![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.3.2010 19:50:22
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Majas - če bi bil cukr povišan, bi te ziher klicali. Ja, bušija pa le božaj, dokler je še nekdo notr. Jaz ga kar malo pogrešam. Bi za kakšno uro dala Živo kar nazaj. Sem bila pa včeraj jezna na moža (in sem še danes). Kot prvo je njemu itak čist brezvezni praznik 8. marec in mi niti čestital ni! Pravi, da mi bo za materinski dan.... In trdi, da sva se tako menila. Ne vem, s katero se je on tako zmenil. Nisem pričakovala darila, ampak zgolj besedo. Kot drugo je pa pojedel 3/4 moje bomboniere (ki je BTW mislil, da je njegova). . Moj je tudi to rekel... ne vem kje je pobral materinski dan... Kr neki, izgovori... No ampak saj tečen ni več! Moški. No, vsaj moj ni edini tak. Najbrž raje ignorira, ker ima preveč babnc okoli. Bi bile čez nekaj let prevelik strošek. .
< Sporočilo je popravil Aja1 -- 13.3.2010 19:51:25 >
|
RE: November 2006 - 4. del 15.3.2010 11:11:09
|
|
|
|
max81
|
ojla bejbe, pa kje se vse skrivate??????????????????????? 8.3 kaj pa je to????????????????? če vas kej potolaž, tud moj se ni spomnu upam, da bo vsaj kej za materinski dan mi preživeli lep vikend, ampak prav enih podvigov pa še ni za izvest pri nas, ker tamaledva spita popoldan po 3h al pa še kej več...... še vedno gledam za dopust, pa pošiljajo mi predračune pa so cene take, da te kr kakat prime , tk, da sploh nimam več nobene volje nič več gledat, ker me kr glava začne bolet..itak bi bla pa kr najraj doma,pa bi vsak dan nekam šli jest mam danes spet popoldan, tako, da uživam proste trenutke še par minutk pol pa služba prihajam
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 17.3.2010 9:15:08
|
|
|
|
Aja1
|
Dan. Smo bile ža na koncu druge strani. Babe nečvekaste. No...zdaj pa čakajmo na materinski dan. Ma da takrat pleše okrog mene. Max-kam mislite na morje? Jaz zdaj malo gledam, da bi šli tam enkrat konec aprila ali maja za par dni nekam na morje. Lani smo šli v Rabac in je bilo super. Sicer pa smo ok. Neja kar pridna, Živa tudi. Mami pa kar naspana. Pa končno je lepše vreme.
|
RE: November 2006 - 4. del 17.3.2010 10:56:52
|
|
|
|
max81
|
ojla...ja ne morem verjet, da je vsaj ena neki napisala jest sem na šiht, nisem pri sebi, ampak nekje nadomeščam in je moraaaaa dolgcajt za znoret....komej čakam, da končam, da grem dam...pa po maledva v vrtec, pa peške iz vrtca, da se vsaj malo premigam...ja Aja1 res končno, da se je sonček pokazal, ker tole vreme je blo pa zdej že ornk depresivno....sicer zjutrej je še kar hladno, ampak čez dan je pa kr fino toplo...pa lepo slišat, da sta mali sončici pridni Aja1 letos me neki u Šibenik vleče, sam cene mi niso prov všeč, samo, bi se pa rada malo razvajala, da mi ne bi bilo treba kuhat, sam po drugi strani mi pa ni prov všeč, k se bomo mogl za v hotel skoz neki preoblačit, p bomo mogl spet kr neki cunj s sabo vlečt
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 17.3.2010 12:26:48
|
|
|
|
urška76
|
