|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
24.3.2009 19:58:12   
Alfabeta
Čer!

Sem ful v zaostanku z branjem.....nimam časa brati za nazaj....Zato samo tole

katarinas, čeprav nisem pisala sem zelo mislila na vaju z Laro in želela, da hitro prideta zdravi domov. Vseeno še veliko user posted image

mala pikica, upam da si ok....pleh je pleh, se ga da poravnat, važno da so glave in ostalo kar se jih drži celi. user posted image

triš, user posted image   da hitro mine tole obdobje

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
24.3.2009 20:49:13   
urssyy
Da vas pozdravim še jaz, sem totalno nenaspana, moja Vivi je čisto zakuhala, vnetje očk, vnetje ušesk, vročina....sva na antibiotikih, no vročina je dans padla, sam tako hudo kašlja, da včasih sploh ne pride do sape,me je kr strah, a ima ktera izkušnje s tem? Ji dajem prospan, pa ni nič bolj....prosim svetujte

Mala pikica uboga ti, še dobro, da se je vse skupaj končalo samo z zvito pločevino...Gašper pa ima moderno čelado...
Triš upam, da se ti te slabosti kmalu končajo, da boš lahko pričela uživat
Katarinas upam,da se kmalu vrneta iz bolnice user posted image user posted image user posted image  in prav, da si vzelabolniško zase, nase vse prevečkrat pozabljamo...A je Lara kaj kašljala?
Nana kaj Klemen zdaj papa, neglede da ima šivano ustnico? A v ordinaciji pa je bil tvoj dragi s Klemnom, je pa kr korenjak tale tvoj dragi...
Lunca kako je Luka, je kaj bolje z zdravjem?
Koala bravo za tvojega junaka, da čez dan ne rabi več dojenja, le tako naprej
Martinca škoda za službo, ampak te čaka nekje ena še boljša kot je bila ta, saj vešuser posted image , pa bravo za nove stopnice
Anitav  in Obrigit vse najboljše za rojstni dan!!! Malo z zamudo user posted image , ampak res iz srca user posted image user posted image user posted image user posted image
Ursulina lepe slikice , daj še gor tisto, ko ti voziš Lenarta v kamionuuser posted image
Tudi moj bratranec ima DS in me ima tako rad, vedno me objeme in stiska, saj veste kako srčni so user posted image . Sicer  je star 35 let in smo ravno prejšnji teden izvedeli, da ima tumor na možganih in je bil operiran, zato prosim user posted image user posted image user posted image  naj mu stojijo ob strani, da bo zmogel okrevanje.
Katee kako pa se obnese frizer? Je Žan Luka priden??

Prosim združite vse svoje pozitivne misli in mi zaželite srečo pri stanovanju, več dobrih misli , več uspeha....kaj več povem, ko mi uspe...
Lahko noč, lepo pančkajte, jaz bom celo noč dežurala, če moja Vivi diha, zjutraj pa v službo...

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
24.3.2009 20:50:17   
dašabina
samo da vas pozdravim  smo nazaj iz zasnežene Rogle, vas berem kasneje...user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
24.3.2009 21:12:36   
klepetkaa
 Živjo!

tudi jaz vas moram najprej prav lepo pozdravit po krajšem mrkuuser posted image

Mi smo ok, Lana je včeraj spala 10 ur v kosu brez da bi pisnilauser posted image . Upam da ji to res pride v navadouser posted image .

