|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
30.6.2009 9:14:01   
kepica78
dobro jutro vsem user posted image

čestitke vsem za brcike in uspešno opravljene morfologije. jest pa še nič ne čutim user posted image no upam da bom kmalu.

kar pa se tiče Angelsounda jest ga mam sposojenega že od samga začetka in je super zadevca...sploh dokler ne začutiš user posted image brcik. drgač pa midva z mojim predragim sva preko Angelsounda posnela bitje srčka in ga imava sedaj na rač. SUPER ZADEVA user posted image
se pa moram pohvalit, da sva včeraj kupla vozička....sva bla tko navdušena, da sva ga 1 ura sestavljala pa razstavljala pa vozila po stanovanju user posted image
no lep dan vsem še naprej.

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
30.6.2009 9:55:47   
barbchen
Daaaaaaaaannnnnnnn souser posted image ,

no pa sem jih tudi jaz dočakalauser posted image , brcike namreč - v soboto je bilo prvič (19t, 1d) in sicer na plaži, ko sem se glih fajn naštimala, da bom kaj prebrala - očitno je škratekuser posted image tako užival, da mi je to moral sporočituser posted image , potem v nedeljo zjutraj spet, včeraj zvečer pa so bili že ornk rafali in je res nor občutekuser posted image , kaj šele bo, ko se bodo brce okrepile in se nam bodo celi bušiji premikaliuser posted image

Drugače sem pestro in lepo preživela mini počitnice - najprej sva šla z dragim v sredo zvečer na koncert Simply red še za najino 2. obletnico poroke in je bilo res lepo, romantično, skratka nepozabno. V četrtek pa smo jo s klapo mahnili na Krk in se imeli res fino - sem vmes parkrat pomislila, da so to verjetno ene zadnjih brezskrbnih počitnic z družbo, glede na to, da so ostali še na začetku skupne hoje, življenja v dvoje...ampak mislim, da se bo tudi v bodoče vse dalo zrihtati, če le ne bova preveč komplicirala.

Lep sončen dan vam privoščim!

Carpe Diem!

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
30.6.2009 10:30:57   
mashy
Pozdravljene!

Čestitke vsem za preglede in brcike! user posted image

Mene pa nekaj zanima: odkar čutim brcike, jih čutim vsak dan. Če sem cel dan nogah, jih čez dan sicer ne, jih pa zvečer, ko se uležem. Ali je možno, da jih kak dan sploh ne bi čutila? Ker bi si mislila, da je kaj narobe...user posted image  Sprašujem pa zato, ker mislim, da se več punc sooči s tem, predvsem na začetku, ko brce še niso tako intenzivne. Hvala za odgovor!

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
30.6.2009 10:45:40   
pikica 28
no pri meni je tudi bilo tako...kakšen dan ja in kakšen dan nisem čutila brcik...to ni panike...v katerem tednu pa si?

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
30.6.2009 11:43:53   
mashy
Sem v začetku 21. tedna. Saj jih čutim vsak dan, ampak razmišljam, da bi me verjetno panika, če jih ne bi... (sem malo smotana user posted image )

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
30.6.2009 11:58:04   
Lupinca
Oj čvekice...evo na hitro poročilo...
včeraj smo imeli morofologijo! user posted image user posted image user posted image Smo zdravi, podplatek je velik 3cm user posted image in med nogicami imamo potrjeno žemljicouser posted image  user posted image je G rekla, da lulčka ne vidi. hihi user posted image potem sva pa itak da cel dan šopengirala za pupiko, šla na kosilo, zvečer pa šla na večerno kopanje user posted image se mi je res že sanjalo o plavanju...pa mi je včeraj G rekla da naj kar grem, da zdej je vidt vse ok.
Sem tok vesela da je vse ok, da se mi ves čas smejeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
30.6.2009 12:33:43   
*I.am.happy*
Ojla srečke user posted image !

