nokes
|
čeeeer, babike!!!! mi smo še vsi prisotni, samo izčrpani smo od vsega in se meni ne ljubi pisati! dobro, uvajanje: uvajala sem prejšnji teden do srede, nakar zboli najprej I, nato V, vmes pa komaj živim jaz. tokrat jo odnesem brez vročine, samo s kašljem, bolečinami v mišicah, prehladom, smrkanjem....potem priguramo skozi lepe dneve in je tu danes, ko gremo spet poskusit srečo: HB, oba čisto vesela in srečna in ni potrebe, da začnemo od začetka . tamala2 sta svetska, vse jima je všeč, vse ju zanima, vse je fajn, no, malo pojokcata, ko me ni, pa se hitro in učinkovito zamotita in ko pridem spet nazaj, me samo ošvrkneta s pogledom in sta hepi! jesta okej, spimo še ne tam, pač pa ju komaj pripeljem domov in potem padeta dol: za eno uro, nato spet akcija doma, potem pa, ja, kaj naj rečem; spimo ob 18.00 trdno kot klade in ne mrckamo do 7.00 naslednjega dne!!! mah, krasna sta! če zdržimo brez bolezni, bomo v četrtek, petek poskusili že spati po kosilu. upam, da bo šlo!!! aja, še to, vrtec je super, vzgojitlce so fajn, jaz sem res čisto skulirana, pa mislim, da se to pozna na njima. danes sem šla za 1 uro okoli, pa sem vzela "coffee to go" in na prvo klopco v tivoli!!! MEGAAAAAAAAAAAAAAAA! TIŠINAAAAAAAAAAAA!!!! sicer se mi je skozi dozdevalo, da sem nekje pozabila voziček, in sem se počutila rahlo "gola", ampak, se človk lohka navadi, no... bom priznala aja, še logistika: čeprav sem bila zavoljo varnosti proti prikolci za kolo, se mi zdaj dozdeva, da bi nam koristila, ker imam drugače preveč logističnih zapletov pri dostavi v vrtec in odhodu v službo. torej: najverjetneje EW gre od bajte in nabavimo eno fensiš prkolco. no, tako v teoriji... vem, da jo pikatara ima, samo še ena se je oglasila, imam v glavi, pa zdajle res ne grem iskat, katera.... zanima me predvsem varnost, kako je stabilna, kako se jo hendla, je komplicirano razstavit, sestavit??? itd, itd, pa še dnarji, firma, pa dobavni roki, pa, uf, skor pozabla: izgled!!! ali se poda salonarjem???? aja, babike, da se še vam mal pohvalim: jaz nosim oba hkrati v 1. nadstropje!! da best. sta se navadila v enem dnevu, da ko rečem: primi se me okoli vratu, se dvigneta, pa me zgrabita in se me okleneta, tako da nabacim najprej enega, nato drugega, pol pa sopiham po štengah ko ena žvau ("žival" po sskj). itak, da mislijo vsi starši, da sem čisti fanatik, ker mi znoj kaplja iz nosu in sem rdeča v fris, pa zgledam res mal "na hiperco", sam pliz, kaj pa naj naredim??? ali mi mora nekdo pomagat (osebje v vrtcu dela fuuul), al pa enega puščam v pritličju (kar mi ni okej), potem pa drugega puščam v garderobi.... bla, bla, v glavnem: za mene je to en velik stres in sem se odločila, da raje gvihtam! pa se pozna????? ma, ja.... okej, za nazaj in naprej (kdo bi vedel do kdaj) vsem vse najboljše! bušika in bušiki, pridne ste! ja, no, saj ste vse ostale tut! danes je dan mladosti!!! jaz, titova pionirka, to vem! počutje: cmih : dni mojih lepši polovica kmalo / mladosti leta! kmalo ste minule... ah, ja... tale pa bo prava (jo posvečam omladinki blanči, ki ni pozabla na žur!!!!) LEPO JE V NAŠI DOMOVINI BITI MLAD Zapojmo pesem si veselo, naj se razlega prek sveta: Lepo je v naši domovini biti mlad, v deželi, kjer so si ljudje kot bratu brat. In toplo sonce, ki nas greje in morje, ki poživlja kri. Lepo je v naši domovini biti mlad. Ponesi pesem še v daljavo, vsem dragim našim lep pozdrav. Lepo je v naši domovini biti mlad, kjer hrabri so ljudje in rod je zdrav, krepak; ves svet pozna nas po junaštvu, mladini cvete zdaj pomlad. Lepo je v naši domovini biti mlad. okej, babike, bodite pridne... vem, nisem nič komentirala, saj vem, da razumete... mi dva okol vratu visita, dobesedno! baj! račka aha, pa nujno še ena omladinska: (uf, ni taprava, no, pa bo glih tak okej, pionirska. )
< Sporočilo je popravil nokes -- 25.5.2010 21:35:46 >