|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
22.5.2009 19:59:59   
Alfabeta
Dan!

mml, upam, da nisi jezna, ker sem povedala kako in kaj. Sem šla pa res zjutraj v službi najprej pogledat, če si kaj napisala, potem pa ni bilo nič pa Hop na Googla. Si bila pa čudovitaaa!
!

Sicer pa moram povedati kaj je novega.....enkrat ste se pogovarjale o tem, da imate sive lase. Najbolj se spomnim da je to omenila dašabina.....no, jaz imam novo frizuro.....predvsem barvo, pobeljene lase in siv preliv. tako da sem siva user posted image . kolk sem čudna, a ne, da se grem na sivo blajhat?user posted image user posted image user posted image

Vsi bolnički pozdravite se

Aja dohodnina.....jaz dobim pa celo nekaj nazaj.........fuuuuulllll veliko.......

0,48€ ali po domače 48 centov user posted image user posted image user posted image  JUUUUPIIIIIuser posted image user posted image user posted image

sani.....sta šli z Manjo k dr? Je kaj bolje?

Toliko...zdaj pa grem brskat po netu.....sinkota srbi eno oko tako zelo, da joka in non stop menca. Dala Tobrex, pa ni glih kaj bolje. Ne vem.....ne vem......

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
22.5.2009 20:14:51   
Alfabeta
user posted image

še foto dokaz ....avtor moj sin, mislim fotke user posted image . Ne barvanja

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 22.5.2009 20:15:19 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
22.5.2009 20:25:48   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml
No ena skupinska FOTKA, da boste videle, kakšna sem bila user posted image

mml ni kaj za dodat...super si izbrala.

Manja upam, da se čimprej pozdraviš.user posted image user posted image user posted image

Miha zate velja enako.

Luka zate tudi, da o Maticu sploh ne govorim.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Aja dohodnina.....jaz dobim pa celo nekaj nazaj.........fuuuuulllll veliko.......

0,48€ ali po domače 48 centov  JUUUUPIIIII

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Važno, da dobiš nazaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A siva, da si? Si pares čudna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Na fotki ne zgleda sabo, ampak sem prej nohte opazila...HUDO!!!

Moram vam povedat, da sem rešila zadevo okrog kart za U2 in jih imam zdaj fizično v rokah, tako da zdaj komaj čakam. limma se vidiva.user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 22.5.2009 20:28:13 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
22.5.2009 20:27:45   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Manja upam, da se čimprej pozdraviš.user posted image user posted image user posted image

Miha zate velja enako.

Luka zate tudi, da o Maticu sploh ne govorim.

Sem za vse nalimala pikepoke ampak jih zdaj ni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
22.5.2009 20:33:38   
Alfabeta

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Važno, da dobiš nazaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bom lahko rekla, da sem dobla nazaj, a ne?user posted image

A siva, da si? Si pares čudna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Na fotki ne zgleda sabo, ampak sem prej nohte opazila...HUDO!!!

user posted image user posted image user posted image  My remek delo user posted image user posted image user posted image  Nohti, ne lasje!!!!!!!! Aja, siva je moderna.....user posted image

Moram vam povedat, da sem rešila zadevo okrog kart za U2 in jih imam zdaj fizično v rokah, tako da zdaj komaj čakam. limma se vidiva.user posted image

Super!!!!user posted image user posted image user posted image

No, sem pozabila povedati,da sem ta vikend sama z otroci. Mož je šel na morje, sam se bojim, da se bo ful zibal...pa ne zaradi morja user posted image . Skupaj gremo pa drugi vikend

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 22.5.2009 20:34:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 2055
22.5.2009 20:36:15   
Sunny Morning
No, sem pozabila povedati,da sem ta vikend sama z otroci. Mož je šel na morje, sam se bojim, da se bo ful zibal...pa ne zaradi morja user posted image . Skupaj gremo pa drugi vikend