Joj,  bolančkiuser posted image ;
LUka,  Lara, Vivi, Triš-ina familja  želim vam čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image .
Tebi TRIŠ pa tudi želim, da pride čimprej tisto ta bolj prijazno obdobje. Vsak čas bo, do takrat pa user posted image

mala pikica, joj  še predobro vem, kako zelo si  se ustrašilauser posted image user posted image , ker sem tudi jaz že bila enakem položaju. Pa glavno da si ok, pleh se bo že popraviluser posted image user posted image

mml, ja smola tole z varuško, resuser posted image .  RES upam da vam uspe kaj kmalu porihtat tole varstvo

Pa še tole; sem te  danes videla v Jani in si user posted image .   Drug teden pa pošljemo glasuser posted image

uhani; MAruši smo jih dali, ko je sama izrazila željo po njih, to je bilo pri 5 letih. Lani jih pa tud ne bom prej  dajala, dokler sama ne bo hotela.

sedež za na kolo; mi imamo tud hammaxovega.  Zadovoljniuser posted image .Smo šli zdaj parkrat z Lano mal okoli, pa ji je bilo zelo všeč.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
24.3.2009 21:19:56   
klaja
Urssyy veš da mislimo tudi na tebe in držimo pesti, da si uredita življenje, tako da bosta le še uživali druga z drugo, brez vseh skrbi! Pa tudi za tvojega bratranca user posted image user posted image user posted image , naj okreva in naj mu bo zdravje naklonjeno!!! Drugače pa za kašelj, midva sma Hani dajala slezov sirup, da sma umirila kašelj.

AnitaV mogoče veš, če so starši tega fantka imeli kake težave, ker so ga dali v redni vrtec? Pa predvidevam da zaradi tega ni na slabšem, ker je z zdravimi otroki. Lepo da Lea tako lepo sodeluje z njim!

Katarinas glavno, da gresta domov!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
24.3.2009 21:25:57   
mala pikica
Jaz sem vam prišla zaželeti še lahko noč user posted image

Hvala vsem za vse user posted image in lep misli! Sem se že precej pomirila. Pa verjetno tudi drugemu šoferju ni hudega, predvidevam, da ni šel k zdravniku, ker bi sicer bila že policija pri meni. Važno, da je z obema vse v redu user posted image

mml sem kupila Jano! Sem res ponosna nate in vesela, da te poznam. Sem pa videla, da je med kandidatkami sošolka iz faksa. Mi je kar megla padla na oči, ko sem se spomnila, kje sem še jaz user posted image

urssyy polno, polno  user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image vama pošiljam z Vivien, da čimprej najdeta stanovanje in da Vivi kmalu pzdravi!!!

katarinas sem vesela za vaju, da gresta domov!

Zdaj pa res lahko noč!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
24.3.2009 21:33:40   
klepetkaa
urssyy, user posted image user posted image user posted image

jao, al sem jaz ena kurauser posted image . Čist zares. Taka površna

Se zdajle spravim malo listat Jano, in kaj najdem... kupon za glasovanje za našo mmluser posted image . Sploh ga nisem dopoldne opazilauser posted image in sem mislila, da se pač glasovanje začne šele prihodnji teden in da je danes samo predstavitev kandidatk.

Tako da od mene glas oddan jutri. Evo, že lepim na dopisnico user posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 24.3.2009 21:43:47 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
24.3.2009 23:12:40   
nana35
katarinas,uboga Lara,ko praviš da je vsa plava in popikana po rokicah...user posted image

urssyy,za Vivien user posted image ,upam,da dobiš kaj dobrih nasvetov glede bolezni.
Ja Klemen je vse normalno jedel od začetka,samo najprej ni hotel,ker je bil še v šoku od šivanja,kasneje pa je povečerjal pač flaško.Drugače pa je normalno vse.Zdaj je itak že ok.In ja,z njim je bil moj dragi,ko so ga šivali,jaz sploh ne vem,kako bi to prenesla...Urssyy,iz srca želim,da tvoj bratranec ozdravi in da dobiš stanovanje,da se tvoje zadeve uredijo kar se da najbolje za vaju z Vivien.

klepetka pozdravljena,sem te pogrešala.

dašabina,tudi tebe,pozdravljena nazaj.

mml,danes Jana ni prišla,menda bomo jo jutri dobili v službo,ponavadi dobimo v torek,samo tokrat je ni bilo,ko si ti notri.No,upam,da bo jutri,potem pa glasujem.user posted image

Lahko noč.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 1033
25.3.2009 7:52:44   
klepetkaa
Dobro jutro!

