|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
25.10.2009 8:36:41   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

< Sporočilo je popravil mlinčka -- 25.10.2009 8:38:17 >

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
25.10.2009 9:10:57   
mlinčka
Telegrafsko:

Hedi, neeeee! user posted image

Taški, hitro se pocajtajte!

Blanči, Senčka, jaz tud kupla tele vreče za v voziček v Kiku. Za ta dnar mi zgledajo zakon. Hvala za namig user posted image !

Pika, thx za nasvete za ravnanje ob povišani temperaturi, da bi le čim kasneje potrebovali user posted image !

Lari, Noki, prekrasni otročički! ITAK!

Miška, kako? Gre?

Gosenica, velkom user posted image !

Macko, punčki super napredujeta user posted image !

Rosajelka, ste kar pohiteli z GH. No, glavno, da laufa!

Buši, kako sprehodi? Men se je tud muka včasih spokat, ker je cel logistični projekt. Pa se kar brcnem v rit in potem je zakooon!

Sneži, si šla navijat user posted image ?

Norman, zdej ga pa že sreješ! Te hočmo nazaj! Pa noki tud! Kje hodi ta punca user posted image ?

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
25.10.2009 12:12:52   
pikatara
Taški upam, da ste že kaj bolje in da si čez vikend malo spočiješ. Mi smo boljši, le kašljata še malo.
Gosenica pri nas je edino Novolac proti krrčem pomagal, smo ga imeli do 6 meseca, ker karolina ni hotela na navadnega preklopit. Pri meni je tudi mleko usahnilo, ker otroka nista hotela zizat.

Hedi hitro se vrni in poročaj kako gre spanje v ločenih sobah.

Sneži laufanje pa ni zame, bom s strani navijala.

Larčiuser posted image

Moja mala je prava požeruhica, bog ne daj da te vidi jest, ker hoče ona tud, tako da je pojedla malo srovega kislega zelja, pečen melancan, malo lososa,... Patriku pa že zgorne dvojke kar fejst ven gledajo, revčka ful boli. Šibaam ker je že alarm za hrano.

(odgovor članu gosenica1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
25.10.2009 14:20:06   
taškica
Hedi ma neee noooo....jest sam gobcam, pa se duvam (to moram, ipak i have 4 kids), da sama sebe dvigujem. Kaka marmelada - forget it, laufanje no way - do pomladi ne.

Na kratko, katastrofa od noči, ta viruza je grooooozna. Nič spali, vročina še zmeri čez 40, calopl več ne prime....skos po rokah, jih tut spustit ne morem. Mož pomaga - mora! Sama tega ne sfuram. Pa revčka ful kašlata, res upam, da je sam viruza.

Senčka zakaj si šla ti v bolnico? Kolk je bila temp? A je nisi mogla zbiti?

Držite pestke, da danes tole mine.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
25.10.2009 14:29:02   
lara light
Lepotičke moje, častim popoldansko kavico in sladico!
Special day?
user posted image

Aha, mi smo 1/2 leta... ja, pol leta v novem svetu, v novih vlogah, s prekrasnima igralcema...skratka 6m smo družinica štirih!!! Bravo miuser posted image  Evo, spet mi ne rata, da se ne bi hvalilauser posted image

Uživajte na sončku!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
25.10.2009 18:26:11   
Snezinka4
Lara -Vse najboljše vam želim!!!!user posted image A ti bi kar ta malega user posted image zastavlauser posted image . Jaz bom vesela, če me kolki ne bodo boleli in bo 10ka padlauser posted image , čeprav...21...nikoli ne reci nikoli...itak me pa vsako leto prime, ko navjam,pol pa nič od mene ko je trebauser posted image . Letos imam vsaj izgovoruser posted image

Mlinčka - navijala sem, navijala, pa še kako. Sem čist not padla. Smo toliko prehodili, da sem čist crknjenauser posted image .
Sem pa danes v Rožni (od daleč) enega temno zelenega easy walkerja s košarami vidla. Normanuser posted image ? Katera druga? Katera?

Heeeedi, upam, a nisi kaj huda no. Mam slabo vest zarad kalpolauser posted image . Sori, saj bom tih od zdaj naprej, prav?

