|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
17.3.2009 8:34:07   
klaja
Samo na hitrco čestitke Ajdi in Lari za prve samostojene korake!! Zdaj pa bo veselo!!!

Urssyy jaz tvoje direktorice ne poznam osebno, samo tako na videz, je pa od mamine tete nečakinja (nista z mojo mamo sestrični, ker je po drugi strani nečakinja).

Triš bomo mislile na tebe, še enkrat vso srečo!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 826
17.3.2009 8:35:49   
Alfabeta
Jutro!

Triš, en kup user posted image  in user posted image , da bo videti in slišti utripanje srčka! Pa ne pozabi javiti

katee, sem tudi jaz tako mislila, pa kar gre. Samo v zakup moraš vzet, da morda nohti na desni roki, ne bodo tako lepi kot na levi user posted image user posted image user posted image . Morda! Sicer pa vaja dela mojstra. jaz sem s skoraj vsakimi zadovoljna, ker vložim svoj trud v to in ......No, pa saj bo z vsakim lepše

sunny, kdaj pa ti začneš zjutraj? a ob 6?

nana, sem te hecala okoli slike......Zato sem napisala, ker že dolgo nisi objavila nobene nove slikice user posted image . Ej, ti....ah ne te bom kar vprašala na mail.....user posted image user posted image

Grem delat

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 827
17.3.2009 8:43:21   
koala
Ajda in Lara user posted image user posted image user posted image  za hojo zdaj bo pa pestro.

Triš stiskam pestke že zdaj, naj ti zaigra najlepša glasba za mamina ušesa, srček njene pikice.

katee pozdravi Suzano in Aljaža.

urrssy midva tudi ne spiva, je pa res da vaj trije zobki hkrati rastejo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 828
17.3.2009 8:53:18   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Jap.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 829
17.3.2009 8:58:15   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi

Jap.

Uf, si pa zgovorna user posted image

Ej, a ti maš znakec ob imenu moški za kamuflažo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 830
17.3.2009 9:19:53   
katarinas
TRIŠ jst vem, da je vse okuser posted image  user posted image

Sani prejšnjič ko je bila Lara bolna oz. ko je bila v bolnici nisem bila na bolniški, sem hodila k njej po službi, tačas je bil pri njej pa moj user posted image , potem je bil on na bolniški, prejšnji teden sem jaz vzela za njo bolniško, ta teden bomo pa kombinirali ker delam jaz dopoldne, on pa popoldne, pa še babi bomo ponucali....je kar groza, če moraš skoz na bolniško hodit. Že zdaj ko skoz fehtam, da grem iz službe kakšno uro prej se mi zdi, da me že čudno gledajouser posted image ....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 831
17.3.2009 9:51:57   
dašabina
dober dan...
no mi pa smo bili v bolnici na urgenci, ker so naju klicali iz vrtca za Mihca, da si je presekal nosek...user posted image  HB ni strašno, u bistvu mu je počila kožica v nosnici, tako da so mu dali sicer tisti flajšterček za skupa držat, sam po moje bo dal dol, ker je nosek vlažen....je že nazaj v vrtcu, ker je drugače BP, je norel po bolnici, kot da smo šli na izlet....ja kmal je začeluser posted image

vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klaja super za izvide,user posted image

Triš smo možeka srečali držim pestiuser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 832
17.3.2009 10:15:28   
Sunny v službi
Ej, a ti maš znakec ob imenu moški za kamuflažo? user posted image user posted image user posted image

Ti maš pa cajt dons. user posted image user posted image user posted image  Sem popravla, da ne boš mela kej delat. user posted image user posted image user posted image

Koliko časa traja, da mi zamenjajo olje in filter?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 833
17.3.2009 10:19:41   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Sunny upam, da je Neja ok, ker so včeraj skup glave tiščaleuser posted image

Neja je ok.

urssyy tvoj bivši naj si pa ruzak nekam vtakne.user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 834
17.3.2009 10:24:46   
Alfabeta

Jaooo, ne vem kolk časa. Kje ti ga bodo pa menjali? Kdo pa to sploh dela? user posted image user posted image user posted image user posted image  A je to nova oblika vzdrževanja zdravja? user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S: Če si slučajno mislila na avto in ne na sebe......slabo urico, če je samo tole kar si vprašalauser posted image user posted image

Pa mam res preveč cajta danes!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 835
17.3.2009 10:28:40   
Sunny v službi

Jaooo, ne vem kolk časa. Kje ti ga bodo pa menjali? Kdo pa to sploh dela? user posted image user posted image user posted image user posted image  A je to nova oblika vzdrževanja zdravja? user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče včasih ne bi bilo slabo, da potem mašinca spet lepo prede.