Ojla! Sej bi se kaj več oglasila, pa je tak lep sonček zuni, kdo bo pol za računalniom sedu. Če se pa že spravim, mi pa rr nagaja. Pa ven meče. Pri nas ni kaj posebnega. Med mojim neoglašanjem si je edino naša mala miss stlačila legico v nosnico. In moj zlati sinek ji je hotel pomagati, pa ji je kocko zatlačil še globje. Na srečo ni bilo potrebno na urgenco, ker je moj možek (v nasprotju z mano) ohranil prisebnost. Ji je najprej poskušal s pinceto odstranit kocko, potem se ji je pa kihat začelo in ji je prav na hitro zaprl prehodno nosnico. Kocka je potem v velikem loku letela po kopalnici. V Domžalah se pozna da je pomlad in se je začelo na veliko delat. Jutri baje začnejo s parketom. Tako, da še malo, pa začnemo z opremljanjem. Potem bo pa moj možek kako slikico zrihtal, da se bom lahko mal považila. V soboto ima moj sinek praznovanje za r.d. Moram še tortico spečt. Na srečo si je zaželel okroglo torto, svečka mora bit pa številka. Pa potem naslednji teden spet eno, za stare starše.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 18.3.2010 7:24:41
|
|
|
|
max81
|
Dobro jutro...sem misnla kok bo za prebrat pa nč no jest sem danes po dolgem času spet popoldan, tko, da mam trenutno mal cajta zase ...fruštk je že na varnem, kofe bo pa tud počas ...tastar je pelal miškolinkota u vrtec, pol iz vrtca, gresta pa oba k mami v varstvo ker bova popoldan oba odsotna........jeee jutr je pa že petek, sicer bomo sami cel vikend, ker bo moj na šiht u Planic, tko, da glih študiram kam, se bomo dal upam, vsaj da bo lepo vreme no čveke a boste dons kej bolj zgovorne al spet ne bo nč za prebrat zdej grem pa počas kuhno od včer pospravt, sem bla pridna pa mi je ratal 2 južne narest, tko, da zdejle kr lepo v skrinjo zapakiram, pa bo za par dni mir tamaledva sta zadnje par dni prava angelčka, lepo se skupej igrata, ni pretiranega kreganja in dretja po nepotrebnem, ....N je mela uzadno eno malo krizo k je mela tko ritko vneto, da ni upala kakat na wc in je prosila za pleničko in se je takoj pokakala in smo jo dali takoj pol nazaj dol....čez noč sem jo pa najprej budila, pa je bla tok zadeta, da se ni mogla ztbudit, pol k se je pa zbrihtala se je pa drla k . tkkko da smo zdej bujenje ukinili in upam, da bo postelja do nadaljnega ostala suha do zjutrej ja nč zdej grem pa mal pospravt pa bučo si morm še umit, sam se mi ne da kej prov preveč
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 18.3.2010 8:33:44
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Neja je že v vrtcu, Živa je pa med potjo v vozičku zaspala in zdaj drnjoha dalje. Smo pa ponoči spali dobro. Prvi alarm ob 1.30., potem pa še ob 4ih. Naspana. Če bi bila Neja taka, ko je bila majhna, se ne bi tako težko odločila še za eno dete. No, upam, da je nisem prehitro pohvalila. Danes bomo cel dan same doma, ker mož dela. Pa jutri spet, pa čez vikend ima nočne...torej skoraj skoz same. Ah.... Sem rekla, da si bom avto kupila (zdaj imamo samo enega,ker ga jaz nisem rabila - v službo/vrtec grem peš). Zdaj med porodniško bi lahko pa kam šle, ko je mož v službi. Premišljujem.... Max - zapelte se na Dolenjsko. Dolgujete obisk. Urška- super za parket. Zdaj pa opremljanje. Najlepši del gradnje, ane?
|
RE: November 2006 - 4. del 18.3.2010 10:55:24
|
|
|
|
Aja1
|
Punce - kakšno kontracepcijo ste uporabljale po porodu? Ima katera ceraztte? Sem stopila na vago. Iz porodnišnice sem prišla eno kilo lažja, kot sem sedaj. Ja...čokolade puščajo kile.... Pred poletjem bo treba vsaj 5 kil spravit dol.
