|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
20.5.2009 8:28:55   
koala
Jutro!

Lunca hvala za kavo, se je prilegla.

mml si uspela zbrat? Sem prepričana da si se pravilno odločila.

OO mala pikica se je uspela javit, lepo. Slikice pa so čuuudovite. Pozdravi Luso. Ti moram povedat da sem prejšnjo noč sanjala da smo se ti, tvoj dragi, Gašper in jaz vozili v nekem kombiju potem pa sva jaz in tvoj dragi kartetr dol jemala in bila seveda totalno zapacano, no pol pa smo sedeli na nekem splavu in mie je tvoj dragi hotel poučiti kako se pujsa narazen vzame, jaz sem pavztrajno ponavljala "Ne, tako se pa to ne dela" pa revež ni obupal in je kar potrpežljivo razlagal. A je vedno tako potrpržljiv?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
20.5.2009 9:04:02   
Alfabeta
Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: koala

kartetr dol jemala in bila seveda totalno zapacano,

Opa, a se ti razumeš kje in kaj je karter? user posted image Lepo!!!
Se te hotela vprašati.....a tole v MB bolnici...a je to tista deklica, za katero smo pestke držale?

mala pikica, lepe slikice....se vidi da ste uživali

lunca, hvala za kavo

nana, smo ravno v taki dobi, da nam res ni dolgčas a ne? Zdaj je lušno.....sploh ker še ne odgovarjajo in ne jezikajo nazaj user posted image

Evo, šibam delat naprej....

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
20.5.2009 10:31:15   
koala
Alfabeta ja vemkje in kaj je karter, sem ga že pomagala dol jemat, o tem kako frko sva z dragim miela ker se je vijak za spuščanje olja zlomil in sva nujno rabila drugega(karter namreč) pa ga kot zakleto ni bilo nikjer, pa raje nebi.

Za to pupo pa ne vem, nočem nič spraševat, sama pa tudi nista nič rekla. Se mi pa vedno bolj zdi da je to ta pupa.

Nisem vedela

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
20.5.2009 10:56:00   
Lunca1
Mala pikica lepe slikce vseh otročkov. Ima pa naša tudi tako oblekco. No drugače bomo pa zdaj očitno skor lahko hlače pospravili, ker hoče bit skoz v oblekcah.user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
20.5.2009 13:27:26   
martinca
pozdravljene!

se me še spomnite? no jaz se vas, samo ni nekako časa za pisanje zmanjka, berem pa vas redno. imamo delavca doma (vodovodarja). no tako da prizidek napreduje.
moje počutje je OK. sem imela danes pregled. kri in voda bp, komaj čakam da imam UZ da vidim mojo pikico ki raste pod mojim srcem. se bom pa še vseeno naročila na NS pri Pelkičevi da mi pove za riziko, ker v P mi tega ne povejo na UZ, pa sem mislila da povejo. naslednji pregled pa imam šele 17.6.   
karmyka, čestitke za ponovno nosečnost.user posted image

ursulina, user posted image user posted image škoda da se je moralo tak končati. upam, da vama čimprej uspe naret novega user posted image .

mml, lepo se imej v četrtek. bom mislila nate. user posted image   user posted image user posted image user posted image za Manco in Matica. pa upam,da vam bo na dopust vseeno uspelo it.

nana, super za petek da gremo malo skupaj ven. bo prav pasalo. user posted image

urssyy, drži seuser posted image user posted image . upam, da čimprej najdeš stanovanje. za švogerco pa nimam komentarja oziroma se ga bom rajši vzdržala. user posted image

limma, čestitke za novo službo. user posted image kako pa to da si menjala?

katarinas, jaz še v BOlgariji nisem bila.

mala pikica, lepe slike. pozdravi luso, če se še kaj slišita.

za vse ki jih pa nisem pokomentirala pa en lepo pozdravček.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
20.5.2009 13:48:09   
Lunca1
O Martinca, sem te že pogrešala. Lepo da se spet javljaš.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
20.5.2009 14:16:32   
koala
katarinas jaz še nisem bila v Bolgariji je bil pa moj dragi, tako da povej kaj te zanima pa ga bom vprašala in posredovala informacijo.