P.S: Če si slučajno mislila na avto in ne na sebe......slabo urico, če je samo tole kar si vprašalauser posted image user posted image

Ma redni servis imam in mislim, da bo samo tole, ker nobenih drugih težav nimam. Sem mislila, da bi ga pri vas pustila tebe pa ta čas povabim na eno malčko, če ti bodo šefi dovolili. No saj itak hodiš na malčko...menda.

Pa mam res preveč cajta danes!user posted image

Tudi taki dnevi morajo bit.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 836
17.3.2009 10:31:29   
Alfabeta
sunny, ti pošljem zs, da ne bova tle smetili

sicer pa nimam časa preveč, samo dobro si napisala user posted image , pa mi je glih sedlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 837
17.3.2009 10:59:47   
martinca
dober dan!

vsem ki ne spijo pridno ponoči želim da se hitro spremeni, da bodo spet pridni kot nekoč.

sani, user posted image za Manjo. boga revica. upam,da se učka hitro pozdravi.

klepetka, ženska prevzetnost, kaj češ.

alfabeta, zgleda da se bo PAtrik zdaj vsako jutro "že" ob sedmih vstal. potem pa šel spat ob devetih. se je danes tudi tako hitro zbudil.user posted image no kakor hoče, meni je prav. je včeraj podru rekord v dnevnem spanju - 4 ure. meni je bilo že dolg čas. user posted image sem jaz tudi la za ta Ab rocket gledat na bolho. me že ima da bi si ga kupla. samo Uroš ne sme izvedet, razen pol ko bo že doma. da j povej a se ga res splača imet, pa če bom rečmo vsaj  minut dnevno na njem delala? vsaj tak piše na tej strani.... http://www.topshop.si/ab_rocket-44727-936-pc.html?med=sem&cmod=prod&orig=mcn&brd=ts&ctn=si&vir=no&referrer=najdi&src=abrocket_ad1

dašabina, ja na odbojki smo bile tretje.user posted image ne se preveč sekirat zaradi sivih las. user posted image   ooo bogi Miha. za prebrat je bilo hudosamo zgleda da Mihatu ni tako hudo. pa da se nosek čimprej zaceli. user posted image

mala pikica, meni je ob devetih v redu. user posted image

klaja
, super da je vse v redu z vajino bebicouser posted image . hjaa ta Pelkičeva je pa res bolj tiha na UZ. je moja G in vem kako je. jaz sem bila na začetku nosečnosti kar malo razočarana nad njo. sem prišla k njej na pregled pa se ni nič kaj pogovarjala ali pa da bi me kaj vprašala kako semuser posted image . sem ji jaz mogla vse povedat, ona ni mene nič spraševala. zadnji mesec pa je bila tako prijazna in ko me je na hodniku srečala vprašala kako se kaj počutim pa to. zgleda da se na začetku ne zavzame toliko za nosečnice. nam pa je le fajn če se nam posveča veliko pozornosti.

ursalara, Lara čestitke za samostojne korake. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Nahrbtnik pa je Vivi dobila od krstnega botra (neki zelo dober), sam mi ga moj  bivši ni hotel dati, ga je skril, ko sem prišla po stvari ...naj ga ima, podarim mu ga.......

ta tvoj bivši pa je za nauser posted image mislim, še svojemu otroku ne more nič privoščit. kaki ata te je to, res boljše da si se tako odločila, šele sedaj vidim kako ti je bilo z njim. grozaaauser posted image user posted image

katarinas, LAra, da se hitro učka pozdravi. user posted image user posted image

alfabeta, full lepi nohtki.  pa čestitke Ajdi za samostojne korake.user posted image je verjetno v vrtcu vadla. user posted image

nana, bom videla kaj bo Uroš delal popoldne, je bil včeraj na nočni tako da je danes doma. mogoče pa se res oglasimo. se še čujema po telefonu.

lunca, bomo držalai pesti za lepo vreme.

< Sporočilo je popravil martinca -- 17.3.2009 11:03:27 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 838
17.3.2009 12:22:58   
mml
Sem na FB zasledila, da je s triš in pikico vse OK in da je slišala srček...upam, da res drži user posted image user posted image user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 839
17.3.2009 12:58:54   
mml
lunca vremenarji pravijo takole:
V četrtek bo na zahodu delno jasno. Drugod bo pretežno oblačno. Rahel dež bo dopoldne zajel vzhodne kraje in se popoldne razširil nad osrednjo Slovenijo. Meja sneženja bo v vzhodnih krajih na okoli 500 m nadmorske višine.
Tako da boste morali migat, da vas ne bo zeblo user posted image

Lara in Ajda čestitke za samostojne korake user posted image

sani jaz imam nahrbtnik Vaude in sem z njim zadovoljna, se lepo nosi, samo moja čmrlja nista kaj rada v njem, tako da ga ne uporabljam kaj dosti...največ kar smo upseli je bil vzpon na Šmarno...pa še to je bilo kup dretja in nerganja...kaj češ čudaški otroci...namesto da bi uživali, če jih kdo nosi user posted image . Upam, da je Manjino oko danes že boljše, kar se pa mazanja in kapljic tiče, pa ni druge kot kakšen dober vrestling prijem....

