|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
17.5.2010 21:37:43   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Sicer pa... PIŠTEK??? BBD???? Kaj so to kake nove droge al kaj??? user posted image

Lahko pa nam zaupaš, katere fajne 3cikle si imela nagledane, ker nam bo pa pasalo, če bodo šele julija dobavljivi... user posted image  Dobiš provizijo! user posted image

Če, bi mal kmetovanje in mafijo dala na stran bi ti blo jasno kakšna bio, eko, demeter roba je touser posted image user posted image user posted image user posted image
Pri triciklih mislim, da je najbolj pomenbno to, da je čim manjša razdalja od zica do pedal, ker nečak je imel takega, da je šele pri štirih letih dosegel do pedaluser posted image user posted image in, da imajo gumo na kolesih ne plastiko, mislim, da o tem je pa že noki poročala...

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
17.5.2010 21:44:40   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Sicer pa... PIŠTEK??? BBD???? Kaj so to kake nove droge al kaj??? user posted image

Če, bi mal kmetovanje in mafijo dala na stran bi ti blo jasno kakšna bio, eko, demeter roba je touser posted image user posted image user posted image user posted image

Hihihi...
Jst sem sicer verjetno na pravi bio liniji, ampak vseeno nea vem, keri so BBD.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
17.5.2010 21:44:47   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Lahko pa nam zaupaš, katere fajne 3cikle si imela nagledane, ker nam bo pa pasalo, če bodo šele julija dobavljivi... user posted image  Dobiš provizijo! user posted image

na tole se mora odzvat in nasmejatuser posted image user posted image user posted image  sorry, senčiuser posted image

Pri triciklih mislim, da je najbolj pomenbno to, da je čim manjša razdalja od zica do pedal, ker nečak je imel takega, da je šele pri štirih letih dosegel do pedaluser posted image user posted image in, da imajo gumo na kolesih ne plastiko, mislim, da o tem je pa že noki poročala...

Hej, a potem si vzela tega, Blanč, poročaj, ko sprobate in povej al se da sedež v smeri vožnje obrnit, da sta en za drugim in če je možno tudi en zic stran, torej da ostane navaden tricikel?? hvalauser posted image ...jaz še čakam, da ga dobijouser posted image ...eh, nekaj mormo kupit zdaj pa dostuser posted image , bojo prej monocikel znali, bom Vida poklicalauser posted image

Gemelli, 2x!user posted image user posted image  Čao, čao!

Lepe sanje!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
17.5.2010 21:54:32   
Shadow
A je BBD podobno kot RBD??? user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
17.5.2010 21:57:14   
blanč
Lara, no saj ni tolk smotanuser posted image user posted image user posted image user posted image . Malo je okoren, kar je normalno za tako zverinouser posted image user posted image user posted image . Ne da se ga dvignat z ročko, če hočeš na pločnik... Zica sta en za drugim, oba obrnjena v smer vožnje... Drugače se meni zdi kar uporaben, samo kičast pa ko 100user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
17.5.2010 21:58:21   
blanč

A je BBD podobno kot RBD??? user posted image

ja skor
BOSANSKI BOB DYLANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
18.5.2010 7:35:42   
lara light
Dobro jutro in prelep dan!user posted image
Blanč, Shadow,Mlinčka...malo off our topic, a ni lepo it na uno drugo temo našo prjatlco spremljat...se človek naužije enga veselja... tudi mi smo presrečni za njih!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
18.5.2010 7:38:53   
buši2
Dobro jutro!

No naša Nika je pa včeraj SHODILAAA!!user posted image user posted image user posted image  in to par dni pred RD. Najlepše darilo mamici!!!

Blanč user posted image user posted image  bravo za bicikleto, to boste zažigali na sprehoduuser posted image

Gemeli sem ti mail poslala, dej oglasi se!!

Grem mal počivat, smo že od 5.30h pokoncuser posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
18.5.2010 7:53:31   
blanč
Buši to pa je veselje. Kako lepo je, ko naši otroci tako napredujejouser posted image user posted image user posted image user posted image
Lara jaz že od kar vem, da mitka dobi najboljšo mamico na svetu večkrat spustim kakšno solzico tako me ganejo ljubezen in skrb nove mamice.

(Mark Twain)

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
18.5.2010 7:59:26   
blanč

user posted image

MLINČKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
18.5.2010 8:06:07   
Belen
user posted image   Blanč user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
18.5.2010 8:44:04   
buši2
Mati Mlinčka - vse najboljše še tukaj z naše straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A bo kakšna user posted image spet padla v LJ,  jaz sem spet vozna, mi je oči avto kupiluser posted image ???

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
18.5.2010 19:14:38   
Alenka-8
Bravo Nika user posted image user posted image user posted image Zdaj bo šele pestro hehe

Belen, sem tudi jaz brala uni forum o vrtcu. Kar neki. Meni je bilo tvoje vprašanje normalno razumljivo, ampak očitno nekateri komaj čakajo, da napadejo. Kot lačni psi.

