|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
26.6.2009 22:20:38   
piška goriška
pi82ka - jst imam tudi bolečine spodaj, ampak sem ugotovila, da je to vedno če se prenaprezam, ali pa če nisem tisti dan spila magnezija. Glede ledvic - kakor sem razumela mater (ex.gin.), je treba spati in ležati na levem boku. Da se desna ledvica sprosti. Ne me prašat zakaj, si nisem zapomnila, ampak baje je pri user posted image kah lahko problem v desni ledvici...

Menta - tooo, jaaa Bebe Comfort High Track!! Tudi jaz sem pristašica in odločena za tega. V IT. je dovolj poceni.

ooo...danes sem že cel dan tako zaspana - očitno user posted image rabi počitek!
lahko nočko vsem!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
27.6.2009 7:36:42   
Menta
U, danes sem pa prva. To se mi pa še ni zgodilo.
Greva z možekom na izlet in sva bolj zgodaj pokonci. Zato pa lahko vsem zaželim dobro jutro in seveda eno super dobro user posted image . Lahko je kavica, čaj, po želji user posted image .

Samo da pokomentiram tole glede prebave. Tudi jaz imam kakšen teden težave, kakšen je pa ok. In mi donat ful pomaga. Zjutraj ga spijem na tešče in pol še čez dan. Ni nujno, da grem na wc prvi dan, ko ga spijem, včasih tudi dva do tri dni traja, ampak pol sigurno grem. Se pa res slabo počutim, kadar imam prebavne težave in res ne privoščim nobeni tega.
Pa še malo psihološkega vidika glede tega. Jaz si kakšen dan kar rečem, da danes bom pa šla na veliko potrebo. Res. In pol cel dan nekako to razmišljam in se prepričujem in res se zgodi. Morda boste mislile, da sem malo trčena, ampak moč misli je neverjetna.
Aja, pa tudi kakšen sprehod mi pomaga, da se malo črevesje premiga.

Oh, to pa imam temo na vse zgodaj zjutraj. user posted image user posted image

Lep dan vam želim.

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
27.6.2009 11:40:06   
monika985
Danes pa niste ravno zgovorne. Jaz običajno več berem kot pišem, bom pa danes kaj dodala. Moja prebava je tudi čisto... Na WC ne grem tudi po 5 dni. S tem sem imela že pred nosečnostjo težave, zdaj so pa sploh očitne. Poskušala sem že vse mogoče (res da nisem bila ravno vstrajna user posted image  ), ampak mi nič ne pomaga. Je pa zanimivo, da se zaradi tega niti ne počutim slabo.

Vem da je malo hitro, ampak me je ena kolegica prosila če bi šla znjo na predavanje za epiduralno, tako da sem včeraj naredila "tečaj". Ali ste ve že kaj razmišljale o porodu z epiduralno? In kakšna so mnenja? Po predavanju sem šla kupit še nekaj za dušo in sicer en komplatek (hlače, majčka, copatki in kapca) ter dodatne hlače. Full lušne stvari, pa sem za vse skupaj dala 13 Eur. Čeprav so mi povedali da bo user posted image , še vedno ne morem iz svoje kože in je vse nekako bol fantovsko user posted image .

Uživajte kljub slabemu vremenu!!!

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
27.6.2009 14:01:34   
mashy
pozdravljene! to vreme je čisto noro, mal dežuje, mal sije sonček, pa spet dežuje. No coment...

Pišete o prebavi: sama sem imela pred nosečnostjo super prebavo (beri najmanj 3x na dan šla na WC), sedaj pa se je malo "ustavilo". Če me kak dan muči, spijem malo Donata in kar gre. Moram potrkat, da imam kar srečo glede tega.  Si sploh ne morem misliti, kako je, če ne greš 5 dniuser posted image  Boge reve.
Drugače pa pridno papcam sadje, suho sadje, pijem veliko vode in nesladkanega čaja, pa kar gre...

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
27.6.2009 16:18:44   
lilinovy
Zelo lepa previjalna!!

Kje si jo pa našla? Kakšna je cena??

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
27.6.2009 19:04:05   
valerija77
Pozdravljene

Jaz sem ravno prišla iz prekmurja. Nončika si imela delno prav. Zjutraj je rahlo deževalo ko smo prišli, potem pa se je zjasnilo in imelismo lepo vreme. Najedla sem se pa tolk da me bo vsak čas razneslo. user posted image
Sem pa kr utrujena od vožnje tak da grem danes kr kmal spat.

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
27.6.2009 21:31:32   
Lupinca
Čer čvekice.

Sem vas prišla malo pogledat, da vam napopam še mojo slikco bušija.  Drugače pa večji del lenarim, ker kaj drugega v tem zmešanem vremenu že ne morem početi.

Glede prebave...moram kar potrkat...za enkrat nimam težav, ampak ko pa bojo, pa bom vaše nasvete upoštevala.