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 840
17.3.2009 13:13:37   
Anonimen
Dober dan!

Jaz pa sem danes doma, imajo otroci šolo v naravi, tak da je prilagojen urnik za nas učiteljice, ki smo ostale doma...včeraj smo meli športni dan, danes sem fraj...lepo!user posted image user posted image
Sem tudi mal zapravljala, sem si 3 majčke kupila in 2 hlače. Sedaj pa samo še kakšne dobre adidaske rabim, pa bo!user posted image

Drgač pa smo fajn, cele pop preživimo zunaj. Jan najbolj uživa na traktorju, pa velik ga je po celem dvorišču, pa hodimo gledat kokoške, ovčke...k sosedom, pa z žogo se rad igra...uživa zunaj 100/h.

Lara in Ajda user posted image user posted image user posted image za samostojno hojo!
Klaja sem vesela, da je bilo na nuhalni vse OK! user posted image

Triš mislim nate že cel dopoldan, kako je bilo? Verjamem, da si videla srček!

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 841
17.3.2009 13:32:28   
mml
Dan

Ne bom rekla "dober", ker ne vem, če je user posted image

Moj ljubi mož je moral nujno v službo ob5., kar pomeni, da je budilka zvonila ob 4.30 user posted image , po tem se je ob 5. zbudila Manca, ki je pricopotala v spalnico in iskala očija, seveda se je po tem zbudil Matic, ki se mu je zdelo, da bi pa mogoče malo prigriznil, ker se je pač zbudil...ker se seveda s tem nisem strinjala, je pač protestrial, sicer je pa nekaj minutah obupal, ampak se mu je zabasal nos in je po tem kašljal in seveda spet jok in tako naprej...no ob 6. sem imela vsega dosti in mu grem pač pripravit mleko, vmes pride Manca vprašat zakaj Matic joka, jo odtransportiram v posteljo, dam Maticu stekleničko in upam na 45 minut miru...Matic poloka mleko in zadream, Manca pride prijavit, da ne bo spala user posted image ...jo milo rečeno nakrulim in parkiram v posteljo in ubopam nad spanjem...sem po tem od vsega hudega gledala Blondinko na Harvardu user posted image user posted image user posted image ....

...no za konec vsega...mama je morala oba čmrlja budit ob 8.30, ker sta sladko spala user posted image , user posted image  je v službi ugotovil, da so nekaj narobe sešteli in odšteli in se zadeva ni dogajala ob 5., ampak ob 8.30....

Druga malo bolj pozitivna stvar je pa to, da sem se končno zmenila z novo varuško...zaenkrat za en mesec poskusno, dobra varianta za nas in zanjo, če se no bo obneslo ali se bo izkazalo, da mi ni všeč, je pa v igri še vedno stara varuška...tako da je zaenkrat ne bom odpovedala...je bila pa menda v petek operirana, samo nimam nobenih drugih info...

Tako to je to...

Zdaj grem pa nazaj delat...sem bila že kar pridna...napisala predavanje za študente, zdaj ga moram pa samo še skrajšat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 842
17.3.2009 13:40:16   
Intruder24
Da se na hitro javim, dokler še moj štrudel spi user posted image .

Mi smo še vedno super, Vid je na petek 13 shodil in zdaj že lepo gre, samo je najraje in najbolj ziher še vedno na vseh štrih user posted image

Vsem malim šprinterjem user posted image user posted image user posted image

Kar se noči tiče so spet malo bolje...no bomo videli, ker nikoli ne vemo kaj nas čaka .. problem je če mame čez dan kaj ni potem je noč katastrofa. Tako, da mamice ki tudi ne spite smo v skupnem klubu črnih podočnjakov.

Imamo majnše težave s hranjenjem noče nič novega poskusit tako, da smo od sadja samo na HIPP hruški..jao...samo kosila lepo je..ostalo pa je katastrofa...no griseke ima rad...ostalo pa ne ..niti sladkega pudinga mu kr gre gor user posted image ..upam, da ga to napravljanje kmalu mine..aja pa on bi itak samo kekse jedel..

Vsem bolančkom veliko pikapok user posted image

Vsem nosečnicam čim bolj mirno nosečnost in da bi bilo vse OK...mislim na vas  vse!

