|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
27.3.2009 12:25:10   
dašabina
Sunny, meni je Neja zelo lepauser posted image , da pa si bila žalostna, te razumem, bi bila tud jazuser posted image

Nana, kile stojijouser posted image , ker premalo spim in to je zelo povezano, ampak važno da ne gre gor, ker papam pa pravilnouser posted image , tako da na isto tekmovanje za miss sveta še nekaj časa ne bova šliuser posted image user posted image user posted image  hvala, ker misliš name....

mml, bom tud jaz glasovala, že imam kuponček, sam sem pozabila, kako se pišeš, sem samo ime gledala...user posted image

Bila sem pri naši mamici Triš, vas vse lepo pozdravlja, ker je na infuziji, je boljše...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
27.3.2009 13:42:39   
majra
Bok!

Samo, da vas pozdravim. Sem prej skočila iz službe, da malo spravim v red stanovanje, in se že šibam učit, dokler je Katja v varstvu.

Preberem vas zvečer.....

Triš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
27.3.2009 18:29:17   
katarinas
Hojla!

Vidim, da smo na drugi strani, no pa to se nam zdaj kar pogosto dogaja, kajneuser posted image

Mi smo še kar malo pri bolnih, ampak nam gre na boljše. Lara pa je ok.

Ursulina ti se kar skašljaj, ponavadi pomaga če se jeza takoj streseuser posted image
Mame pa žal nimam, upam, da jo bom dobila še v trgovini, da pogledam tvojega lepotca.

Sunny nič se ne sekiraj, laski bodo že zrasli. Je pa res ja da te je šok, jst tud ne bi pustila, da bi Laro na kratko ostrigli. Moram jo pa tud jaz postrižt, ampak samo spredaj, da ne bo šlo na učke.

Nana sirota moraš še v nedeljo mislit na službo...pa glih v nedeljo, kje so našli ta danuser posted image

Jaz grem pa Laro zdaj stuširat, mogoče tudi postrižt, bom videla, če bom lahko sama, da ji še kakšen uhelj ne odrežemuser posted image

Ima pa naša frajla novo idejo: po hiši pobira papirnate robčke (ki jih imamo trenutno veliko, ker smo vsi prehlajeni) in si z njimi briše...jezik!user posted image user posted image  Da ne govorim kako potem jaz njej brišem jezik, ker je ves od papirja..no mogoče se pa zraven še malo najeuser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
27.3.2009 19:59:28   
dašabina
Kar se tiče pobiranja, naš pobič trenutno spet vse rine v usta, tudi kamenčke in če najde kje vodo zunaj, vse okuša, tako da je pestro.....
Nana, kar si napisala za Klemna, kot da bi brala za Mihca, mislim, da so zdaj tako utrujeni od tekanja, spoznavanja novega, zobkov, da sam padejo okrog, mi po novem hodimo spat ob 18.30, ker je hin....
Uživajte.....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
   Sončki januarčic 08 - 6.del
27.3.2009 20:07:02   
karatina
Lep pozdrav

Me dolgo ni bilo. Sem zabasana z delom, da je joj, pa še počutje je tako, da me je kar strah, če bom res pristala v bolnici preden bom zaključila stvari, ki ne smejo ostati user posted image .

Sem vas bolj površno prebrala - ne me user posted image , sicer se mi pa itak ne bi poznalo, imam že zdaj podočnjake da groza user posted image .

Martinca, ne se sekirat. Mogoče te pa čaka kakšna druga, še boljša služba.

Mala pikica še dobro, da te nekdo nekje čuva. Le previdno naprej.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
...,jaz pa sem ravno danes govorila da mi je vseeno,če manj zaslužim, samo da imam mir in da sem srečna.Če ne pa se bom potrudila in zbrala moči, pa dinarčke in si odprem počasi svoje,ker če me bodo tako jezili,bo treba nekaj naredit.

Žal je tako, dokler delaš za druge...Jaz tudi ne grem več nazaj. Dokler lahko delaš tudi po 10 ur na dan, brez ene plačane nadure in si tiho, si še O.k., ko pa kaj ne zmoreš (imajo šefi sploh to bezedno zvezo v slovarju ?), pa nisi vreden nič.
Če ne bi zanosila, bi itak službo menjala, pa je mogoče še boljše tako, ker sem zdaj dobila še večji zagon, da razširim svojo popol. dejavnost in ostanem doma. So me ob nastopu bolniške tako prizadeli, da imam doma že od 13.3. papirje za porodniško za izpolnit, bi že morala oddat, pa še kar ne morem it tja user posted image .