Neposredna povezava do sporočila: 1906
25.10.2009 19:44:59   
Shadow
Lara, happy half-birthday!!! user posted image user posted image user posted image

Uf, Taški, mi smo bili napoteni v bolnico, ker tamalemu (imel je takrat šele dobra dva meseca) ni padla vročina (bila je preko 40 stopinj) po svečki paracetamola, ker je bil neodziven in je samo stokal, nit jokal ni. Jaz sem itak mislila, da mi umira na rokah... ma živa groza, res. Niti jesti ni hotel, kar je drugače njegovo najljubše početje. Sem rekla, da ga rade volje cele noči tečnega po rokah nosim, samo da se mu kaj takega ne pripeti nikoli več. No, na srečo me še glede nošenja ni prijel za besedo. user posted image  Tvoja dva jesta? Jokata? Sta tečna? Če je vse to da, potem mislim, da ne bo panike. Samo, da se odzivata, pa čeprav s tečnobo, tako so meni v špitalu rekli.

Hedi, nea seri! (to je pa čistokrvna štajerščina! user posted image )

Mlinčka, user posted image  za vreči!

Gosenica, jaz sem menstruacijo dobila šele septembra (rodila julija), sem pa imela fuuuuul dolgo čiščo. Oh, kako pogrešam tiste mesece brez menjavanja vložkov! user posted image  Kaj pa jesta tvoja pikeca?

Blanči, ja , jaz tudi enih par punc pogrešam: klarissa, stijan, persida, tara78, darjau... Ajde punce, javite se! Ziher imate fuuuuuul pridne otročke, pa nam nočete faušije zbujati! user posted image

Kaj ve to z nekim maratonskim tekanjem grozite??? Jaz raje hranim svojo energijo za dneve, ko bom tekala za mojima dvema! user posted image

Pika, a lososa Karolinca je??? Wow! Jaz ga še nisem niti za naju pripravila. Kaj zdaj, izkušene kuharske mamice, že pišete priročnik z recepti za telebane (beri: mene in meni podobne)?

Danes je bil lep dan, smo doooooolgo vozičkali, bejbija spita, odrasli pa gremo kaj konstruktivnega počenjati! user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1907
25.10.2009 22:27:51   
gosenica1986
hello!!!

Shadow : moja pikeca sta mela najprej aptamil,potem milumil (oboje jih je zaprlo da amena!!!),sedaj pa smo poskusili dm-ovo mleko,ker ga zelo pohvalijo in zaenkrat ni težav...bomo videli...

Pikatara : tudi meni nista mogla sesat,pa je mleko kar odšlo,čeprav sem se pumpala....

Taški : držim pesti,da bo bolje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

papa****

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
26.10.2009 6:50:43   
Belen
jutro punce,
odkar se je menjala ura, smo zgodnji.... user posted image

eno wprašanje: te mlečne kašice od hippa za mešat z wodo.... kako dajate? tam piše 3 žličke (čajne?) in 120 ml wode.... ma je fulll wodeno????? kaj naredite?

ta teden smo zaćeli z GH....no kr sta bli tko weseli je ena pogruntala da je breskow sok super....in walda se ga je prenapila (js mona,ki sm ji dala ) user posted image ...in zbruhala wse wen.... user posted image

drugače pa upam,da bo šlo....

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

Neposredna povezava do sporočila: 1909
26.10.2009 7:26:59   
lara light
Jutro punce!

Sneži, senčka, hvala!user posted image

Belen, ja kar hitro je lahko preveč...nimajo občutka kdaj je dovolj, zato lepo počasi, po požirkih...po žličkah...
Za Hippovo ne vem, jaz milupino zmešam po občutku (ja po občutku, gospauser posted image )...da ni preredko, da ni pregosto, ne gledam mer.