Pa čestitke vsem, ki ste se nam pridružile čez polovičko! user posted image  In čestitke vsem za uspešno morfologijo!!user posted image  Nas čaka v ponedeljek.

Evo še slikica bušija za na seznam, na polnih 21t: user posted image

lep večer in nedeljo vsem!

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
27.6.2009 21:32:29   
ellam
Ojla babe.

Se že doug nism javila user posted image

Mi smo se dokončno odločili za voziček. user posted image In sicer bo Mura3 Adriatic Blue.
Smo pa malo veze uporabli in naročili trdo košaro,lupinico,footmoof,torbo, dežnik+pokrivalo za dež in to vse v isti barvi user posted image user posted image user posted image Računam pa,da bo nekje vse skupaj prišlo 750-800€.

Čestitke vsem za MF in preglede user posted image user posted image user posted image Počasi bomo vse stopile v drugo polovico nosečnosti user posted image

previjalne ta,ki jo je tassika prilepila mi je zelo všeč! Ampak imamo težavo z prostorom v kopalnici user posted image Tako,da sem razmišljala,da bi kupila eno boljšo desko in jo dala kar na pralni stroj user posted image Ali pa bi mizaru rekla naj mi naredi tko nad pralnim strojem.. Kaj mislite?!

< Sporočilo je popravil ellam -- 27.6.2009 21:35:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 3508
27.6.2009 21:37:58   
ellam
Evo še moj buši v 22tednu.

user posted image

(odgovor članu ellam)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
27.6.2009 21:44:54   
Lupinca
ellam wiii kak lep bušk! user posted image  je po velikosti zelo podoben mojemu user posted image

veš kaj me za voziček zanima...a vidva sta ga že naročila? Me zanima koliko časa so vama rekli da je za čakat? Ker midva bova verjetno tud ta voziček vzela, ampak tistega k je zunaj moder, notr pa zelen. Je pa to ful fajn voziček jauser posted image

(odgovor članu ellam)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
27.6.2009 22:32:00   
tassika
Lilinovy poslala sem ti Zs, da ne bom prveč reklame delala.

Ellam v BC sem gledala, da imajo tudi take previjalne podloge bolj trde, mogoče je tisto boljše za pralni stroj, malo poglej.

Zaenkrat toliko, sem šele sedaj prišla domov in šibam spat.

nočkouser posted image

Aja lepi bušiji so, moj bo pa kmalu podoben glede na lakoto, ki me dajeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
28.6.2009 10:19:13   
valerija77
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce najdla sem svoj vozek!!! In to zelo ugodno. V trgovini je 699 eur, jaz pa dobim novega za 250 eur!!!
Zato se zdajle z mojim odpravljava na primorsko!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
28.6.2009 12:37:46   
jj24
caw!!!
SEm nova tukaj gori pa me zanima če se vam lahko pridružim pri čveku???
Imam rok 11.11. in naj bi imeli punčkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3513
28.6.2009 13:52:25   
mashy
jj24: pozdravljena! user posted image  Je to tvoj prvi user posted image ?

(odgovor članu jj24)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
28.6.2009 14:57:05   
jj24
ne ni prvi mam že enega fantka 26 mesecev starega.user posted image

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
28.6.2009 15:18:47   
ellam
IZVIRNO SPOROČILO: jj24

caw!!!
SEm nova tukaj gori pa me zanima če se vam lahko pridružim pri čveku???
Imam rok 11.11. in naj bi imeli punčkouser posted image

Dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jj24)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
28.6.2009 15:19:25   
ellam
IZVIRNO SPOROČILO: valerija77

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce najdla sem svoj vozek!!! In to zelo ugodno. V trgovini je 699 eur, jaz pa dobim novega za 250 eur!!!
Zato se zdajle z mojim odpravljava na primorsko!!!

Oooo.. super user posted image user posted image Za katerega pa si se odločila? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3517
28.6.2009 15:21:02   
ellam
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

ellam wiii kak lep bušk! user posted image  je po velikosti zelo podoben mojemu user posted image

veš kaj me za voziček zanima...a vidva sta ga že naročila? Me zanima koliko časa so vama rekli da je za čakat? Ker midva bova verjetno tud ta voziček vzela, ampak tistega k je zunaj moder, notr pa zelen. Je pa to ful fajn voziček ja

Hvala user posted image Ja sta si kr podobna.. user posted image
Em... nisva še naročila so pa rekli,da ga lahko dobim nekje v roku 3tednov. A bosta vidva tut vzela tko paket kot midva al samo košaro in voziček?