Tiste, ki se zanimate za tricikel za dvojčke - ga majo v Pikapolonici na Rudniku. Smo ga sprobaliuser posted image Ma je ful fajn za peljat, ful je vodljiv (bolj kot naši navadni tricikli), je pa res, da na pločnik pa morš po moje kar celega dvignituser posted image user posted image Se nismo odločili za nakup, 1. že imata vsak svojega, 2. večinoma smo vsi 4, kadar gremo s tricikli oziroma sploh gremo na sprehod. Jaz sem s tamalima sama najraje doma, se igrata pred hišo in e še najbolj mir. Sicer pa mi je všeč ta tricikel no. Blanč, daj kako slikco prilepi no.

Se pa naša dva v Pikapolonici vedno ful rada vozita s Plasma car. Res je zakon in ga bomo definitivno nabavli. Enkrat. Nekoč.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
18.5.2010 19:45:53   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka-8

Tiste, ki se zanimate za tricikel za dvojčke - ga majo v Pikapolonici na Rudniku. Smo ga sprobaliuser posted image Ma je ful fajn za peljat, ful je vodljiv (bolj kot naši navadni tricikli), je pa res, da na pločnik pa morš po moje kar celega dvignituser posted image user posted image Se nismo odločili za nakup, 1. že imata vsak svojega, 2. večinoma smo vsi 4, kadar gremo s tricikli oziroma sploh gremo na sprehod. Jaz sem s tamalima sama najraje doma, se igrata pred hišo in e še najbolj mir. Sicer pa mi je všeč ta tricikel no. Blanč, daj kako slikco prilepi no.

Se pa naša dva v Pikapolonici vedno ful rada vozita s Plasma car. Res je zakon in ga bomo definitivno nabavli. Enkrat. Nekoč.user posted image user posted image user posted image

Evo slikca je na FB, tricikl presenetljivo fajn, še našedva, ki sta korigirano komaj 9 mesecev se kamot peljeta. Kič bomo pa spregledali

(Mark Twain)

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
18.5.2010 20:12:55   
Alenka-8
Evo slikca je na FB, tricikl presenetljivo fajn, še našedva, ki sta korigirano komaj 9 mesecev se kamot peljeta. Kič bomo pa spregledali

aha vidla, krasna sta! Pa kdo bo kič sploh vidu ob tako lepih otročkih?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
18.5.2010 20:29:39   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka-8

aha vidla, krasna sta! Pa kdo bo kič sploh vidu ob tako lepih otročkih?

To je besedauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
19.5.2010 8:37:37   
mlinčka
Dobro jutro!

Malo z zamudo častim, ampak bo danes tudi pasalo tole, a ne user posted image ?

user posted image

Hvala za lepe želje in blančki za unga tanapihnjenga dedca user posted image . Matr je grd, sem kar mal zavpila, ko se mi je čez monitor pojavu user posted image .

Enivej, mi prebolevamo prvo virozo. Najprej je ata začel smrkat in kihat, v soboto je Taji začel teč iz noska pa solzna je bla ves čas. Popoldne dobila vročino, ki je narasla do 39,2 (merjeno v ritki) - dobila zvečer prvo dozo Calpola, ob polnoči pa me je skor fršlok - 40,2! Je bla revca že čist apatična, tud jokat ni mogla user posted image . Sva jo enih 10 do 15 min v banjci namakala, dala še Calpol in je božček spala dalje. Sva dala posteljco k men v spalnico, da sem jo mela na očeh, od vsega adrenalina itak nisem mogla spat. Ko me končno začne pobirat in se namestim, se pa tamalu zbudi in totalno navihano začne skakat po posteljci, debatirat in se mi režat user posted image . Kot da nič ni blo! Mislim, itak HB, sam jest bi pa zdej spaaala. Ampak ne, 2 uri je galamila, preden jo je zmanjkal. V nedeljo je bla že ko rožca, mal še smrkala, včeri pa že čist ok. Je s tiso vročino očitno vse pocrkal user posted image . Je pa nekje vmes še Anjo posekal, ma pa skoz mal povišano temperaturo pa čist zabasan nosek. In je seveda spanje problem. No, dans se mi tud ona zdi že kar boljš, jaz pa seveda vse te dni vsa solzna, z zabitim nosom, kiham, ni da ni. Dans sem se pa še z vnetim levim učem zbudila user posted image . Skratka, hepi brzdej tu mi, hepi brzdej tu mi user posted image . Ma, sam da je mimo, ker bolanga otroka je pa res groza gledat user posted image . No, takle mamo!

