|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
25.4.2010 22:24:13   
lara light
Punce, vsem lepa hvala za vošila in dobre želje user posted image
Noki, res upam, da si že bolje, bemtiš, ni fajn tole bratuser posted image  in zelo sem se razveselila te tortice-krasnauser posted image , saj pr vsem naporu in pri dveh krasnih tortah nisem ujela nič...upam, da me mama ju3 s kakim skritim kosom presenetiuser posted image
Gemelli, mi je žal, da niste bolje, naj se ju3 zgodi preobrat. Imeli smo lep dan, ogromno ljudi, veliko otrok in je blo rajanjeuser posted image , mala 2 sta uživala in se vsem smejala, pojma nimam kdo ju je pripravil na tole, skratka, odrezala sta se super in res škoda, da vas ni blo. Drugič.user posted image  Pozdravi mi Alexa in ostale.

Barb, lepo, da kremco imaš, naj pomaga.user posted image

Hedi, mi tud razmišljamo o poljukiuser posted image

Izmozgana...še preden odjadram vodoravno pa nekaj za lepši spanec al pa za začetek praznikov...takole času primerno, najdite pa sebi primerno, lubčke od nas!
user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gemelli)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
26.4.2010 8:06:17   
nokes
jutro,

no, da se najprej počastim

user posted image

pol pa še vas:

user posted image

okej. lara, kako 2 torti? vsak svojo? si ti pekla??? povej kaj več, če mam prav občutek, ste piknikirali al kako? joooj, full lepo, samo da ste uživali in je bil lep dan. darile? ste dobili tricikle?

ostale, uživajte. jaz bom poskusila nekako pregurat ta ponedeljek. uf, user posted image

nokes

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
26.4.2010 8:21:35   
Barbk
Kaj je zdej Noki, si kaj boljš? Matr bebjbi, če nouš počivala te bom .... user posted image Lara jaz sem tud tolk firbčna k Noki, zato prosim poročilo o praznovanja. Gemelli pozravite se ekspresno hitro in ven na sončka. No zdaj pa šibam čmrle uštimat-oči na šiht, mati pa doma kroti vse 3 čmrle, ker ima Manca dones dopust. Akcijaaaaaa...Lupčka vsem, tako prisotnim kot tistim na off.user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
26.4.2010 13:15:28   
lara light
Po kosilu sem vedno za kavico, thx noki! Kako je s  tabo? Zdaj pa ne vem, kako je s tabo in kaj ta čaj pomeni, saj ga jaz zlo rada vsak dan pijem...upam, da si čimbolje.user posted image
A da bi sama pekla? In to dve torti? In mela potem 50 ljudi? Si ne upam. Je že res, da mi je gemelli dala en svetki recept, a ta bo le za domača usteca in čez ene 20 let prakse ga dam še drugimuser posted image .  Smo meli enga Pooh-ja in pikapoko, itak. Piknik , lepo vreme, gugalnice, hišica, mini kuhinja za otroke (veliko reči še od mojih nečakov dvojčkov), nekaj kotičkov za velike in male, lepo, zelo lepo. Nepozabno!!! Moja mama je zakon, sama ne bi nikol zmogla, čeprav je mel moj dopust.
Aja, tricikov ni, je pa nekaj ojrotov padlouser posted image ...bom šla v pikapolonco nasl teden, ker v bc in piki do zdaj ni blo nič za nasuser posted image

Barb in ostale, lubčkam nazaj, letim dajat spat!

Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
26.4.2010 22:30:32   
stijan
Vse najboljše malčkom za prvo svečko,še malo pa bomo tudi mi pihaliuser posted image .No danes je en tak slab dan,ko bi ćlovek najraje vrgel puško v koruzo in šel nekamuser posted image ,ampak se morem pobrat za tri sončke ,ki me potrebujejo.Eh ,da je življenje tak zavozlano in da se ne morem ničesar dogovorit,ja se res vprašaš kam si gledal da nisi nič videluser posted image .Upam da se bo nekak uredilo in da nas čaka še nekaj lepega.Sem se malo olajšala,no jutri je en nov dan in upam ,da bolj pozitiven.Lahko nočko vsemuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4180
27.4.2010 20:33:16   
nokes
stijan, draga, ne smeš in ne boš obupala, mi to vemo. čutimo s teboj in razumemo tvojo stisko. tvoji trije sončki te potrebujejo in za njih boš močna in boš rešila še tako nerešljive probleme. zato smo vse mame supermame, ni druge. to, da pa včasih pride tak grooooozen dan, da bi se najraje zakopal pod kovtre in ne odprl oči, pa popolnoma razumem in imam tudi sama včasih take občutke. to je vse zaradi velikega bremena, ki leži na tebi.

