urška76 -> RE: November 2006 - 4. del (30.4.2010 7:53:43)
|
Dober dan! Čveke kaj je z vami? Po dobrem tednu se vrnem z dopusta, mislim kok bom imela za prebrat, pa samo par novih postov. Lani bi imela vsaj tri strani zamujenega. [sm=smiley1.gif] Mi smo uživali v Lux, pa malo po Nemčiji in malo po Franciji. Otroka sta bila navdušena, da sta pri bratrancu. Bili smo v enem zabaviščnem parku ala Gardaland, samo da se mu tam reče Wallygater. Špela je bila čist nora, še dobro, da se ji je dalo dopovedat, da ne sme na vse naprave. Pa potem sem jo jaz vozila okoli takih, ki so bile za otroke. Naša mala bejba je čisti adrenalinski frik. [sm=smiley36.gif] Slikice bom pa dala gor (no link do slikic), ko jih bo moj možek zrihtal. Vmes smo dobili vabilo za Miha za pregled pred šolo. Se gre drug teden pokazat. Moj veliki fant, kar ne morem verjet, da gre res že v šolo. Sej je bil še včeri ena mala štruca v mojem naročju. Takole vidm, da se staram. [sm=smiley36.gif] Majas kako ste? Se je Kaja že pozdravila? Upam, da se malček palček ni okužil. Pa ne se preveč nervirat, ker če boš ti napeta, bo tud Jaka slabe volje in se boš ujela v začarn krog. Pusti stvarem, da tečejo svojo pot in se ne obremenjuj z malenkostmi. Pusti kako stvar nepospravljeno, naj te ne moti vsak prahec, za vse to bo čas, ko se boš malo spočila in ujela ritem z dvema otročičkoma. Aja1 mi imamo Špelo že v ta velikem stolu. Mamo pa Romerje, mislim, da Kid plus. Nisem čist ziher, vem samo, da ima takega kot Miha. Pa splača se ti ga kupt prek E-baya. Naju je s poštnino vred prišel skoraj 40€ ceneje kot pri nas. Najprej se zapeljite v baby center, probajte kako gre sedež v avto, kako se počuti mala v nejm potem pa rečite, da boste še premislili in poiščite ugodnejšo varianto. [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|