hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: sosedica Punce, zdravo! Dans smo stari 1mesec!!!! Bravo mi! Včeraj smo imeli prvi obisk pri pediatru in midva sva navdušena nad težo- Pia je z 2610g prehitela Ažbeta- 2575. Pediatrinja pa pravi, da moramo Ažbeta še bolj intenzivno rediti. Pojest bi sicer morala 150g na kr telesne teže in to nam zaenkrat uspeva, zato ne delava panike.Malena ima prav okrogla lička, je že prava bajska. Zrasla sta 3,5 cm in 1,5 cm, tako da se približujemo 50 cm. Tudi jaz sem včeri dobila recept za AD3, me prav zanima reakcija na vsa vaša pisanje, včeri namreč še nismo nič servirali. Evo, da povem kako so tele ad3 pri nas... Naša dva sta mela krče (juhu jih ni več!!oz.reeeedkokdaj) in sem rekla, ****u zdej pa še tele kaplice.In sva jima dala prvič, seveda popoldne, zvečer joook, drug dan isto. Sem rekla mojmu, ma jaz jima ne dam, to jih napenja. In sva jima dala al pa ne, cca.14 dni sva neki motovilila, meni se je zdelo da ju itak ful napenja. Potem sem jaz glede kaplic vrgla puško v koruzo. Po lepem času pa pravim mojmu, če ne bi bilo fino vseen dat te kapljice da ne bo kakšnih težav in mi pove, da jima jih on itak že ves čas daje v nočni obrok Nadmudril me je, na celi črti...Seveda ni bilo krčev... Nokes- PDP smo imeli 24.5., velika pa sta bila 45 (Pia) in 48 (Ažbe) cm. Snežinka4- tvoj opis hranjenja je podoben našemu in zato sem včasih čist ob pamet. Včeri nam je pediatrinja rekla, naj sploh Ažbeta pristavljam vsakič (sedaj sem dojila izmenoma, enkrat enega, drugič drugega), da popolnoma osvoji dojenje. Men pa to komaj znese, glede na ciklus previjanje, dojenje, cuclanje in črpanje. No, včeri mi je celo uspel, da po dojenju nista hotla več cucljat, edin ne vem, a zato ker sta bila utrujena, al sita. Ne glede na to se mi je dobr zdel! Zadnje čase jih sam previjam in preoblačim, saj se izčrpno izpraznita v svežo pleničko takoj po hranjenju, da še plenička ne zmore zdržat vsebine. Umazano je vse, oblekice, plenice in še midva, ko naju obvezno polulata med previjanjem . Peremo ko nori. Se mi zdi,da bo treba vrstni red zamenjat- najprej malo pojest, počakat, da opravita svoje, potem pa umivat, previjat in do konca pojest. Najboj je zanimivo, da so plenice polne takoj po večernem kopanju in hranjenu! Aha, tudi poznano. Midva sva jih najprej previjala pred obrokom, ker sta se tako lepo uspavala ob hrani.Ju nisva hotela prebujat. Ampak šment ko sta se potem skoraj vedno pokakala... Sva torej previjala dvakrat Naš Miholin zdaj kaka večinom,a samo še enkrat dnevno in sicer točno ob 7:00 In to izdaaatno. Špela, pa še vedno ene dvakrat ali včasih trikrat. Ima hitrejšo prebavo in tudi pokaka manj in manj smrdi. Po damsko. Šibam, je treba začet z novim krogom! No sicer pa smo mi danes sami cel ljubi dan in ker nam je bilo dolčas smo šli k babici se važit z novim avtom in lepo deco. Žal je padal dež in se nisem nič važila sem pa zato dobila ornk svinski šnicl Ja, Nokiii, res! Kje si, madoniš!!???