|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
16.3.2009 13:11:18   
dašabina
aaaaaaaauser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 801
16.3.2009 13:40:20   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
user posted image a katera prodaja tisti trenažer za trebušne mišice AB ROCKET, si ga mami želi (ne jaz, moja mamiuser posted image ), ampak na Bolhi so tulk kot noviuser posted image

Jaz ne prodam. Ga imam in sem zadovoljna. Prodam pa Ab Swing in Easy Shaper, če jo morda zanima user posted image

A čisto zares deluje, da si tako zadovoljna?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 802
16.3.2009 14:26:07   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi

Če delaš, učinkuje! Če se pa prah nabira, pa ne najbolj user posted image

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 803
16.3.2009 14:51:26   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi

Če delaš, učinkuje! Če se pa prah nabira, pa ne najbolj user posted image

Pol je isto kot brez njega.user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 804
16.3.2009 15:11:39   
dašabina
ne se smejat....ampak se vam moram zaupat.....

jaz sem siva v laseuser posted image user posted image user posted image

sej vem, da je to nič proti vsem drugim stvarem, ki se tu dogajajo, sam me je skoraj kap, ko sem se zagledala v liftu...user posted image user posted image user posted image

na enem forumu pa debata o tem, kdaj je ženska starauser posted image user posted image  se naenkrat počutim kot zemlja  - starauser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 805
16.3.2009 15:55:07   
Lunca1
Dašabina Pol pa hiter k frizerju, pa mal barve gor. Sem tud že kakšnega našla, samo so bili takoj deložirani z moje glave.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 806
16.3.2009 16:01:10   
Sunny Morning

sej vem, da je to nič proti vsem drugim stvarem, ki se tu dogajajo, sam me je skoraj kap, ko sem se zagledala v liftu...user posted image user posted image user posted image

na enem forumu pa debata o tem, kdaj je ženska starauser posted image user posted image  se naenkrat počutim kot zemlja  - starauser posted image user posted image user posted image

dašabina sem mislila, da boš povedala res kaj smešnega.user posted image  Jaz sem tudi siva v lase in to vse bolj in bolj. Pa grem v DM po barvo in se lepo pobarvam. Nič se sekirat...pač pride z leti.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 807
16.3.2009 16:31:56   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

mala pikica,mene zanima kaj si ti imela v mislih??Kdaj in kam bi lahko šle...pa mislim nasploh vse.Bom vprašala intruder-co,edino če bo sama kaj tukaj prebrala.Mi je vseeno,lahko za naslednjo soboto.Ni panike,vzela si bom čas in fraj.

nana nisva z muziko nič konkretno govorili. Lahko se najprej dobimo na kavici, naprej pa bomo videle, kam nas bo zaneslo user posted image

martinca meni je vseeno za uro, ne vem, okrog devetih? Prej, pozneje? Kakor se bomo zmenile. Se pa že veselim user posted image user posted image user posted image

koala upam, da bosta tvoja dva sončka razpoložena in da si bo lahko mami utrgala nekj uric. Sem pa te že pogrešala tukaj, zato sem ti sms poslala, kasneje pa sem tukaj prebrala, kako in kaj.

klaja upam, da si dobre volje danes user posted image

triš kako si ti? Močno stiskam pesti za jutri user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 808
16.3.2009 16:54:43   
klaja
Se javljam malo bolj pozno, sem še komaj sedaj prišla malo k sebi.

Sem se pošteno načakala. Zdravnica mi je samo rekla da je vredu in mi izvid potisnila pod nos. Tako da sem potem komaj tam videla, da piše, da je nosna kost vidna in da je vse bp. Torej predvidevam da je to ok. Sedaj še samo čakam na izračun tveganja, dobim izvid po pošti.

Edino ne vem kaj pomeni Za 2HT in I. T. Mml se ti kaj sanja kaj je to?