MAMA.. Vsaka mama je prava mama,
dana za srečo in na veselje.

Prava. In ena sama.
Za vse življenje!
(Tone Pavček)

Lep materinski dan!

user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
25.3.2009 8:22:25   
martinca
dobro jutro!

klaja, hvalauser posted image jaz sem tudi dobila vabilo na zaposlitveni sejem. sem ti rekla da name ziher ne bodo pozabili.user posted image jaz imam termin od 12 do 13 ure. sem šla na iemnik gledat kje je ta Strojna šola in se mi zdi da je blizu Hoferja na Teznu.

nana, tudi tebi hvala za tolažbo. user posted image

anitav, da se Jan hitro pozdraviuser posted image

katarinas, boga Lara. še naprej držim pestke da bosta kamlu prišli domov. user posted image user posted image user posted image

urssyy, jaz sem Patriku tudi dajala prospan proti kašlju ampak je pomagal šele po enem tednuuser posted image , pomagal pa je le. pa user posted image user posted image user posted image za Vivi da se hitro pozdravi. pa user posted image da dobiš stanovanje.

dašabina, to pa ste bili blizu mojega prejšnjega doma. user posted image upam,d aste uživali. pa seveda ste.

mml, moj mi je tudi včeraj kupil Jano in sem te videla not. je pa že kuponček zraven in že danes roma na pošto. glasujem pa za ..... seveda zateuser posted image .user posted image user posted image user posted image

vse najlepše za materinski dan!!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
25.3.2009 9:01:43   
Lunca1
Jutro.

Čestitke vsem za materinski dan. user posted image user posted image user posted image

Mml a se ne dobi anestetik tudi v spreju?

Urssyy od Prospana samo š bolj kašlja. če hočeš kašelj umirit, ji daj raje slezov sirup ali kaj proti kašlju. Prospan je pa za izkašljevanje.
Luka je pa malo bolje, sicer še vedno hrope in kašlja, samo malo manj.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
25.3.2009 9:05:26   
Sunny v službi
VSE NAJLEPŠE ZA MATERINSKI DAN
user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
25.3.2009 11:05:22   
TRIŠ
anitav ja sem na bolniški in bom do koncauser posted image

Hvala za lepe želje

Urssyy držim pesti za stanovanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
25.3.2009 11:15:55   
Katrin
Za vse mamice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in lep dan user posted image user posted image user posted image

PS: naš Anže (in Kaja, seveda) imata danes nastop v vrtcu user posted image Komaj čakam ...

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
25.3.2009 13:45:45   
Lunca1
ups, smo že zlezle skor na drugo stran

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
25.3.2009 14:15:09   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Prosim združite vse svoje pozitivne misli in mi zaželite srečo pri stanovanju, več dobrih misli , več uspeha....kaj več povem, ko mi uspe...

Močno stiskam.

Vivien user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
25.3.2009 14:15:43   
klaja
Lep dan želim vsem mamicam in naj vas vaši sončki razveseljujejo še naprej!!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
25.3.2009 14:22:27   
sani1
Dober dan!

Jaz pa sem danes skoraj zmrznila.  Sem šla k svoji zdravnici in od tam naprej bi mogla imeti kup opravkov pa sem vse skenskala, ker me je do kosti zeblo in sem šla samo do kolegice na kavo in nazaj domov.
Tako me še pozimi ni zeblo. Če bi lahko bi se kar po poti v kovter zavila in hodila.user posted image   Se vidi, da nisem ravno v najboljšem zdravstvenem stanju...user posted image   In posledično so zdej vsi opravki padli na jutri in pospravljanje preloženo na vikend...user posted image   Joj joj joj...  Katastrofa...

nana- ja še začela nisem pa že moram malo počivat...user posted image Me je šef vprašal če bi bila prosta dva dni pa sem kar podaljšala.  imam res super šefa...

mml- kupila Jano. Super zgledaš! In glasovnica jutri roma na uredništvo.

urssyy- držim pesti in pošiljam pozitivno energijo...

