|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
14.5.2010 10:04:52   
buši2
Buba.miška čestitam za prvo leto s tvojima sončkoma Žano in Klemnom. Vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo praznujte!!

Tale vreme me čist nervira. Smo že hotle iti malo ven, pa je dež začel padat. Sem jih dala spat in glej glih so zaspale pa je posijalo sonce. Naj gre v ... Bomo pa doma, sej sem se v teh 14 dneh že čist navadla na dežuser posted image user posted image

Kaj kuhate za kosilo??

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
14.5.2010 12:00:32   
Barbk
Najprej, da ne pozabim, vse najboljše Žana in Klemen user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image , pa mamici in očiju tudi iskrene čestitke za prvo leto. user posted image

Obljubila že par dni nazaj, pa mi je ušlo iz moje tintare user posted image ...Pikatara tista zadeva za lažje odvajanje je LACTECON (tekoča laktuloza) in se baje dobi v lekarni tudi brez recepta. Je pa po besedah dr. iz gastro čist naravna zadeva, naš Žiga lahk na svojo težo popije 6ml na dan.
Drugač pa Buši men  se tud že rola počas...sem prletela iz vrtca, da gremo hitro ven pa je ratal čist črno...pa Brina je zaspala pa sem rekla ok nbomo pa doma...ona spi zunaj sonce sije user posted image , se čez pol ure zbudi, zunaj sonča več NE...pa cincam in cinam za ven, se odločim da grem ven in pogledam na uro 11.30...bo počas čas malce, pa Žiga dol pade....V glavnem SONCE SIJE,DEŽ NE PADA, mi pa DOMA...user posted image  

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
14.5.2010 20:51:31   
almk
user posted image user posted image user posted image Vse najboljše Žana in Klemen tudi od nasuser posted image user posted image user posted image
ostalim pa lepo nočko in poljubček...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
14.5.2010 22:01:38   
lara light
Pika, hvala, bom pogledala.user posted image
Žana in Klemen, vse najlepše vam voščimo!user posted image user posted image Mama buba, čestitke!user posted image

Lepe sanjeuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
15.5.2010 12:22:16   
blanč
Evo, od danes naprej pa tudi mi odštevamo samo še dneve namesto mesecev, da postaneta otročkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se tolažim, da bom kar korigirano starost upoštevalauser posted image . Sem pa danes rezervirala eno brunarco, da bomo imeli piknik za RD.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
15.5.2010 13:42:25   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Evo, od danes naprej pa tudi mi odštevamo samo še dneve namesto mesecev, da postaneta otročkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se tolažim, da bom kar korigirano starost upoštevalauser posted image . Sem pa danes rezervirala eno brunarco, da bomo imeli piknik za RD.

eja ja blanč, še malo smo me na wrsti..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj waša torta bo w bike-rski obliki ? user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
15.5.2010 13:58:17   
Belen
pikatara.... zdej ki so ti podaljšali P za 6mes....torej d dec, jan? ... w tem času ti Ptrika in Karoline ne boš dala w wrtec??? bosta s tabo doma do konca?...ma ste dobili wrtec? user posted image  user posted image
hwala in .... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
15.5.2010 16:00:25   
almk
ja Blanč tudi mi odštevamo dneve - še 15 dni in naša dojenčka bosta postala otročkauser posted image ...ma sej je lepo - sam men se zdi, da tako prehitro vse skupaj beži..bomo pa tudi mi imeli piknik in sicer smo rezervirali datum 5.6, upamo na sonček in na dobro voljo vseh, ki bodo prišli..me pa zanima za torto - kakšno tortico so/bodo imeli vaši otročki - motiv?mi se odločamo med drobro, ampak žal ni mogoče narest nobenega junaka - je možna samo okrogla - pa sem razmišljala, da bi jo pa mogoče sama okrasila..ostale torte mi v večini niso dobre (ne maram tistih umetnih krem, ipd.)
belen - jst sem dobila podaljšano porodniško za Asho, pa bom imela najverjetneje oba doma..ju do takrat ne bom dala v vrtec...
lep dan vsem, čeprav je deževen..

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
15.5.2010 19:14:36   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: almk

belen - jst sem dobila podaljšano porodniško za Asho, pa bom imela najverjetneje oba doma..ju do takrat ne bom dala v vrtec...
lep dan vsem, čeprav je deževen..

aha kul.... sam pol boš sredi leta dobila wrtec??? kr pri nas je zelooooo težko, zato raje sept.ko mi poteče-pole raje ne dam vloge za podaljšanje....