Je tko fino brat tele lepe poste, kot je od Lupince in podobno. bravo, bravo za vse brcike, lepe bušije, fajn počutja in dobre morfologijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest sem pa en mal v dilemi...jest nobenih brcik ne čutim oz. za zdej sam tiste mehurčke tu pa tam. Tko, da se sprašujem a to k ve naštevate so že brcike brcike tiste taprave?? hm...pa sem danes 20 teden pa 5/7... no mogoče rabi tale naša bejbika mal več moči za skoz mamin špehec brcatuser posted image user posted image user posted image

Mi mamo pa še točno en teden do MF, komi čakam in upam, da se pol tudi mi podamo v shopping, no vsaj vozek bi šli naročit. In zmagal je kar mutsy!! user posted image

Drugače je počutje OK, razen zgage ...vsak dan huj je.....men pa pomagajo olupljeni mandlji! ampak res dobr!

aja...tassika če se prov spomnem po fotkah tvoje nove kopalnice, maš tisto mal višjo tuš kabino?? A je že v uporabi? kako se kej obnese? danes moram na hit naročit eno kabinco pa vrata pa nimam pojma kakšno. kvadratno, polkrožno ali to malo višjouser posted image user posted image user posted image čist v dilemiuser posted image user posted image user posted image

lep dan vsem!!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
30.6.2009 12:53:41   
pikica 28

IZVIRNO SPOROČILO: *I.am.happy*

Ojla srečke user posted image !

Je tko fino brat tele lepe poste, kot je od Lupince in podobno. bravo, bravo za vse brcike, lepe bušije, fajn počutja in dobre morfologijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest sem pa en mal v dilemi...jest nobenih brcik ne čutim oz. za zdej sam tiste mehurčke tu pa tam. Tko, da se sprašujem a to k ve naštevate so že brcike brcike tiste taprave?? hm...pa sem danes 20 teden pa 5/7... no mogoče rabi tale naša bejbika mal več moči za skoz mamin špehec brcatuser posted image user posted image user posted image

Mi mamo pa še točno en teden do MF, komi čakam in upam, da se pol tudi mi podamo v shopping, no vsaj vozek bi šli naročit. In zmagal je kar mutsy!! user posted image

Drugače je počutje OK, razen zgage ...vsak dan huj je.....men pa pomagajo olupljeni mandlji! ampak res dobr!

aja...tassika če se prov spomnem po fotkah tvoje nove kopalnice, maš tisto mal višjo tuš kabino?? A je že v uporabi? kako se kej obnese? danes moram na hit naročit eno kabinco pa vrata pa nimam pojma kakšno. kvadratno, polkrožno ali to malo višjouser posted image user posted image user posted image čist v dilemiuser posted image user posted image user posted image

lep dan vsem!!

glede brcik ti lahko povem, da moja sodelovka je svojo pikico prvič začutila šele po 23 tednu in je rodila zdravo pupiko...
tako, da to je čist odvisen kdaj se začutijo brcike...brez panike...user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
30.6.2009 13:08:10   
summer410
Happy.....kar se brcik tiče, je pr men kot bi mi metuljčki letali:)))nekak tako no:)))
ampak nič hudga če še niso.... moja soseda jih je prvič začutila v 22 tednu

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
30.6.2009 13:10:27   
*I.am.happy*
oj..

hvala summer410 , pikica 28..... sej sam, da se premika je že OK.sam mi ni blo jasno oz. mi je hudo fascinantno, da pr men komi neke balončke in metuljčke čutim, nekje mate pa že prave male fuzbalerjeuser posted image user posted image

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
30.6.2009 13:13:43   
summer410
eh....mamo mal manjše bebice, al pa mal manj aktivne:)))bodo že zrasle:)))

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
30.6.2009 13:15:41   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: mashy

Pozdravljene!

Mene pa nekaj zanima: odkar čutim brcike, jih čutim vsak dan. Če sem cel dan nogah, jih čez dan sicer ne, jih pa zvečer, ko se uležem. Ali je možno, da jih kak dan sploh ne bi čutila? Ker bi si mislila, da je kaj narobe...user posted image  Sprašujem pa zato, ker mislim, da se več punc sooči s tem, predvsem na začetku, ko brce še niso tako intenzivne. Hvala za odgovor!

kot da bi mi misli brala user posted image . meni se tudi zdi, da ko sem cel dan na nogah nič ne čutim brcik, zvečer pa fešta user posted image
ampak po moje je to zato ker je šele začetek in ko bomo to bolj intenzivno čutile, bo verjetno tako čez cel dan