Naš je šel pa v Bosno. Ti moški si pa dovolijo.user posted image Pa se mi zdi, da se bo tudi zibal, čeprav je daleč do morja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
22.5.2009 20:41:21   
Alfabeta

Naš je šel pa v Bosno. Ti moški si pa dovolijo.user posted image Pa se mi zdi, da se bo tudi zibal, čeprav je daleč do morja. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .....nama se pa pozna da sva sami, a ne? Imava spet monologe....no saj mislim, da ne bo hude krvi, ker je itak malo postov user posted image user posted image

Meni je ravno danes en mož od ene potožil, da blagor mojemu, ker "ga pustim" da gre. Pa se začnem smejat in rečem, da pozablja, da je moj mož odrasla oseba in da ne gre tukaj za pustiti ali ne pustiti, ampak za dogovoriti ali ne dogovoriti user posted image . Sem rekla, da jaz nimam teh težav.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2057
22.5.2009 20:52:08   
limma
Midve sva tudi sami... se user posted image vozi iz sejma v Veroni, tako da jutri smo komplet user posted image Lepo na izi spakiramo in jo v ned. mahnemo za en teden na morje user posted image user posted image , da se malo odklopim pred nastopom nove službe user posted image Upam, da bo Neži OK, ker je nekam sitna... je prebolela šesto bolezen in najbrž še ni čisto OKuser posted image

Pri nas je bilo prej hudo neurje s točo, no, pri tašči, midve z Neži sva bili pri mojih starših in je ni bilo...

mml, super si bila... krasna obleka in šal tudi user posted image Pa nežna ogrlica prav tako, čeprav se ne vidi najbolje user posted image Upam, da bo Matic zdrav in jo v ned. mahnete v toplice user posted image

sunny, super za karteuser posted image , se vidiva in greva na pivo user posted image

Lahko noč.

< Sporočilo je popravil limma -- 22.5.2009 20:53:59 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
22.5.2009 20:52:46   
limma
Za vse bolančke pa user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 22.5.2009 20:53:00 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
22.5.2009 20:59:55   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: limma
sunny, super za karteuser posted image , se vidiva in greva na pivo user posted image

Če se najdeva definitvino.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
22.5.2009 21:02:13   
Sunny Morning
Meni je ravno danes en mož od ene potožil, da blagor mojemu, ker "ga pustim" da gre. Pa se začnem smejat in rečem, da pozablja, da je moj mož odrasla oseba in da ne gre tukaj za pustiti ali ne pustiti, ampak za dogovoriti ali ne dogovoriti user posted image . Sem rekla, da jaz nimam teh težav.....user posted image

Jaz raje vidim, da gre kot pa, da se potem doma kuja. Pride vsaj dobre volje domov in smo potem raje skupaj. Saj kasneje si bom tudi jaz privoščila in šla kam...sama.user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
22.5.2009 21:46:15   
urssyy
Mml res si bila krasna na razglasitvi. Si mi takoj padla v oči. Zelo lep okus imaš. Važno je sodelovati in ne zmagati, tako kot sem ti že napisala pa sigurno drži, da si ti za nas edina zmagovalka.  Držim pesti za Matica in da se res odpravite v Avstrijo.

Vsem bolančkom pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri pa greva z mojo hčerkico v cirkus, me prav zanima ali ji bo zanimivo.

Se utrujena , grem user posted image , vsem pošiljam user posted image za lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 2062
22.5.2009 22:47:19   
nana35
Alfabeta,super siva barva,je pa letos moderna.