Vsem, ki ste bolani veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

In seveda vsem lep materinski dan!!!

Zdaj pa zopet na mraz....

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
25.3.2009 19:19:10   
Golobček
Pozdravček !

Sem nas mogla povlečt na 1.stran.

Vsem želim vse lepo ob materinskem dnevu.

Moja dva sta mi iz vrtca prinesla takega lepega srčka, vzgojiteljica paje napisa kar so povedali otroci. Ne morem verjet kaj vse se spomnejo. Bravo moja dva sončka.Rada vaju imam.

Urssyy bom držala pesti da urediš to z stanovanjem

Klaja tudi jaz sem proti temu da se otroci med seboj ločijo zato pa Jin N učim da se morata z vsemi pogovarjat in igrat enako

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
25.3.2009 20:05:52   
katarinas
Hojla!

Mi smo pa res prav zares domauser posted image  Ampak sem se pa načakala, da smo prišle domov - so rekli takoj po kosilu, aha, kosilo je ob pol enih, odpustnico sem dobila pa ob 15:40user posted image  Če bi to prej vedela, bi se že drugač zmenila!! Eh nimaš kaj, ampak hudič je ko se psihično pripraviš kdaj boš šel domov. Moram pa povedat, da me boli čist vse, križ, kolki, menda tud medenica, sklonit se sploh ne morem, ker mi kar kosti zaškripajo. Največ me boli od tistega "superskega" ležalnika, pa še ker sem mogla nosit po rokah 10.700 g težko Laro!

Ok kaj več jutri, grem zdaj spaaat v normalno posteljo, ki je od sobote nisem sploh videla!!

Čao

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
25.3.2009 20:56:54   
Intruder24
Najprej lep večer vsem,

se malo javim, ker se že dolgo nisem.
Preprosto nimam časa čez dan, zvečer pa ni volje, se raje stiskam na kvaču, tako da upam, da razumete user posted image .
Mi smo fajn, problem je le Vidova alergija, večraj sem mu dala zraven špinače malo trdo kuhano jajce, pa je revež tako dobil fleke okoli ust...sem mu dala Fenistil in so zginili. Zdaj bo šel še na odvzem krvi, če bo mogoče tam kaj pokazalo. Najbolj me je strah glede cepljenja, jaz že lahko pazim s prehrano...
Drugače pa že kr lepo hodi, se sam spusti in gre..velikokrat prehitro in potem gre kr na vse štiri in gasa dalje user posted image . Imamo novo posteljo in tudi že Dormeo...tako da mi smo zadovoljni, meni super paše, mojemu pa tudi...Vid pa na njem spi rekordne 3 ure čez dan user posted image ..Upam, da bo tako tudi naprej in da se nebo nekaj sesedal...

Še vam pokažem nekaj slikicuser posted image

user posted image
Tako spi dnevno spanje, v veliki postelji...user posted image

user posted image
Tako je mali Videk žalosten, če ni mamice...

user posted image
Tako pa kaže jezik, vsem po vrsti, tudi drugim voznikom v prometu user posted image

Še vedno najraje bere knjige, gradi stolpe iz kock in lončkov ter zlaga puzzle...Najraje pa je zunaj, zdaj si tako jucka, ko laufa po dvorišču, da se samo smejem...Imamo golobe, pa kanarčke, pa zajca, pa kužeke..tako da mu je rpav pestro, ni ga pa čez metanje kamnov user posted image . No to je na kratko o nas, aja pa še zobki 4 mu rinejo ven in ima revež spet vse razparano v ustih in seveda teče tudi kri. Pa malo smo prehlajeni, samo pridno sesamo noska in je bolje.

