|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
26.3.2009 7:40:22   
martinca
dobro jutro!

katarinas, super, da je Lara prišla domov. zdaj pa se le naj do konca pozdravi.user posted image

intruder, zelo lepe slike Vida. sta te z A. lepo presenetila.

nana, potem pa je res boljše da si začneš iskat boljšo službo. ker je najbolj važno da se ti dobro počutiš na delovnem mestu. user posted image  

sani, hvala za kavico.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
26.3.2009 8:29:56   
dašabina
Dobro jutro in vse lepo za včerajšnji praznik...user posted image user posted image user posted image

V službi je pač tak da treba delat, ne pa sratuser posted image user posted image  tako da nimam več tistega finega cajta za pisat, pa sam še pakiram....
Smo bili 5 dni na Rogli, to je res pravljica, snega ogromno, vreme temu primerno, nedelja pa tako sončna, da lahko samo rečeš HB, da nam je dano uživat....Mihatu sicer sneg pomeni toliko kot mamici(malouser posted image ), ampak sva se pa sankala in nosila v ruzaku ter lovila sončne žarke.  Nosek se je pa tud lepo pozdraviluser posted image
No smo prišli domov, operem cunje, včeraj sem pa že tamalo pakiralauser posted image za 4 dni kondicijskih priprav s HH v DT. Tako da dogaja in bom spet rabila mal počitkauser posted image

BOLANČKI user posted image user posted image user posted image user posted image

VSEM KI SE MORAJO URESNIČITI TAKŠNE IN DRUGAČNE ŽELJE user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem delat, uživajte...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
26.3.2009 8:34:02   
Lunca1
Jutro. Sani hvala za user posted image .

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
26.3.2009 10:26:15   
Lunca1
da nas spet spravim na prvo stran

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
26.3.2009 11:12:51   
katarinas
Dan!

Spali smo super, Lara se je samo 1x zbudila, popila mleko in zaspala nazaj do 7-ih zjutraj tako, da se je mami kar počinla, pa tud kosti so že boljšeuser posted image . Je pa kar malo s težavo zaspala, ni bilo jok ampak dretje!! Pa cel dan mi že za ritjo stoji, samo da ji zginem izpred oči so dinozaverske solze in spet dretjeeee...bo že boljše, to je še posledica bolnice.

Alfabeta hvala ker si tudi ti mislila na nas, sem te pogrešala tukaj gor. Sem že mislila, da ste tudi vi kaj zboleli.

Urssy Lara je malo kašljala, zato so tudi sumili, da gre morda za pljučnico, vendar k sreči ni bila pljučnica. Je pa zato vseeno dobila inhalacije, da se bo lažje izkašljevala. Probaj Vivi narediti inhalacije doma - lahko skuhaš kamilice in vzemi Vivi v naročje, pokriješ obe z veliko brisačo in skupaj inhalirata paro od kamilic.
Pa Panatus sirup je menda tudi dober.

Mml jaz sem pa prezgodaj kupila Jano, še ni bilo predstavljenih kandidatk. Grem danes kupit in sigurno glasujem!user posted image

Intruder lepe slikice, pa lep šopek in slikica!user posted image

Nana zelo lepo si presenetila mamico, jaz je sploh še nisem uspela, ker sem bila včeraj skoraj cel dan v bolnici. Ampak bom nadoknadila.

Nana sem pa tudi jaz pričakovala, da bom dobila začasno odpustnico in da bomo čimprej zginli od tam - sploh pa ker so imeli kar 9 odpustov! Ampak ne, oni so si vzeli čas in so vsakemu posebej pisali odpustnicouser posted image  In preden sem  to pogruntala je bilo prepozno...ko sem začela tečnarit, ni blo nobene zdravnice nikjer, nakar mi tehnik reče, ja da itak je tako vedno, da so odpustnice po 3. uriuser posted image user posted image user posted image  Pa ko vejo, da komaj čakaš, da greš s takim malim otročkom domov, pa ko bi Lara vsaj še kako terapijo imela. Cel dan nič in smo tako čakale brezveze, pa od 10-ih dopoldan so vedeli, da gremo domov. Pa tud na viziti bi lahko zdravnica omenila kdaj pišejo odpustnice, me vsaj vprašala kdaj imam prevoz (ker me je mama potem skoraj 2 uri čakala)....in tako naprej.....Če bi to vedela, bi rekla, da jaz grem in bo moj prišel po papirje.... ah kaj bi še rekla, škoda izgubljat besede, moram pa rečt, da sem kar razočarana nad tem našim otroškim oddelkom. Itak pa ne bomo tam nikoli več, kajne?!!user posted image

Klepetkaa ampak 1 leto za čakati za dermatologa za sumljivo kožno znamenje - ta je pa res močna, pa še pod nujnouser posted image  Si pa upajo. Kje pa to? Žalostno, da moraš it samoplačniško, to bi ziher morali vzeti prej. Pri nas vem, da vzamejo.