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
22.5.2009 23:07:41   
klepetkaa
Čer,

no, pa da zavijem še mal sem in vas pozdravimuser posted image . Sicer imam jutri  delni izpit( teorija; nič kaj zabavnouser posted image ),pa še sobota povrh vsega, ampak glede učenja zdaj je kar je. Tako če boste slučajno imele kaj časa, pa stisnte kakšno pest zameuser posted image

mml, res si bila čudovita.user posted image   Sem  prebrala kriterije "ocenjevanja".. jao, vsa čast ti, res.  user posted image user posted image

Veliko user posted image user posted image  za Matica in da boste vseeno uživali v toplicah.

katarinas, ja, točno tale okulist je to, ja. Moram ti reči, da sem bila danes zeloo presenečena. Kličem tja za naročit( sem imela v mislih samoplačniško, da bi šli, ker je drugače ponavadi  predolgo za čakat) in mi reče naj prideva v sredo!! s potrjeno zdr. izkaznico. Čist sem bila presenečena, res.  KEr to pa je brzina.user posted image

In tako da zdaj bom taksi v NM, user posted image  pa istočasno  namesto mene v drugi konec; v Lj.

Tako da ljubljančanke, se pol zmenimo za en dan, da ga jaz obenem še prijetno izkoristim za šopinguser posted image ?!

Aha,  mml bi lahko konec tedna.   Čmo se pol zmenit za četrtek ? Ker v petek imam jaz fulllll dela.

karatina, vidim da si glih prijavljena; še kar nič?! Zdaj se mi pa že rahlo smiliš. user posted image Želim ti , da bo čimprej za tabo in boš v naročje dobila mehko štručko

katee, pa veš, da mene prav taka utrujenost daje kot tebe! Mogoče spomladanska utrujenost, kaj pa vem.

SE že veselim, da se kmalu  vidimouser posted image

Anči, čimprejšnje okrevanje želim mali misuser posted image . Glede hoje pa enkrat s ebo že spustila, boš vidla, kako te bo presenetila. Tako kot je mene naša.

dašabina, glede dohodnine; pri nas ima user posted image  otroke nase pisane, pa je dobil kar nekaj nazaj. Tako da tudi jaz mislim, da je  pomota pri vas. Pri nas, na našem DU, je bila na dan prejema odločb, totalna gužva ravno zarad tega, ker pri mnogih ni štimalo ravno tole glede otrok.
Kaj pa Triško kaj vidiš, slišiš? Kako so? Upam da ok. Lepo lepo jo pozdraviuser posted image

martinca, jaaa, slikceeuser posted image user posted image . Neli in Tilen sta pa meni iz tvojega repertoarja zelo všečuser posted image

lunca, ja ti šment ti, spet kuhate?!user posted image   Želim  vam, da Luka čimprej ozdraviuser posted image

Praviš, da dopoldne  ne moreš na kofe, kaj pa če se enkrat eno popoldne zmenimo? Kaj misliš?
alfabeta, huda frizura, resuser posted image . Ampak "jajca" pa imaš. Jaz se ne bi upalauser posted image
Nohti so pa itak IN. user posted image

sunny, super za karte. user posted image   

limma,  tudi jaz vam želim, da bo Neži ok in odrinete na dopust. Je pa tud Lana nekam sitna zadnje dni, samo baje da je tamočna luna blizuuser posted image user posted image . Pa še trojki zgoraj ji rineta ven.. jao.  Ampak se mi zdi, da ji globule pomagajo, mogoče se sam zamoti , ekr so sladke

nana, no vidiš, imava isti okus glede imena za martincino punčikouser posted image . Drugače pa kako si? Upam da je počutje že čisto okuser posted image .Klemen vredu? Govori kot navit, kajneuser posted image .
Nekam tiha si ratala zadnje dni oz. redkobesedna?user posted image

ursyy, lepo se imejta z Vivi jutri.user posted image

nič, grem še mal zapiske povohljat, če pa mi ne bo, se pa vrnemuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 22.5.2009 23:09:31 >

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
23.5.2009 0:09:22   
mala pikica
Draga mml, jaz se strinjam z vsemi našimi puncami! Sicer pa sem tudi jaz res zelo ponosna, da sem te imela priložnost spoznati user posted image  In pa... čudovita si bila!!!
SIcer pa upam, da Matic kmalu ozdravi in da še uspete priti do toplic user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
23.5.2009 7:24:57   
martinca
jutro!

lunca, user posted image user posted image za Luko da se hitro pozdravi.