Taški, javi seuser posted image

Tudi mi smo zelooo zgodnjiuser posted image ...včeraj zvečer pa sta ob 19h komaj še gledala...ni fajn, ju3 še cepljenje in pa bo šel moj plan dneva po gobe...sej bi jih res jedlauser posted image  

Pika, Noki, Hedi, Norm, Buši, Anja, Rosa, jelka, Aknela, Mf,....bodte fajnuser posted image

Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
26.10.2009 7:34:25   
malaflobe
belen jaz dam polne velike žlice (ne s kopico) pride tako kašasto gladko kot frutek.
Taški pozdravite se ker tole ti pa res ne prvoščim. Držim pesti, da mine.

Vsem lep pozdravček od nas in lepo se imejte!

Dobrodošle "nove" mamice! Lepo vas je brat in spoznat. Še kaj pišite.
user posted image user posted image user posted image šibam. Papa

< Sporočilo je popravil malaflobe -- 26.10.2009 7:35:09 >

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
26.10.2009 8:45:57   
buši2
Dobro jutro tudi z moje strani!

Tudi pri nas smo zdaj bolj zgodni. Po tednu mlečnih kašic smo že začeli z bolj konkretno hrano. Zaenkrat je to jabolko in rižek in se ful obnese. Zmažeta po 140ml brez problema user posted image user posted image . Frutkova kašica je tudi šla ampak bolj z zadržkom, je mamina kuhinja boljša user posted image . Zdaj bom probala še bučke, pa da vidimo. Sem kupila kao bio bučke (zasoljena cena ful). Me pa zanima a vaši user posted image user posted image po GH popijejo še kaj mleka ali čaja? Moje nočeta, šele nekje čez urco bi kaj spila pa še to bolj malo user posted image . Sokov še ne dajem. Gdaj se pa ve začele?
Polivamo še vedno user posted image ampak zdaj v barvnih niansahuser posted image . Mislim pa, da je že malo bolje. A po GH kej kupčka podirate? Moje ga kar same, ker se po hranjenju na treh takoj obrneta na trebuh.
Jutri imamo cepljenje za rotavirus in upam, da ne bo štala.
Vozičkanje sem uvedla po drugem hranjenju in mi skoraj takoj zaspita v vozičku. Je še vedno logistični premik, a se ne dam.
Tudi mi uporabljamo Hoferjeve plenice za podnevi in sem zadovoljna tako s ceno kot kvaliteto, ponoči pa še vedno Pamperske.
Obračamo se že na trebušček in to že kot profesor! Zdaj me je pa strah eno pustiti na tleh medtem ko grem drugo previti.user posted image Kaj bo šele pol, ko začneta puzat??
Taški - mislim na vas in držim pesti, da se je zadeva že uredila. To pa res ne privoščim nobenemu! Držite se!!user posted image
Gosenica- dobrodošla! Poročaj kako se rihtate.
Hedi- le pridi nazaj, te rade beremo!
Pika- bravo za gurmanski jedilnikuser posted image

Uživajte na krompirjevih počitnicah!

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
26.10.2009 8:52:18   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Taški, javi seuser posted image

Lubek, sem spregledala tvoj postuser posted image ...dej no, 40, nič ne pade??? ma boščki maladvauser posted image , vidva pa tudiuser posted image ...upam, da si tavelika poslala na počitnice in da je danes že boljeuser posted image
topel objem in kup dobrih misli, lubčke od nas!

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1913
26.10.2009 9:13:02   
pikatara
Taški a ste že kaj bolje? Držite se.

Belen tri jedilne žličke in ne čajne, jaz delam po občutku, nasujem prašek, dodam vodo in zmešam, malo počakam in če je pregosto dodam še vode.

Kaj ste pa vse tako zgodne? Očitno tudi pri vas sprememba ure dela, nam se je vse za eno uro premaknilo. Pa tako bi še spala.

Buši naša dva sta šele sedaj začela konkretneje čaj pit. Prej ga tudi po gosti hrani nista hotela. Zdaj pa ga še kaj vmes spijeta. Sem jima flaško kar na tla k njima dala, se skoz igrata z njo in jima včasih uspe še kaj spit. Sem kupila ono, ki ne teče.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
26.10.2009 14:24:34   
gosenica1986
Dober dan,dame!!!

