nana35
|
Maloce pozno,ampak nikoli ni prepozno. martinca,jutri delam zjutraj-v torek,(sem en dan prepozno odgovorila),doma sem po tretji uri popoldan.Si dobrodošla,če prideš,drugače pa,če boš zjutraj kaj hodila okoli pa prinesi v moj nabiralnik ali pa daj R.,ker je jutri doma.Lahko gresta z malimi skupaj na sprehod jutri . klepetka,no,tele ženske.com pa so res prevzetne .Pa drugič kje drugje.Pri nas pa že igra pet žensk in pet moških.com. alfabeta,kar verjemi,da je mali paglavec postrižen ampak zelo zelo malo,se skoraj ne vidi kaj preveč,ker nihče ni opazil.No,jaz vem ,da je ker sem ga lastnoročno postrigla,pa moja mama je zraven gledala,tako da pričo imam.Bom pa ga kaj poslikala,pa boš videla.Samo ne danes...ker že spi . Lepi nohtki.In kako si kaj? dašabina,a res imaš sive lase???Joj GROZA!!Jaz se kar pokopljem... . Veš draga moja prijateljica,jaz sem siva že od 26 leta in računaj,zdaj sem stara skoraj 37,11 let kasneje,kako sem šele zdaj siva.Pa sploh ne vem prav,ker se vedno barvam in niti lasem ne pustim,da bi se mi pokazali.Pa se ne obremenjujem s tem,se navadiš.Vedno sem pobarvana. mala pikica,velja,torej v soboto?Moram vedet sigurno,da mojega obvestim in pripravim,da bo nekaj uric sam s Klemnom. klaja za dobre rezultate,komaj čakam na namige o spolu in seveda bo vse ok.Meni je bila pa Pelkička res vredu,tudi spol mi je povedala takoj,ampak res da v 18.tednu,ko sem zapuščala bolnico.Me čudi,da je redkobesedna...verjetno boš morala malo bolj spraševat. Triš,navijam zate,pa da bo seveda vse ok.Res močno mislim,da mora biti. ursalara, za Larine prve korake. Ajda ,tudi tebi za prve korake!!