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
15.5.2010 20:34:28   
almk
ma jst, če bom dobila vrtec (upam), bom šla tja in povedala, da so mi podaljšali in upala, da mi bodo hranili mesto oz. kolikor sem razumela barbk ti morajo hranit mesto...tega ne bom spustila iz rok..ker pri nas je noro težko dobit vrtec..

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
15.5.2010 20:43:22   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: almk

ma jst, če bom dobila vrtec (upam), bom šla tja in povedala, da so mi podaljšali in upala, da mi bodo hranili mesto oz. kolikor sem razumela barbk ti morajo hranit mesto...tega ne bom spustila iz rok..ker pri nas je noro težko dobit vrtec..

aha kr js to sprašuejem tle po forumih glede podaljšanja in wstopa w wrtec, pa me wse napadajo,da kaj sprašujem neumnosti..... user posted image user posted image user posted image
mah....
pol pa ne wem zakaj so forumi,če nečesar ne weš-pa vprašaš.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
15.5.2010 21:46:00   
Barbk
Belen zdele sem šla brat odgovore na tvoj vpr. (vrtec...) in mi je slab ratval...res ne vem kaj je nekaterim...matr so vsi tolk neki nestrpni ratal...za pokozlat...V glavnem Belen jaz tvoje vpr. čist zastopim...mogoče bi bilo najbolje, da v vaš vrtec vprašaš kako je v primeru podaljšanja. Sam pri nas je bilo res tako, da nas je mesto čakalo, brez kakega plačila, pa je to vrtec, ki je res polno zaseden, v katerega res, res težko prideš.

Blanči še kako te razumem...nas še vse čaka ta prva svečka. Men je že zdaj mal težko pa sem že pri Manci dala to skoz, sam tako pozabiš te občutke...v glavnem pa si je treba zapomnit to, da prihajajo še lepši časi, naši malčki bodo vsak dan bolj nabriti, ko začnejo čebljati in pol že govoriti, ko se najprej smeješ kakim posrečenim izgovorjavam (npr. naša Manca je dolgo govorila Čmrleku-čemak user posted image ), pol znajo že dobr govort pa take ven strelajo...midva se naši čmrleki včasih do solz nasmejiva al pa nama da tako kontro, da nama usta zapre...V glavnem luštno nam še bo...

Larči mi smo tud Robeezke kupli v Baby centru in to komaj 3-6m, Brinč ima pa za 1 cm večjo nogico.

Ja no zdej pa šibam...se stisnit (pa sam stisnit k mam ridžouser posted image ) k mojmu...nočka.

RVM

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
16.5.2010 0:17:48   
pikatara
Belen kje vrtec, meni se zdi podaljšanje za oroka, ne zame, Bom pridno magistrsko pisala, bomo pa doma skupaj do decembra ko bo uvajanje, jaz pa nekje okoli 3.1. delat. Vrtec bo počakal, v odločbi piše s 1.6.  oziroma dokler traja porodniška. Torej bi laho šla šele 18.12. Sicer pa še vedno čakam odločbo.

Almk pri nas ni bilo motiva na torti, ena je bila sadna, druag saharca, je oči sam pekel. Če bi pa kupovala bi pa verjetno bil kak motiv. Mislim, da motiva pri nas ne bo nikoli. Vrtec po pogodbi držijo mesto. Preberi kaj si podpisala.

Belen berem kaj pišete an tem forumu, ne vem kako je drugje. meni ni smisel, dat otrok prej o vrtec dokler ne bo potrebno, ampak če pol ne bi dobila vrtca bi anredila isto, le da bi ju šla iskat nekje okoli 12. Ampak mislim, da je smisel podaljšanja za otroke ne za mamo. Ampak če ni vrtca je pa druga.

