Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:43:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 hvala modrooka:sem si že izračunala in, bo kej velka vsota??? jz sem z mojo kr zadovoljna boljš kot bolniška bo tako da bo kr za zdržat za kavice bo ostalo to je glavno, k zdej mi tud za noht ne ostane svoje al umetne?? svoje, sej umetne so drage no ja sem uporabla napčno prispodobo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:43:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no lunca pol se pa nesekiraj fajn likaj! jz mam pa zdajle pavzo, k imam generalno po kuhinji, omarce sem že zdaj pa še kar je pod pultom in hladilnik, pa sem fertik s kuhinjo kok ste pridne... jz sem pa dons samo pospravla pojstle, pomila posodo in zložila perilo... dovolj za danes... se pa počas odpravljam v ljubljano.. grem po opravkih, popoldne smo pa zmenjene ljubljanske spet bojo tortice
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:44:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 hvala modrooka:sem si že izračunala in, bo kej velka vsota??? jz sem z mojo kr zadovoljna boljš kot bolniška bo tako da bo kr za zdržat za kavice bo ostalo to je glavno, k zdej mi tud za noht ne ostane svoje al umetne?? svoje, sej umetne so drage no ja sem uporabla napčno prispodobo ja kaj pa vem kaj je zate drago... mogoče boš dobila 2000€ porodniške, pa je pol to mala malca
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:45:12
|
|
|
|
Anonimen
|
no ti kr zapravljaj jz ne bom, k nimam s kom ali čim pa še eno tortico namest mene pojej
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:46:20
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no lunca pol se pa nesekiraj fajn likaj! jz mam pa zdajle pavzo, k imam generalno po kuhinji, omarce sem že zdaj pa še kar je pod pultom in hladilnik, pa sem fertik s kuhinjo Jaz sem jo en mesec nazaj spucala,pa se mi zdi da jo bom še ene 3x do maja... se hecam.. s čiščenjem bom začela po 35.tednu,do takrat bom dala mir,da mi kaj ven ne pade.no kakšne prčkarije že,ostalo pa še pride,itak sem pa že vse dva meseca nazaj spucala...me je kar malo strah,da prej ne rodim,je že cela nosečnost bolj boga,zdaj je pa že čist spodaj.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:47:00
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz sm pa včeraj zapravla spet skor vse za te naše otroke...no sm zadovoljna z nakupom...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:47:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no ti kr zapravljaj jz ne bom, k nimam s kom ali čim pa še eno tortico namest mene pojej ja sej jz sem tud brez keša... sem glih plačo dobila pa je že skor ni več... jeb stroški... ampak zase in za pa morm poskrbet pa tud neki sladkega pojest... da bo lepo pridobivala na kilaži - jz pa tud
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:47:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 hvala modrooka:sem si že izračunala in, bo kej velka vsota??? jz sem z mojo kr zadovoljna boljš kot bolniška bo tako da bo kr za zdržat za kavice bo ostalo to je glavno, k zdej mi tud za noht ne ostane svoje al umetne?? svoje, sej umetne so drage no ja sem uporabla napčno prispodobo ja kaj pa vem kaj je zate drago... mogoče boš dobila 2000€ porodniške, pa je pol to mala malca ja ko bi jo le dobila bom mogla pa 4 mesece nič zapravlat da bo 2000€ porodniške, tud WC paperja nbom smela kupt
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:47:59
|
|
|
|
OliveOyl
|
cveka pa si dala tisto vlogo za solidarnostno pomoč na šihtu?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:48:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz sm pa včeraj zapravla spet skor vse za te naše otroke...no sm zadovoljna z nakupom... ja za kaj si pa tok zapravljala?? kaj si kupovala??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:49:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 hvala modrooka:sem si že izračunala in, bo kej velka vsota??? jz sem z mojo kr zadovoljna boljš kot bolniška bo tako da bo kr za zdržat za kavice bo ostalo to je glavno, k zdej mi tud za noht ne ostane svoje al umetne?? svoje, sej umetne so drage no ja sem uporabla napčno prispodobo ja kaj pa vem kaj je zate drago... mogoče boš dobila 2000€ porodniške, pa je pol to mala malca ja ko bi jo le dobila bom mogla pa 4 mesece nič zapravlat da bo 2000€ porodniške, tud WC paperja nbom smela kupt ah taka kriza pa ni... bomo že... vse so, pa tud mi bomo... čeprov se stroški sam višajo, plače pa nižajo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:50:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no lunca pol se pa nesekiraj fajn likaj! jz mam pa zdajle pavzo, k imam generalno po kuhinji, omarce sem že zdaj pa še kar je pod pultom in hladilnik, pa sem fertik s kuhinjo Jaz sem jo en mesec nazaj spucala,pa se mi zdi da jo bom še ene 3x do maja... se hecam.. s čiščenjem bom začela po 35.tednu,do takrat bom dala mir,da mi kaj ven ne pade.no kakšne prčkarije že,ostalo pa še pride,itak sem pa že vse dva meseca nazaj spucala...me je kar malo strah,da prej ne rodim,je že cela nosečnost bolj boga,zdaj je pa že čist spodaj. ma sej jz ne pucam zrt tega k bomo dobil, jz vsak let pred cvetno nedeljo in božičnimi prazniki naredim generalno, da mam kolikor toliko čisto za te naše praznike, kot je cvetna, velka noč.... drugače se pa sploh ne bi lotila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:52:20
