nokes
|
snežinka, tale voziček pa... , ali ste kaj kontaktirali nizozemce, pa preverili, kje se štrika? no, saj ti se ultra dabest zorganiziraš, pa pikici daš v enojčka , samo vseeno, noooo. zadrgice, po pravici, so mal blesave, najbolj takrat, če ju poskušaš dvignit, sicer gre, a ju fajn preruka . sicer pa bravo za avto, v katerem se ti celo otroci zgubijo , ja, če imaš prostor je super. jaz hočem tut tak avto, da lahko stvari v njem puščam in mi ni treba vedno znova razmišljat, kaj gre v prtljažnik. no, poročam, ko kupimo. hja, glede zlatenice, pa jaz ne bi čakala, bi poklicala najprej, potem pa bi se še nacrtala pred ordinacijo. upam, da ste do zdaj že kaj pametnega zvedeli glede tega. alenka, lepo, da si se oglasila in nam vsem vzbudila slabo vest (tistim, ki ne dojimo) . vidim, da moram malo potečnarit, pa prideš, no, bom večkrat! ko berem koliko pojedo vaši malčki sploh ne morem verjet, da naša nekaj mrckata, pa vseeno ful rasteta. mi smo trrenutno na 140 ml vitan in 120 ml ivana na obrok (to je taboljša varianta) in sicer 6 obrokov na dan, ampak kot rečeno, to je IZJEMOMA!!! povprečno poje vitan 700 ml, ivana pa 600 ml na dan in smo zadovoljni. glede goste hrane pa bom po moje čakala na dopolnjenih 6 mesecev. jutri zvem glede alergije na KM, pa bom, v primeru, da je potrjena, verjetno govorila tudi s kakšnim dietetikom o dieti. no, sem mislila tam vprašat glede uvajanja (ker je adaptirano mleko za alergike totaln gravž ). snežinka, glede dojenja: ker že zdaj vztrajaš in greš čez vse te kolobocije, ti predlagam, da nadaljuješ, ker slej kot prej bosta mali zrastli in bosta bolje sesali, več popili in več časa bosta budni, tako da približen ritem boste imeli, tamali bosta siti, ti pa praznih jošk in zadovoljna . verjamem pa, da je grozno utrujajoče in da se ti zdi, da ne pelje nikamor. če si prigurala do sem, bo naprej samo še lažje. lara, tebi privoščim da bi takšne noči bile bolj pogoste. je fajn, ne, ko lahko spiš 4 ure ali celo 6 v kosu , jp, ful paše. drugače pa, ja, kampiranje mi je fajn, pa še za psa je luštno, pa tamaladva bi bila skozi zunaj, pa jaz pod borom ah, ja. saj bomo šli. pa ritka?? po moje delaš čist ok, čimveč previjat, da ni mokro in mazat z zaščitno kremico, saj se bo zacelila. bošček izak mucka, bravo za kilažo, lepo rasteta!!! prid še kaj! otroci ne bodo šli nikamor! pikatara, kako naj tebi odgovorim na vse??? , srečanje, sem za to! želim ti globok in trden spanec, brez kakšnih nočnih mor o jokajočih in lačnih dojenčkih, da ne boš pomotoma tare nafutrala uživaj na morju, pa pridno študiraj! taški, kako gre? dobro pedinaš tvoje dedce? kaj kuhaš, al je to ful nesramno vprašanje? neeee, dobra si, majke mi! uf, komaj gledam zdajle, tale mejl pišem že vsaj eno uro, uf, kje, 2 uri!!! pa vmes mal z eno roko, pa z titanom na rami , aja smo bili v razvojni, dobili napotnico za fizioterapijo zaradi ekstenzijskega vzorca, tj. zategnjenosti, ja, pričakovano, no, what's next??? jutri alergija, pol naslednji teden še en nevro-nekaj, zakaj, ne vem, pa cepljenje, mater imam junij čist "ambulantno" zaseden. najslabša novica današnjega dne, da sem za mišjo dlako zgrešila recept za blazino airex, ki je ful dobra in ful draga, včasih so jih dobesedno talali, zdaj pa dobijo le redki. PA NIČ!
< Sporočilo je popravil nokes -- 11.6.2009 19:14:39 >