Lara je imela brzinski dopoldanski spanec, zdaj gremo pa papat.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
26.3.2009 11:46:11   
katee
klepetka: jaz sem po vezah dobila tako hitro datum pregleda, drugače bi morala tudi jaz dolgo čakati. Zato ti svetujem, da gre mož kar privat, ker bo tako prej prišel na vrsto.

Jaz vam pa moram povedati eno super novico. Namreč v ponedeljek začnem delat. Sicer je samo jutranje varstvo od 6-8h, ampak meni je sedaj najbolj pomembno, da pridem spet zraven v kolektiv šole, ker bodo naslednje šolsko leto potrebovali kolektiv športnikov in imam tako večje možnosti, da pridem zraven. Sem tako vesela!!!!!! Pa še zaradi varstva ne bo problema, ker moj user posted image hodi delat po 9 uri zjutraj.

Vam moram pa še to povedat, da so se stvari pri nama z user posted image ful izboljšale in nam je res lepo!

Lep dan vsem!!!

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 1056
26.3.2009 11:53:16   
Lunca1
Katee za službo in izboljšane razmere doma.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
26.3.2009 14:20:01   
klaja
Klepetka jaz pečem potratno potico, je pa res ja, da je kar nekaj dela s tem. Malo si edino poenostavim, da si prejšnji večer pripravim svetel in temen biskvit ter da imam že v skrinji zmlete orehe. Ne vem jaz jo imam ful rada in še uspe mi, tako da jo tudi rada pripravljam.

Nana potem pa upam, da si najdeš službo drugje, kjer se boš boljše počutila!

Intruder lepe slikice!

Katarinas glavno je, da sta doma, vem pa da ni prijetno čakat na tisto odpustnico, ker jih sploh ne gane, če bi ti že rad šel domov.

Katee super, čestitam, pa lepo to, da sta z dragim porihtala zadeve!

Jaz sem se pa danes načakala pri ginekologu, mojih izvidov še ni, ker baje traja kar en čas. Pa tudi moje g. ni bilo in je bila ena druga, ki je bila zraven pri prvem porodu in je rekla, da se me malo spomni in sma se potem kar  en čas pogovarjali o Juliji. Vsi izvidi iz laboratorija so vredu, prav tako bris, tako da sem si odahnila. Dedek pa je doma tudi užival z vnukicama in ni bilo težav. Šli so tudi ven, malo ju je sicer narobe obul, je Julija imela Hanine čevlje (imata samo eno številko razlike), Hana pa tiste za boljše, pa še jaknici sta imeli zamenjani, pa brez štramplčkov. V glavnem ni bilo težav, so bili na sprehodu in pri omici.

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
26.3.2009 15:04:51   
dašabina
Pogovarjale sva se s Triš in je ubogica zaradi dehidracije pristala v bolnici...
drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
26.3.2009 15:30:45   
Lunca1
Triš, upam da ti tele slabosti čim prej minejo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
26.3.2009 15:37:25   
martinca
dan!

jaz sem že iz zaposlitvenega sejma. no izvedela sem nekaj novega. mogoče me še pikne študij naprej, bom videla. moram malo preštudirat.

dašabina
, lepo da ste uživali.

