klepetkaa
|
oj, danes pa ni posebne gužve tukaj Otroci spat, mati pa hitro sem, kot da nimam kaj drugega za počet mOram vam povedati, da imam občutek, da bo Lana pa vseeno malo prej shodila kot sta D. in M.(pri 16 m), ekr ji zares manjka še čisto malo. Upam da res. JI pa zobje ful nagajajo, prav boga je . Dlesni čist bele napete, vse štirke so tik pred zdajci . Sem bila danes popoldne na sestanku na mažoretah, ekr bo drug mesec državno prvenstvo. IN mentorica prijavi, da imajo punce super možnosti za uvrstitev za na EP, ki bo letos v Splitu, ker že zdaj obvladajo točko u nulo, tako tehniko, slog,...... tako da zdaj do prvenstva samo še dril. IN pa da v priemru, da se uvrstijo naprej, da mora it en starš z deklico. ZA 6 dni. Tako da v tem primeru si skorajda ne predstavljam , kako se bi rihtali on, Lana in Domen(pa druagče vse poštima), še manj pa si gA ne predstavljam 6 dni v Splitu . katarinas, Super da ste prišli domov . Pa želim ti , da kmalu ne boš čutila vsako kost posebej sani, kaj to berem?! Upam da se čimprej "sestaviš" in bo tvoje zdr. stanje boljše. Povej, če tud kaj okol po kofteih hodiš ob dopoldnevih kadar si fraj? ljubljančanke, če ima katera drug teden kakšno dopoldne prosto in pa seveda voljo, se priporočam za kakšen kofetek . Bom šla malo v izvidnico v Lj, ker D. rabi novo kolo. Ima zdaj pribl. tako velikega , da je skoraj Lani prav intruder, Videk je prav srčkan. IN prelep šopek, risbico pa itak, si dobila na ta prelep dan. katee, želim ti, da dobro poštimaš pri deramtologu nana, te ne ujamem.. mi zmeraj uideš mml, če se spomniš, ko sem pisala pred dobrimi 14 dnevi, d je imel D. klopa na glavi. IN par dni nazaj je bruhal, zdaj pa večkrta reče, da m u je po jedi slabo(pa ne zmeraj), vendar bruha ne. In tud ta slabost kar hitro mine. SE mi pa zdi na trenutke bolj tak utrujen, čeprav on pravi da je ok. Gledala sem, če ima kje kakšen flek, pa ni nikjer videti. Kaj misliš, da je to bruhanje in slabost možno zarad klopa? V petek imava sistematski pred šolo + 2. cepljenje OMR. Misliš da je lahko kljub tem slabostim cepljen oz. bi bilo zarad klopa boljše cepljenje preložit? KEr kar vidim našo, kako bo že skoraj z iglo stala pri vratih, brez da prideš do besede . No, malo pretiravam, ampak vseeno vprašam. Hvala ti
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 25.3.2009 21:50:05 >
|