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
28.6.2009 15:24:33   
ellam
Evo mam samogovore tak,da še sam nekaj napišem pa pičim user posted image

Pr nam se je Lent začel in sma z Lijo vsak dan v parku, kar pa me popolnoma uniči user posted image Včeraj sma bli na Romani Kranjčan, gužva taka da je blo groza.. Ona je spredaj plesala jaz pa sem sedela zadaj na klopci,nikamor se nisem mogla naslont... Na koncu me je že tak križ bolel,da je blo groza...
Ampak vse se da potrpet samo da otrok uživa user posted image Tak da danes spet greva,če le ne bo dežja.. user posted image user posted image

(odgovor članu ellam)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
28.6.2009 16:04:21   
Eva19
Dobrodošla meduser posted image user posted image user posted image

sem brala o težvah s prebavo, no pri meni je čist isto, in je tudi ginekologinja rekla, da pač to tako je. skratka, da ni to nič narobe. drugače pa komaj čakam  1.7. morfologijo, da mi povejo spol moje male pikice, sem že kar zelo firbčna.

sem pa zadnje čase zelo utrujena, vsako popoldne treba odspat vsaj za eno urco...sploh danes me je mal povozil, ker smo mel doma krst od sestrinega dvomesečnega fantka in je blo ful enga letanja, tko da sem se zdele popoldan kr mal skrila pa šla počit. zdravje je na prvem mestu. 

se še kej oglasim..lepo se imejte vse user posted image in vaše user posted image

(odgovor članu jj24)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
28.6.2009 18:49:44   
katyn
No pa se še jst mal oglašam. Najprej čestitam vsem za opravljeno morfologijo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst mam naslednji pregled 20.07.2009 takrat bom mela tud jst morfologijo bomo pogledal če je še kr fantek. user posted image
KAj si pa mislite kej o BABY BOOM vozičkih, super se zložjo pa še 260 eur z športni delom in košaro? www.baby-boom.si

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
28.6.2009 19:06:52   
ninka80
Ojla,
pozdravljene vse nove souser posted image .
Pa je konec podeljšanega vikenda. Je prav pasalo, sam kaj ko je tko slabo vrema, dans mi je pa še tamal zakuhal, tko da bom jutr vidla, al bom sploh šla v službouser posted image .

Vidim, da ste vse v vozičkih, pa opremi. Sem tko vesela, da je to že vse za manouser posted image , ker se mi kar ne da po trgovinah laufat.
Za previjalno je super, da ima čimveč globokih predalov (mi imamo 4). Smo jo pa kupil v Pikapolonici. Bom pogledala, če je na kaki slikci.
Aja, tiste z banco (ozke) so pa zelo ne praktične. Prav ti preidejo največ mesec so dva.
Pri nas spet dežujeuser posted image user posted image .

lp

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu katyn)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
28.6.2009 19:19:16   
Nezy85
pozdravljene souser posted image

Dobrodošle vse noveuser posted image upam da nas bo vedno večuser posted image se zbralo do Novembrauser posted image in seveda čestitke vsem za opravljeno morfologijo!!!user posted image Jaz že komaj čakam da pride moj dan, sem pa opazla da nas ima na 08.07. kar nekaj nosečk morfologijo!!!Prav lušte mi že delate za  pregled!!user posted image Da čim prej vidim svojga čmrla!!
katyn men so kr dobri ti vozički sam jaz sem se že piknila v mojga in sem zaključla z iskanjem vozikčkov!!user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu katyn)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
28.6.2009 20:05:39   
Lupinca
ellam midva bova vzela vse kar si ti naštela- razen trde košare (jo dobiva zastonj na izposojo, jo ima kolegica ravno novo v uporabi) in pa torbe tudi ne, ker mi ni všeč, mi je premajhna, sem se v ene druge zaljubila...sem jih vidla zadnjič v BC, ful lepe, take pisane...bo prav prišla tudi kasneje za na marelo...sicer drage, ampak torba se rabiuser posted image
no fino, če je pa samo 3 tedne za počakat, potem pa še imamo čas. Hvala za tole info, sej bi šla sama v BC prašat, pa sva bila zdej že tokrat tam, da mi je že skor neprijetno spet tja ituser posted image  nebi ga pa rada prehitro naročila, ker ga v klet lih nebi tlačla, da bi mi pa doma sred hodnjka stal še 4 mesece, mi pa tudi ni.

valerija77 javi potem kak vozek si našla! user posted image  veš da smo babe firbčneuser posted image

jj24 dobrodošla! in čestitke za user posted image user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
28.6.2009 21:40:46   
valerija77
ČER!

Ravno sem prišla domov in sem zmatrana ko konj. user posted image Včeraj sem vozla v Mursko in nazaj, danes pa do Portoroža in nazaj. Šla sva po voziček CAM Cortina in moram reč da je kot nov. Uporabljali so samo jajčko ker tamal ni hotel biti v vozeku. Pa še angelsound sva usput kupla, ki sem ga našla v salomoncu je pa bil ravno iz kopra. Bom jutri probala prlimat slikce od vozeka. Pa mal sva zapravlala še po Portorožu. Zdej grem pa pod tuš pol pa kr v postlo.

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?