|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
17.3.2009 10:43:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

hvala modrooka:sem si že izračunalauser posted image user posted image

in, bo kej velka vsota??? jz sem z mojo kr zadovoljna

boljš kot bolniška bo tako da bo kr za zdržatuser posted image za kavice bo ostalouser posted image to je glavno, k zdej mi tud za noht ne ostaneuser posted image user posted image

svoje al umetne??

svoje, sej umetne so drageuser posted image user posted image user posted image no ja sem uporabla napčno prispodobouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3176
17.3.2009 10:43:45   
Blueeyes

no lunca pol se pa nesekirajuser posted image

fajn likaj! jz mam pa zdajle pavzo, k imam generalno po kuhinji, omarce sem že zdaj pa še kar je pod pultom in hladilnik, pa sem fertik s kuhinjouser posted image

kok ste pridne... jz sem pa dons samo pospravla pojstle, pomila posodo in zložila perilo... dovolj za danes... user posted image  user posted image  se pa počas odpravljam v ljubljano.. grem po opravkih, popoldne smo pa zmenjene ljubljanske user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  spet bojo tortice user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
17.3.2009 10:44:34   
Blueeyes

boljš kot bolniška bo tako da bo kr za zdržatuser posted image za kavice bo ostalouser posted image to je glavno, k zdej mi tud za noht ne ostaneuser posted image user posted image

svoje al umetne??

svoje, sej umetne so drageuser posted image user posted image user posted image no ja sem uporabla napčno prispodobouser posted image user posted image user posted image

ja kaj pa vem kaj je zate drago... mogoče boš dobila 2000€ porodniške, pa je pol to mala malca user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
17.3.2009 10:45:12   
Anonimen
no ti kr zapravljaj jz ne bom, k nimam s kom ali čimuser posted image pa še eno tortico namest mene pojejuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3179
17.3.2009 10:46:20   
OliveOyl

fajn likaj! jz mam pa zdajle pavzo, k imam generalno po kuhinji, omarce sem že zdaj pa še kar je pod pultom in hladilnik, pa sem fertik s kuhinjouser posted image

Jaz sem jo en mesec nazaj spucala,pa se mi zdi da jo bom še ene 3x do maja...user posted image user posted image
se hecam..
s čiščenjem bom začela po 35.tednu,do takrat bom dala mir,da mi kaj ven ne pade.no kakšne prčkarije že,ostalo pa še pride,itak sem pa že vse dva meseca nazaj spucala...me je kar malo strah,da prej ne rodim,je že cela nosečnost bolj boga,zdaj je pa že čist spodaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
17.3.2009 10:47:00   
Dudica1
jaz sm pa včeraj zapravla spet skor vse za te naše otroke...no sm zadovoljna z nakupom...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
17.3.2009 10:47:01   
Blueeyes

no ti kr zapravljaj jz ne bom, k nimam s kom ali čimuser posted image pa še eno tortico namest mene pojejuser posted image

ja sej jz sem tud brez keša... sem glih plačo dobila pa je že skor ni več... jebuser posted image  stroški... ampak zase in za user posted image  pa morm poskrbet pa tud neki sladkega pojest... da bo lepo pridobivala na kilaži - jz pa tud user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
17.3.2009 10:47:09   
Anonimen

svoje al umetne??

ja kaj pa vem kaj je zate drago... mogoče boš dobila 2000€ porodniške, pa je pol to mala malca user posted image  user posted image

ja ko bi jo le dobilauser posted image user posted image bom mogla pa 4 mesece nič zapravlat da bo 2000€  porodniške, tud WC paperja nbom smela kuptuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3183
17.3.2009 10:47:59   
OliveOyl
cveka pa si dala tisto vlogo za solidarnostno pomoč na šihtu?

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
17.3.2009 10:48:32   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz sm pa včeraj zapravla spet skor vse za te naše otroke...no sm zadovoljna z nakupom...user posted image

ja za kaj si pa tok zapravljala?? kaj si kupovala??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
17.3.2009 10:49:45   
Blueeyes

svoje al umetne??