Nisem vedela

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
20.5.2009 14:22:31   
limma
Hvala, martinca, edina si, ki si opazila.. ostale ne berejo, kar "ni za njih".. user posted image
Danes sem zadnji dan tu, po ... letih, ti napišem na mail... Mi gre na jok, vse je pospravljeno in .. user posted image  To ni moj stil... Zdaj grem pa spit deci z mojimi fantiuser posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 20.5.2009 14:24:51 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
20.5.2009 14:47:18   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: limma
Hvala, martinca, edina si, ki si opazila.. ostale ne berejo, kar "ni za njih".. user posted image
Danes sem zadnji dan tu, po ... letih, ti napišem na mail... Mi gre na jok, vse je pospravljeno in .. user posted image  To ni moj stil... Zdaj grem pa spit deci z mojimi fantiuser posted image

Jaz sem tudi videla, da menjaš službo ampak nisi prej nič pisala, pa tudi jaz potem nisem več spraševala.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
20.5.2009 15:17:35   
koala
limma naj ti zdanji dan mine čudovito, pa le glej da jutri nebo tigrauser posted image user posted image user posted image  (hecam se)

Pa zgubljena Martinca se je javila..........

Nisem vedela

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
20.5.2009 15:35:51   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Se te hotela vprašati.....a tole v MB bolnici...a je to tista deklica, za katero smo pestke držale?

Tudi jaz sem takoj nanjo pomislila.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
20.5.2009 15:42:53   
mml
limma upam, da bo nova služba izpolnila tvoja pričakovanja in ne boš prehudo pogrešala sodleavcev...je pa že to pozitivno, da se ti ne bo treba več vozit user posted image user posted image user posted image  Si pa tudi jaz težko predstavljam, kako bi se bilo poslavlajt in pakirat...pa čeprav si včasih želim, da bi šla kam drugam...ampak to je bolj prehodno...

martinca lepo pomahaj user posted image , ko boš na NS

mala pikica super fotke user posted image . Ti verjamem, da tudi tebi zmanjkuje časa...

karatina moja G je zelo naklonjena indukciji poroda, tako da sploh ni bilo problemov, ona bi mi že prvič prej sprožila porod, pa jaz nisem bila za, drugič sva bila pa obe za user posted image . Upam, da te tvoja deklica ne bo več predolgo hecala

nana Manca je bia v MB včeraj z vrtcem user posted image , moja mama živi pa malo ven iz CE

lunca, če pa šefa ni, po tem je pa skoraj tako, kot da imaš dopust user posted image

Danes so poslali "navodila" za jutrišnjo razglasitev...tako da se moram še poglobiti, da ne bom kaj zamutila user posted image . Sicer se pa ne obremenjujem preveč. Upam, da ne boste prehudo razočarane, če ne bom zmagala...jaz se vsem še enkrat najlepše zahvaljujem za poslane glasovnice user posted image user posted image user posted image .
Obleka je doma...hišni svet se je odločil za zeleno..po Mancinem zato, ker je mami zelena kot žabica, kar je trenutno njena najljubša žival user posted image . Pa obleka ni žabje zelena, ampak bolj pistacija zelena, zraven bo pa en širok svilen pisan šal, ki sem ga prinesla iz Laosa, torbo sem tudi kupila enkrat kar tako in misli, da gre super k šalu, ker je oranžno rumena...čevlje sem pa včeraj eksprenso kupila v 20 minutah in so bež z ene 4 cm petko, kar pomeni, da se ne bom ubila, če bom morala kam stopit user posted image , pa še kdaj jih bom lahko obula...no vsaj upam...

...Manca je manj prehlajena, kot se je zdelo v ponedeljek, tako da bomo mogoče lahko vseeno šli v terme, če bo Matic jutri zdrav, nam dobro kaže...user posted image  Je pa danes ponoči rogovilil, je za večerjo jedel hrenovko in očitno je bil po tem žejen in ker se nismo razueli, je tulil, da je bilo joj...sem že mislila, da ga kaj boli...no po tem ko se je napil, je pa le zaspal...tako da po sovje je res življenje bolj enostavno, ko znajo otroci povedat, kaj želijo in kaj jim manjka...

