|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
26.2.2010 20:09:53   
majas
A jej krfjolca,,,joj ti šefi!!!!!!!  

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
26.2.2010 20:14:44   
krfjolca
Naš ponoči nima več plenice, ko je bil podnevi suh, smo jo dali tudi ponoči dol, pa je šlo skoraj brez nezgod. Zdaj se pa že ene pol leta ponoči ni zmočil. Je pa različno, od mojega nečak jo ima ponoči še vedno, pa bo jeseni star 5 let.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
26.2.2010 20:30:30   
majas
Pa saj se veliko pogovarjam z njo o tem, vem da ji zvečer naj nebi dala piti... itd.. Tak trdno spi da se sploh ne zaveda da se polula.. Plenička še res ni suha zjutraj. Ko je rekla sama da noče več pleničke, sem jo ponoči 2X preoblačila pa ni nič pila.
Se pa nič ne obremenjujem s tem.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
27.2.2010 23:06:26   
tjasa1

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Kofetkanje v Kranju bo potem v petek 5. marca. Krfjolca in Tjaša1 hitro se javita, če vama datum ne ustreza. Ostale vem, da je brezveze nagovarjat. user posted image

Tudi jaz se strinjam, sicer mam potem delovno soboto user posted image , ampak bo ze. KAko, kje, kdaj?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
28.2.2010 17:02:27   
majas
Vidim da ste izkoristile včerajšnji soneček user posted image Danes pa pri nas tak piha user posted image nikakovo vreme. Bi samo lenarila in poležavale. Sva z Kajo po kosilu cele 3 ure spale, je taaak pasalo.
Dopoldan pa sem si vse lepo zlikala tak da si zaslužim lenarjenja malo ne user posted image

Lep začetek tedna vsem.. jutri je že kar 1.marec.. kak hitro minevajo - ne dnevi- tedni

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
1.3.2010 8:04:40   
max81
Dobro jutro vsem...vidim, da bolj malo čvekamouser posted image ......no w je za nami, mi smo bili cel w doma, ker je mela N prejšni teden ušeska vneta in smo se bolj crkljali, pa itak ni bilo nič kej prov fajn, ker je ful pihalo....no danes bo pa zgleda spet en prelep dan, k je treba na šihtuser posted image user posted image user posted image user posted image ......upam, pa da tako vreme ostane naprej, ker smo pa zdej že počasi siti tega mraza in pa snegauser posted image ....pri nas ni nič kej pretirano novega...ups pa je...naša miška se je prejšnji teden odločila, da ne bo več hodila zvečer spat s plenicouser posted image , pa kaka tud v kahlico...ne morem verjet, da nam je uspelo, pa tako je slabo kazalo...parkrat sem jo popoldan dala spat brez, pa sem vidla, da je bila po treh urah suha...no je zvečer kr sama rekla, da jo ne bi več imelauser posted image

no jest mam pa danes dopoldan zaseuser posted image ...v miru zajtrk, pa kofe sevedaaaaa, tamaledva sem že zrihtala in odpeljala v vrtec....sta bila zjutraj tako pridna, ne vem zakaj sta včasih takauser posted image k vstaneta....tamal sam pride v spalnico, se mu zdej tako fajn zdi, k lahko sam odpre vrata, čmrla je pa pogruntala, da se da tud brez lojtre pridt dol iz pograda...lojtro smo odstranl, ker pol mali kaskader skoz gor lezeuser posted image

popoldan pa v službo, po vvsej verjetnosti bo spet dren in bo dr spet prstjena..upam, da je vsaj mal luna že popustila, ker prejšni teden je bla katastrofa

viv a mala nima več bradavičk k vaju ni nič naokol?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
2.3.2010 10:09:21   
urška76

Kofetkanje v Kranju bo potem v petek 5. marca. user posted image

Evo kranjčanke (no čakamo še mamo viv. Petek je torej določen. Zdej pa povejte kje. A tam, kjer smo se že ene dvakrat dobile? Pa kdaj vam odgovarja. Meni je načeloma vseeno.

