoje res moram jaz delat. No, moj pa vsaj puca....tudi to je nekaj. Hvala Flask_a za kosilčeka!
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 17.3.2009 12:05:18 >
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 12:06:19
|
|
|
|
zoja10
|
hm kam je pa zginla una povezava od dudice...do tiste lepe slikce? al se že men mal meša... zs-ja mi še noče odpret... slikce jst kupim v DM imajo take lepe bele rožce, k drugo je vse bl tako... lačna sm..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 12:08:55
|
|
|
|
KatMat
|
mene sploh MOJA RINGARAJA....flaska ti pa cist tih bod!!!grem zdele cistilko klicat k je ekran cist poslinjen!!!!PA VOGAL OD MIZE TUD ZE NACET!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?