Danes sem v službi od 7.30 do 20, za jutri si moram nekje še rezervirat frizerja, pa malo prej moram iz službe, ker se zadeva začne sicer ob 18., ampak zahtevajo, da smo tam že ob 17.15, kar pomeni, da moram od doma vsaj 20 minut prej...

....malo pa imam treme...

...imejte se čim lepše

< Sporočilo je popravil mml -- 20.5.2009 15:44:06 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
20.5.2009 15:52:21   
Lunca1
Limma čestitke za službo. user posted image user posted image user posted image  Ja res beremo precej površno, priznam, kriva.user posted image user posted image

mml ja skor, pride v petek. user posted image  Pa držim pesti za jutri.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
20.5.2009 18:19:43   
klepetkaa
Dan,

imam 5 min. cajta, zato ga moram kosritno izkoristit(za RR)user posted image .

Nisem več tako zelo slabe volje,  ampak malo manj user posted image , predvsem zato, ker ima identične težave kot M. tudi moja  sestrična, tak oda sem malo pomirjena. Očitno familjarna hibauser posted image

suny, hvala ti še enkratuser posted image user posted image . Danes sm ovsi spali ko polhi zdaj pa ne vem,a li so granule pripomogle k temu. Bomo vidli, kako bo danes

B+DK, ker rabim še drugo mnenje okulista za M., in imam it namen v NM na Turkovo.c 3.(kako se imenuje, sem pozabilauser posted image ), je pa tam nekje blizu BTC-ja, pa mi povejte, če katera pozna tega okulista oz. če je res tako dober. kakšno mneje bo dobrodošlo.

limma, suepr za službo, čeprav verjamem, da ti je danes težkouser posted image user posted image . Sicer pa sem ti svoje mišljenje glede tega že pred časom povedalauser posted image . In edino prav si se odločilauser posted image

mml, jutri bomo vse z mislimi pri tebiuser posted image user posted image . In verjamem, da boš blestelauser posted image . Pa tudi če  slučajno ne zmagaš, me tukaj(pišem kar v imenu vsehuser posted image ) ne bomo čisto nič razočarane, kajti za nas si ti  itak  zmagovalka že z samo  nominacijouser posted image . Ponosne smo nate, ne glede na rezultate.user posted image  Kajti važno je sodelovati, a ne de?!  Pa ne pozabi nam že jutri sporočit rezultatovuser posted image

Za manco in Matica pa velikoo user posted image .

mala pikica, kako ste lepi na slikicah..

Lepo pozdravi Lusouser posted image

ljubljančanke(sani, mml, katee, lunca, in ostale....) drug teden v sredo bom bila  baje taksist v Lj. Tako, da če bo imela katera čas za eno hitro kavo, bom zeloo vesela. Ker se nismo videli že ohoho časauser posted image  . sicer se bom zadrževala okol KC( tam okol 9-11 ure predvideno), ampak lokacija ni važnauser posted image

...moja čikpauza je mimo...

lp

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
20.5.2009 21:23:04   
sani1
Dober večer...

No kot večini tukaj prisotnih in prisebnih user posted image   tudi meni kronično zmanjkuje časa. Ali pa sem tako utrujena, da se mi enostavno ne da vsest za računalnik.