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
30.6.2009 13:27:39   
tassika
I.am.happy TUŠ KABINA SE MENI OBNESE ENKRATNO, MAL MORAŠ PAZIT DA SE NE  spotakneš amapk kar gre in ima še tak sedežni del, k meni pride prov fajn k sedim ko se umivam da malo počijem imaš pa še malo večjo verzijo kot je moja ker imam 90*90 imaš pa še 110*110 in tudi za otroka je potem dobra k mu lahko vodo not natočiš. Tudi jaz brcike čutim bolj popoldan in zvečer, med službo nič, se moram pa uležt ampak je tko bum niso metuljčki, sem pa bolj suhe sorte in pomoje nima veliko prostora in zato bolj čutim, predvidevam ,tudi g. mi je zadnjič rekla da je tko aktivno bitje, da bi ga kmal mogla čutit pa sem rekla da ga žeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
30.6.2009 14:17:10   
Nezy85
IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

Pozdravljene!

kot da bi mi misli brala user posted image . meni se tudi zdi, da ko sem cel dan na nogah nič ne čutim brcik, zvečer pa fešta user posted image
ampak po moje je to zato ker je šele začetek in ko bomo to bolj intenzivno čutile, bo verjetno tako čez cel dan

Ja tudi pri meni je enako, čez dan nič proti večeru pa narahlo čutim čeprav zdaj zadnje 2 dni nisem skoraj nič čutla mogoč samo ene 2x, v petek in soboto pa je blo že malo bol za čutit, pa tudi vidlo se je če si gledav v bušijauser posted image !!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
30.6.2009 14:53:40   
valerija77
Helo!

Malo heca... včeraj sem mojga nahecala, da sem se ujela na radar. In ker je slikco na hitro pogledal je "zagrabil".

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
30.6.2009 16:35:55   
lucky girl
Pozdravljene drage moje...

Pravkar sem se vrnila iz Lj...po dve in pol urnem čakanju na pregled smo uspešno prestali morfologijo. Z najinem  user posted image je vse uredu. Videl je vse organe...sem pa razočarana, ker sem dobila samo eno slikco user posted image . Resnica je pa tudi ta, da so v Nm bolj prijazni user posted image .

Punce najprej so metuljčki in mehurčki potem se pa zna zgoditi, da nekaj dni ne začutite, potem se pa pričnejo najprej samo zjutraj ali zvečer (ko se umirite), potem pa tudi čez dan... Pri meni je zelo živahen tudi takrat, ko me mudi na wc. Drzugače pa bravo za vaše in moje brcike, metuljčke, mehurčke...user posted image user posted image user posted image

Lep dan želim

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
30.6.2009 19:25:29   
rožica13
Čao user posted image ke!

Jaz sem končno uspela prit do računalnika.

V sredno sva se izselila iz LJ po tro dnevnem drgnjenju stanovanja sem imela popoldan morfologijo. Vse smo pregledali in izmerili in vse je tudi vredu, dokončno potrjeno da je user posted image , videla na lastne oči user posted image . V četrtek smo šli na morje za par dni, vreme tako tako, par kapljic pa sonček pa tako do včeraj. Kljub temu smo se imeli fino, plavat sem poskušala čim več, čeprav še ni tako topla voda a le da prideš noter potem gre.
Sedaj pa me čakajo doma zapakirane škatle in vse je treba zopet zložiti v omare.

Nekaj več o vozičku Baby boom je na tej strani http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-babyboom-rdeci-i264.shtml tudi mene mika, tako da vsakršna informacija dobrodošla.

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
30.6.2009 19:55:32   
Menta
Halo še od mene.

Moja mala beba je tudi vedno pogosteje aktivna. Sicer je vse skupaj še tako narahlo, ampak sem prepričana, da je to od user posted image . Joj, dva dni nazaj je bilo pa prav hecno, ker je trebuh dobil tako neenakomerno obliko. Sedela sem za računalnikom, nekako bolj sključena in ko sem se nato naslonila nazaj, si pogledala trebuh, je bil na eni strani ful dvignjen. Prava bunka je nastala. Sem še mojega user posted image poklicala, da je še on pogledal in je bilo res smešno.