Blanč, tale tandem tricikel je res kičast za popeezdit, ampak v celotnem paketu pa kjuuut. Glavno, da fajn šiba in da ste zadovoljni!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
19.5.2010 9:11:18   
pikatara
Alenka in ostale eno vprašanje glede igral. A se tvoja dva dost igrata v oni plastični hiški, ter kako dolgo jim je tgo zanimivo. Kaj pa tobogani in gugalnice. Nekaj bi definitivno nabavili za atrij ampak glede na prostor in cene ne bi pretiravali. Tako da moram najt idealno rešitev.

Mlinčkovi čimprej ozdravite.

Nokijevi kako kaj vrtec?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
19.5.2010 9:35:01   
buši2
helov,

Mlinčka me veseli, da ste boljše. Ja ni hujšga kot gledat otroke ko so bolančkani.

Imam še jaz eno vprašanje - kolk otrokom še pasirate hrano????? Moje se zmrdujejo če je preveč v koščkih, bi mule rade še vedno spasirano. Posledica - nočta jestuser posted image  Torej a še prehitevam z koščki (ki so res minimalni) al so moje bolj lene sorte. Je pa res, da smo z zobki bolj na švoh. Imamo samo štiri in dvauser posted image .

Grem, se že oglašata,..

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
19.5.2010 9:43:20   
blanč
Pika, nam je dedi tole nabavu, na mojo željo seveda. Je majhen ima dva tobogana, rorček za plezat, plezala po steni, navrhu pa volan in služi kot gusarska ladja, spodaj paše prostor, ki se uporablja kot hiška ali šotor.
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
19.5.2010 10:54:18   
Alenka-8
Pika, pri nas je hiška ful aktualna. Se rada igrata notri, tudi celo uro je lahko mir. Mi je pa hiška fajn, ker je zanimiva še kar nekaj let.
Tobogan imamo zaenkrat še v sobi in sta nora nanj. Pred kratkim sta se naučila, da sama splezata gor in se nato spustita in od takrat je tobogan top zadeva.
Za na vrt imamo potem še tisto plastično gugalnico za tri (oziroma za dva), ki jo imata tudi rada, samo se nikoli ne gugata skupaj. In ful aktualni so poganjalčki, imamo en plastičen kamionček in en motor. Peskovnika pa še nismo sprobali, čeprav je postavljen že dolgo, ker ga je uporabljala moja nečakinja. Tistega navadnega za pokrit imamo, školjko.
To je to pri nas. Igralnica v malemuser posted image Je pa ta zadeva, ki jo je nalepila Blanč, ful dobra. Samo te stvari so tako drage... Pa mi nimamo ne vem kako velikega atrija in že ta hiška pa ograja okoli se mi zdi da zasede ves prostor... Pa ful se trava uniči, ker pod hiško ne raste, pod peskovnikom tudi ne... Ah ja, bomo to reševali čez par let.
Buši moja dva tudi nista bila navdušena nad koščki, samo sta se potem kar navadila, še sama ne vem kdaj. Zdaj nič kaj več ne pasiram ali miksam. Edino jabolka pa, to pa ne dajem krhljem. Mi mamo že kar nekaj časa drug problem - onadva sploh ne bi jedla. Ful velikokrat Jaša za kosilo niti ust ne odpre, Lana pa preneha jesti takoj, ko ugotovi, da tudi Jaša ne je. In to kar tako, za brezveze. Ker ko ga enkrat prepičam, da odpre usta, začne tudi jest in poje vse. Je pa res, da sem ju velikokrat pustila tud brez kosila... Ko bosta lačna, bosta jedla. Ma ful mata nekih fint, vsak dan se neki novega spomnita. In meni se včasih že kar meša...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
19.5.2010 11:40:33   
pikatara
Blanči link prosim, sam je verjetno cena ubijalska. Vse te stvari tolk stanje, pol me pa skrbi da ne bi dost uporabljala. Poganjalcs sta pri nas za tišat in zraven hodit, poganjat se ni zanimivo. Kje je bil tale tricikel za dvojčke ko smo mi kupovali? Vse sem pregledala pa nič ni bilo. Za atrij pa iščem neka manjša igrala, ker bo bazen dost placa zasedel, pa dva ogromna žara imamo.

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
19.5.2010 11:49:17   
blanč
http://elform.si/index.php?page=shop.product_details&product_id=1028&category_id=13&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&Itemid=32

(Mark Twain)

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
19.5.2010 11:50:46   
pikatara
Aja Buši pri nas so bili koščki že ful hitro. Prvo smo začeli koščke kar tako vmes dajat, ne kot cel obrok. Karolina je imela tud sam 2 zobka, pa je šlo. Ti jima kar miksaj, bosta že.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
20.5.2010 21:53:34   
buši2
Zatišje??

Mi smo danes naredili vabila, ful dobr izpadla. Namontirali gugalnico, jutri gremo še po stolčke. V soboto pa rajanje user posted image user posted image

Poročam,...

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?