Skratka pri nas je novo to, da je Manja zakuhala in so me klicali iz vrtca. Smo bili pri zdravniku in ima samo malo pordelo grlo če bo pa kaj huje pa gremo v petek na kontrolo. Upam, da bo vse ok. Jaz sicer malo sumim zobke ampak kaj user posted image ko zopet ne vem kateri bo prvi poglegal na plan in tako sem zopet v nevednosti....user posted image

ursulina- ja bi bilo bolje če bi se srečali kje na kavici. Ampak vse se bo uredilo in tudi kavico bova popili v bolj prijetnem in nasmejanem okolju. Mi je bilo in še mi je težko zate ampak vidva z user posted image zdej veselo user posted image   naprej in kmalu bo zopet plusek in mala navihana pupa v tvojem naročju. user posted image user posted image user posted image user posted image

mml- jutri držim pesti zate. In tudi na dopustu se boste imeli super. Obleko bomo pa itak videle v Jani!user posted image    Sem pa tudi jaz takšnega mnenja kot klepetka. Veliko je že to, da si bila izbrana v ožji krog  in si za nas tako in tako zmagovalka. O tvojem delu in trudu, ki ga pa posvečaš tem raziskavam pa se nam niti sanja ne. Koliko ur,  dnevov, tednov in neprespanih noči gre za to, da ti raziskuješ in nas poučuješ o vsem kar odkrivaš. Jaz ne dvomim vate in ti želim uspešno delo še naprej. Kavica pa res bolje v Bitu enkrat ko se stvari uredijo. Ok?

limma- videla, da menjaš službo. Pa nikar ne vekaj. Bo v novi toliko boljše. Si dobila delo kje v SGju?

mala pikica- super fotke...  Pozdravi Lušo.

klepetka- ti sporočim kako in kaj z kavico. Sicer sem v službi ampak se lahko v KCju dobimo.

martinca- lepo, da se kaj oglasiš. Se dobro počutiš? Se ti trebušček že kaj pozna?  Sej 17.6. bo pa tudi hitro tukaj tako, da boš videla svojo bebo. Pa držim pesti za NS. Sicer bo pa itak vse ok? Kaj pa imena že izbirata?

katarinas- žal v Bolgariji nisem bila. Tako, da ti ne morem pomagat. Si pa pridna z tekom ni kaj.

Govorimo pa pri nas nič kaj preveč. Moja pupa je čisto po meni jaz tudi nisem govorila ko sem bila mala- pa zato zdej toliko več.user posted image Pa jaz sem grizla v vrtcu in Manja isto. Tako, da imam doma malo N....user posted image   Včeraj sem bila na prvih govorilnih urah- zanimivo...user posted image

Skratka dogaja se skoz nekaj, tako, da nam ni dolgčas. In danes smo imeli namen it na bazen pa je zopet vse propadlo. Bo že boljše...

Zdej pa grem pod tuš in v mižule...

nočko.

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
20.5.2009 22:31:31   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

kartetr dol jemala in bila seveda totalno zapacano,

Opa, a se ti razumeš kje in kaj je karter? user posted image Lepo!!!

karter?! ja enkrat že slišala...user posted image user posted image

Deklica iz MB....tudi jaz sem pomislila na to našo angelčico...ampak se mi zdi, da sem zasledila, da naj bi bila v bistvu dvojčica...rekli so ena od dvojčic...no pa ne vem če je to zares res...user posted image

Limma sorry jaz res nisem opazila, da si menjala službo...je pa res da zadnje čase res vse ful površno preberem user posted image

Mml super za oblekouser posted image , sigurno boš "fejst baba" v njejuser posted image Pa držim pesti, da ne boš preveč živčna in seveda za zmago; če pa slučajno ne zmagaš, so pa sigurno narobe glasove prešteliuser posted image

Klepetka a to greš k Pušniku? Jaz že cela leta hodim k njemu na preglede in mi je super, pohvalijo pa ga tudi za razne posege in operacije. MIslim, da ti ne bo žal. Pa mislim, da je Turkova c. 8 ? tukaj je link: http://www.pusnik-novljan.si/ ....Je pravi?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
20.5.2009 22:33:17   
nana35
mala pikica,res lepe slikice.Pozdravi Luso od mene.

ursulina,danes sem kupila ene tvoje uhančke,res lepe,tako za informacijouser posted image .

martinca,se že kar veselim petka.user posted image

Meni je danes spet slabo in sem bruhala,pa želodec me je bolel celo popoldan. Upam,da bo jutri že ok.Mojega dragega tudi nekaj muči,mislim,da imava spet tole dvodnevno virozo.user posted image No,saj bo,je že bolje.