Lačrli hvala za idejo o geoxu, ful drago, ampak čist druga kvaliteta. So mi iz male maše prepozno odgovorili, da je mogoče naročit. Ma mali dvojne iz geoxa in ene iz massa, amla pa dvojne cicibanove in ene lepe supergice iz geoxa, so trikart udobnejše.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
16.5.2010 7:11:24   
Belen
jutro,
ja widim,da sm se malo narobe izrazila....pika smisu je isti,kot twoj....w biswtu me je zanimalo, ali se mi splača podaljšat ali ne....če ga pol ne bom dec dobila weč.... ma kaj res tako čudno pišem??? user posted image user posted image user posted image user posted image   walda so otroci doma,če mam podaljšano P, pol pa w wrtec ali pa prej začnem z uvajanjem, sam če ga ni -mesta weč za njih, pol se mi ne splača podaljšpat....... to je bil namen mojga wprašanja na drugem forumu..... iz tega pa ratala cela štala..... user posted image user posted image
ma punce powejte, kaj was res fullllllll moti ta W ???? user posted image user posted image če ja, bom nehala pisat.......ma sm nawajena to od sms-ow že nekaj let.....

grem kuhat kafe user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
16.5.2010 8:46:50   
lara light
Jutro punce!user posted image

Kavica? Jaaa..
user posted image

Pika, niso slabe, a ne? Mah lupijo pa nas itak vsepovsoduser posted image
Belen, ne sledim tole o vrtcu, je prezgodaj, sorryuser posted image ....mene w nič ne moti, jaz gh celo govorimuser posted image
Barbk in Pika, hvala za odg, bom šla v BC.

Vse je v rasulu, mali v akciji, letiiiiiim, lubčke in lepo nedeljo!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
16.5.2010 12:15:10   
almk
evo mi smo pri dediju in babici in sem si vzela kakšno urco frej - o kako paše...smo imeli danes pestro noč - je malčka nekaj zvijalo in ni spal do 3h zjutraj, tako da mi manjka pol noči..
pikatra - mi odločbe za vrtec oz. vrtca sploh še nismo dobili...čakamo odgovor, ki naj bi bil nekje konec maja začetek junija...ampak upamo, da ga dobimo, čeprav vem, da je tukaj v Lj. ogromno otrok preveč..
še tole me zanima - a ni Geox od št. 19 naprej (tko so mi rekli v trgovini) - ker naša mala ima komaj 17, pa se zato nismo za njih odločili...kakšne Geoxke ste ji kupili in kje?
Belen - mene nič ne moti ta tvoj w - tako da ti, kar lepo in pridno piši...jst sem vesela vsakega novega posta, ki ga lahko preberem..
lep dan vsem..
l

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
16.5.2010 15:12:15   
Barbk
Almk moja nečakinja mala je dobila geox supergice št.17 tako, da verjetno jih imajo, je za preverit.
Belen mene tvoj w ne moti, sem se ga navadla in z v bi mi bila čudna. user posted image  Sicer smo si različni, sam kake nestrpnosti in podobno pa mene precej (še zmer) potrejo in na to se nikoli ne bom mogla navadit. Je pa tko, da se je v teh dobrih treh letih kar sem na foromu vse tako spremenilo, včasih ni bilo tega pluvanja, kritiziranja...zdaj pa nekatere komaj čakajo, da dobijo nekoga za raztrgat...Jaz se postavljanja vprašanj pa tudi marsikaterih odgovorov izogibam, rajši vprašam vas tukaj...ste vse tako fejst bejbike.user posted image  
Pikatara bo kak kofe user posted image , jaz sem frej v ponedeljek, torek...ostalo so pa dohtarji no v petek pade še moj frizer.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
16.5.2010 20:28:13   
Shadow
Belen, tudi mene tvoji w-ji niti malo ne motijo, one ženske, ki se pa zdirajo nate, pa enostavno ignoriraj. Skoraj ni teme, kjer se ne bi vsaj ena nekaj neumestno oglašala. Zato tudi jaz vsa vprašanja, ki jih imam, kar tu pri nas zastavim, če druga ne, mi vsaj nobena ne bo predlagala, naj dam svoja2 v posvojitev...user posted image  Ma niso normalne, res ne.

Prejšnji teden sem bila malo na obisku v službi in mi baje pripada še nekaj malega dopusta od lani in cel dopust (razen 10 dni) od letos, tako da grem enkrat konec novembra nazaj na tlako, točen datum mi bodo še izračunali. Na srečo se letos še nismo ubadali z vrtcem, ker gre moja mami septembra v penzijo in bo imela doma mini vrtec za moja2, tako da, če bo vse ok, bosta šla v vrtec šele z dopolnjenimi 3. leti.