Sem pa malo razočarana nad zdravnico, sem mislila, da mi bo kaj povedala in je nisem tekom pregleda nič spraševala, potem mi pa na koncu tudi ni nič povedala. Odločila sva se edino da ne bom šla na AC, čeprav to zdravnici ne gre v glavo, zakaj nočem it. Pa za spol sem vprašala, ampak ker še nisem čez 13. teden, je rekla da ni čisto ziher, sicer je povedala, ampak naj se ne zanašam na njene besede, tako da smo še v dvomih. Bo pa to ostalo skrivnost, no mogoče vam bom malo namignila, ko bom kaj več vedela. Ampak ker nikoli ne veš kdo vse čekira naše poste, ne bom kaj dosti razglašala o tem. Pa PDP mi je prestavila na 26. 9., je takoj rekla da je user posted image manjši, saj tudi ni čudno, meni tudi prvi test ni nič pokazal.

Je pa user posted image tako mahal z rokicama, da ne morem verjet, da je tako živahten, še ima očitno dovolj prostora.

Triš jutri si pa ti na vrsti, da nam sporočiš dobre novice, vso srečo!!

Sem pa šla vmes pogledat hčerkico od znanke, ki je danes rodila in je taki drobižek, pa tako nas je gledala in poslušala. Pravi cukerček!

< Sporočilo je popravil klaja -- 16.3.2009 16:56:06 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 809
16.3.2009 17:10:33   
TRIŠ
Meni je slabo za znoret ampak se tolažim da je potem vse OKuser posted image .

Mala pikica ja jutri upam da bo konec moje negotovosti,sicer pa vse predajam v božje rokeuser posted image ,v nedeljo mi je nekaj od zgoraj namignilo da je vse OKuser posted image

Klaja sem vesela zate da je vse OKuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 16.3.2009 17:11:06 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 810
16.3.2009 17:54:43   
lutiropan
Klaja user posted image fino da je vse ok

TRIŠ držim pesti za jutri, jaz sploh ne dvomim v to, da ne bi bilo okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 811
16.3.2009 18:50:22   
koala
klaja sem fuuuuuuuuul vesela da je vse ok, pomagat pa ti okoli izvida ne znam.A si bila pri Pelkičevi? Ona je bila pri meni v bolnici na vsakem uz zelo redkobesedna.

Triš itak da bo vse ok. Kdaj jutri pa najbolj mislim nate?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 812
16.3.2009 19:16:12   
klaja
Ja pri Pelkičevi sem bila.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 813
16.3.2009 19:18:00   
ursalara
Triš veliko pozitivne energije in boš videla vse bo ok,sem pa v mislih s teboj in močno stiskam pesti!user posted image

Klaja super ful sem vesela da je vse ok,zdaj pa uživaj!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 814
16.3.2009 19:18:38   
ursalara
Naj vam povem še da je Lara v soboto shodila!user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 815
16.3.2009 19:58:18   
urssyy
Lara bravo, da si shodila, Nini pa čestitke za prve korake.

Triš toliko pozitivne energije na kupu ......ne more biti druga kot, da ti je slabouser posted image user posted image user posted image , saj pikica rasteuser posted image
Klaja zate sem zelo vesela, da je vse ok, zdaj pa res samo dobro papcat in "noge na kavč"user posted image user posted image  ,da ne bi pretiravala z delom. Glede izvida tudi jaz žal ne vem kaj pomeni, ampak sem prepričana, da nič drastičnega. Aja Klaja tisto danes  ni bil paketek, ampak paket in tako lepe stavri...itak je pa Vivi koj zagledla "telefon" in ga ni hotla dat z rok niti ko je šla spančkat. Hvala ti še enkrat, zlata si user posted image user posted image . Jaz in Vivi se ti zahvaljujeva in se ti bova oddolžili....user posted image user posted image user posted image , ko bova izvedeli katerega spola bo tvoja pikica pod tvojim srčkom user posted image . Ja moja direktorica je blond in ima 38 let, a jo poznaš?? Pa ne ji govort, da jaz tle gor pišem o njej, ji po moje ne bi blo prijetno.

Nahrbtnik pa je Vivi dobila od krstnega botra (neki zelo dober), sam mi ga moj user posted image  bivši ni hotel dati, ga je skril, ko sem prišla po stvari ...naj ga ima, podarim mu ga.......user posted image

Sani naj sae tvoja Manja čimprej pozdravi.

Vsem mamicam, ki jim kronično primanjkuje spanca, pa želim dobrodošlico v klubu, joj kak naval bi bil, če bi odprle nov forum "nenaspane mamice"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 816
16.3.2009 20:15:23   
katarinas
Čer!

