lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara Mama larči, oči, Izak in Zarja vse naj naj ob prvem rojstnem dnevu, fajn praznujte, mami pa čimmanj solz. Malo prehitevam, ker bežimo na lepše. Avto nabasan do zadnega kotička. Pikec moja, HVALA!! Ko mi omeniš solze...evo jih Super, da greste, lepo se imejte! Naša pupika pa hodi. Frajla je včeraj dopoldne naredila 3 korake, popoldne 7, zvečer pa kar po celi sobi. Je pa še ful previdna in ima najraje da hodim pred njo. Pa še dva nova zobka ma, tako da je 16:7. Bravo Karolinči! JUHU! Zob pa imata hmal več kot jaz Uživajte med prazniki. Pikice, mi še ne gremo nikamor, nismo še uspeli porihtat s prikolico. Bomo kmalu. Bo pa cel junij tudi tati doma, tko da bomo na veliko takrat dopustovali. Une kave za mlinčko pa... faca!! Blanč, uživajte! Barb, upam, da se ji kašelj pomiri. Si ji probala s kakim mazilom materine dušice prsi pomazat, menda zelo pomiri. Revica mala. Samo, da ste doma, tud to je nekaj. Senčka, moja dva tud ene 3-4kg zaostajata za tvojimi 3m mlajšimi, ni kaj,smo razlilčni, in kot pravi barbk, HB da smo zdravi!!! Evelin, mi smo glih 1x več, 12m bomo. Bravo za polno dojenje do 6m, izvrstno. Jaz sem pri dobrih 5m začela dodajat po malo gh, ker sta bila vedno bolj suhca. Verjamem, da bo šlo, samo počasi in brez prevelikih ciljev. Pa večkrat isto hrano probat, ne mislit, da če 1x ne je, je ne bo. Morda nasl. dan preseneti in zmaže. S čim boš začela, že veš? Saj jaz ne vem kaj sem prvo...zelenjave, ml. kašice, potem sadje, ker je slajše. Noki, kako ste vi? Mala 2 ok? Ti? Stijan, ste fajn? En lp tvojim 3 sončkom! Mf, kaj dogaja pri vas? Verjamem, da nimaš časa. Pikice, dobri ste. Jaz vedno pravim, da ste ve s 4. otroki bolj mobilne kot večina z dvema. Bravo! Upam, da bo mala kmalu zdrava, da se jim pridružite. Hedi, upam, da me ne boš po g..., nočem bit nesramna, ker verjemi, vem, kako je hudo, če ne spita (moja nečaka tud nista, smo živeli pod eno streho) kako je pr vas s spanjem, Miha mislim, spi dalj časa v enem kosu? Grem pospravit, dokler mi spita. Razvajate se, kjerkoli že boste!