urška76 -> RE: November 2006 - 4. del (1.4.2010 13:27:17)
|
Dan! Madonca se že dolgo nisem oglasila. Se moram kar sama okregat. [sm=smiley36.gif] Mi smo dali skozi Mihov r.d. Moram povedat, da sem užaljena. Taščica ni mogla prinesti svoje dragocene riti do nas (Ž. sori, ampak sej veš da se mi zamalo zdi), sta prišla samo tast in svak. Je bil pa mali navdušen nad rolerji, pa nad novo knjigo in majčkami. In spet ima vsega polno rit, predvsem sladkarij. V ponedeljek smo bili pa v Čatežkih. So naši inozenmci prišli na dopust, pa smo se dol dobili, da so otroc lahko skupaj noreli. Žiga je bil ko cunja, ko smo prišli domov, ker je moral skoz s Špelo po toboganih letat. Naša mala je neumorna. Danes sva pa imeli sistematiko pri treh letih. [sm=zmeden.gif] mala je v glavnem normalen otrok, nič ji ne fali, pa nič nima odveč. (razen trme, ki pa jo zdravnici seveda ni pokazala). Zdej morava samo še blato vodo in kri dati. Kako boste pa kaj jajčka barvale. Mi jih bomo v čebuli, pa zdej študiram, da bi mogoče kakega tudi v teranu skuhala. A veste, da jajčka ne popokajo, če jih daste kake pol urice pred kuhanjem že v hladno vodo. Men je lani ratal in mi res ni noben počil. Krfjolca lepo da ste bolje. naj vam zdravje služi. Viv tale tvoja ga je pa zgodaj biksat začela. Se lahko skor z mojim Mihom primerja, ki mi je prijavil, da ima šest punc. [sm=smiley36.gif] majas drži se. Sej bo vse ok, boš videla, sam ne se v naprej sekirat. Zdej grem pa na hitro še perilo zložit, predno bo ta mala vstala.
|
|
|
|