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

No smo prišli domov, operem cunje, včeraj sem pa že tamalo pakirala za 4 dni kondicijskih priprav s HH v DT.

kaj pa to pomeni?

katee,super da začnez z službo. glavno da si zdaj zraven prišla bo res potem lažje ko si že enkrat not. pa lepo da sta z user posted image zgladila nesoglasja. user posted image

klaja, super, da so izvidi v redu. si pa tako lepo napisala da se je dedi imel lepo z vnukicama. se še spomnim kako si pisala da ni najbolj vesel vašega prihajajočega člana. no lepo od njega da ti jih takole pomerka.

triš, hitro se pozdravi in pridi domov. pa upam, da je z user posted image vse v najlepšem redu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
26.3.2009 16:12:30   
katarinas
TRIŠ user posted image

Danes ima pa moj nečak rojstni dan, praznuje 7. rojstni dan in mu hitim zdaj kupit darilo, ker me je že spraševal kje ga mamuser posted image

Klaja res ni prijetno čakat kjerkoli kajne, vse bi radi imeli takoj pri rokiuser posted image  Ah ne, malo se pač jezimo, pa nas hitro mine, kajne! Dobro, da je s tvojimi izvidi vse v redu!user posted image  Si me nasmejala s tem, kako je dedi zrihtal punčki...malo zamenjal čevlje pa bundeuser posted image , važno, da jih ni zeblo in so se imeli lepo.

Lara zdej spi, moram izkoristit varuško in pičim na hitro v mestouser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
26.3.2009 16:31:07   
ursulina
POZDRAVLJENE!!!

joj, uboga triška, upam, da boš čimprej doma!!

jaz pa sem danes prilepljena na PC, ker moram zaradi neumnosti moje računovodkinje popravljati podatke za nazaj, grrrr, drugače bomo bilanco težko zaključili in piham ko ris že cel dan... še dobro da sem z novim letom zamenjala, ker tole je pa res višek. celo leto nič ne svetujejo ali opominjajo, potem pa doleti marca ko strela z jasnega, kaj vse je bilo narobe in da sem itak samo jaz kriva, ker ubožica ne znam računovodstva... zakaj pa bi potem imela servis in še celo dragega po vrhu... no, še do torka, potem pa adijo...
sem se mogla mal skašljat user posted image

no, če imate revijo mama, je naš mali na osmi strani aprilske izdaje :) šobica mala user posted image

lana, bravo za korake, tudi pri nas je že kak korak samostojen, se pa za kaj več še ne spusti...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

Neposredna povezava do sporočila: 1063
26.3.2009 17:33:35   
klaja
Triš čim prej se vrni domov k tvoji družinici in naj se ti stanje čim prej izboljša!!!!

Martinca ko sem jaz prišla na ta zaposlitveni sejem, so že vse pospravljali, pa je bila ura 15. 15. Tako da sem samo malo pogledala okoli in šla. Kaj bi pa šla naprej študirat, če nisem preveč radovedna?

Jaz pa danes nisem več nikjer dobila Janeuser posted image , moram mojemu rečt, da naj gre v Šentilju v trgovino gledat.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
26.3.2009 19:51:05   
mala pikica
triška revica boga, upam, da boš kmalu doma pri svojih sončkih user posted image user posted image user posted image

nana upam, da kmalu najdeš boljšo službo. Jaz sem ravno te dni doma govorila, da ni vedno vse v denarju, da je zelo pomembno, da se človek dobro počuti v službi. In jaz sem trenutno zelo zadovoljna user posted image Upam, da boš kmalu tudi ti!

katee sem zelo vesela zete, da si našla službo in da so se doma stvari uredile user posted image

intruder luškane slikice!!!

Jaz sem pa tako vesela, sem pravkar zvedela, da je zelo dober prijatelj danes dobil sinčka user posted image Res sem tako vesela, da bi se kar stopila. Je rekel, da je to nekaj tako lepega, da sploh ne more opisati user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
26.3.2009 20:38:23   
katee
Triš: upam, da boš čim prej doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ursulina: ti čisto verjamem, da si jezna, jaz bi bila tudi. Šalabajzarji! Ni druge. Upam, da ti uspe popraviti zadeve!

klaja: če sta se imeli mali dve lepo pri dedku, potem ni važno, če sta imeli zamenjani jaknici in čeveljčke user posted image

Tudi Žan Luka je bil popoldne pri mojih starših, ker sem šla jaz na aerobiko in so šli na sprehod. Šli so mimo nogometnega igrišča, kjer so eni fantje igrali nogomet in frajer mali jim je vzel  žogo in jo začel brcati. Je sploh ni hotel vrniti. Še dobro, da imam doma rokometno žogo še iz časov treninga, da mu jo bom dala za brcati user posted image

Zdaj grem pa malo TV gledat, potem pa spat, ker sem tako utrujena. Lep večer vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
26.3.2009 20:51:36   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

No smo prišli domov, operem cunje, včeraj sem pa že tamalo pakirala za 4 dni kondicijskih priprav s HH v DT.

kaj pa to pomeni?

s hip hopom v Dolenjske Toplice...