kaj naj ti svetujem? vse, kar ni nujno, pusti naj se razplete samo. gospodinjska opravila te počakajo. najstarejšega fantka prosi, da ti pomaga vsaj malo (zloži posodo, pospravi igrače...). izkoristi vso pomoč, ki ti jo kdo ponudi! babi in dedija objemi za vse, kar sta naredila zate. in svoje 3 fante zvečer polupčkaj po noskih in jim povej, da so najboljše, kar se ti je zgodilo.

prosim, javi se mi na zs (ti bom pisala). povej, kaj najbolj potrebuješ. te objemam močno, močno. user posted image

nokes

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
27.4.2010 22:04:08   
miska73
Na hitro

Lara vse naj naj tvojima sončkoma.

Stijan en velik objem od mene. Upam, da se zadeve uredijo. Tu smo pa saj veš... v dobrem in slabem, da nam poveš kaj te muči in da te me poslušamo. Lubčka tvojim sončkom.

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
27.4.2010 22:15:46   
lara light
stijan, miška, hvala za voščilo.
lepše nikoli ne bi znala povedat kar čutim....hvala noki.

< Sporočilo je popravil lara light -- 27.4.2010 22:16:17 >

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
28.4.2010 7:57:45   
nokes
ja, nič ne, vse ste na dopustu, namakate svoja izklesana telesa in se prepuščate močnim rokam postavnih maserjev. te pa bom jst, smrkava in z glavobolom, kavico skuhala! danes bo lep daaan!!

user posted image

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 4184
28.4.2010 10:23:26   
pikatara
Noki tale materina dušica od justa je super, Patrika dost mažem po prsih. Pa čimprej ozdravi.

Belen super za vrtec.

barbk nimam pojma kdaj pošiljajo. Upam, da tudi mi dobimo na Brodu, da bodo skupaj. Za začetek mi je čisto vseeno kje dobimo, ker ju moram tako ali tako z avtom peljat, sam bi rada da imasta iste sošolce tudi naprej.

Gemelli upam, da ste bolje.

Stijan pride kak dan ko si čisto na tleh, pa boš videla, da bo kmalu spet sonček posijal. Me smo pa tukaj, da nam malo pojamraš, ker vedno pomaga.

Buši a si  že kaj bolj anvdušena and tricikli? Naši so zakon, celo po Kamenjaku zdržijo. Patrik in oči tolk norita, da mam občutek, da bosta vse polomila. Otroka uživata. Zdaj ko smo skupaj vozička sploh ne uporabljamo več.

Mi seveda uživamo sto na uro, danes mam spet čas za vas, ker je šel oči za tri dni v službouser posted image . Otrok 4 dni skoraj nisem videla, sta jih skoz babi in dedi čuvala, midva pa danes pa počitek. Karolina se še vedno boji da bo padla in hodi zelo malo in čisto previdno. Le po hiški dela metre, zunaj pa na vse 4. Patrik pa hodi po kamnih, po travi, po bregu gor in dol. Oba pa čisto navdušena po plaži po skalcah palzita.. Spita čez dan skoraj ne, sta pa zvečer ob 20 koma. Vsi neskončno uživajte v temle lepem vremenu.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
28.4.2010 11:15:13   
blanč
Oj
Mi smo nazaj in bilo je fajnnnnn. Otročka pridna, nečakanja še bolj. Prerolali smo vsak dan kakšnih 20 km. Sem imela voziček od prijateljce mislim, da ABC design na ogromna kolesa in premzo. Tamaladva spala vsako vožnjo mi pa pili piruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
septembra gremo spet sem, ker so nam dali apartma v pritličju vseokoli travnik, igrišče, mislim tapravi raj za dečicu... samo kolk ima folk otrok, midva sva imela tri pa smo bli pravi revčekiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Noki upam, da ste že zdravi...
Vsem skupaj en lep pozdrav, moram it pospravljat, dokler še tamaledva spita.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
28.4.2010 11:23:05   
blanč
Joj no, najbolj važno sem skor pozablauser posted image
Lara čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
28.4.2010 13:22:31   
lara light
Hvala Blanči, lepo da ste se meli fajn...in tri praviš, da ni nič? Torej mormo vsaj še 1x tko, da bo 2x2, če čmo kej velatuser posted image  kake mate kej načrte?