Kar se pa tiče za soboto, jaz sem za in pridem...vendar ne bom ne vem kako dolgo, ker imam jaz nespečnost čisto in se zbudim, že če Vid prdne user posted image  ... zjutraj pa ne morem spat dlje kot do 9...Ampak me prištejte zravenuser posted image

Kar se neresnih očetov tiče pa bom kr tiho, ker nimam teh težav in ne vem kako bi jaz reagirala. Urrssy tebi pa še 1x za pogum in upam, da jo bo malo Vivi vsaj on potem nosil v nahrbtniku okoli, če ti ga že ne da!

Pa za nazaj SuzanaKK vse najlepše user posted image

mml Vid je danes pel in plesal po postelji že ob 5:37 user posted image user posted image  Katastrofa user posted image user posted image  če z par let pa jih iz postelje ne bomo dobiliuser posted image ..pa upam, da se ta varuška obnese!

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 17.3.2009 13:43:03 >

Radi se mejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 843
17.3.2009 13:55:55   
Alfabeta
martinca, jaz naredim dnevno 100 trebušnjakov. Zdaj koliko se pozna, ti težko rečem, ker je imel pri meni dolgo funkcijo Nabiralca prahu in Blokatorja odpiranja predalov user posted image user posted image user posted image . Zdaj sem pa redno začela delati....Jaz pravim, da če drugi dan čutim trebušne mišice pomeni, da so res delale, torej se bo slej ko prej poznalo. ti povem čez nekaj časauser posted image

intruder,  a ti to namerno spremeniš avatar z vsakim odgovorom?user posted image

triška, user posted image user posted image user posted image

mml, vi ste pa imeli pestrouser posted image . Čeprav verjamem, da tebi ponoči ni bilo prav nič smešno....Tako kot meni danes ponoči tudi ne.user posted image

No, mi pa imamo danes v vrtcu skupinsko srečanje otročkov s starši, bomo delali neke hotele za zajčke al kaj. V glavnem oči gre s sinkom, mami pa s hčerko. Imamo po spolih rešenouser posted image , da ni krega.

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 844
17.3.2009 14:11:17   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Moj ljubi mož je moral nujno v službo ob5., kar pomeni, da je budilka zvonila ob 4.30 user posted image , po tem se je ob 5. zbudila Manca, ki je pricopotala v spalnico in iskala očija, seveda se je po tem zbudil Matic, ki se mu je zdelo, da bi pa mogoče malo prigriznil, ker se je pač zbudil...ker se seveda s tem nisem strinjala, je pač protestrial, sicer je pa nekaj minutah obupal, ampak se mu je zabasal nos in je po tem kašljal in seveda spet jok in tako naprej...no ob 6. sem imela vsega dosti in mu grem pač pripravit mleko, vmes pride Manca vprašat zakaj Matic joka, jo odtransportiram v posteljo, dam Maticu stekleničko in upam na 45 minut miru...Matic poloka mleko in zadream, Manca pride prijavit, da ne bo spala user posted image ...jo milo rečeno nakrulim in parkiram v posteljo in ubopam nad spanjem...sem po tem od vsega hudega gledala Blondinko na Harvardu user posted image user posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image
a ti tud na faksu predavaš???

ja sem bla zgodnja, zdaj se že tri dni zbujam ob 3.30 user posted image user posted image user posted image  potem pa težko nazaj zaspimuser posted image

Triš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 845
17.3.2009 14:14:16   
Lunca1
aja sem pozabila še to sporočit, da smo dobili pozitivno rešeno prošnjo v vrtcu in bosta drugo leto Luka in Pina v istem vrtcu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 846
17.3.2009 14:17:06   
TRIŠ
Da vam sporočim drage moje prijateljice videla sem moj biser in srček,vsi smo neznansko srečni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Hvala za vse lepe želje in sporočila,rada vas imamuser posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa grem počivatuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 847
17.3.2009 14:44:10   
lutiropan
TRIŠ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 848
17.3.2009 14:51:54   
Sunny v službi
martinca, jaz naredim dnevno 100 trebušnjakov.

Pridna, ni kaj. Se bom po tebi zgledovala.

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
aja sem pozabila še to sporočit, da smo dobili pozitivno rešeno prošnjo v vrtcu in bosta drugo leto Luka in Pina v istem vrtcu.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Da vam sporočim drage moje prijateljice videla sem moj biser in srček,vsi smo neznansko srečni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Hvala za vse lepe želje in sporočila,rada vas imamuser posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa grem počivatuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa res samo lepo počivaj.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 849
17.3.2009 15:48:02   
koala
Triš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem takoooooooooooooooooo vesela! Ti samo počivaj.

Punce pokukajte te video, mein je takoooooooo sladek
http://www.youtube.com/watch?v=ZckbZDK7ZU4

Pa še en kveščen. Tiste ki ste dojile, kako je najlažje odstavit dete da niprevelik šok tako zame kot za mojega sončka? Sem danes na kontroli namerč zvedela da moram nehat dojit ker me potem čaka op na dojik in imam fuuuuuuul krizouser posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?