urška76
|
Majas lepo da si se malo javila. Še čisto malo, pa booš ti tudi v drugo mamica. Za nočno plenico se pa čisto nič ne sekiraj. Če še ni dozorela, naj jo kar ima. Do šole ima časa. Je pa to čisto od otroka odvisno. Eni so hitro suhi (naša že celo leto tudi ponoči), drugi pa prej lepo govorijo (našo komaj zdaj tudi tuji ljudje rzumejo, pa še to ne vedno, ker se ji mudi in spušča črke). Max tudi tebe je lepo spet brat. A letos nam bo ratal zoo? Aja1 kako je z vami? Upam, da niste kaj zboleli. Drugače se pa ne obremenjuj, kako bo, ko boš kdaj sama z njima in te bosta obe potrebovali. Mala te itak rabi v glavnem samo za jest. Sama sem ponavadi Špelo na pol v sede dojila, na drugi strani, se je pa Miha stiskal k meni in sav se pogovarjala. V bistvu se vsaka taka stvar kar nekako sama od sebe pošlihta. Ti veš, da si sama za vse (ko je mož doma podzavestno računaš na njegovo pomoč) in znaš presodit, kaj je bolj nujno in katera te tisti trenutek bolj potrebuje. Kar max povprašaj, ona je imela verjetno največ dela z dvema glede na majhno razliko med mulčkoma in na isti poklic moža, kot ga ima tvoj. Kako ste pa ostale preživele tale krasen vikend? Mi smo stestirali gojzerje za maladva (sicer po ravnem, ampak važno, da sem videla, da ju ne žulijo). V nedeljo smo bili pa v živalskem vrtu. Smo gledali kako hranijo morske leve (najprej je imel šov ta velik, potem pa še ta mal. Našadva sta bila čisto navdušena. Špela je izjavila, da bo božala medveda, ker ni čisto nič hud (naša frklja, ki se boji mačk in kužkov) Včeraj sva pa z mojim možekom šla naročit luči in belo tehniko. Zdej morva it pa še kuhinjo naročit. Pa vmes upabva, da bodo do konca naredili, kar imajo za naredit (glede na to, da zamujajo že tri mesece ).Sem zagrozila, da mi bodo z prvim marcem začeli hotel plačevat. Ker če bi midva morala stanovanje prodat, zato, da bi lahko delala v domžalah bi verjetno že morala ven. Sicer se zdaj ne obremenjujem več kaj dosti, ker je škda mojih živcev.
|