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
2.3.2010 10:30:54   
urška76
Majas lepo da si se malo javila. Še čisto malo, pa booš ti tudi v drugo mamica. user posted image Za nočno plenico se pa čisto nič ne sekiraj. Če še ni dozorela, naj jo kar ima. Do šole ima časa. Je pa to čisto od otroka odvisno. Eni so hitro suhi (naša že celo leto tudi ponoči), drugi pa prej lepo govorijo (našo komaj zdaj tudi tuji ljudje rzumejo, pa še to ne vedno, ker se ji mudi in spušča črke).
Max tudi tebe je lepo spet brat. A letos nam bo ratal zoo? user posted image
Aja1 kako je z vami? Upam, da niste kaj zboleli. Drugače se pa ne obremenjuj, kako bo, ko boš kdaj sama z njima in te bosta obe potrebovali. Mala te itak rabi v glavnem samo za jest. Sama sem ponavadi Špelo na pol v sede dojila, na drugi strani, se je pa Miha stiskal k meni in sav se pogovarjala. V bistvu se vsaka taka stvar kar nekako sama od sebe pošlihta. Ti veš, da si sama za vse (ko je mož doma podzavestno računaš na njegovo pomoč) in znaš presodit, kaj je bolj nujno in katera te tisti trenutek bolj potrebuje. Kar max povprašaj, ona je imela verjetno največ dela z dvema glede na majhno razliko med mulčkoma in na isti poklic moža, kot ga ima tvoj.
Kako ste pa ostale preživele tale krasen vikend? Mi smo stestirali gojzerje za maladva (sicer po ravnem, ampak važno, da sem videla, da ju ne žulijo). V nedeljo smo bili pa v živalskem vrtu. Smo gledali kako hranijo morske leve (najprej je imel šov ta velik, potem pa še ta mal. Našadva sta bila čisto navdušena. user posted image Špela je izjavila, da bo božala medveda, ker ni čisto nič hud (naša frklja, ki se boji mačk in kužkov) user posted image
Včeraj sva pa z mojim možekom šla naročit luči in belo tehniko. Zdej morva it pa še kuhinjo naročit. Pa vmes upabva, da bodo do konca naredili, kar imajo za naredit (glede na to, da zamujajo že tri meseceuser posted image ).Sem zagrozila, da mi bodo z prvim marcem začeli hotel plačevat. user posted image Ker če bi midva morala stanovanje prodat, zato, da bi lahko delala v domžalah bi verjetno že morala ven. Sicer se zdaj ne obremenjujem več kaj dosti, ker je škda mojih živcev.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
2.3.2010 11:22:18   
Žiga

... drugi pa prej lepo govorijo (našo komaj zdaj tudi tuji ljudje rzumejo, pa še to ne vedno, ker se ji mudi in spušča črke). ...

Hm, a jaz spadam med "tuje ljudi"? user posted image Ker je tudi jaz pogosto totalno nič ne razumem... user posted image mali...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
2.3.2010 11:43:40   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

... drugi pa prej lepo govorijo (našo komaj zdaj tudi tuji ljudje rzumejo, pa še to ne vedno, ker se ji mudi in spušča črke). ...

Hm, a jaz spadam med "tuje ljudi"? user posted image Ker je tudi jaz pogosto totalno nič ne razumem... user posted image mali...

Ok priznam občasno je tudi meni še nerazumljiva. Če se ji pa tako mudi, da pozabi pol črk v vsaki besedi. No ampak če hoče, se zna potrudit in lepo pove, to pa moraš priznat. user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
2.3.2010 12:12:30   
Aja1
Dan.

Mi smo kar ok.
Živa počasi postaja Neja2... Zdaj že dve noči nismo spali.user posted image Jo matra prebava. Pa full pazim, kaj jem.user posted image Menda bomo nekako pregurali. Zdaj bomo probali z Antiflat kapljicami pomagat...
Je pa mož začel ta teden delat, Neja je šla pa na počitice v nedeljo zvečer in pride danes domov. Jutri je mož frej, v četrtek bom pa prvič sama z obema (ima tadolgo nočno in ga ne bo 14 ur). Upam, da ne izgubim živcev in da bomo nekako uspele. Ker Neja zna biti pravi user posted image ali pa pravi user posted image .
Sem bila pa v nedeljo čist depresivna, kar nekaj sem jokala,... Upam, da ne padem v kakšno poporodno depresijo.

