lara light
|
Almk, čestitke vama in malima vse najlepše, pa zdrvja, čimprej vrtec, pa veselja... Buši, moja je imela 7300, pa nič rekla, da bi mela premalo,le pohvalila, da sta fajn. Je treba tudi konstitucijo gledat...moja dva sta bolj drobcene. Po mojem je ok. Pika, kaj pa vem, divja po mamici ...danes sem mela opravke in sta v vozičku za 20 min mrknila, pa evo, še nobenmu se neda it spat, mala preučuje svojo in bratčevo dudo, mali pa hodi nekje tam ga slišim, ob opori seveda...upam, da ju kmalu zmanjka, ker smo sami cel dan in moram kej pospravit...dragi je pa pr prikolici, pod kobariškim stolpm v kampu jo imamo in zdaj še finišira, da drug teden gremo. Moj ima porodniško zdaj 1m in bomo uživali, upam, da bo vreme. Hvala za nasvete, bom vse upoštevala. Zlata! Alenka, Noki, mi smo tudi imeli ta prikriti uroinkeft, pri prvi kontroli urina slučajno odkrit, nič smradu, nobene temperature, je pa res bil glih na meji po št. baketrij, zoprno, ker sploh ne veš, da je lahko kaj narobe, pa evo, je blo. Blanči, B?? In smo zakorakali v junij, pa dobro kje so vsi ti mesci?? Meni gre čas nenormalno hitro, se mi zdi, da me je že kdaj povozilo, nič več ne znam delat, vse sem pozabila, groza me je ob misli na službo...upam, da se vsaj kak del možganov obnovi, ko bo čas za to, bože nek pomože. In je že tu moj korenjak, tim, tim, biti, ptip, ptip, tip, tipi ...pika, koliko že tvoja govori, se večkrat spomnim, da je že kdaj klicala patik, patik gremelli, kako spite? zdravi? lubčke na vaš konec! grem lepotičke, fajn dan!