|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
9.5.2010 9:46:11   
lara light
Dobro jutro!user posted image  Kavica morda?
user posted image

Barb, lepo se imejte...glede krsta pa...vse je lepo in krasno, a ko je mimo je tud fajnuser posted image  saj bo, ne skrbi.

Moja je tud en mali škratek in nobenmu ni jasno, da je mela leto...bodo že nadoknadli, sem prepričana.

Grem vršt kej v lonc, pa na potepuser posted image , da bo kuhano ko se vrnemo...en lep dan vsemuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
9.5.2010 15:24:51   
buši2

Najprej - VSE NAJBOLJŠE ROŠA IN DAŠA za vajino prvo svečko!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda čestitke tudi mami Snežinki in očkatu Snežku! Lepo praznujte, danes je tko lep dan.

Glede čeveljčkov pa tkole: pri nas je fizioterapevtka rekla, da naj bodo čevlji mehki, z mehkim podplatom, ki ga lahko upogibaš v vse smeri, opetnik pa ne, ker če je noga preveč v opori se to potem kompenzira navzgor in je potem nogica trda in ni mehak korak otroka. No zdej pa ti vedi kaj je prav. Jaz jima še nisem kupila nobenega čevlja z opetnikom, itak bo zdaj poletje in pridejo v poštev zaprti sandali od Nike najdla in sem zadovoljna z nakupom. Tamali se v njih dobro počutita, lahko jih tudi zmočita v vodi, tko da super. Bom pa proti koncu poletja definitivno šla v Ciciban po čevlje. Tem še najbolj zaupam. Niso glih neki fensi šmensi za pogledatuser posted image , pa tud kar precej dragiuser posted image Mah sam da bojo nogice zadovoljneuser posted image user posted image .

Punce super za podaljšano porodniško. Jaz se po vsej verjetnosti ne bom odločila za podaljšanje. Itak bi mogla iti v službo začetek avg. pa bom še dopust vzela, potem pa gresta tamali septembra v vrtec. Mi pa ni, da bi doma posedala tačas ko sta v vrtcu.user posted image

Ker se mi tudi približujemo 1. roj. dnevu imam vprašanje kje v Lj ali okolici delajo dobre, poceni in lepe torte?? (zahtevna a ne?user posted image ) Na plano z idejami.

Nič, šibamo na še en rojstni dan,....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
9.5.2010 22:48:43   
lara light
Šele zdaj mi je vklopilo, da sem prej pozabla....
ROŠA IN DAŠA, VSE NAJLEPŠE! Mamici in očku pa vse čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
9.5.2010 22:59:55   
Snezinka4
Hvala punce za čestitke!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4254
9.5.2010 23:17:39   
Barbk
Jaz mam tud mal dolgo...user posted image

Roša in Daša vse najboljše za prvo svečko user posted image user posted image Pa mami Sneži, pa oči ima tud prste vmes user posted image tud iskrene čestitke.user posted image

< Sporočilo je popravil Barbk -- 9.5.2010 23:18:21 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
9.5.2010 23:20:14   
Barbk
No zdej sem si ogledala talente in grem lahk spat...sem pa čist navdušena...bravo Peter...všeč mi je ta mulo...user posted image

Nočka bejbike...

Pa Noki jutri prosim, da se kaj javiš...pogrešamo teeeeeeee....

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
10.5.2010 8:38:51   
almk
user posted image user posted image user posted image ...vse najboljše Roša in Daša tudi od nasuser posted image user posted image user posted image ...z majhnosem zamudo..
smo pa imeli včeraj krst - pa je šlo vse gladko, malčka sta bla super pridna..mami in oči sta pa od vsega tega malo utrujena..
pa dobro jutro vsem...dan bo malo bolj kisel, ampak dejmo si narest lepega neglede na vreme..

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
10.5.2010 9:10:06   
lara light
Jutro lepotičke!

Almk, čestitam za krst. Paše, da je mimo, a ne?user posted image
Barb, jaz sem 2x gledala tud ita talente, kjer je cca 60 mil ljudi, pa so mi precej slabš kot naši, jaz sem zelo ponosna, super je tale 15 letnik, obvlada glas, da ne moreš verjet, da ono bitje tko poje, bravo!
Snežinka, vem, da imaš druge zaposlitve, a kako ste pri vas? Lepo praznovali? Zdravi?user posted image

NOKI, javi se!!user posted image

Lep dan!
user posted image

Coelho

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
10.5.2010 9:11:19   
pikatara
Larči ne skrbet Nokijevi so vredu, le malo v gužvi.

Pa spet ta neumen dež. Pa še par dni bouser posted image . Barbk če se vam kaj da pa do nas pridite, da se končno spoznamo.

VČeraj je naš sinko šel do ene punce in ji kar vzel povodec od psa, ki je bil seveda večji od njega, in ga kar malo na sprehod peljaluser posted image . SMo pa včeraj na tenis igrišču kar malo uničili naše copatke. A obstaja kaj poceni in trpežnega, da bi samo na tenisu nosila?