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
27.3.2009 20:30:42   
Sunny Morning
Za vse, ki nimate MAME, evo ga naš Lenart.

user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
27.3.2009 20:35:02   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Za vse, ki nimate MAME, evo ga naš Lenart.

user posted image

PRAVI CUKER, pa kakšno lepo šobico je narediluser posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
27.3.2009 20:38:53   
klaja
Pa res je pravi cuker, jaz sem čisto obsedena z njegovimi kravžleki!

Neposredna povezava do sporočila: 1083
27.3.2009 20:58:38   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

nana, ti pa se mi res smiliš pri tej tvoji šefici. user posted image babji. res boljše da čimprej greš od tam.

Evo,danes je pa bilo vse lepo in mi sploh ni,da bi šla...jaz res ne vem,kaj bi radauser posted image .No,kak dan pač ima vsak človek zaj...bomo videli,kako se bo obneslo,vedno lahko menjamo.user posted image

sunny,jaz sem Klemna tudi ostrigla,bi ga še na krajše,pa je moja mama rekla,naj ga neuser posted image ,pa sem ga zaenkrat pustila z 10 cm.Bomo videli,ko me naslednjič piči.Vem pa samo,da ko bo večji bo dolgolasecuser posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi

gor ali dol, včeraj ji je ena teta v Tušu rekla kako je lep fantek. user posted image

Tole pa se tudi nam kdaj zgodi,pa je Klemen čisto fant,pa imamo samo voziček rdeč,pa sploh ljudje ne poštimajo.Tako da se nič ne sekiraj,imaš pač zdaj še fantka.user posted image Jaz se ne bi preveč obremenjevala,sicer pa zdaj je kar je.Drugič pa raje sama šišajuser posted image .Bo bolj ziher.

klaja,matematika je tudi moja ligauser posted image ,sovražim jo,čeprav obožujem poslovno matematiko,tiste običajne pa nikakor.

dašabina,potem pač ne bova šli za miss svetauser posted image .Glavno da kile vsaj stojijo,ampak saj poznaš diete,vedno je tako,da najprej gre lepo dol,pol pa en čas nič in veliko jih obupa,no,potem pa spet gre.Jaz trenutno spravljam dol pridobljene kg od Božica,Novega leta in Klemnovega r.dneva.Mi kar gre.Sicer moram shujšat še kaki dobri 2 kili,tole so še stari grehi,ki jih nisem dobila dol po porodu,ker sem bila kar zadovoljna s sabo.Zdaj pa grem še tole popravit,jih imam še vedno 62,5.Čeprav zgledam pa superuser posted image  user posted image  user posted image .Če verjameš...
Pozdravi Triš!

mml,jaz sem svojo glasovnico danes oddala zate!!

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Nana sirota moraš še v nedeljo mislit na službo...pa glih v nedeljo, kje so našli ta danuser posted image

katarinas,kje so našli ta dan,še sam bog ne ve...pa edini dan v tednu,ko sem prostauser posted image ,jaz bom pop...upam,da je to zadnjič.

Danes Klemen spet nič kaj ni spal čez dan,tisti običajni kao dopoldanski spanec je bil ob 12h in to samo eno uro,potem pa nič ni več spal.In je samo padel v posteljo...no,še prej se je jokal kot nor,pa ga je mami šla pomirit,nesla čajček in je zaspal.Kaj bi brez mene...user posted image

karatina,jaz imam podočnjake itak vedno,ampak odkar imam Klemna so še bolj očitni.Mislim,da sem se z njimi že rodilauser posted image .
Glede službe....tale nedelja ki grem zdaj baje službeno-če ne bi šla,bi bil joj,ker je to baje v sklopu službe in bodite srečni da je zastonj,veste koliko stanejo take stvari...ja ja,veš kaj,briga me in to zelo,raje sem doma in uživam malo miru.Saj bom...boš videla,da bom šla zase še prej kot sem nameravala.Samo naj še malo stara vrta po meni.user posted image

ursulina,lepa slikica v Mami,ni kaj.

user posted image Me pa zanima,kako pridete do teh reči,kaj kar same pošiljate slike v Mamo? Jaz bi mogoče tudi kdaj poslala kako slikico od mojega sinkota.

