urška76 -> RE: November 2006 - 4. del (10.5.2010 9:32:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 u babnce, čez 2mesca se ženi sestra od mojga, pa rabim mal nasvetov...kako se oblečt???????????????????? pa mislim, kej tacga da bo še pol za ponost, da mi ne bo v omari se valal...pa ne kikle, ker mam preveč krčnih žil in se v tem ne bom počutila gut[sm=smiley13.gif] [sm=smiley19.gif] ...pa še za mojga, ker mava čist izropane omare[sm=jezicek.gif] pa seveda, najvažnejše, kaj oziroma koliko za darilo???????????????????????? Za obleč sama sebe najbolje poznaš in tud veš kak tip poroke bo. Če bi prišla na mojo bi ble ene hlače in kaka majčka čisto ok, ko še jaz nisem mela poročne obleke. No bila je poročna, sej sem se poročila v njej, drugače pa čisto klasična Murina oblekca. Če te motijo krčne žile si lahko omisliš kako lahko dolgo krilo, ki ti skrije noge, pa še nič se ti ne lima po koži, če bo vroče. Drugač pa kake lahke hlače. Bi ti predlagala lanene, samo se lan full mečka (edino če dobiš kake dobre z malo sintetike) Kaj takega (upam, da je link prijel) Kar se pa darila tiče pa malo povprašajta kaj si želita (ponavadi bodoči ženini in neveste to itak povedo, da ne dobijo po deset enakih kompletov krožnikov), glede vsote pa koliko si lahko privoščita in kaj oz. koliko sta dobila od nje. Sej vem, da naj bi se ne gledalo na to, samo nekje en cenovni okvir pa to vseeno predstavlja.
|
|
|
|