Majas -naša ima tudi še plenico ponoči. user posted image Zvečer je kot nalašč vedno full žejna (zavlačuje s spanjem). Zdaj, ko je na počitnicah je bila plenica pa obakrat suha zjutraj.user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
2.3.2010 12:31:42   
Aja1
evo še eno slikico mojih princesk
user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
2.3.2010 14:16:32   
viv_
sam da se pofočkam, da še diham...

preberem in komentiram ob priliki... aja, puncki sta pa ful luštkani... u, boš vidla kako bo fino, ko se bosta začeli skupi igrat!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
2.3.2010 20:12:29   
tjasa1
Urška76 Kje pa ste se dobili ze dvakrat? Mogoce ne bi bilo slabo,da se dobimo tako, da je na easy parkirat?

Aja1 Prav simpaticna slikica.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
2.3.2010 20:42:17   
majas

Majas lepo da si se malo javila. Še čisto malo, pa booš ti tudi v drugo mamica. user posted image Za nočno plenico se pa čisto nič ne sekiraj. Če še ni dozorela, naj jo kar ima. Do šole ima časa. Je pa to čisto od otroka odvisno. Eni so hitro suhi (naša že celo leto tudi ponoči), drugi pa prej lepo govorijo (našo komaj zdaj tudi tuji ljudje rzumejo, pa še to ne vedno, ker se ji mudi in spušča črke).

To si pa tak lepo napisala,,, in imaš čisto prav. Danes smo imeli v vrtcu predavanje o vzgoji itd.otrok... in je bilo res tak fajn poslušati. To bi res morala vsaka mamica slišati, ker se res najdeš v določenih temah.. v nekaterih celo sam sebe.. kako so nas oz.mene vzgajali straši in kolikokrat so imeli prav...
Res je bilo fajn.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
2.3.2010 20:47:33   
majas
Aja1 kak lepa slikica... res... to da si jokala pa čisto razuem.. boš videla da vse mine.. še prehitro. Najbolj od vsega pa ti želim mirnih noči...

Zdaj pa še jaz eno slikico mojega bušija, ki ga tudi počasi ne bo več potem pa na kavč user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
3.3.2010 7:57:41   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: tjasa1

Urška76 Kje pa ste se dobili ze dvakrat? Mogoce ne bi bilo slabo,da se dobimo tako, da je na easy parkirat?

Pojma nimam kako se reče lokalu. Mislim, da je ena pekarna zraven, pa takrat kko smo se dobile ni bilo panike parkirat. Sam, da me pa ubiješ zdele ne vem kako se reče lokalu, ali pa opisat poti do tja user posted image Čaki, bom mami viv en sms poslala, da se ona javi in napiše kam. Pa če je sploh za.

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
3.3.2010 8:02:44   
urška76
Aja1 lepa slikica, majas tudi tvoji slikici sta luškani. Ma tkole me kar malo prime, samo me hitro tud mine. user posted image
Sem se pa danes spet zavela kok mamo srečo, ker imamo zdrave otroke, tudi če so mali hudički včasih.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
3.3.2010 8:05:04   
viv_

Kofetkanje v Kranju bo potem v petek 5. marca. Krfjolca in Tjaša1 hitro se javita, če vama datum ne ustreza. Ostale vem, da je brezveze nagovarjat. user posted image

Evo pozabila na našo mamo Viv. Tud ti moraš povedat, če imaš čas seveda.

Rezervirano!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
3.3.2010 8:09:50   
urška76
Viv a se dobimo tam kot ponavadi a imate kak bolši prostor ogledan? Pa za Tjašo je treba povedat kaj to sploh je, ker jaz nimam pojma kako se reče tistemu lokalu. Čeprav tja bi pa znala pridet, samo poti ne znam opisat user posted image .
Pa uro moramo še dorečt, kako vam paše.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
3.3.2010 8:09:54   
viv_
Dan, no da mal več napišem...