nana, no dobro te pa se zmeniva, za jutri te pa vas tako ne bouser posted image za kazen pa se enkrat čez teden zmeniva.user posted image no dobro  da si te vsaj malo jezna na mene, to ti je že dovoljeno.

alfabeta, dobra frizura. kako si se je navadila? jaz se moram vsake nove barve vsaj par dni navajt. sem bila ravno včeraj pri frizerju in imam zdaj spet bolj svetle lase, pa se spet ne morem nekako navadit. user posted image upam, da bo F. kmalu nehala bolet učka, oz. da ugotovite kaj je vzrok temu.user posted image

dašabina, user posted image za Mihata.

sunny, super,da si uredila to z kartami in da greš na U2.user posted image

limma, uživajte na morju.

mml, zelo lepa si bila. pa upam, da se Maticu uhica izboljša, da boste lahko šli v terme. 

klepetka, držim pesti zate, da bo na izpitu šlo odlično. bom ob priliki dala sliko gor.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
23.5.2009 10:38:21   
katee
mml:krasna si bila!!!! Pa upam, da se Matic pozdravi, da boste šli v toplice!

alfabeta: super frizura user posted image user posted image user posted image user posted image

sunny: pa imaš končno karte v roki!!! Še dobro, da se je vse lepo izteklo!!!

klepetka: kdaj torej boš v LJ? Si moram plane narest!

Mi gremo pa danes v ZOO. Upam, da ne bo prevroče. Žan Luka spet nekaj štrajka s hrano, ampak sumim trojke, da mu rastejo ven, ker ima vse nabreklo.

Lep vikend vsem!!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
23.5.2009 19:12:01   
ljubljana
Meni se pa toliko dogaja,da mi ne uspe nič brat.

Novo je to:
- da je imel jakob včeraj vročino, ampak je danes že brez,
- da sem bila na prvenstvu SV v orientacijskem teku posamično 2. ekipno pa 1. (sploh ne moram verejt, mi orientacija iz starih časov še tako štima, da sem nadoknadila manjko kondicije (prilimam kakšno slikico s podelitve) in
- da sem se že parkrat peljala iz službe in v službo z novim kolesom (ena smer 23 km)

user posted image  je šel danes s starejšima dvema na SV. Primoža nad Kamnikom midva pa doma čepiva in upava, da se vročina ne ponovi.

Drugače pa za vse, ki imate težave v zakonuuser posted image user posted image user posted image user posted image  in upam, da se uredi najbolj optimalno,
ravno tako pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image tistim,  ki imate veliko težav z otročki in zdravljem.

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

hojla, me zanima sploh tiste ki imate tri otročke, kako ste kaj dobile dohodnino, namreč jaz moram plačatuser posted image  530€, jaz v 3. razredu, mož v 2., otroc med letom pisani name....če ima katera pameten predlog, ste dobrodošle...
drugač smo okuser posted image

daj probaj še enkrat naredit testni izračun s tistim programom ki je na dursu, midva imava samo eno plačo in dobim nazaj okoli 360. probaj vnesti tako, da ima 6 mesecev en otroke in 6 mesecev drug, ali pa samo on, ali pa samo ti, probaj več kombinacij pa boš videla kaj se ti najbolj splača, ti kar daj ugovor, če bo katera opcija bojl ugodna zate, včasih pa tudi falijo na tej odločbi, pri meni so se lani zmotili za 500 eur v mojo škodo.

mml ti si pa naša zmagovalkauser posted image user posted image user posted image user posted image .

alfabeta hudoooo! jaz te bom kmalu brez preliva ujelauser posted image user posted image .

TRIŠ kako si kaj nič nisem uspela prebrat o tebi, pa se velikokrat spomnim nate.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 23.5.2009 19:16:06 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
23.5.2009 19:46:01   
Alfabeta
Dan!