ja ko bi jo le dobilauser posted image user posted image bom mogla pa 4 mesece nič zapravlat da bo 2000€  porodniške, tud WC paperja nbom smela kuptuser posted image user posted image user posted image

ah taka kriza pa ni... bomo že... vse so, pa tud mi bomo... čeprov se stroški sam višajo, plače pa nižajo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
17.3.2009 10:50:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Jaz sem jo en mesec nazaj spucala,pa se mi zdi da jo bom še ene 3x do maja...user posted image user posted image
se hecam..
s čiščenjem bom začela po 35.tednu,do takrat bom dala mir,da mi kaj ven ne pade.no kakšne prčkarije že,ostalo pa še pride,itak sem pa že vse dva meseca nazaj spucala...me je kar malo strah,da prej ne rodim,je že cela nosečnost bolj boga,zdaj je pa že čist spodaj.

ma sej jz ne pucam zrt tega k bomo user posted image dobil, jz vsak let pred cvetno nedeljo in božičnimi prazniki naredim generalno, da mam kolikor toliko čisto za te naše praznike, kot je cvetna, velka noč....
drugače se pa sploh ne bi lotilauser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3187
17.3.2009 10:52:20   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja za kaj si pa tok zapravljala?? kaj si kupovala??

ja supergice pa crockse sm mu kupila (ne originale),pa spodnje majčke...pa hotu je met viličarja pa sm mu ga kupla (k sm fajn mami a ne )user posted image ...pol pa še našga  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
17.3.2009 10:52:32   
Anonimen
a tisto, pr nas nič ne dajouser posted image olive, sem uprašala pa sem misenla da bom kej v glavo dobilauser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3189
17.3.2009 10:53:39   
Blueeyes

ma sej jz ne pucam zrt tega k bomo user posted image dobil, jz vsak let pred cvetno nedeljo in božičnimi prazniki naredim generalno, da mam kolikor toliko čisto za te naše praznike, kot je cvetna, velka noč....

aha, lepo to... ti si tok pridna... jz s kr včas zasekiram da premal pospravljam k berem forum da ste vse čistačice user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
17.3.2009 10:54:32   
Blueeyes

a tisto, pr nas nič ne dajouser posted image olive, sem uprašala pa sem misenla da bom kej v glavo dobilauser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  nesramnost pa taka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
17.3.2009 10:55:37   
Anonimen

aha, lepo to... ti si tok pridna... jz s kr včas zasekiram da premal pospravljam k berem forum da ste vse čistačice user posted image  

a ti posodim svojo taščico te bo prc streneralauser posted image boš hiter vsak drugi dan sesala in pospravljalauser posted image user posted image
ma nč se ne sekiraj, jz pospravim tojk da glih po smeteh ne hodmouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3192
17.3.2009 10:57:24   
Anonimen

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  nesramnost pa taka

ja tako da moram en dan dopt področnega in ga ugrabit, da ga mal zaslišimuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3193
17.3.2009 10:58:26   
OliveOyl

A daj no..čudno...ma po moje bi mogla dobit,daj se pri sindikatu pozanimaj.jaz sem lih včeraj dobila tam okul 580€.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
17.3.2009 10:59:00   
Anonimen
nč zdej grem pa testo narest, bom naredila krompirjevo pitouser posted image pa solato za južno pa rada bi do konca pospravla kuhinjo!!!
vas pridem še mal pogledatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3195
17.3.2009 10:59:44   
Blueeyes

a ti posodim svojo taščico te bo prc streneralauser posted image boš hiter vsak drugi dan sesala in pospravljalauser posted image user posted image
ma nč se ne sekiraj, jz pospravim tojk da glih po smeteh ne hodmouser posted image user posted image user posted image

no, midva sama živiva, tko da me noben ne morej gnjavit... sej pr nas ni svinjaka... da bi ble smeti po telh al pa kr kol, samo vsak dan se mi pa ne da glancat...

zdej pa res šibam... se slišimo jutri zvečer k pridem domov

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
17.3.2009 11:00:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

A daj no..čudno...ma po moje bi mogla dobit,daj se pri sindikatu pozanimaj.jaz sem lih včeraj dobila tam okul 580€.user posted image user posted image

mogoče je pa glih to krivo, ker nisem v sindikatuuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3197
17.3.2009 11:01:47   
Anonimen
pa-pa modrooka
uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
17.3.2009 11:05:09   
Dudica1
BLUEEYES tud men se ne da glancat nisi edina...user posted image ...počistim tolk da je neki ribam pa ne ker se ne upam,da mi kej ven ne pade tako kot je rekla OLIVA...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
17.3.2009 11:05:48   
OliveOyl
Ne vem cveki,mal se vseeno pozanimaj..
tud jaz šibam,še mal na teraso..
za kosilo bodo pa kar špageti+faširno meso+zelena solata.Lep dan še naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?