Se samo na hitrico javim, ker sem na šihtu, še eno uro potem pa gijaaaaa domovuser posted image  Sem pa kar utrujena,  danes je spet tu mačuser posted image

Alfabeta ja res je šla Lara v vrtec, danes ima pa vnete učkeuser posted image ...sicer je bila v vrtcu do konca ampak jutri bo pa verjetno spet doma...jst ne vem kaj je to, začaran krog, naj ga bo že enkrat konc ker sem že precej utrujena od tega....
Sunny upam, da je Neja ok, ker so včeraj skup glave tiščaleuser posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 817
16.3.2009 20:34:07   
sani1
Hvala vsem za pikapoke...

Manja je lepo prestala pregled pri okulistu. Ampak načakali pa sva se. In moj hiperaktivni otrok je naredil cel raztur tam. Vsi otroci so lepo sedeli in čakali samo nje je bilo povsod dosti. Ta je res pravi živc. Kaj še bo?
Očka je samo vneta tako, da sva dobili kapljice in kremo kar pa je zelo težko aplicirat, ker ne odpre oči...  Jutri jo bo pazla tašča in me prav zanima kako bo ona to izvedla, če sploh bo...user posted image   Ji grem zdej seznam pisat kaj in kako...user posted image   Noro...

katarinas- vidim, da je pri tebi isto. To je res začaran krog. Se pozdravijo par dni in ponovi vajo, a ne?  Greš potem ti na bolniško ali ti kdo čuva pupo?

urssyy- hvala. Sej jo bo pa še tvoj bivši kdaj kam peljal in jo bo lepo nesel v nahrbtniku pa bo...

ursalara- čestitke Lari!

golobček- tudi Nini čestitke za prve korakce...

klaja- super novica!

dašabina- hvala za informacije. Bomo šli v nakup samo še ne vem kdaj...user posted image   O sivih laseh pa jaz nebi, ker jih imam nenormalno veliko in seveda zato je barvanje eno od mojih mesečnih opravil...user posted image   Sem pa vseeno dobila v soboto kompliment glede let tako, da se zaenkrat še ne sekiram- jih bo potem še več...user posted image user posted image

alfabeta- pri meni bi se sigurno nabiral prah zato teh naprav ne kupujem...

No zdej pa grem počasi pisat seznam in nato spat...

Nočko...

triš- držim pesti jutri!user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 818
16.3.2009 20:41:20   
katee

Pred dvema mesecema sem jaz tudi našla 3 sive lase. Pa me je moj tolažil, da so samo bolj blond in da niso sivi user posted image . Sem šla takoj po nova pramena user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 819
16.3.2009 21:36:54   
Alfabeta
Čer!

Samo tole povem.....AJDA JE DANES SHODILA user posted image user posted image user posted image user posted image  Je frajla kar krenila. Najprej je bila ob mizi potem se je pa kar spustila in naredila 10!!! korakov. user posted image  Kot da hodi že od ne vem kdaj user posted image  No potem je pa prehodila kar celo štuk, od dnevne do kuhinje....Kar nekaj več kot 10 korakov. Po moje, da je na skrivaj nekje vadila user posted image

Evo, pa še tole.....
user posted image

Moji tanovi user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 16.3.2009 21:41:12 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 820
16.3.2009 23:59:36   
nana35
Maloce pozno,ampak nikoli ni prepozno.

martinca,jutri delam zjutraj-v torek,(sem en dan prepozno odgovorila),doma sem po tretji uri popoldan.Si dobrodošla,če prideš,drugače pa,če boš zjutraj kaj hodila okoli pa prinesi v moj nabiralnik ali pa daj R.,ker je jutri doma.Lahko gresta z malimi skupaj na sprehod jutriuser posted image .

klepetka,no,tele ženske.com pa so res prevzetneuser posted image .Pa drugič kje drugje.Pri nas pa že igra pet žensk in pet moških.com.

alfabeta,kar verjemi,da je mali paglavec postrižen ampak zelo zelo malo,se skoraj ne vidi kaj preveč,ker nihče ni opazil.No,jaz vem ,da je ker sem ga lastnoročno postrigla,pa moja mama je zraven gledala,tako da pričo imam.Bom pa ga kaj poslikala,pa boš videla.Samo ne danes...ker že spiuser posted image   user posted image   user posted image . Lepi nohtki.In kako si kaj?