Smo cel dan zunaj....zdaj mala dva spita, mat pa prec na RRuser posted image

Mi je bilo pa danes kar žal, da je šel mož ta vikend na morje, mi pa ne, ker je bilo pri nas doma peklensko vroče, za ta čas. Celih 30C!!!! Upam,da bo drugi teden tudi tako.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Alfabeta,super siva barva,je pa letos moderna.

Hvala,gospa strokovna user posted image user posted image user posted image

klepetka, izpit? opravila z odliko?....No povej.....Pa ko boš v NM se lahko tudi javiš, a ne? kava pa to.....user posted image  Glede frizure pa....to moraš samo it ko te zagrabi, potem pa itak ne moreš več rečt ne, ko te namažeuser posted image

martinca, jaz sem se je navadila hitreje kot moja okolica. jaz se pogledam manjkrat v ogledalo kot pa oni mene gledajo user posted image user posted image user posted image

ljubljana, ti si pa čist huda....mislim,....men se včasih še 23 km z avtom ne dauser posted image . Bravo, pa tudi za tekmovanje user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
23.5.2009 20:07:50   
ljubljana

ljubljana, ti si pa čist huda....mislim,....men se včasih še 23 km z avtom ne dauser posted image . Bravo, pa tudi za tekmovanje user posted image user posted image

men se tud z avtom ne da, se mi spi za volanom, pa še čisto zmahana pridem domov zaradi gneče in vročine. Na kolesu si pa glavo zluftam in se mnogo bolje počutim ko pridem domov, pa še vročeni preveč ker skoz piha user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
23.5.2009 20:39:28   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

- da sem bila na prvenstvu SV v orientacijskem teku posamično 2. ekipno pa 1. (sploh ne moram verejt, mi orientacija iz starih časov še tako štima, da sem nadoknadila manjko kondicije (prilimam kakšno slikico s podelitve) in
- da sem se že parkrat peljala iz službe in v službo z novim kolesom (ena smer 23 km)

user posted image user posted image user posted image user posted image naša športnica!!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
23.5.2009 20:59:30   
ljubljana
ja daj daj katee jaz ziher ne bi mogla odvodit ene ure aerobike, sem za take stvari čisto premalo nakondicirana pa še motorični trot za tiste kombinacije na levo pa na desnouser posted image . Zame si pa ti carica.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
23.5.2009 21:19:44   
nana35
klepetka,upam,da je šlo ok na izpitu!Sem šele zdaj prebralauser posted image  tako da nič od mojih pesti...Te pokličem zdaj en dan,ok?
No,če bi videla mojo novo frizuro,imam tudi pobarvane na svetleje,ampak ne sive,bi tudi rekla,da si upam,kakor alfabeta...zdaj ko imamo kratke lase,lahko eksperimentiramo z vsem,najbolj pa z barvami,kajne Alfabeta?
Klemen je ok,malo je smrkav,pa nič hudega ni,jaz sem tudi ok.Ja,Klemen res govori kot navit,non stop klepeta.Tiha sem? Kaj pa naj povem,če pa se tako malo tukaj zgodi,pa nasploh tudi...? Eh,saj veš kako je...

martinca,tukaj pri nas je res lilo kot iz škafa,no,jaz sem bila na Nodiju,se je izlilo in je bilo gotovo.Če bi prišla,bi lepo imela avto pod streho,potem pa itak več ni deževalo.Ampak ti pač moraš nekaj komplicirat...user posted image

Ok,grem,se beremo.

:))

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
23.5.2009 21:42:12   
Alfabeta
Ja, nana, res je. če z obliko ne moremo dosti, pa z barvo. Pa kot vedno lep avatar!user posted image  

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
23.5.2009 21:58:19   
Sunny Morning
nana kako je Klemen prisrčen na novi slikici.

ljubljana user posted image user posted image user posted image

Alfabeta Tea tree lahko za vneto ritko? Rastejo zobki in je rita vsa vijolčasta...v samo enem dnevu, še toliko ne. user posted image

Sem tako zmozgana, da grem kar v mižule. Nočka.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?