lara light
|
Lepotičke, mraz vas noter tišči in je tu kar gužva vidim Miška, lepo da si tu Taškič, upam, da boš mela le dvojno delo, če se lahko tako izrazim, v tednu počitnic, da bosta tavelika2 kje na snegu... Velja za spomlad, invazija, češnje in tole, zrihtamo! Povej srce, si še kaj posebnega jima dala na žlico? Ti jesta vse? Kak problem? Saj vem, da sta super pridna Blanči, kaj pravi gospa pošasta, kdaj bo na volji za naraščaj? Sneži, če ti je lažje, sicer dvomin, ti povem: mi mamo zelo podobno, non stop disco Hedi, sem hotla že rečt, noči kot pri tebi in sem se hb ujedla v jezik Noki, bemtiš, kašna baba ...hm, ko se srečamo, bo moj moral nujno kam skočit, bom že uredila...nimaš šans, da te predstavim ...btw, pridna za 4 štuk, vsak dan se ob stopnicah spomnim nate, še posebno ko nam dvigalo crkne Buši, Gemelli- nkd se tudi tle odpira, (Pikec, mf)-zrihtajte noske , buba, miška, ninčy, macko, klarissa, in tako dalje, vsem dvojnim builderkam lep dan!