dašabina,a res imaš sive lase???Joj GROZA!!Jaz se kar pokopljem...user posted image  user posted image  user posted image . Veš draga moja prijateljica,jaz sem siva že od 26 leta in računaj,zdaj sem stara skoraj 37,11 let kasneje,kako sem šele zdaj siva.Pa sploh ne vem prav,ker se vedno barvam in niti lasem ne pustim,da bi se mi pokazali.Pa se ne obremenjujem s tem,se navadiš.Vedno sem pobarvana.

mala pikica,velja,torej v soboto?Moram vedet sigurno,da mojega user posted image  obvestim in pripravim,da bo nekaj uric sam  s Klemnom.

klajauser posted image za dobre rezultate,komaj čakam na namige o spolu in seveda bo vse ok.Meni je bila pa Pelkička res vredu,tudi spol mi je povedala takoj,ampak res da v 18.tednu,ko sem zapuščala bolnico.Me čudi,da je redkobesedna...verjetno boš morala malo bolj spraševat.

Triš,navijam zate,pa da bo seveda vse ok.Res močno mislim,da mora biti.

ursalara,user posted image za Larine prve korake.

Ajdauser posted image ,tudi tebi za prve korake!!

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 821
17.3.2009 4:32:04   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Nahrbtnik pa je Vivi dobila od krstnega botra (neki zelo dober), sam mi ga moj user posted image  bivši ni hotel dati, ga je skril, ko sem prišla po stvari ...naj ga ima, podarim mu ga.......user posted image

bo lahko sam sebe v njem prenašal user posted image user posted image , to ne moreš verjet, da ne pusti vsaj zaradi otroka, če že zaradi tebe ne user posted image

Hodalčki user posted image user posted image user posted image

Bolančki user posted image user posted image user posted image

Triš držim pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pnce držite pesti, da bo v četrtek popoldne vreme zdržalo, ker imamo s službo športni dan, jaz sem pa organizator.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 822
17.3.2009 5:44:26   
TRIŠ
Lunca ura je 4,32 in kaj ti že pokonciuser posted image

Hvala vsem za pozitivno energijo danes ob 10.30 pa je čas ko naj bi bilo konec negotovosti,jaz se počutim zelooo slabo,tako da upam na najboljšeuser posted image .Mi je zadnjič kolegica rekla:veš še nikomur nisem tega zaželela ,ampak tebi pa želim ti čimveč slabosti in bruhanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 823
17.3.2009 6:26:51   
Sunny v službi
klaja samo, da je vse ok. Sem prav vesela zate.

Lara user posted image  za prve korake.

Ajda user posted image  za prve korake.

TRIŠ že zdaj držim pesti. Glede na to da ti je pa slabo bi pa rekla, da ni potrebe po paniki. Se pridružujem tvoji kolegici. user posted image  user posted image

Za vse januarčice
user posted image

user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 824
17.3.2009 7:57:09   
katee
Ajda in Lara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hojo!

Lunca: si pa res zgodnja! A ne moreš  sprati, al ti ga otročki lumpajo?

Alfabeta: svetovni nohti user posted image user posted image user posted image . Jaz se tega ne bi mogla lotiti, ker nisem tako precizna in bi prej odnehala, kot kak lep noht pobarvala.

urssyy: tudi jaz sem včeraj debelo pogledala, ko si napisala, da ti tvoj bivši ni  dal nahrbtika za vivien. Haloo user posted image . Pa dobro, vsak ima svoje fore.

sunny; tudi ti si zgodaj v službi. Jaz takrat še pančkam user posted image . Mi je kar nerodno.

Triš: danes bomo z vso pozitivno energijo mislile nate, da boš slišala srčka. Potem pa takoj sporoči, kako je šlo.

Danes grem pa na obisk k Suzani in Aljažu.

Vsem želim en lep dan!

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Razlika v letih med otroci
chips

Kolikšno razliko v letih imate oz. bi želeli imeti med otrokim?

1,5-2 (35%)

2-4 (43%)

4-6 (16%)

več (6%)

Število vseh glasov: 286

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!