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz sm pa včeraj zapravla spet skor vse za te naše otroke...no sm zadovoljna z nakupom... ja za kaj si pa tok zapravljala?? kaj si kupovala?? ja supergice pa crockse sm mu kupila (ne originale),pa spodnje majčke...pa hotu je met viličarja pa sm mu ga kupla (k sm fajn mami a ne ) ...pol pa še našga
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:52:32
|
|
|
|
Anonimen
|
a tisto, pr nas nič ne dajo olive, sem uprašala pa sem misenla da bom kej v glavo dobila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:53:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ma sej jz ne pucam zrt tega k bomo dobil, jz vsak let pred cvetno nedeljo in božičnimi prazniki naredim generalno, da mam kolikor toliko čisto za te naše praznike, kot je cvetna, velka noč.... drugače se pa sploh ne bi lotila aha, lepo to... ti si tok pridna... jz s kr včas zasekiram da premal pospravljam k berem forum da ste vse čistačice
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:54:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a tisto, pr nas nič ne dajo olive, sem uprašala pa sem misenla da bom kej v glavo dobila nesramnost pa taka
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:55:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ma sej jz ne pucam zrt tega k bomo dobil, jz vsak let pred cvetno nedeljo in božičnimi prazniki naredim generalno, da mam kolikor toliko čisto za te naše praznike, kot je cvetna, velka noč.... drugače se pa sploh ne bi lotila aha, lepo to... ti si tok pridna... jz s kr včas zasekiram da premal pospravljam k berem forum da ste vse čistačice a ti posodim svojo taščico te bo prc strenerala boš hiter vsak drugi dan sesala in pospravljala ma nč se ne sekiraj, jz pospravim tojk da glih po smeteh ne hodmo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:57:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a tisto, pr nas nič ne dajo olive, sem uprašala pa sem misenla da bom kej v glavo dobila nesramnost pa taka ja tako da moram en dan dopt področnega in ga ugrabit, da ga mal zaslišim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:58:26
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a tisto, pr nas nič ne dajo olive, sem uprašala pa sem misenla da bom kej v glavo dobila A daj no..čudno...ma po moje bi mogla dobit,daj se pri sindikatu pozanimaj.jaz sem lih včeraj dobila tam okul 580€.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:59:00
|
|
|
|
Anonimen
|
nč zdej grem pa testo narest, bom naredila krompirjevo pito pa solato za južno pa rada bi do konca pospravla kuhinjo!!! vas pridem še mal pogledat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 10:59:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ma sej jz ne pucam zrt tega k bomo dobil, jz vsak let pred cvetno nedeljo in božičnimi prazniki naredim generalno, da mam kolikor toliko čisto za te naše praznike, kot je cvetna, velka noč.... drugače se pa sploh ne bi lotila aha, lepo to... ti si tok pridna... jz s kr včas zasekiram da premal pospravljam k berem forum da ste vse čistačice a ti posodim svojo taščico te bo prc strenerala boš hiter vsak drugi dan sesala in pospravljala ma nč se ne sekiraj, jz pospravim tojk da glih po smeteh ne hodmo no, midva sama živiva, tko da me noben ne morej gnjavit... sej pr nas ni svinjaka... da bi ble smeti po telh al pa kr kol, samo vsak dan se mi pa ne da glancat... zdej pa res šibam... se slišimo jutri zvečer k pridem domov pa pa
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:00:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a tisto, pr nas nič ne dajo olive, sem uprašala pa sem misenla da bom kej v glavo dobila A daj no..čudno...ma po moje bi mogla dobit,daj se pri sindikatu pozanimaj.jaz sem lih včeraj dobila tam okul 580€. mogoče je pa glih to krivo, ker nisem v sindikatu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:01:47
|
|
|
|
Anonimen
|
pa-pa modrooka uživaj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:05:09
|
|
|
|
Dudica1
|
BLUEEYES tud men se ne da glancat nisi edina... ...počistim tolk da je neki ribam pa ne ker se ne upam,da mi kej ven ne pade tako kot je rekla OLIVA...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 11:05:48
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ne vem cveki,mal se vseeno pozanimaj.. tud jaz šibam,še mal na teraso.. za kosilo bodo pa kar špageti+faširno meso+zelena solata.Lep dan še naprej
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?