lara light
|
Halo bejbe, nekatere pridno vztrajamo, ene pa...smjalikdruzgatolčeponagi nahitrco, saj je dol dan za mano pika, fajn, da ste se meli lepo , tu je pa vreme res novembrsko, upam, da neha kmalu. Upam, da bodo zobki čimprej zunaj, pr nas je zdaj malo zatišja, saj že nekaj časa nič novih...me vse še čaka. Karolina bo kmalu padec pozabla, je pa tak strah potem menda pogost. almk, poskusi v pikaapoki, moja ima glih eno tako nogico in sem tam ene luškane našla, z elastiko na gležnju. miška, za fanta. Jaz sem te sestavine začela po 8m cca, por že prej. ghi, je prečiščeno maslo. Na netu je kar nekaj postopkov opisanih, v bistvu je simpl, narežeš nekaj zavitkov 250gr masla v kozico in počasi stopiš, zavre, počasi kuhaš do 30-40 min vse skupaj, mešaš, potem čez cedilo in gazo previdno precediš v suh kozarec in to je to. Ostane gosta bela sluz, ki jo zavržeš, v kozarcu pa zlatorumena čista tekočina. Se strdi, lahko hraniš na sobni temp, jaz ga mam kar v hladilniku. Je brez laktoze, se ne žge, ko ga daš v kozico, je bolj mazljivo, boljše prebavljivo, meni lepo diši, sladice so čisto nekaj drugega če to uporabiš...super zadeva....in še veliko več, pobrskaj po netu, moji možgani so zdaj na off. Mi smo bli cepljeni ob 1l, boli ko sto , drugače vse ok z mojima lahkokategornikoma Lepe sanje