Noč je bila katastrofalna...Alen ni in ni hotel zaspati,celo noč kot čuk!!!!danes dopoldan isto,ne vem od kod mu toliko energijeuser posted image vstanem vsakič,ko pade duda ven,ker se gospod takrat oglasi z jamrajočim glasom,pade pa na pol minuteuser posted image zombi na pohodu dones,res...Ema spi že 6 ur skupaj ponoči,vsaj to...user posted image u glavnem,spala sem 2 uriuser posted image zdajle pa eno uro in pol,ker sta celo oba spala!vem pa,da bi bilo lahko še slabše,tko da,to me tudi gor drži ponočiuser posted image

TAŠKI-upam da ste bolje,velikokrat se spomnem na vas!!

Aja,še eno butasto vprašanje-kako lahko dam slikco sem gor,računalnik ni ravno moja veščina :)

Lepo se imejte!!!!!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
26.10.2009 17:38:18   
Shadow
gosenica, naloži slikico na to stran: http://www.shrani.si/ , potem pa prekopiraj kodo za forum v okence za odgovor. user posted image

Spanje pa še tudi bo, boš videla. Kot si rekla, lahko bi bilo slabše, pa ziher tega tvoj Alen ne dela zanalašč. To si tudi jaz vedno rečem, ko ga kateri od mojih dveh svira. user posted image

Taški, se je vročina uredila?

Neposredna povezava do sporočila: 1916
27.10.2009 8:57:47   
stijan
Dobro jutro mamice,mi smo še kar ok,malo noski nagajajo stalno ponoči ,sevedauser posted image .Hrana po žlički je za Jakoba zakon,Florjan pa se kar brani je pravi sesalec se mu vidi,tudi po kilažiuser posted image .Ponoči se še vedno zbujamo nekje 2x pol pa ob 6 vstanemo,ob 8 pa že nazaj spat,samo mama pol ne more več spatuser posted image .Florjan še vedno ne kaže zanimanja ,da bi se kaj obračal niti slučajno,ga mora mama stalno gnjavit,ali pa fizeoterapevtka,no saj počasi bo,zgleda da mu teža malo nagajauser posted image user posted image .Danes gremo spet na telovadbo pa bomo videli kako gre.No sicer gre  danes samo Jakob,ker je samo on dobo v razvojni terapije,ampak bi Florjanu zdaj bolj koristila.No v četrtek pa oba na telovadbo k naši terapevtki,te pa bouser posted image user posted image user posted image .Ta veliki brtec pa ful rad pomaga in včasih ful rad nagajauser posted image ,ampak še kar vozimo z manjšimi ovinki. Lep dan želim zgleda da bo sončekuser posted image user posted image .

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
27.10.2009 10:42:18   
pikatara
Dobro jutro punce in Norman. Pri nas smo vsi super. Mamica si je glih tatarski biftek naredila, otroka pančkata, Mercator prinesel 3 škatle. Danes imamo pregled na stomatološki, so nas povabili v okviru Šole za starše in neke raziskave. Taški skrbi me za vas. A ste bolje? Pozdrav vsem

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
27.10.2009 14:24:51   
taškica
Ojla punce, mi smo dokaj ok. Dobra info, da je viroza, slaba pa da imamo še vedno vročino. Že 5 dan. Jurij je bolje, pri Andražu pa gre bolj počas. Ponoči je kr panika, jemljem vse besede nazaj, kako je z dvema izzy. Če sta bolana je norišnica - ne moreš obeh potolažit.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
27.10.2009 21:31:16   
Shadow
Uf, kako smo zgovorne danes! user posted image

Taški, HB, da je 'le' viroza. Upam, da se čimprej vrnete v normalno stanje.

Mi smo danes imeli posvetovalnico, Ajda ima 5600g in 56cm, Simon pa 6750g in 62cm in niso mi ga dali na dieto, ker njegova teža ustreza velikosti. Pa cote so mu skoraj vse premale, moram iti nabaviti št.68 za njega, Ajda bo pa lepo za njim nosila. Še dobro, da ni obratno, ker ne vem, kako bi Simon izgledal v roza odtenkih! user posted image

Bili smo tudi prvič cepljeni, čisto malo zajokali in upam, da ne bo kakšnih reakcij na cepivo. Zaenkrat je vse bp. Napotnice za razvojno pa še vedno nismo dobili... mogoče je niti ne bomo? user posted image  Bomo videli... jaz pa tudi nisem vprašala, kura raztresena!

