tassika
|
Ojla punce sem na hitro prišla do računalnika. Moja g. je malo zmedena, je rekla, kaj sem prišla tako zgodaj pa ji jaz povem, da je rekla da moram pridt, da potrdiva če je nosečnost in mi pravi, da se to ponavadi naredi s testom. Ampak me je vseeno pregledala, nekaj majhnega sem vidla na monitorju, srček je baje utripal, ampak jaz tega nisem videla, je rekla, da je ravno prav velik za 6 tednov (neke 4 mm je omenjala) in da zaenkrat kaže dobro. Več pa izvem čez 3 tedne 22.4. imam spet pregled, me je naročila točno v tistem času, ko je zadnjič plodek umrl. Je rekla, da na bolniško me ne bi dala, pa je ne rabim, ker itak sedim v službi, da naj jem folno in nič in nič težkega dvigovat, potem je pa vse ostalo odvisno od narave. Materinske mi tudi še ni dala v laboratorij pa tudi ne, je rekla, da bova to naslednjič. Aja pa buscopan imam za špikanje, je rekla, da lahko vzamem kakšnega zvečer pred spanjem, da ne bo škodilo, pa mal sem rekla, da sem panična glede na vse take in drugačne zadeve in da prvič ni bilo nič, pa je rekla, slabše kot se ti počutiš, toliko boljše se dojenček in da naj ne skrbim, da so to vsi znaki zdrave nosečnosti. Evo toliko zaenkrat, potem pa greva z mojim nekam na obisk, pa se še zvečer kaj javim. Hvala vsem za spodbudne besede.