nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: martinca nana, kako pa so Klemenu lahko začili ustnico na notranji strani. a je bil čist pri miru ali kako? ker je APtrik taki živec ne vem kako bi bilo. Ja draga moja martinca,mojemu otroku so ustnico zašili kar na živo,če ne bi hoteli na živo,bi moral domov in prit drugi dan ...pa se je moj dragi odločil,da je najbolje takoj ukrepati.Boljše da me ni bilo zraven...Ko pa sva bila v petek na kontroli je Klemen samo videl ordinacijo in se je takoj spomnil kaj se je tam dogajalo in je že jokal kot nor. obrigit,vse najboljše za rojstni dan!! Mi smo tudi že zdavnajkupili sedež za kolo in se Klemen že prevaža naokrog z njim pa čelado tudi.Tako,da smo že delali kilometre.Zdanjič pa sta bila z atijem in je revček kar zaspal zadaj na kolesu,sta komaj počasi prikolesarila domov. Klemnu tudi rinejo vse štiri štirice ven,ena je pa že res lepo zunaj.Je pa res bil tečen za znoret,za vsako figo je sitnaril in jokal.Pa zdaj mislim,da zaradi tega,ker ni nikoli bil takooo zelooo siten.Pa tudi jedel je manj.Zdaj se počasi stanje normalizira. Glede spanja-mi spimo kar dobro,včasih Klemen je,včasih pa ne.Odvisno kaj innkdaj je večerjo.Zjutraj obvezno je,prej ko pa je čez dan jedel manj,pa je zato jedel ponoči.No,zdaj ne več.Samo tu in tam.Drugače pa sem kar zadovoljna s spanjem,včasih ga malo posvira,pa zajoče tudi ponoči,ampak je znosno. katarinas,upam,da Lari ne zraste vročina in da greste kmalu domov. lunca, za Lukeca. mml,no,prispevek v Jani bom sigurno prebrala,ker berem vsako Jano odkar delam v tem salonu,jo imamo naročeno in kadar je čas,berem.Eno dobimo jutri,mogoče bo v tej ali pa misliš v naslednji številki???Klemen je pa že skoraj tak kot prej,samo šivi še niso odpadli pod ustnico.Kdaj se bo pa to zgodilo? IN kdaj bova spet lahko umivala zobke,da ga ne bo bolelo?Zdaj mu namreč nisem mogla,ker nisem smela.Sem mu pa dajala ščetko,kolikor si je pač sam "umil". koala,naš sedež je podoben in imamo montiranega na gorsko kolo in deluje.Je pa podoben sistem,ker seže tale del ki se montira pod sedež in naprej.No,ne vem,kako naj ti razložim.Ko boš kupovala sedež,povej za kakšno kolo želiš.Jaz sem sicer 1x menjavala sedež zaradi nevednosti mene in prodajalke,drugič pa je bil ok.Kupila sem ga pa v Pikapolonici. sani,a ti pa že kar na dopust,pa še dobro nisi začela delat...frajerka. mala pikica,joj,uboga revica,upam,da si ok in da ni res nič resnega.Samo da je vsemi vse dobro.Pleh se bo že porihtal,vem pa kako ti je,ker sem pred dvema letoma in pol imela sama nesrečo in mi je bilo res grozno.Sicer tudi ni bilo nobenemu nič,ampak vseeno sem se sekirala.No,na koncu se je vse lepo razpletlo,le da je bila pri meni kriva poledenela cesta. ursulina,lepe slikice tvojega sinčka,kako je že velik.