|
RE: November 2006 - 4. del 18.3.2010 13:49:00
|
|
|
|
urška76
|
Dan! kok je pa danes lep sonček. Končno je ta prava pomlad tuki. Aja1 ja zdej se prične opremljanje in novo metanje denarja v domek. Mi kar slabo rata, ko pomislim koliko bo treb še enih evrčkov dat. Samo za luči (pa nisva vzela nekih ekstra dragih) sva dala več kot jurja in pol €. Pa še niso vse lučke naročene. Ker nekaj jih pride vgradnih v omare, te bomo potem kupovali, ko bomo enkrat omare imeli. Kontracepcija kaj je že to? Midva sva na kondomih . Mela sem mireno, sem vztrajal tri leta, samo sem žal ena tistih redkih, ki jo slabo prenašamo. Sem mela kar naprej in stalno ene krvave izcedke in sem jo imela zadost. Zdej bo šel pa kmal moj pod nož (no še kake pol leta), pol ne bomo pa nič rabili Ima pa naša mala bejba zdej manijo in si dojenčke igračke tlači pod majčke in govori, da ima dojenčka v trebuhu. Se je sposobna tud celo uro igrat druge igrice z dojenčkom pod majčko. Pojma nimam kje je to pobrala.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 18.3.2010 14:36:27
|
|
|
|
max81
|
oj oj, no sej počas se boste pa zbudile jest sem bla danes pridna fest, sem mal pospravla, pol me je pa moj ful v slabo volo spravu in sem fest razočarana, užaljena... zdejle sem pa na šiht pa se mi ne da nčččč, kle tak sončk fajn jest pa kle not med 4imi stenami zabublena jest sem tud kontracepcijo zamenala, sem mela tud mireno, pa sem 2krat skp padla, me je tok na tenko špikal, da me je sam zmankal, menzesa nisem mela, se mi je pa kr pol leta pacal skoz, tisti rjavkast izcedek, pol pa kokr bi odrezov, je ni več blo ...zdej sem pa na nuvaringu...to je en tak obroček k se ga vstav kt tampon pol ga maš pa 21 dni not, pa 7 dni uzun..isti princip tabletke...sam smotan je k kr pozabš k grejo dnevi tko hitr mem, da ga ne pozabš ven uzet
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 18.3.2010 17:23:16
|
|
|
|
Aja1
|
Max - pa si s to kontracepcijo zadovoljna? Kaj težav?
|
RE: November 2006 - 4. del 19.3.2010 9:03:42
|
|
|
|
Nogavica
|
Mi smo pa bili (oz. smo nekateri še) letošnjo sezono že tretjič komplet vsi štirje bolni. Naj še mi nekdo reče, kako z dojenjem dojenčka zaščitiš in da je materino mleko naravni antibiotik, ga takoj na gobec. Mali je bil tako ubogi, da sem ga komaj gledala. Mislim, kak prehlad! Tudi sama se ne spomnim, da bi bila kdaj v življenju tako močno prehlajena. Ponavadi je bilo v 2-3 dnevih mimo, zdaj se pa vleče že ves teden. Nos imam konstantno zamašen, bezgavke me bolijo, ponoči tudi grlo, oko sem imela vneto... Mali je pa imel vročino, ful vnete očke (2 dni čisto zagnojene), ful smrkal, kašljal, po parkrat na dan bruhal vso to sluz, ki se mu je nabirala, res je bil revček. Zdaj mu že gre na bolje, hvalabogu, je pa še vedno hripav. Živa pa je bila na AB, ker je imela močno vneta ušesa, pa sploh ne bi vedeli, ker ni imela niti vročine, niti ni tožila, da jo bolijo, k zdravniku smo šli zaradi kašlja. Upam, da je zdaj konec te zime, ker to pa je bilo res preveč.
< Sporočilo je popravil Nogavica -- 19.3.2010 9:16:16 >
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.3.2010 9:08:19
|
|
|
|
Aja1
|
za vse bolne! Zdaj pa je čas, da hitro ozdravite in izkoristite sončka. Krfjolca - kako je s Saro?