Drugače sva si pa premislila glede vozička. Sva bila zadnjič v BC in Pikapolonici. Pregledala in preštudirala ful vozičkov, jih razstavljala, obračala in vse mogoče z njimi počela. Na koncu sva se odločila za Peg Perego GT3. Bo kar brez košare, ker je primeren že od rojstva, saj se spusti čisto v raven položaj. Nekako naju Bebe Confort ni tako prepričal, kot sva najprej mislila. Voziček bova pa naročila enkrat avgusta. Pa tudi ostale stvari bova takrat začela kupovat.
Ali ima morda katera kake izkušnje s Peg Perego GT3?

Naslednji teden imam pa tudi jaz morfolofijo. Komaj čakam! Pol pa sigurno na dopust. user posted image Tudi to komaj čakam!

Uživajte.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
   [Brisano sporočilo]
30.6.2009 20:03:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Menta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3569
30.6.2009 20:40:05   
mashy
Ojla! Jaz pa ravno iz sprehoda. Kak je pasalo. Sem pa danes zvedela 2 čudoviti novici; tašča nas bo sponzorirala z vozičkom user posted image  oz. kakšno stvarjo, ki jo bomo potrebovali. Pred nekaj minutami pa sem zvedela, da je prijateljica rodila fantka user posted image  nekaj dni pred rokom...

Lep večer vsem!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
30.6.2009 21:07:30   
Anonimen

Ojla! Jaz pa ravno iz sprehoda. Kak je pasalo. Sem pa danes zvedela 2 čudoviti novici; tašča nas bo sponzorirala z vozičkom user posted image  oz. kakšno stvarjo, ki jo bomo potrebovali. Pred nekaj minutami pa sem zvedela, da je prijateljica rodila fantka user posted image  nekaj dni pred rokom...

Lep večer vsem!

user posted image  za taščo, men ga je tud v 1.user posted image  kupila

pa čestitke prijateljici user posted image

(odgovor članu mashy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3571
30.6.2009 21:44:35   
spelap1
živjo vsem, da še jaz na hitro povem. še vedno ne čutim brcik vendar čutim premikanje. opažam kaj user posted image ne paše in se začne prestavljati. včeraj sem v službi "letela" po stopnicah in že sem čutila premikanje. mojuser posted image je še vedno tako slabe volje ker še vedno nič ne čuti. zanima me pa; pri večini opažam da ko se pogovarjate o morfologiji jo imate nekje v 20t, jaz jo imam komaj v 22, pa še to, kam ste šle na morfologijo? meni jo bo naredila osebna ginekologinja  opažam pa da hodite tudi g Strah v Domžale. lepo se imejte in božajte svoje bejbije. lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
30.6.2009 21:54:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spelap1

živjo vsem, da še jaz na hitro povem. še vedno ne čutim brcik vendar čutim premikanje. opažam kaj user posted image ne paše in se začne prestavljati. včeraj sem v službi "letela" po stopnicah in že sem čutila premikanje. mojuser posted image je še vedno tako slabe volje ker še vedno nič ne čuti. zanima me pa; pri večini opažam da ko se pogovarjate o morfologiji jo imate nekje v 20t, jaz jo imam komaj v 22, pa še to, kam ste šle na morfologijo? meni jo bo naredila osebna ginekologinja  opažam pa da hodite tudi g Strah v Domžale. lepo se imejte in božajte svoje bejbije. lp

brcik tvoj verjetno še neki časa ne bo čutil, ker so preveč nežne, kr potolaž ga da bo že dočaku pa bo pol tolk bl luštnuser posted image
MF se dela tm nekje od 19.-23. tedna, tko da ni panike. Ponavad jo dela tvoj osebni G, mogoče grejo k Strahovi na 3D, sam to je pol za plačat

Lepo nočko vsem

(odgovor članu spelap1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3573
30.6.2009 22:10:04   
spelap1
hvala za odgovor
lepo se imejte in lepo spite
              nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
30.6.2009 22:18:30   
mashy
Sem se spomila še 2 stvari, za tiste ki jim nagaja prebava: kava zjutraj in probiotični jogurti user posted image  LP

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?