limma,jaz sem opazila za službo,ampak sem bila res redkobesedna...sem pa bila prepričana,da bi martinca vprašala in opazila,kakor zmeraj,samo, da prebere,pa se njena radovednost že sproži...user posted image tako da ni treba biti preveč radoveden kaj?Ker itak zveš...user posted image Upam,da je vse ok in da bov novi službi še lepše.

mml,vseeno upam,da boš zmagala in ja,malo bom razočarana,če ne boš....user posted image ,ampak res.Navijam zate!!!

sani,upam,da Manja kmalu odkuha!Veliko zdravja ji pošiljam.

:))

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
20.5.2009 22:42:34   
katarinas

katarinas jaz še nisem bila v Bolgariji je bil pa moj dragi, tako da povej kaj te zanima pa ga bom vprašala in posredovala informacijo.

Ma zanima me tako bolj na splošno...a se splača it recimo tja na dopust, kako je npr. za otroke, kakšno je morje....in podobno....? Nekaj sem gledala po katalogih in se spomnim, da so hvalili tudi Bolgarijo samo nimam pojma kaj je res... ? No če boš že vprašala pa prosim napiši...hvalauser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
20.5.2009 22:45:36   
urssyy
Samo pozdravček vsem user posted image user posted image , še sem tu in ostala bom tu,  med vami, pa če me bere vesoljna Slovenija!!!Če gre komu na živce se pa naj stran obrneuser posted image .

Mml držim pesti.
Mala pikica zelo lepe slikice in tudi hiškico imate čudovito.
Hvala vsem za ZS. Seveda vse moje osebne stvari, še naprej pišem tamuser posted image .
Manja  pozdravi se čimprej, da se mami naspi.
Nana meni se tudi zdi, da sem dobila neko rahlo virozico, mi je tudi slabo
Klepetka zate pošiljam user posted image user posted image user posted image
limma  saj bo prišla nova še boljša služba

Vse ostalim pa user posted image , ker odhajam med user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
20.5.2009 22:45:53   
katarinas
Mala pikica super slikce, vsi ste tako fejst!

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Meni je danes spet slabo in sem bruhala,pa želodec me je bolel celo popoldan. Upam,da bo jutri že ok.Mojega dragega tudi nekaj muči,mislim,da imava spet tole dvodnevno virozo.user posted image No,saj bo,je že bolje.

Pozdravi se user posted image Vem kako izgledajo te dvodnevne viroze, ki se razvlečejo v tedenskeuser posted image

Grem pa zdaj kar spat ker se mi zdi, da vidim že dvojnouser posted image user posted image

Moram pa pohvalit Laro, današnja noč je bila tretja zapored, ko ni nič jedla ponoči user posted image (ponavadi je spila še celo flašo vsaj 1x na noč, kdaj pa kdaj recimo 2x na noč)....saj tega nisem že napisala, ne?user posted image user posted image No držim pesti, da tako tudi ostane....

Ajde NOOOOČKAAAA!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
20.5.2009 22:46:47   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Samo pozdravček vsem user posted image user posted image , še sem tu in ostala bom tu,  med vami, pa če me bere vesoljna Slovenija!!!Če gre komu na živce se pa naj stran obrneuser posted image .

JEEE!! TAKO SE GOVORI!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
21.5.2009 7:25:57   
Lunca1
Dobro jutro.

Klepetka jaz žal dopoldne ne morem iz službe user posted image , bi vas pa tudi jaz že rada kaj videla.

Bolančki user posted image user posted image user posted image  Pa ne da se še kar viroze kuhajo, ker luka je šel v ponedeljek prvič po 6 tednih v vrtec in upam, da ne bo spet kaj privlekel domov.user posted image

Urssyy tako je prav. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
21.5.2009 8:18:29   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Ja, boga user posted image ....upam, da sta bolje

limma,jaz sem opazila za službo,ampak sem bila res redkobesedna...

Jaz pa nisem nič napisala, ker sva o tem z limmo že govorili

mml,vseeno upam,da boš zmagala in ja,malo bom razočarana,če ne boš....user posted image ,ampak res.Navijam zate!!!