Ajde babe žabe, pišite kaj, ali ste vse na krompirjevih počitnicah? user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
27.10.2009 21:32:23   
Snezinka4
Taškica - mislim na vas vsak dan in držim pesti, da boš imela mirne noči in čim prej zdrave otroke.

Kje ste vse!? Krompirjeve počitnice? Uživajte!

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
27.10.2009 22:05:07   
buši2
Evo nas, tudi mi smo imeli danes cepljenje, a le za rotavirus. Malo smo tečkani, drugače ok.

Shadow - ma super kilažceuser posted image . Moje imata pri 5 mesecih 6 in 6,4 kg. No smo pa 63 in 67 cm veliki. Sem P omenila, da že malo papcamo GH in ni bil glih navdušen. Je bolj za to, da počakamo do 6. meseca. Kako pa ve pripravite sadne kašice - surovo, kuhano????? Jaz naribam jabolko, skuham, zmiksam, dodam mleko in malo riževih kosmičev. Jima ful paše jest. Kva naj grem zdaj nazaj na samo mleko user posted image . Surovega sadja pa se ne upam dati. Rabim nasvet!
(sej vem spet kompliciram, taka sem j.b.ga) Kako pa s sokovi?

Taškica - tudi mi mislimo na vas. Upam, da se čimprej rešite te nadloge!

Jutri prideta moja starša na malo daljši obisk. Se že veselim pomoči, bom končno imela mogoče malo več časa zase. Hm, al bom pa imela 4 za rihtat user posted image . No, bomo videli.user posted image

Nočko!

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
28.10.2009 8:19:37   
gosenica1986
Pozdravljene damice!!

Taški,me veseli,da gre na bolje!

Našega Alena smo imeli pri zdravniku,ker mi 2 dni ni jedeluser posted image ampak po pregledu je bil okuser posted image
To noč pa smo imeli krče za crknit!!!!in to oba!!ali je imela katera dm-ovo mleko?kako se je obneslo?

Lepo se imejte!!

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
28.10.2009 12:41:15   
taškica
Najprej vsem bravo za teže, pa cepljenje, za pogosto papcanje, za gosto hrano itd, itd.user posted image user posted image

Mi smo danes prvič brez vročina, joj kolk je to en lep dan. Me pa križ boli od vsega nošenja in cincanja.

Videm da naše punce štrajkajo. Hedi, Noki, Mlinčka so v ilegali. Hediiiii dej prit gor no! Pa kje za vraga je Nokes? Pogrešamo njene izjave....

Pika - super da ste bolje.

Lara - čestitam za 6.mesecev. A ne kolk gre hitro? SE spomniš eno leto nazaj?

Snežinka moja, kako ste vi? Kaj počnete za počitnice? Ste doma? Nič lepo cartajte pa velik napišite. Grem cartat moja dva knedlčka.....

Neposredna povezava do sporočila: 1924
28.10.2009 21:33:39   
Snezinka4
Dober večer !
Taškica večina ilegalo tolče, samo mame s 4imi otroki visimo na internetuuser posted image . Lepo,da ste v redu. Sem vesela, da je zadeva minilauser posted image . Mah tele počitnice so kar neki. Mal bluzimo pa čas hitro mine. Sta pa moji dvojčici zamenjali vlogi. Ta zahtevna je postala nezahtevna, ta nezahtevna je pa zdaj zahtevnauser posted image . No, vse dobro, dokler obe iste vloge (ta zahtevneuser posted image ) ne začneta furatuser posted image

Buši - a je super, al komaj čakaš, da grejouser posted image user posted image user posted image . Kar se pa kašic tiče pa začni s prekuhanimi, če pa te dobro preneseta pa lahko tudi surovo sadje uvajaš. Ampak počas pa po malo. Vsaj tako bom jaz.
Gosenica upam, da so bili krčki samo prehodni. Dm-mleko - nimam izušenj, žal

NOOOOKIIIIIII, HEEEEEDIIIIII !!!????

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?