Tudi danes smo šetali med dežnimi kapljicami.... PA KAJ JE TO ZAENO VREME???? Mislim... eh. Očitno bo treba spet bunde ven potegnit. user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
16.5.2010 20:30:05   
miska73
Belen meni je tvoj w en tak zaščitni znak. Od začetka mi je bil kar čuden, zdaj se mi pa zdi prou kjut.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
16.5.2010 20:33:08   
miska73
Senči, oj ... en lep pozdravček.
A take da so celo komentirale na Belenino vprašenje...
ah, no comment
Ma, bolš da nisem vidla te teme.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
16.5.2010 22:33:43   
blanč
PIŠTEK JE CAR!!!!!!!!!!!!!!!!!! BBD PA CAR CAROVA!!!!!!!!!!!!!
Eh, sem čist not padlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
17.5.2010 7:14:55   
Belen
jutrooo....

ja kajčmo, sm šla praw gledat druge linke na forumih in so skoraj wedno ene in iste,ki kritizirajo in komaj čakajo,da nekoga "po domače" spljuwajo.... mah js sm že zdavnaj zaključila tam temo, ampak se piše in piše.... user posted image user posted image user posted image

no uglawnem, zanima me, če je katera widela w katalogu od pikapolonice.... uni 3cikel za dwojčke user posted image user posted image user posted image user posted image si ga bo katera "ustrelila"? user posted image wem,da je ena mislim da shadow al blanč lepla neke linke za 3cikle od dwojčkow.... user posted image
w KP ga nimajo w žiwo, sam če se ga naroči.....bi ga pa rada widla,čepraw wseeno mogoče bi blo bolje,da ima wsaka  swojga user posted image user posted image

aja pa hwala,kr was moj W ne moti tolko,kot nekatere, ki so rekle da se spakujem, afnam, ne znam pisat itd.itd...... mah

jeeeeeeee ne dežuje, ne morem wrjet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
17.5.2010 10:49:20   
pikatara
Belen mislila sem isto kot ti, se čisto strinjam s tabo. Tvojga w sem se pa že navadila, me je pa od začetka begal.

Almk mi smo že lani dali vlogo v vrtec in sta bila sprejeta. Smo pa letos dali vlogo še na Brod, ker imamo sedaj v jaršah. Geoxke imajo od 17 naprej, imajo ene ful lepe roza supergice za 3o eur, mi smo ji vzeli bele 19, mogoče so ji malo veliki ampak ji bodo čez kak mesec prav. Kupili smo ji pa v Mercatorju v Šiški.

barbk se bova slišali, mamo jutri kontrolo pri dohtrju, danes mam pa pucanje na seznamu, popoldne pa tenis

lep pozdravček vsem

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
17.5.2010 20:35:46   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

no uglawnem, zanima me, če je katera widela w katalogu od pikapolonice.... uni 3cikel za dwojčke user posted image user posted image user posted image user posted image si ga bo katera "ustrelila"? user posted image wem,da je ena mislim da shadow al blanč lepla neke linke za 3cikle od dwojčkow.... user posted image
w KP ga nimajo w žiwo, sam če se ga naroči.....bi ga pa rada widla,čepraw wseeno mogoče bi blo bolje,da ima wsaka  swojga user posted image user posted image

Belen, nas so danes klicali, da so jih dobili in smo šli si ga pogledali in je shit od shita ampak smo ga kupiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Itak letos ne bosta gonla sama in ju bo treba porivat jaz pa večina sama tako, da bomo lahko šli tudi s kolesom kdaj na sprehod. Sem imela take lepe nagledane, pa so vsi dobavljivi šele v juniju in, da jih dobimo je tu že julij... Itak so mojmu najbolj všeč poganjalci na dva kolesa in bodo padli drugo leto...

(Mark Twain)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
17.5.2010 21:29:58   
Shadow
No, saj sem vedla, da se lahko na Blančeto zanesemo, da bo nabavila tandem tricikel! user posted image user posted image user posted image  Slikice sledijo, ja? user posted image  Sicer pa... PIŠTEK??? BBD???? Kaj so to kake nove droge al kaj??? user posted image

Lahko pa nam zaupaš, katere fajne 3cikle si imela nagledane, ker nam bo pa pasalo, če bodo šele julija dobavljivi... user posted image  Dobiš provizijo! user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?