nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: martinca nana, ti pa se mi res smiliš pri tej tvoji šefici. babji. res boljše da čimprej greš od tam. Evo,danes je pa bilo vse lepo in mi sploh ni,da bi šla...jaz res ne vem,kaj bi rada .No,kak dan pač ima vsak človek zaj...bomo videli,kako se bo obneslo,vedno lahko menjamo. sunny,jaz sem Klemna tudi ostrigla,bi ga še na krajše,pa je moja mama rekla,naj ga ne ,pa sem ga zaenkrat pustila z 10 cm.Bomo videli,ko me naslednjič piči.Vem pa samo,da ko bo večji bo dolgolasec . IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi gor ali dol, včeraj ji je ena teta v Tušu rekla kako je lep fantek. Tole pa se tudi nam kdaj zgodi,pa je Klemen čisto fant,pa imamo samo voziček rdeč,pa sploh ljudje ne poštimajo.Tako da se nič ne sekiraj,imaš pač zdaj še fantka. Jaz se ne bi preveč obremenjevala,sicer pa zdaj je kar je.Drugič pa raje sama šišaj .Bo bolj ziher. klaja,matematika je tudi moja liga ,sovražim jo,čeprav obožujem poslovno matematiko,tiste običajne pa nikakor. dašabina,potem pač ne bova šli za miss sveta .Glavno da kile vsaj stojijo,ampak saj poznaš diete,vedno je tako,da najprej gre lepo dol,pol pa en čas nič in veliko jih obupa,no,potem pa spet gre.Jaz trenutno spravljam dol pridobljene kg od Božica,Novega leta in Klemnovega r.dneva.Mi kar gre.Sicer moram shujšat še kaki dobri 2 kili,tole so še stari grehi,ki jih nisem dobila dol po porodu,ker sem bila kar zadovoljna s sabo.Zdaj pa grem še tole popravit,jih imam še vedno 62,5.Čeprav zgledam pa super .Če verjameš... Pozdravi Triš! mml,jaz sem svojo glasovnico danes oddala zate!! IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Nana sirota moraš še v nedeljo mislit na službo...pa glih v nedeljo, kje so našli ta dan katarinas,kje so našli ta dan,še sam bog ne ve...pa edini dan v tednu,ko sem prosta ,jaz bom pop...upam,da je to zadnjič. Danes Klemen spet nič kaj ni spal čez dan,tisti običajni kao dopoldanski spanec je bil ob 12h in to samo eno uro,potem pa nič ni več spal.In je samo padel v posteljo...no,še prej se je jokal kot nor,pa ga je mami šla pomirit,nesla čajček in je zaspal.Kaj bi brez mene... karatina,jaz imam podočnjake itak vedno,ampak odkar imam Klemna so še bolj očitni.Mislim,da sem se z njimi že rodila . Glede službe....tale nedelja ki grem zdaj baje službeno-če ne bi šla,bi bil joj,ker je to baje v sklopu službe in bodite srečni da je zastonj,veste koliko stanejo take stvari...ja ja,veš kaj,briga me in to zelo,raje sem doma in uživam malo miru.Saj bom...boš videla,da bom šla zase še prej kot sem nameravala.Samo naj še malo stara vrta po meni. ursulina,lepa slikica v Mami,ni kaj. Me pa zanima,kako pridete do teh reči,kaj kar same pošiljate slike v Mamo? Jaz bi mogoče tudi kdaj poslala kako slikico od mojega sinkota. Grem,lahko noč punce.