mlinčka
|
Dobro jutro! Malo z zamudo častim, ampak bo danes tudi pasalo tole, a ne ? Hvala za lepe želje in blančki za unga tanapihnjenga dedca . Matr je grd, sem kar mal zavpila, ko se mi je čez monitor pojavu . Enivej, mi prebolevamo prvo virozo. Najprej je ata začel smrkat in kihat, v soboto je Taji začel teč iz noska pa solzna je bla ves čas. Popoldne dobila vročino, ki je narasla do 39,2 (merjeno v ritki) - dobila zvečer prvo dozo Calpola, ob polnoči pa me je skor fršlok - 40,2! Je bla revca že čist apatična, tud jokat ni mogla . Sva jo enih 10 do 15 min v banjci namakala, dala še Calpol in je božček spala dalje. Sva dala posteljco k men v spalnico, da sem jo mela na očeh, od vsega adrenalina itak nisem mogla spat. Ko me končno začne pobirat in se namestim, se pa tamalu zbudi in totalno navihano začne skakat po posteljci, debatirat in se mi režat . Kot da nič ni blo! Mislim, itak HB, sam jest bi pa zdej spaaala. Ampak ne, 2 uri je galamila, preden jo je zmanjkal. V nedeljo je bla že ko rožca, mal še smrkala, včeri pa že čist ok. Je s tiso vročino očitno vse pocrkal . Je pa nekje vmes še Anjo posekal, ma pa skoz mal povišano temperaturo pa čist zabasan nosek. In je seveda spanje problem. No, dans se mi tud ona zdi že kar boljš, jaz pa seveda vse te dni vsa solzna, z zabitim nosom, kiham, ni da ni. Dans sem se pa še z vnetim levim učem zbudila . Skratka, hepi brzdej tu mi, hepi brzdej tu mi . Ma, sam da je mimo, ker bolanga otroka je pa res groza gledat . No, takle mamo! Blanč, tale tandem tricikel je res kičast za popeezdit, ampak v celotnem paketu pa kjuuut. Glavno, da fajn šiba in da ste zadovoljni!