Grem,lahko noč punce.

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
27.3.2009 21:09:42   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

user posted image Me pa zanima,kako pridete do teh reči,kaj kar same pošiljate slike v Mamo? Jaz bi mogoče tudi kdaj poslala kako slikico od mojega sinkota.

Saj mislim, da imajo rubriko oz. piše, da lahko mamice pošljejo slikice in zraven napišejo še kaj zanimivega...sem tole zdaj rekla bolj na pamet, ker že dolgo nisem Mame brala, ampak imam tole nekako v spominu.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
27.3.2009 21:41:29   
nana35
A tako,danke katarinas user posted image .

mala pikica,kako kaže za jutri??Ne bo nič s tega kaj?Muzika me je že nekaj spraševala.Upam,da gremo.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 1086
27.3.2009 21:49:11   
katarinas
Punce, samo še tole:

user posted image

Sej ne grem še čist takoj spat, samo računalnik bom pa res ugasnila tako da....lahko noč!user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
27.3.2009 22:09:46   
urssyy
samo lahko noč , utrujenaaaa, nenaspanaaaaa jaz in Vivi .........user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1088
27.3.2009 22:47:13   
mml

Jaz sem ravno dokončala predavanje, zdaj bi morala pa zadevo še enkrat prebrat, ker kolikr se poznam, se mi zjutraj ne bo dalo...

Daje me prehlad, sem kupila ta nov Aspirin in se mi zdi, da mi res manj teče iz nosu..upam, da me ne bo zadela nespečnost, ki je lahko stranski učinek...

Hvala vsem za oddane glasove...punce super ste user posted image user posted image user posted image

Kolikor vem, bo v naslednji številki objavljen malo daljši intervju, pa še kakšna moja fotka...upam, da bodo ok, ker so me postavili med forzicije, pa neko drevo sem morala objemati, sem se prav zabavala in se počutila kot kakšna pomembna oseba user posted image

En teden sem že preživela v naši sprejemni ambulanti, enega še moram, po tem pa upam, da bo boljše in vas ne bom več tako hudo zanemarjala user posted image

Z varuško za Matica se obrača na boljše, tako da držite pesti, da bo vse OK...

Eno lepo in mirno noč vsem

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
28.3.2009 5:11:36   
Lunca1
Jutro.

No naš najmlajši je uspešno nastavil budilko in me seveda zbudil. No on še spi.user posted image

Nana kje imaš pa ti odvečne kile. Se jih prav nič ne spomnim.user posted image

Saj res, s čim se vaši trenutno najraje igrajo? Naš v bistvu naokrog prenaša igrače, zelo rad stika po predalih - še najbolj je zanimiv tisti s pekači in peki papirjem, pa rad se guga, če dobi nekoga, ki ga poriva. Drugače pa je pravi mali plezalec. Ta nam bo še dal vetra.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
28.3.2009 7:56:41   
klaja
Jutro!

Kako grdo vreme je zunaj, pri nas tako piha, da še mi niti za gledat ni ven.

Mi pa smo včeraj dobili vabilo za poroko, tako da gremo konec maja na luštno! Uf spet bodo veliki izdatki.

No, lep vikend vsem!!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
28.3.2009 8:02:29   
mala pikica
nana brez problema za danes user posted image Sem mislila, da ti ne bi šla, ker te jutri ni. Jaz sem vedno za te stvari. Včeraj me je res nekaj matralo cel dan. Ne vem, če je kriva spomladanska utrujenost user posted image No, pa še velecenjen obisk sem dobila po dveh mesecih, tako da je lahko tudi to bilo krivo. Kako pa je z martinco? Jaz bom že muziki sporočila. Kje pa bi se dobile? In kam gremo? Milijon vprašanj... user posted image

mml te vaše varuške, so vam dale vetra, kajne. Upam, da končno uredite te stvari.

dašabina vračamo pozdrave naši zlati triški user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
28.3.2009 9:23:08   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Saj res, s čim se vaši trenutno najraje igrajo? Naš v bistvu naokrog prenaša igrače, zelo rad stika po predalih - še najbolj je zanimiv tisti s pekači in peki papirjem, pa rad se guga, če dobi nekoga, ki ga poriva. Drugače pa je pravi mali plezalec. Ta nam bo še dal vetra.user posted image

Žan Luka se zelo rad igra s hišico od Bombažkov, kjer odklepa in zaklepa vrata, v luknje na strehi spušča figurice. Zelo rad kuha in zlaga posode iz omar ven in nazaj notri. Pa avtomobilčki so zakon.

