mml
|
limma upam, da bo nova služba izpolnila tvoja pričakovanja in ne boš prehudo pogrešala sodleavcev...je pa že to pozitivno, da se ti ne bo treba več vozit Si pa tudi jaz težko predstavljam, kako bi se bilo poslavlajt in pakirat...pa čeprav si včasih želim, da bi šla kam drugam...ampak to je bolj prehodno... martinca lepo pomahaj , ko boš na NS mala pikica super fotke . Ti verjamem, da tudi tebi zmanjkuje časa... karatina moja G je zelo naklonjena indukciji poroda, tako da sploh ni bilo problemov, ona bi mi že prvič prej sprožila porod, pa jaz nisem bila za, drugič sva bila pa obe za . Upam, da te tvoja deklica ne bo več predolgo hecala nana Manca je bia v MB včeraj z vrtcem , moja mama živi pa malo ven iz CE lunca, če pa šefa ni, po tem je pa skoraj tako, kot da imaš dopust Danes so poslali "navodila" za jutrišnjo razglasitev...tako da se moram še poglobiti, da ne bom kaj zamutila . Sicer se pa ne obremenjujem preveč. Upam, da ne boste prehudo razočarane, če ne bom zmagala...jaz se vsem še enkrat najlepše zahvaljujem za poslane glasovnice . Obleka je doma...hišni svet se je odločil za zeleno..po Mancinem zato, ker je mami zelena kot žabica, kar je trenutno njena najljubša žival . Pa obleka ni žabje zelena, ampak bolj pistacija zelena, zraven bo pa en širok svilen pisan šal, ki sem ga prinesla iz Laosa, torbo sem tudi kupila enkrat kar tako in misli, da gre super k šalu, ker je oranžno rumena...čevlje sem pa včeraj eksprenso kupila v 20 minutah in so bež z ene 4 cm petko, kar pomeni, da se ne bom ubila, če bom morala kam stopit , pa še kdaj jih bom lahko obula...no vsaj upam... ...Manca je manj prehlajena, kot se je zdelo v ponedeljek, tako da bomo mogoče lahko vseeno šli v terme, če bo Matic jutri zdrav, nam dobro kaže... Je pa danes ponoči rogovilil, je za večerjo jedel hrenovko in očitno je bil po tem žejen in ker se nismo razueli, je tulil, da je bilo joj...sem že mislila, da ga kaj boli...no po tem ko se je napil, je pa le zaspal...tako da po sovje je res življenje bolj enostavno, ko znajo otroci povedat, kaj želijo in kaj jim manjka... Danes sem v službi od 7.30 do 20, za jutri si moram nekje še rezervirat frizerja, pa malo prej moram iz službe, ker se zadeva začne sicer ob 18., ampak zahtevajo, da smo tam že ob 17.15, kar pomeni, da moram od doma vsaj 20 minut prej... ....malo pa imam treme... ...imejte se čim lepše
< Sporočilo je popravil mml -- 20.5.2009 15:44:06 >