|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
21.10.2009 9:12:18   
blanč
Lara, kakšna čedna sončkauser posted image
Pija helouuser posted image
Taški evo kavice za naju tazgodnje, ker druge zgleda, da še spijouser posted image user posted image
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
21.10.2009 9:14:13   
blanč
Joj hedi, tebi pa ena taka spešel
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
21.10.2009 9:15:40   
Pija76
Blanči helou, kako si kaj? Sem videla tudi tvoja dva sončka, fant je pravi korenjak, Lara je pa še mal drobčkana - mala miss!!! Res prava cukerčka.
Zdaj moram še od Noki otročke najdt, jih že dolgo nisem videla.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
21.10.2009 9:21:39   
Pija76
No sem naška tud od Noki slikico, prava velikančka že!
Pa od Hedi, kakšne učke ima Miha, Špelca se mi zdi pa podobna mamici. Očka ne poznam user posted image .
Lepe otročke imate vse moje drage dvojne mamice!!! Lepo se crkljajte še naprej!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
21.10.2009 9:30:11   
nokes
pijaaaaaa!!!!! kako lepo, da si prišla. berem, da imaš danes nek opravek... karkoli je že, stiskam pesti in upam na najboljše! sem že žižetki in zarji rekla, pa še tebi: komaj čakam, da odprete temo dvojčki 2010, kjer bomo lahko delile nasvete in občudovale vaše štrukle. user posted image  

evo, moja dva velikančka prejšnjo soboto pri dediju na kostanjih in moštu (yeah, they wish! user posted image

user posted image

ostalim dobro jutro!

nokes

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
21.10.2009 9:30:46   
pikatara
Larči kaka lepotca, sta ful zrastla. A res sam naša dva še nočeta sedet v vozičku. 5 min in tulita, da hočeta ležat.

Taški bogi Andražek, upam, da bo kmalu bolje. Pri nas vročine k sreči ni, je bila pa ob 2.30 budnica in grozen jok, pol je pa pri očiju spal in je bilo malo bolje. Je pa še mala začela smrkat. Kako jima dvigneš ležišče?

Blanči pri nas je budnica malo pred osmo, pol pa umivanje, preoblačenje in hrana.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
21.10.2009 9:34:38   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Larči kaka lepotca, sta ful zrastla. A res sam naša dva še nočeta sedet v vozičku. 5 min in tulita, da hočeta ležat. mogoče pa nočeta tebe gledat. poskusi ju obrnit, da gledata v smeri vožnje. ugibam user posted image user posted image

Taški bogi Andražek, upam, da bo kmalu bolje. Pri nas vročine k sreči ni, je bila pa ob 2.30 budnica in grozen jok, pol je pa pri očiju spal in je bilo malo bolje. Je pa še mala začela smrkat. Kako jima dvigneš ležišče? mi smo pod jogi pri vzglavju dali tamale dekice, ne previsoko.

Blanči pri nas je budnica malo pred osmo, pol pa umivanje, preoblačenje in hrana.

ja, tudi jaz želim taškici in njenim ćimhitrejše okrevanje, pa seveda malif in njeni družinici tudi.

nokes

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
21.10.2009 9:40:56   
buba.miska
Lara ti maš to še košare?
kaj si spodaj tisto ven vzela?
maš krasna sončka

mi smo v nedeljo začeli z gh. Sem jim cvetačo skuhala pa samo z vilco pretlačla. Nista bla preveč zadovoljna.
Me pa nekaj zanima zdaj opažam da ko se pokakata mata notri cvetačo, če se nič v trebuščku ne predelauser posted image
klko dni ste vi en oin isto hrano dajale?

ŽANA(2130g) IN KLEMEN (2310g) 14.5.2009

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
21.10.2009 9:50:12   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: buba.miska

mi smo v nedeljo začeli z gh. Sem jim cvetačo skuhala pa samo z vilco pretlačla. Nista bla preveč zadovoljna. za začetek ti predlagam, da spasiraš in narediš bolj tekoče ali zmešaš z mlekom ali malo vode.
Me pa nekaj zanima zdaj opažam da ko se pokakata mata notri cvetačo, če se nič v trebuščku ne predelauser posted image očitno ne, če boš spasirala, cvetače ne boš več videla. jaz bi še počakala z GH. a drugače sta jedla? je bil interes?
klko dni ste vi en oin isto hrano dajale? 2 ali 3, sem pa pazila, da je bila priporočena hrana in ne potencialno alergena (paradižnik, breskve, citrusi, ribe...)

nokes

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
21.10.2009 10:26:04   
buba.miska
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

IZVIRNO SPOROČILO: buba.miska

mi smo v nedeljo začeli z gh. Sem jim cvetačo skuhala pa samo z vilco pretlačla. Nista bla preveč zadovoljna. za začetek ti predlagam, da spasiraš in narediš bolj tekoče ali zmešaš z mlekom ali malo vode.
Me pa nekaj zanima zdaj opažam da ko se pokakata mata notri cvetačo, če se nič v trebuščku ne predelauser posted image očitno ne, če boš spasirala, cvetače ne boš več videla. jaz bi še počakala z GH. a drugače sta jedla?ja rada jeta je bil interes?že ko žličko viditra se cela trosita od veseljauser posted image
klko dni ste vi en oin isto hrano dajale? 2 ali 3, sem pa pazila, da je bila priporočena hrana in ne potencialno alergena (paradižnik, breskve, citrusi, ribe...)