|
RE: November 2006 - 4. del 19.3.2010 11:56:54
|
|
|
|
ircica
|
Lep pozdrav iz pradavnine! Po dolgem času sem kliknila na Čvekamo... in kaj ugotovim - da imajo vsi naši novembrčki že naslednike! Zgleda, da sem jaz še zadnja, ki se drži lastne zaobljube, da pred 2010 ne bo nič :) pa morda še dlje, če bo življenje še naprej metalo polena pod noge. Lepe pozdrave vsem vam vztrajnim in vašim malim ircica in kostja
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.3.2010 12:24:02
|
|
|
|
urška76
|
O ircica. Zakaj nas kaj pogosteje ne obiščeš na čvekanju. Je pravo mrtvilo ratalo. Za polena pa ne skrbi, pridno jih poberi, pa boš imela zastonj kurjavo. No resno, nikar se ne pusti, da te kako poleno zlomi. Nogavička hitro se pozdravite. Sej zdej se je vreme počasi naredilo, pa bo tudi bolezni manj. Jest sem pa ravnokar spekla biskvit za tortico. Jutri jo pa še namažem in dekoriram, zvečer jo bomo pa pojedli.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.3.2010 13:48:36
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Max - pa si s to kontracepcijo zadovoljna? Kaj težav? zaenkrat nimam težav....že trkam , baje ta nuvaring ful pohvaljo...o mireni je pa več minusov, kot plusov evo jest oddelala za ta teden...smrkam, kiham, kašlam.....jest mam dost tegale vremnea počas..pri nas vsak dan piha dec je na šiht, zdejle do kona v miru popijem kofe, pol pa po mulčka v vrtec
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.3.2010 13:52:27
|
|
|
|
max81
|
o ena izgubljena duša nas je našla ..pogrešanih je pa vsak dan več Nogavičkovi čimprej se pozdravteeeeee moj sine tud jutr praznuje...joj kok čas leti........učer se je pa v vrtcu s poganjalcem zvrnu...no v bistvu je tok gonu, da ga je čez ubrisal, je ves popraskan po obrazu..... tale mali je pa čist hiperaktiven po men
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.3.2010 20:24:18
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Max - pa si s to kontracepcijo zadovoljna? Kaj težav? zaenkrat nimam težav....že trkam , baje ta nuvaring ful pohvaljo...o mireni je pa več minusov, kot plusov evo jest oddelala za ta teden...smrkam, kiham, kašlam.....jest mam dost tegale vremnea počas..pri nas vsak dan piha dec je na šiht, zdejle do kona v miru popijem kofe, pol pa po mulčka v vrtec Se moram pozanimat, če lahko to uporabljam že pred prvo M po porodu. Če ne, pol bom pa kar cerazette vzela, ker metodo pazi se ne gremo. Imamo dost 2 škorca. Max - hitr seb pozdravi.
< Sporočilo je popravil Aja1 -- 19.3.2010 20:25:30 >
|
RE: November 2006 - 4. del 19.3.2010 20:24:53
|
|
|
|
Aja1
|
oooo, ircica je še pri živih.
|
RE: November 2006 - 4. del 19.3.2010 20:27:58
|
|
|
|
Aja1
|
No, moj samohranilski dan se izteka. Punci spita. Čez vikend bomo tudi večinoma same, ker ima mož nočne po 12 ur, potem pa dopoldan spi, poje kosilo in gre počasi nazaj v službo. . Ah...se bomo navadile.
|
RE: November 2006 - 4. del 19.3.2010 21:30:56
|
|
|
|
max81
|
dobr večer Aja1 za nuvaring moraš počakat m, ker si ga vstaviš prvi dan menzesa, tko kt pr tabletkah nam je dan 123 minil, smo bli direkt iz vrtca še leteči, smo se mal našpanciral, sam prot večeru je blo pa že pošteno mraz, tko, da me še kr neki mrazi.......otročka spita, tastar je že doma...jest pa pečem gibanico, da bom mela kej za na mizo postavt, pa repo sem nardila, mi je tok zadišala...jutr pa še krompirček, pa bo kosilo narejeno ...matr sem pridna zdejle grem pa mal na kavč, da mal prste premigam, pa da mal baterije spraznem....sej kej pametnga verjetn ne bo po tv
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.3.2010 23:01:03
|
|
|
|
Nogavica
|
Oooo, ircica se je oglasila! Pa ravno ta teden sem Davidu razlagala, kakšna škoda, da si nas zapustila, te je bilo ful zabavno brat. Upam, da se še kaj javiš.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 20.3.2010 7:25:03
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 Aja1 za nuvaring moraš počakat m, ker si ga vstaviš prvi dan menzesa, tko kt pr tabletkah Ah....škoda. Upam, das vsaj cerazette lahko vzame prej.
|
RE: November 2006 - 4. del 20.3.2010 7:26:47
|
|
|
|
Aja1
|
A bomo malo obudile tale november? Ajde...še ostale na raport.
|
RE: November 2006 - 4. del 22.3.2010 10:25:12
|
|
|
|
krfjolca
|
Živijo, punce. Samo da javim - Sara je bolje, ni več na kisiku, mogoče danes ali jutri že pride domov. Jaz sem pa že v službi, ker nimam dopusta . Klinc pa ta država, da ti ne dajo bolniške, če je otrok v bolnici. Naj jo mar samo pustim? Zdaj sva se z možem zamenjala, pa upam, da ne bo treba še prav dolgo tam bit.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.