Enako!

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Dober večer...

No kot večini tukaj prisotnih in prisebnih   tudi meni kronično zmanjkuje časa. Ali pa sem tako utrujena, da se mi enostavno ne da vsest za računalnik.
A bejš, res? Neee, pri nas pa ni tako user posted image

Skratka pri nas je novo to, da je Manja zakuhala in so me klicali iz vrtca. Smo bili pri zdravniku in ima samo malo pordelo grlo če bo pa kaj huje pa gremo v petek na kontrolo. Upam, da bo vse ok. Jaz sicer malo sumim zobke ampak kaj ko zopet ne vem kateri bo prvi poglegal na plan in tako sem zopet v nevednosti....

Pošiljam vam veliko user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

karter?! ja enkrat že slišala...

Lahko prideš k meni na inštrukcije

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 21.5.2009 8:20:27 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
21.5.2009 9:23:00   
koala
katarinas, če te pa dopust zanima pa ti nebo mogel pomagati ker je videl samo hotel in salon v katerem so montirali, vem pa da je rekel da je treba bit pozoren če se kam pelješ t taxi-jem mora met neko kartico.

Glede male pupe, sem se odločila da dokler starši sami ne dajo dovoljenja da mediji kaj objavijo nebom nič pisala, saj veste forum je javen kaj vem kdo in z kakšnimi nameni vse bere, pa nebi rada poglabljala ran. Saj razumete ne?

mml, jaz se strinjam da ne bomo razočarane nad teboj če ne zmagaš, malo pa vseeno bom(o) ker vse navijamo zate.

Nisem vedela

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
21.5.2009 12:04:58   
mml

Moje pripravljalne aktivnosti na danšnji popoldan so kar OK, sem se danes (totalno sem neodgovorna vem ja user posted image ) celo uspela dogovorit, da pridem ob 14. k frizerju, da ne bom delala sramote. Danes moja mama razvaja čmrlja...tako da bo zvečer tako ali tako vse v razsulu, ker po tem gre na podelitev tudi moja mama, kar pomeni, da bo otoke čuvala moja teta, ki je sicer super in navdušena nad otroki, samo jima bo najbrž pustila početi vse neumnosti, pa kako ju bo spravila spat mi še tudi ni jasno...ah nekako bo že...
Danes pa tako grdo lenarim tukaj v službi, da mi je že skoraj nerodno...ampak sem bila pa zato včeraj bolj pridna...pa jutri bom tudi...obljubim user posted image
Sem šla pa malo firbčkat v stare Jane (online arhiv) in je bilo lani poslanih nekaj čez 3000 glasovnic, zmagovalka jih dobila pa približno1/3, tako da približno vem s kakšnim številom glasovnic operirajo...tako da je potrebno kar veliko glasovnic za zmago, ampak sem prepričana, da so "januarske" glasovnice pomembno prispavele k mojemu kupčku glasovnic user posted image

Mancin prehlad je očitno manj zoprn kot se je zdelo in ni včeraj skoraj nič več smrkala in kašljala, Matic pa tudi ne kaže hujših znakov prehlada...mogoče pa Imunoglukan res pomaga...tako da bomo očitno vseeno lahko šli v nedeljo na "dopust"

urssyy pametna odločitev user posted image

sani upam, da je dane Manja že boljše in res za vročino kriv kakšen zobek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

klepetka jaz sem naslednji teden do srede v Avstriji, po tem sem pa doma, tako da se lahko dogovorimo za kakšen kofetek, če bošv LJ v četrtek ali petek...

nana upam, da sta oba z user posted image  danes že boljše in da je Klemen ostal zdrav. Kako si se pa ti odločila glede službe? Jo boš zamenjala, ko se ti izteče poskusno obdobje?

alfabeta, nana, koala,...  brez "psihičnih pritiskov"  prosim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sicer si jutri sploh ne bom upala pojavit na forumu user posted image user posted image user posted image

...nič se grem vseeno delat, da delam

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?