nana35
|
urssyy,lepo da si se odločila ostati med nami ne glede na vse. katarinas,tale viroza je bila spet dvodnevna,sem že ok!! mml,ja,službo že menjujem ,uživam doma že od 9.5.,tako da mi je res lepo.Nisem nič napisala,ker počivam živčke od te tastare.Odločitev pa je bila hitra,skoraj takojšnja,ko se mi je izteklo.Sicer bi lahko zdaj dobila na borzi 2 napotnici za dva salona,ampak imam druge načrte...Tako da nekaj poletja pa bom le ujela še doma,13.6.gremo na morje,tako da do takat še ne morem nič,potem pa... dašabina,nimam pojma kako je s to dohodnino,mene bi vrglo...no,jaz sem nekaj dobila nazak enih 170€,bolje išta nego ništa,kajne?No,upam,da so se zmotili...No,moj je dobil za plačat 1890€,kaj praviš na to??Ne verjameš?Ja resno.Samo se je njihova knjigovodkinja zaj...je preveč klikala z miško...vsi v njegovi firmi so dobili skoraj toliko za plačat.No,tako je to,če novopečeni knjigovodje pošiljajo dohodnine...Ugovor je že oddal,tako da bomo videli kaj bo. karatina,karatina...gledam v Večer vsak dan,pa nič od tebe .Saj vem,da bomo tukaj prej izvedele,kot iz časopisa...