Noki, hvala za kofi, naj ti pasa vse hudo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pika, super za varstvo, jaz bi tuuuuuudi vsaj par ur odklopla, pa ni n'bengauser posted image  oz. če je, je ta premalo,da bi lahko jaz odpeketala. In razumem, kako je če očija ni. Mi smo imeli včeraj po1t prvič spet sami in ni blo fajn...neki nepredvidljivega in evo, cela štala, jokala sta mi skor 1h in ju nikakor niusem uspela potolažit...upam, da se ne ponovi.

Grem na balkon pogledat moje nove zasaditveuser posted image  

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
29.4.2010 8:44:29   
lara light
Dobro jutro!user posted image

user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4189
29.4.2010 9:41:41   
blanč
Mmmmmmmmmmmmmm tole bi user posted image user posted image z užitkom zdele.
Hb za vreme, čeprav jaz se že mažem z 50tko, stokrat preklet vitiligouser posted image

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 4190
29.4.2010 12:16:08   
pikatara
Blanči pridna da se tolk mažeš, jaz sem ful prelena za to. namažem se vsake par dni enkrat, ko sem že malo rdeča. Edino nos si namažem zjutraj ko mulca mažem.

Noki a rabiš otroško od Hauscka (nimam pojma kako se prav napiše)? na Hrvaškem se še lahko prodaja, vendar je naša lekarna tukaj nima, je pa gospa rekla, da jo glavna Pulska verjetno ma. Bom mamo jutri poslala. Če ne pa drugič ko bo šla. Zdaj jo kar z 20 odraslo mažem, vendar ju je treba večkrat na dan namazat, lani sem ju pa samo zjutraj. Pa še to je Karolina cigo, mali pa blondek.

larči v prkolici naša dva kar na ta malem ležišču spita, sam ograjico mata. Sva se bala, da bo Patrik letos ograjico podrl, pa sploh ni panike. Edni kar je, da se tolk premetujetain obračata, da ju je po celi postelji polno. Enkrat dta se čez dan zbudila, ker je patrik Karolino brcal.

Sem v ležalniku pol na soncu in pol v senci, z radlerjem v roki in uživam ko mala dva spita. zjutrj ju je babica uro in pol mela, da sem šla laufat in se kopat v morje. Skratka uživam.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
29.4.2010 13:06:48   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Sem v ležalniku pol na soncu in pol v senci, z radlerjem v roki in uživam ko mala dva spita. zjutrj ju je babica uro in pol mela, da sem šla laufat in se kopat v morje. Skratka uživam.

ttooooooooooo pika user posted image user posted image user posted image
ti kr užiwaj ..... js upam,da bomo mi tu na Obali poleti tudi user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
29.4.2010 13:41:49   
lara light
Bravo, Pika, uživaaaaj!user posted image
pridne otroke imaš, ni kaj, mi smo jim namenli prenosne za letos, potem pa upam, da kar navadno ležišče. Super za plavanje in 1,5h prosto!! Oh, jaz bi tudi, vsaj 1h pa tud če na suhemuser posted image

Gemelli, kako ste pr vas?user posted image
Belen, lp tebi in tvojim uf, uf, ultra lepoticamuser posted image user posted image

Neki sem sitna, kaj mi je? Dve po nagi z leskovo je včasih rekel moj tata, da menda pomaga pr taki bolezniuser posted image
Grem kej narest, dokler je mir.

Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
29.4.2010 13:44:00   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Mmmmmmmmmmmmmm tole bi user posted image user posted image z užitkom zdele.
Hb za vreme, čeprav jaz se že mažem z 50tko, stokrat preklet vitiligouser posted image

Samo btw, menda je kozje mleko za to dobro, (v 3t naj bi se pozdravilo) samo če ga upaš pit, meni je ogabno, pa vem, da je zlo zdravo.

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
29.4.2010 20:37:50   
blanč
lara tole pa prvič slišim. Meni so rekli da je neozdravljivo in da sicer lahko grem na obsevanja ampak so uspešna v manj kot 10%. se je začelo pri prvi umetni, zdaj se pa veselo širi. Letos se je pojavu že na obrazuuser posted image user posted image user posted image user posted image ali lahko kaj več poveš o tem kozjem mleku prosim.

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 4195
29.4.2010 21:14:00   
lara light
Blanč, daj mi par dni, da se srečam z osebo, ki je to imela oz. ima (ne vem, kako je zdaj)....aha, pa še z eno, na katero sem se zdaj spomnila...skratka, ko več zvem, ti javim na zs.
Ni fajn, verjamemuser posted image , a kaj ko je v življenju lahko toliko hujšega. Vem Blanči, šit tolažba, pa vendar...rti! Cmoka tamalima!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
29.4.2010 21:51:30   
buši2
Lara_ čestitke še z naše strani (malo z zamudo, ampak iz srca!).

Pika- kolesa je moj že malo predelal - štango mi je mal podaljšal in dodal še en šrauf, da je bolj fiksirana, da ne bezlja sem ter tja. Ja zdaj je malo bolje, ampak ko tamala prime belanco mi kar dobr spremeni smer vožnje user posted image Imaš pa prav kar se tiče koles, makedam, trava in ostale podlage ne delajo problemov user posted image . Eden zvonček že v štartu ni delal, drugega bom pa zgleda jaz ubila, ker tisti jingle bellsi mi grejo pa kar malo na živceuser posted image .
Daj še malo napiši kako boš folgala tamale na morju, ker mi letos gremo tudi v prikolo čez poletje. Mene kar malo skrbi kako bom sfolgala (predvsem spanje in plaža, ki ni glih za tamale user posted image )

Noki - pozdravi se čimprej!

Trenutno uživam, imam babi servis za kakšen teden, tko da moram izkoristit v nulo user posted image user posted image

Aja pozabila, tudi mi dobili vrtec user posted image user posted image

Uživajte v lepem vremenu in visokih temperaturah user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4197
29.4.2010 22:57:25   
blanč
O larči fajn, da sma načele to temo, ker sem spet po dolgem času malo brskala o tej bolezni in ugotovila, da so srbi začeli edini na tem koncu prodajat edino zdravilo, ki pomaga v 80%. Do zdaj se ga je dobilo le na kubi. Evropa ga ne prodaja, ker ščiti evropsko farmacijouser posted image user posted image user posted image user posted image Našla sem članek iz današnjega srbskega časopisa RAVNO O TEM ZDRAVILU IN ŽE POSLALA MAIL MOJEMU SOSEDU, KI DELA V SRBIJI. Eh, črke.
Še vedno pa bi rada izvedela kaj več o kozjem mleku, bi pila tudi gnojnico, če bi pomagalauser posted image user posted image user posted image user posted image vem, da se hecno čuje ampak mene vitiligo počasi spravlja ob pamet...

(Mark Twain)

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
30.4.2010 9:20:30   
lara light
Jutro lepotice zale!user posted image
Eno za pred kresovanjem
user posted image

Buši, lepa hvala. Vseh voščil sem vedno vesela, da dobrih želja ni nikoli prevečuser posted image  Super za vrtec user posted image  in nimam dost lepih besed za babi servis! LEPO!!

Blanči, upam, da dobiš to iz Srbije čimprej in da bo učinkovalouser posted image . Glede kozjega pa kot dogovorjeno.

Mali me napadauser posted image in hoče tud on pisat...lep dan vsemuser posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
1.5.2010 21:44:18   
lara light
Za lahko noč...user posted image

user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?