Vsem mamicam...tako kot je nekaj najlepšega kar se vam je zgodilo, ko ste zagledale svojega otročka, tako je nekaj najlepšega kar se je njemu zgodi, ko se stisne k vam user posted image ..vse lepo ob našem dnevu!

Mene je danes moj presentil z takšnim šopkom in z risbico od Vida user posted image

user posted image

user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1046
25.3.2009 21:41:10   
klepetkaa
oj,

danes pa ni posebne gužve tukajuser posted image

Otroci spat, mati pa hitro sem, kot da nimam kaj drugega za početuser posted image user posted image

mOram vam povedati, da imam občutek, da bo Lana pa vseeno malo prej shodila kot sta D. in M.(pri 16 m), ekr ji zares manjka še čisto malo.user posted image  Upam da res. JI pa zobje ful nagajajo, prav boga jeuser posted image . Dlesni čist bele napete, vse štirke so tik pred zdajci .

Sem bila danes popoldne na sestanku na mažoretah, ekr bo  drug mesec državno prvenstvo. IN mentorica prijavi, da imajo punce super možnosti za uvrstitev za na EP, ki bo letos v Splitu, ker  že zdaj obvladajo točko u nulo, tako tehniko, slog,...... tako da zdaj do prvenstva samo še dril. IN pa da v priemru, da se uvrstijo naprej, da mora it en starš z deklico. ZA 6 dni. Tako da v tem primeru si skorajda ne predstavljam user posted image , kako se bi rihtali on, Lana in Domen(pa druagče vse poštima), še manj pa si gA  ne predstavljam 6 dni v Splituuser posted image .

katarinas, Super da ste prišli domovuser posted image . Pa želim ti , da kmalu ne boš čutila vsako kost posebejuser posted image

sani, kaj to berem?!user posted image  Upam da se čimprej "sestaviš" in bo tvoje zdr. stanje boljše.user posted image user posted image Povej, če tud kaj okol po kofteih hodiš ob dopoldnevih kadar si fraj?user posted image

ljubljančanke, če ima katera drug teden  kakšno dopoldne prosto in pa seveda voljo, se priporočam za kakšen kofetekuser posted image . Bom šla malo v izvidnico v Lj, ker D. rabi novo kolo. Ima zdaj pribl. tako velikega , da je skoraj Lani pravuser posted image

intruder, Videk je prav srčkan. IN prelep šopek, risbico pa itak, si dobila na ta prelep dan.user posted image

katee, želim ti, da dobro poštimaš pri deramtologuuser posted image user posted image user posted image

nana, te ne ujamem.. mi zmeraj uidešuser posted image

mml, če se spomniš, ko sem pisala pred dobrimi 14 dnevi, d je imel D. klopa na glavi. IN par dni nazaj je bruhal, zdaj pa večkrta reče, da m u je po jedi slabo(pa ne zmeraj), vendar bruha ne. In tud ta slabost kar hitro mine.

SE mi pa zdi na trenutke bolj tak utrujen, čeprav on pravi da je ok. Gledala sem, če ima kje kakšen flek, pa ni nikjer videti. Kaj misliš, da je to bruhanje in slabost možno zarad klopa? V petek imava sistematski pred šolo + 2. cepljenje OMR.  Misliš da je lahko kljub tem slabostim cepljen oz. bi bilo zarad klopa boljše cepljenje preložit? KEr kar vidim našo, kako bo že  skoraj  z iglo stala pri vratih, brez da prideš do besedeuser posted image . No, malo pretiravam, ampak vseeno vprašam.
Hvala tiuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 25.3.2009 21:50:05 >

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
25.3.2009 22:05:16   
nana35
Dober večer.