V petek velja... krfjolca me bo prpelala, je na vrsti, hehe user posted image  Kje se pa dobimo? Brioni? Slonček? Kej druzga? Povejte... krfjolca?

Kar se tiče nočne plenice... Zarja je bila pred enim letom ponoči suha in je bila suha do letos oktobra, ko je začela nazaj lulat user posted image  sem ji dala plenico, ni druge, ker čez zimo je ne morm met mokre, niti ne presušim sproti... je pa tko, da je zdaj ene 3 noči suha, pa spet 2 ni, pa 1 je... ne moreš se zanest... Pa včerej se je še podnevi polulala, ker je "dedi ni slišal" da je rekla, da jo lulat... opica! pa ne da bi šla sama... Ampak dedi res slabo sliši...

Govori pa ful lepo, izgovarja kompletno vse, tudi r, uporablja dvojino... skratka res zelo zelo lepo govori. Še vzgojiteljica v vrtcu je rekla, da je neverjetna, da kakšen besedni zaklad in kakšne stavke tvori za tako majhnega. To mal pripisujem starejši sestri... Čeprou Anže od krfjolce tudi govori ful lepo, pa je prvi... no, ampak je mama profesorca slovenščine, tko da mogoče zarad tega user posted image user posted image  Aja, zna tut grdo govort... uporabi kakšno pi*** vsake kvatre... sej se trudim neodreagirat, ampak mi je res smešno, ko tko mejhn mulc to prijavi...

A ste jih kej na smučke dajale? Mi bomo drugo leto ta podvig izvedli...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
3.3.2010 12:09:34   
Aja1
Dan.

Mi smo danes pa boljše spali. user posted image Zgleda, da ji pomagajo Antiflat kapljice. user posted image Trkam. user posted image Jutri pa ma že 4 tedne (en mesec). Uau, kako čas beži.

Tudi mi bomo Nejo dali drugo leto na smuči. Upam, da ji bo všeč.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
4.3.2010 19:48:36   
majas
Čer. Evo zdaj ko pa jaz kukam pa nič ne čvekate user posted image Prav mi je ne user posted image

danes sem bila zjutarj v labolatoriju, se načakala.. potem pa še eno uro čakala da so mi še enkrat vzeli kri, sem morala tisto sladko vodo spit. So mi jemali kri za glukozo. Bek. Sem prišla domov in spala cele 3 ure. Je pa taaak pasalo.

Mali se je baje zelo zredil v treh tednih, pa me je vseeno dala da mi zmerijo saldkor. A joj.

Jutri pa z kajo v labolatorij, da ji spet železo preverijo. Ga je mela meji spet, pa ko res poje dosti zelenjave in sadja. Pa ni izbirčna.

Aja1 super za lepšo včerajšnjo noč user posted image   Jaz si skos zdaj govorim, ko se zbujam in hodim na wc, pa zakaaaaj, ko bi lahko spala, pa ne morem. Se lepo dojita z Živo? Pri Neji si šla hitro na flaško ne?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
4.3.2010 19:57:08   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: majas

Mali se je baje zelo zredil v treh tednih, pa me je vseeno dala da mi zmerijo saldkor. A joj.

Ravno zaradi tega, ker se je mali zelo zredil, te je verjetno dala preverit sladkor. Mene so pri Mihu čudno gledal, da me ni še enkrat poslala za sladkor, ker je imel mali čez štiri kile.

Drugače smo bili pa danes pri zobozdravnikih. Miha se je zagrebel, da je bil prvi na stolu. Zobozdravnica ga je zelo pohvalila. Je mali kar rastel tam na stolu. Špeli smo pa tud petke zrihtal, tako da ji jih ne bo zalila. Pravi, da naj kar tako lepo nadaljujemo z čiščenjem in bo vse ok. Sem prav ponosna mama. user posted image

Bejbe kdaj pol jutri v Kr? In kje? Moj si je že rezerviral večer, da bo samski očka user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
4.3.2010 20:03:11   
tjasa1
Kranj? Ja povejte, sam dejmo se danes zmenit, ker bom jutri brez racunalnika. Gre s Tjaso, mamo in nonotom v Novo Gorico.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.