ŽANA(2130g) IN KLEMEN (2310g) 14.5.2009

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
21.10.2009 10:47:13   
nokes
Še nasvet tete Magde, kopiran iz Družinske pratike iz leta 1932:

Vestna gospodinja

Vestna gospodinja jabolk ne pusti ležati po dvorišču, da zgnijejo in niso nikomur v korist in slast. Pobere jih in nastavi na mizo, da jih zarana, še preden se mož in deca zbude, lahko olupi, nareže in pripravi za kuho. Z vso natančnostjo in ljubeznijo do svojih otrok odstrani vse gnile delčke, črne pike in iz odpadnih jabolk pričara krepčilno jed. Če pridodene jabolkom še kakšno suho slivo, bo okus sladkobnejši in otrokom v večji užitek. Vode od kuhe ona ne zavrže! Ponudi jo za žejo, če deca ne pijejo kalne vode iz domačega vodnjaka, in če zvečer doda še malo mladega vina, bodo spala vso...

No, toliko, men se zdi kar koristen tale recept, uporabljajte po svoji vesti ...  user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
21.10.2009 11:52:52   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

Še nasvet tete Magde, kopiran iz Družinske pratike iz leta 1932:

Vestna gospodinja

Vestna gospodinja jabolk ne pusti ležati po dvorišču, da zgnijejo in niso nikomur v korist in slast. Pobere jih in nastavi na mizo, da jih zarana, še preden se mož in deca zbude, lahko olupi, nareže in pripravi za kuho. Z vso natančnostjo in ljubeznijo do svojih otrok odstrani vse gnile delčke, črne pike in iz odpadnih jabolk pričara krepčilno jed. Če pridodene jabolkom še kakšno suho slivo, bo okus sladkobnejši in otrokom v večji užitek. Vode od kuhe ona ne zavrže! Ponudi jo za žejo, če deca ne pijejo kalne vode iz domačega vodnjaka, in če zvečer doda še malo mladega vina, bodo spala vso...

No, toliko, men se zdi kar koristen tale recept, uporabljajte po svoji vesti ...  user posted image user posted image

Včasih so že vedeli kako se stvari streže, samo tisto "zarana zjutraj" mi ne sede, tisto na koncu mora bit pa kar OKuser posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
21.10.2009 13:20:10   
miska73
Blanč a za mene pa nobene take spešel kave ni...

Noki dober recept, posebej zaključek... Pri kerem mescu pa misliš, da je pametno začet prakticirat.

Hedi matr, me je čist vrgla tale tvoja info, da bojo uro prestavli...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
21.10.2009 13:45:36   
blanč
Nč, miš tebi jo bom pa častla, kmalu, ker ti še kar grozim z obiskom pa če se me še tako otepašuser posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
21.10.2009 14:16:53   
ninčy
Hej!
Sploh nisem mela nič časa za RR. Maladva sta zadnje dni kar naprej nekaj budna. Žanu je sicer terapija pomagala, so se krči skoraj čist ustavili, Janu pa očitno ne (še). Gremo ta teden še enkrat.
Danes smo imeli že prvi obisk pri P, ki ju je full pohvalila. Vse je super z obema. Sicer smo dobili napotnico za RA, bomo pa videli, kaj bodo tam rekli. Prvič gremo že 2. 11.
Tolk samo na hitro. Morda mi še kasneje uspe kaj napisat. Pozdravček vsem!

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
21.10.2009 14:20:55   
rosajelka
Živijo punce!!Da se malo vam oglasim:).V soboto smo krstili Niko in Tajo,bili sta celo mašo zelo pridni,nič zajokali :)23 bosta stari 4 mesece :)Jemo že fruteka,kašice,frucverge....... :)Zobki nas že full matrajo pa noče in noče pogledat prvi ven :)

Lara night lepa sta  malidva tvoja :)

Se še oglasim kaj :)Eno vprašanje imam kako  lahko prilepim sliko tu za v sredino???Uživajte.Čao

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
21.10.2009 21:01:35   
taškica
IZVIRNO SPOROČILO: rosajelka
Lara night lepa sta  malidva tvoja :)

Lara sem se morala fajn zasmejat ob tvojem nočnem nick name-u...user posted image

Aja tale pratka je zakon, Noki a kej piše kdaj lahko in kdaj ne....(6moskih.com?)