Katee bravouser posted image user posted image

Klaja upam da hitro dobiš izvide

Martinca kako kuhinja?

Naš MIha pa je včeraj prvič sam od sebe prespal brez dojenja, ko me pa vidi, pa dela mnjam, mnjam in vleče majico mojo doluser posted image user posted image

Pa tako teka in gleda listke, ki jih vrtinči veter, pravi malo raziskovalec je...user posted image user posted image
Sem bila včeraj tako počaščena od mojih najdražjih, dobila sem od otrok čestitke lastnoročno narejene, od moža pa orhidejo, tako da sem bila res prijetno presenčena..o ti moji srčkiuser posted image , sem prav vesela

Ursulina, bomo pogledali mamouser posted image

zdaj pa moram it crkljat naše veliko dete, ker si je izborila da spi v spalinici, zdaj ko sestrice niuser posted image
nočko.........

< Sporočilo je popravil dašabina -- 26.3.2009 20:52:24 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
26.3.2009 21:11:11   
Sunny Morning
Pogovarjale sva se s Triš in je ubogica zaradi dehidracije pristala v bolnici...
drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A se spet ponavlja? Boga. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katarinas super, da gre na bolje. Upam, da ste bili zdaj res zadnjič v bolnici.

katee super za službo.

dašabina ste se pa res fajn imeli.

klaja samo, da so izvidi ok. Dedi jo je pa tudi malo pihnil ampak pomembno, da so se imeli fajn.

ursulina kako te razumem glede računovodstva. Jaz sem tudi bolj v teh vodah in HB smo že pet let nazaj zamenjali servis in je zdaj kar super, ker vse kar med letom zrihtamo in ni marca nobenih šokov.

Sem bila pa včeraj tako jezna na mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem jo prosila, če bi Nejo zadaj postrigla, ker je imela že pravo Bundes ligo...in kaj sem dobila user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj vem, da bodo zrastli ampak se nisem na tole pripravila.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
26.3.2009 21:25:33   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

nana- ja ti čisto verjamem, da si utrujena in da imaš vsega dovolj. Bi bilo boljše če bi imela šefa ne šefice. Tako, da to glej pri naseldnji službi. user posted image   Te babe znajo biti res user posted image . Držim pesti zate.

Hvala za tolažbo,bom upoštevala tvoja nasvet,sem pa istega mnenja kot ti...

martinca,točno tak je moj namen,da si iščem boljšo službo in si jo tudi bom.Samo malo še vzdržim,potem pa...

dašabina,kako dieta?Sem radovedna kaj?Pa če me zanima.user posted image

Klemen se tudi samo še dere,najbolj zvečer po kopanju.Ne vem,mogoče je samo takooo zeloo utrujen,ker včasih ne spi veliko čez dan,nimam pojma.Čez dan je kar ok,no tistega pol dneva ko ga vidim,zvečer pa joj joj.Sem res že tako nervozna zraven tega dretja,mislim,pa da revež nič ni kriv,da je vsega kriva moja šefica,ker mi gre takoooo na živec,da ni za opisat,pol pa sem še doma živčna na vse okoli sebe.Enkrat mi bo samo počilo.Ne manjka več veliko. Izak delam petek in svetek,zdaj pa si je star še zmislila,da moram v nedeljo na neko predstavitev barvanjauser posted image ,mislim v nedeljo.Niti en dan v tednu ne bom prosta ali kaj?Mislim cel dan?Ne moreš verjet.Saj gre ona tudi,pa ravno zato mi je ni še tam za gledat.Je ful zaj....,to že moram rečt.Zmislit si ne vem kaj ne morem,rada bi samo proč od nje vsaj en dan na teden.Pa HB da imamo vsaj kmalu veliko noč in en dan zraven.

mml,imam Jano in sem te videla,seveda čakam,da bom glasovala zate,pa še komu bom rekla.user posted image

katarinas,jasno,da nikoli več ne boste na tem otroškem oddelku!!Je pa res škoda besed.

katee,me veseli za službo,pa seveda tudi za vaju z user posted image ,da so stvari kot morajo biti!!
Tudi Klemen zelo rad brca žogo,zraven pa pravi bum,bum vsakič ko brcneuser posted image

klaja,dediji so pač malo nerodni včasih,tudi naš,moram vse pripravit natančno in povedat,da je potem vse ok,pa Klemna kar jaz zjutraj oblečem,da je prav.

triš,user posted image user posted image user posted image kmalu se vrni!!

mala pikica,jaz pa sem ravno danes govorila da mi je vseeno,če manj zaslužim, samo da imam mir in da sem srečna.Če ne pa se bom potrudila in zbrala moči, pa dinarčke in si odprem počasi svoje,ker če me bodo tako jezili,bo treba nekaj naredit.