Mi smo imeli super noč, v kolikor je bila prejšnja slabša.

Danes bo malček spet prespal pri mojih starših, da greva z user posted image v kino, potem pa še na kako pijačko.

sunny: nič se ne sekriraj zaradi laskov, bodo hitro zrasli nazaj!

nana: delo ob nedeljah še predobro poznam. Sem 2 leti delala v fitnesu na recepciji ob nedeljah, pa še aerobiko sem imela. Samo takrat še ni bilo otroka. No, ampak sem si rekla, da ob nedeljah ne bom več delala, ker ti zaserje cel vikend.

lunca: Luka pa res biksa, ker te tako zgodaj zbuja ob sobotah user posted image

Zdaj grem pa malo  user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image sem si pa  že umila.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
28.3.2009 13:55:00   
klaja
Katee lepo se imejta v kinu!!

Tudi štajerke uživajte na srečanju!!

Katrin tebi pa vse najlepše ob prazniku in lepo praznovanje!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
28.3.2009 13:56:38   
mala pikica
katrin vse najlepše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
28.3.2009 14:24:04   
martinca
dober dan!

katarinas, hitro se pozdravite še ostali. sem se pa sedaj nasmejala kakšne finte ima Lara.user posted image strićnje pa je verjetno šlo od rok. si me spomnila da bi bilo fajn PAtrika spet malo peljat frizerju. s mu že kar fajn lasi spet zrastli. pa sva bila januarja nazadnje pri frizerju.

karatina, sem se že naehala sekirat. ko sem odprla kuverto in prebrala je res bil šok, pa še potem čez celi dan sem se sekirala potem drugi dan pa je že bilo boljše. bo res boljša služba prišla na vrsto. meni pisana na kožo.user posted image

nana, mogoče je pa po dolgem času se spet vse pošlihtalo pri njej spodaj in je zato boljše volje.user posted image user posted image

mml, držim pesti za varuško.

klaja, a nisi ti pravla da že grete na eno poroko, da si si že nekaj kupila? lepo to, meni je tako lepo na poroko it. pa tudi če moraš darilo kupit. saj ženijo se ne več tako veliko. tak da ni toliko izdatkov.

mala pikica, jaz sem se sedaj odločila da pridem, čeprav z malo zamude. user posted image

katee, uživajta danes.

triš, upam, da kmalu prideš domov. pa da slabosti minejo. user posted image user posted image user posted image

katrin vse najboljše za tvoj rojstni dan!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
28.3.2009 14:26:08   
martinca
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Včeraj me je res nekaj matralo cel dan. Ne vem, če je kriva spomladanska utrujenost user posted image

mogoče pa ni bila spomladanska utrujenost?!?user posted image

No, pa še velecenjen obisk sem dobila po dveh mesecih, tako da je lahko tudi to bilo krivo.

no škoda, jaz sem pa mislila, da si pozabila ticker menjat.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
28.3.2009 14:50:17   
Katrin
klaja, mala pikica, martinca: hvala user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
28.3.2009 15:19:40   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Včeraj me je res nekaj matralo cel dan. Ne vem, če je kriva spomladanska utrujenost user posted image

mogoče pa ni bila spomladanska utrujenost?!?user posted image

No, pa še velecenjen obisk sem dobila po dveh mesecih, tako da je lahko tudi to bilo krivo.

no škoda, jaz sem pa mislila, da si pozabila ticker menjat.

user posted image user posted image user posted image martinca, nič nisem pozabila menjat, zdaj ni čas za te stvari. Za danes zvečer ti skoraj ne preostane drugega, ker bi ti z nano cel večer težile user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
28.3.2009 16:28:30   
lutiropan
Katrin vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?