Mi smo od P. nič posebnega vam povem. Kašelj bp, sočen, ta prav, ta masten. Naj kopeli delam - se s tamalim zaprem v kopalnico odprem tuš, pa vročo vodo na fulll ture. Baje pomaga za mehčanje sluzi. Pika, jaz kar povštre dam spodaj - pod jogi, jasno, mogoče imamo pa res previsoko, ampak pomaga.  Andraž je bil popoldne že boljši, vesel pa dobre volje. user posted image  Vse bo še ok.....

Težka sta čez 7kg, dolga pa kot ponedeljek 69cm in 68cm...mojadva hroščka....sem pa k zdravniku šla sama in trogala oba fanta v tistih lupinicah....za po.p.i.z.d....it težko.

Lara - nič novega uvedla od GH - dej me mal razsvetli - si ti kaj novega poskušala?

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu rosajelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
21.10.2009 21:05:16   
Pija76
Noki helou, prava fotomodela imaš. Corteka res!!! Kakšne učke!!! Ja se veselimo, če bomo odprle temo in seveda bomo zelo vesele vaših nasvetov. Da ne bomo tople vode odkrivale user posted image !

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
21.10.2009 21:05:41   
taškica
Če katera dvojna nosečka bere; imam tri knjige o dvojčkih (nosečnost, porod, prvi koraki) v angleščini Twinspiration, 101 Tips for Twins al nekaj takega, pa ju z veseljem podarim če katera želi.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
21.10.2009 21:05:42   
Pija76
Noki helou, prava fotomodela imaš. Corteka res!!! Kakšne učke!!! Ja se veselimo, če bomo odprle temo in seveda bomo zelo vesele vaših nasvetov. Da ne bomo tople vode odkrivale user posted image !

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
21.10.2009 22:48:42   
Snezinka4
iiiiiii kakšni lepi učki izpod lepe bele kapiceuser posted image , Vitan je pa itak caruser posted image
Noki, user posted image user posted image user posted image user posted image pa ti si naša humoristka user posted image user posted image user posted image . Pa kje jih najdeš?
No, katera je danes z vso natančnostjo in ljubeznijo odstranjevala črne pike z jabolk in to zarana?user posted image  user posted image user posted image

Taški - ja kakšen prehlad no!?! Dej nafili ta velka dva s pikoviti, pa možek naj v šolo po njiju hodi, pa bo. Itak da bo vse ok.
Lepo kilažo imata, ni kej. Dve lupinici - to sam Noki z lahkoto...ostale pa jezik do kolen...

Lara nightuser posted image user posted image
Mf- kakšno dopoldansko spanje je zlata vredno. Priporočam. Upam, da bo meni jutri uspelo malce podaljšat spanje. Saj vreme bo itak bolj deževnouser posted image
Rosajelka - kuga!?! Vi pa že zwerge hrustate?!? Mi pa še s korenom nismo štartaluser posted image user posted image user posted image  Lepo, da si se oglasila! Še poročaj kako gre. Kakšno kilažo imata?user posted image  Glede slik pa nisem taprava. Žal.
vse ostale user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
21.10.2009 23:48:45   
buši2

Mi smo pa danes dopolnili 5 mesecev in se hkrati prvič prevrnili na trebušček in to obe!user posted image user posted image
Danes smo tudi jedli jabolko z rižkom. Tavelika ima še vedno problem z žlico. Ji ni glih jasen tale način prehranjevanja, flaša je zakon user posted image .

Noki - cukrčka ni kej! Vidim, da so tele kapice čist in! Pri nas je oči kupil take za svoje punce.

Taški - user posted image user posted image za kilažo in dolžino. Ma super sta!
Rosajelka- ste pa kar pohiteli s GH. Tudi mene zanima kakšne kilce in centimetri so pri vas?
Ostale - ma super ste

Lahko noč!

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
22.10.2009 8:25:42   
pikatara
Taški super da ste bolje. Pri nas je nosek boljši, se je pa ponoči ta hud kašelj začel. Pa še mala bo zgleda zbolela. Lupinice so težke in nerodne, zato ju nosim v košarah od vozička. Saj morata bit dolga, če ste pa vsi visoki. Kakšno košarkarsko moštvo bi pa bili drugače.

Dobro jutro in pozdravčke vsem.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
22.10.2009 8:57:00   
taškica
Ojla, vode iz kalnega domačega vodnjaka nismo danes pili, je pa zato bila kava postrežena z vso ljubeznijo in natančnostjo - do same sebeuser posted image .

Noki:

1. kje si dobila te fajn kape
2. kje si dobila te fajn dekce?

Ivana je fulll lepa pupa, ima tak topel - oz. čustveno inteligenten pogleduser posted image , ne res, krasna je. Če boste kaj sklepali v rani mladosti, mam dva ferrarija doma, letnik 2009, new model, pa se kej zmenimo user posted image .

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
22.10.2009 8:59:25   
taškica
Pika - šla tvojo jesen v album gledat. Ma kolk sta velika že!!!!!! Madona sta lepa otroka. Krasna.......

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?