:))

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
26.3.2009 21:27:30   
nana35
Sunny m.nič ne bodi huda na mamico,Neja je prava lepotička v tej frizurci,nekoč se boste temu še smejali,ko boste gledali slikeuser posted image .Pa upam,da nisi bila ravno včeraj huda preveč nanjo,ko je bil materinski dan...

:))

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
27.3.2009 7:21:04   
martinca
dobro jutro!

ursulina, bo res treba posle v svoje roke vzet, kot pa da to opravljajo eni ki ne znajo pa še drago računajo za to delo.user posted image

klaja, jaz bi šla študirat na Dobo, poslovno administracijo, marketing. ali pa ko bo drugo leto še možnost za socialnega delavca. kaj pa bi ti šla, si tudi kaj razmišljala? kje pa si ti doštudriala za poslovnega sekretarja?

mala pikica, lepo da si zadovoljna z službo in čestitke tvojemu prijatelju za sinčka. saj se vsak novi starš stopi poleg tako sladkega cukrčka ki ga dobi v naročje.user posted image

dašabina, hvala za obrazložitev. saj DT se mi je še sanjalo. za HH pa si nisem mislila kaj bi lahko bilo. na tleh že imava načrt kuhinje zarisanuser posted image zdaj še morava, elektriko do konca naredit, potem pa še vodovod, centralno, omete, estrihe in pode položit. pa bo. user posted image do jeseni upam, da že.

sunny, kak je Neja luštna. user posted image   meni se pa ne zdi da je preveč postrižena. je zdaj taki mali škratek zdaj.user posted image

nana, ti pa se mi res smiliš pri tej tvoji šefici. user posted image babji. res boljše da čimprej greš od tam.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
27.3.2009 8:29:26   
Lunca1
Jutro.

No mojega škrata je pa tud moja mami mal postrigla okrog ušes, ker so mu laski že precej štrleli. Pa še porajtala nisva.user posted image user posted image

Bolančki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
27.3.2009 9:18:40   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Jutro.

No mojega škrata je pa tud moja mami mal postrigla okrog ušes, ker so mu laski že precej štrleli. Pa še porajtala nisva.user posted image user posted image

Saj jaz sem tudi tako hotla. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Sunny m.nič ne bodi huda na mamico,Neja je prava lepotička v tej frizurci,nekoč se boste temu še smejali,ko boste gledali slikeuser posted image .Pa upam,da nisi bila ravno včeraj huda preveč nanjo,ko je bil materinski dan...

Ma saj nisem bila toliko jezna, kot sem bila razočarana ali žalostna.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
27.3.2009 9:19:35   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: martinca
sunny, kak je Neja luštna. user posted image   meni se pa ne zdi da je preveč postrižena. je zdaj taki mali škratek zdaj.user posted image

Škratek gor ali dol, včeraj ji je ena teta v Tušu rekla kako je lep fantek. user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
27.3.2009 9:38:45   
klaja
Martinca jaz sem na Dobi naredila za poslovno sekretarko. Sem že nekaj razmišljala da bi šla še kaj naprej študirat, samo bi nekaj takega, kjer ni matematikeuser posted image , ker sem tam pogorela.

Sunny za to, ker ji je ena teta rekla, da je fantek, pa sploh ne bi imela komentarja, jaz moji dve ponavadi oblečem v roza ali pa v kaj takega, za kar je očitno, da sta punčki, pa se še kateri bedak najde in reče, poglej kaka lepa fantka!user posted image

Pri nas je tudi na vrsti striženje, jaz ju sama, samo moram to delat po obrokih, ker ne zdržita dolgo, tako da vsak večer malo, Julija si je že skoraj podobna, malo popravkov še, pa bo.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?