Nogavica -> RE: November 2006 - 4. del (20.5.2010 1:02:17)
|
Nas v soboto ne bo, ker D. dela ravno ta vikend. Od 13. do 18. junija pa smo na morju. Juhej, komaj čakam. Živa ima precej podobne finte kot Špela od Urške76 - ful se afnari, se nekajkrat na dan preobleče in nerodno ji je tudi pred poznanimi, kar za rit se mi skrije (še dobro, da imam tako veliko, da se res lahko dobro skrije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]). Ampak kaj ta "sramežljivost" je kakšna faza v tej starosti? Ker mene prav malo ob živce spravi, ko se začne skrivat pred dedkom, ki ga vsak dan vidi. So pa pred časom imeli incident v vrtcu, ko je Živa sovrtičkarico ugriznila do krvi (sem bila čisto šokirana par dni, ker Živa sploh nikoli ne grize). Drugače smo dobro, Tilen je že pravi korenjak, pri 7 mesecih ima 10kg, okrog 75cm in skoraj 3 zobe. Zdaj že sam sedi in je že malo lažje, ko ga lahko posadim na tla med igračke in je mir nekaj časa, sploh če zraven sedi Živa, katero naravnost obožuje. Ful se imata rada in sem tako srečna zaradi tega. Slik ne bom sem limala, ste itak skoraj vse na FB in jih lahko tam vidite. Se bom tudi jaz probala pogosteje javljat, ampak obljubit pa ne upam.
|
|
|
|