Malček pozno ampak vseeno vsem skupaj želim vse najlepše za materinski dan!Tudi meni.user posted image
Mojo mamico sem presenetila z rožico,ker sem delala popoldan,sem ji nesla rožo dopoldan,ker sem vedela da je ni doma,pa sem vzela ključe od njenega doma in dala rožo na mizo.Je bila takooo presenečena,da me je poklicala v službo.user posted image

sani,pri meni ni šans za počivanje,jaz moram prit delat tudi če imam virozo ali drisko,samo nič ne smem omeniti...user posted image mislim,meni se bo počasi itak zmešalo poleg te moje šefice,si kmalu začnem iskati drugo službo,ker mi gre baba takooo na jetra...ne bom govorila zakaj in take,ampak resno.Tako da jo komaj še gledam iz dneva v dan.In danes je padla odločitev pri meni,da pišem nove prošnje.Žal mi je da nisem sprejela katerekoli druge ponudbe.Mi je vseeno če bi manj zaslužila,samo da bi imela MIR!!user posted image

mml,nam so Jano zgleda v službi vzeli iz nabiralnika,ker je nimamo.Tako da jo jutri kupim in glasujem.

katarinas,user posted image da je Lara doma.Kako pa to da sta tako dolgo čakali na odpustnico??Pri nas dajo začasno odpustnico takoj ko greš domov,da čimprej zgineš od tam,potem pa po pošti dobiš tapravo odpustnico in vse kar spada zraven.

intruder,upam,das boste kmalu porihtali s temi Vidovimi alergijami in začeli normalno živet.Pa seveda super za Dormeo in da vama paše.Pa da imata več prostora ,tudi za Vida.
Pa seveda lepe slikice,že dolgo nisem videla malega Vida,čas je da se kaj zmenimo.Pa seveda je Vid narisal krasno slikico in kupil prekrasne rožice za mamicouser posted image .Mene je Klemen tudi danes zvečer presenetil z rožicami.

klepetkaa,grem vsak večer gor,pa te tudi ne ujamem...Včeraj sem bila res pozna,danes ne bom tako,ampak vseeno...poskusimo!!user posted image

Ajde punce,lepo noč.

:))

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
25.3.2009 22:11:14   
klepetkaa
punce, povejte mi, če je katera že pekla potratno potico? Jaz je namreč še nisem, pa jo imam namen zdaj za praznike.  Ampak pravijo, da je full dela in da se je ne splača lotit. user posted image

aja, katee, daj mi povej, koliko časa si čakala za pregled pri dermatologu? KEr user posted image  je ravno te dni dobil nazja napotnico z datumom čez 1 leto, kljub  temu, da ej na napotnici napisano "nujno- fam.anamneza".
Mu je dr. na zdr. pregledu za službo rekele, da ima eno sumljivo kožno znamenje in da mora k dermatologu. Pa še nejgova sestra je imela lani  rakavo znamenje. user posted image
Tako da bo šel kar samoplačniško h komu. Bo prej na vrstiuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
26.3.2009 6:14:53   
sani1
Dobro jutro!

Ena močna črna  user posted image za vse...  Pa po želji sladkor, mleko, smetana...user posted image

Se mi dogaja tako, da grem zdej nazaj spat. Potem bomo pa brez elektrike in vode cel dan. Tako, da se grem potepat...

klepetka- ja ko sem fraj vedno kofetkam.user posted image Včeraj sem, danes pa tudi bom. Grem k frizerju in potem sem zmenjena z odvetnikom. Pa tako naprej. Skratka nikol mi ni dolgčas. Jutri pa pride mami v LJ. Škoda, da se nismo zmenile za ta teden za kofe. Bom mogla malo bolj mislit kdaj imeti dopust...user posted image   Bravo za Lanine prve korake...

nana- ja ti čisto verjamem, da si utrujena in da imaš vsega dovolj. Bi bilo boljše če bi imela šefa ne šefice. Tako, da to glej pri naseldnji službi. user posted image   Te babe znajo biti res user posted image . Držim pesti zate.

intruder- lepe slikce in še lepši šopek. Da ste le lepo praznovali. Vidu pa želim čimprejšnje odkritje na kaj točno je alergičen. Bogi mali možek...

Evo zdej grem pa še malo spat...user posted image

lep dan vsem!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?