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
10.5.2010 9:52:41   
Alenka-8
A obstaja kaj poceni in trpežnega, da bi samo na tenisu nosila?

si pa zahtevnauser posted image Poglej v Massu ali pa v Daichamnnu za kake take kao supergice, ki imajo malo več gume spredaj. Da ne uniči takoj, ko se plazi. Mi mamo ene take iz Massa (še od moje nečakinje) in jih imamo za na poganjlačka. Ker Lana je ene supergice že uničila (res da so bile iz blaga iz H&M). In sem se tudi odločila, da jima bom za okoli hiše pa to kupila kake take poceni, ker tiste za 40 eur + je res škoda...

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
10.5.2010 13:43:43   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Larči ne skrbet Nokijevi so vredu, le malo v gužvi. HVALA, PIKA!user posted image

Pa spet ta neumen dež. Pa še par dni bouser posted image . Barbk če se vam kaj da pa do nas pridite, da se končno spoznamo. Obup od vremena, nimamo kdaj pelat prikolice postavt, vse gnilouser posted image

VČeraj je naš sinko šel do ene punce in ji kar vzel povodec od psa, ki je bil seveda večji od njega, in ga kar malo na sprehod peljaluser posted image . SMo pa včeraj na tenis igrišču kar malo uničili naše copatke. A obstaja kaj poceni in trpežnega, da bi samo na tenisu nosila?

Hitro se oguli, naš je geox-ke že spuliral spredajuser posted image

Pr nas oba pridno aja, aja, mami pa po netu razgrajauser posted image

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
10.5.2010 13:47:24   
lara light
Gemelli, nisva se še z mojim uspela dokonca pogovort, če bi kje tisto vašo super ograjco rabli, je skoz v službi, ko sem jaz frajuser posted image ...a ker žal nimamo prostora, mislim, da bi blo fajn, če bi jo kera druga vzela, ki ji bo čudovito olajšala življenje...povprašaj tu punceuser posted image  pozdravček!

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4262
10.5.2010 14:17:23   
dekle11
Miška, hvala za odgovor. Tudi mi imamo zjutraj mleko, potem sadje s kašo, potem zelenjavo + oh, potem mlečno kašo in malo sadja notri, potem pa zvečer spet mleko. Pa vmes malo mleka za poštukat, če je treba. Kadar eden noče jesti in dobi flašo, bože - ga drug ne sme videti. Je takoj jok pri hiši, ki pomeni: meni tudi flašo!!! Mah, bomo že. Zadnjič nam je celo uspelo zdržati 4 ure. Pijemo pa. Včasih več, drugič samo kako kapljico vode ali čaja. Pa kadar se ta močnejši ponoči zbudi in razvije "lačen" jok brez variante da zaspi nazaj, mu dam tudi kar malo čaja.

Nč, punce. Uživajte, če lahko v tem vremenu. Pri nas je nekaj zbistritve na nebu pa šibamo ven!

Neposredna povezava do sporočila: 4263
11.5.2010 7:38:34   
Belen
jutrooooooooo

eko čebele še spijo.... user posted image , js pa že pokonci, se morem še nawadit tolko spat---- user posted image user posted image user posted image

eno vprašanje...wrjetno malo smešno user posted image mi moremo wnest tudi porodniško za v vlogo za otroške dodatke? user posted image user posted image tudi to kar je dobu naš mož (očetovski dopust) plač.držawe? user posted image user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
11.5.2010 9:13:29   
blanč
Ojla punce
Pri nas je pa nekaj novegaaaaaaaaaaaa. Naš debelušn lenušček se je začel dvigovat ob oporiuser posted image . Sicer iz sedečega položaja, ker vsedit se še ne zna, ampak napredek pa je, sem tolk vesela.
Dekle pri nas se je začelo spanje čez celo noč, ko smo uvedli dve večerjiuser posted image . Najprej mlečno kašico, čez kakšno uro, tik pred spanjem pa še flaško mleka, nam se je tole obneslo.
belen, fajn, da ti čebele prespijo celo noč. Jaz, če vstanem enkrat na teden, ko se ker zagozdi med gitre pa že jamram, da sem mogla sredi noči vstat pa me začnejo vsi grdo gledat, ker kao kako srečo imam, da pri dveh nimamo nočnih budnic. Saj verjamem, samo kaj, ko ne vem kako je drugačeuser posted image
Lara, čakam na tvoje poročilo o podaljšanju.
Upam, da danes ne bo takega orkanskega vetra, da lahko gremo kaj ven.
Pogrešam pa kar nekaj punc na forumu, Taški, sneži,noki, hedi...in še in še.
Sneži, kako ste praznovali??? Daj pridite kaj okrog...

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
11.5.2010 9:34:00   
Shadow
Dobro jutro!

Z ogroooooooooooooooooooooomno zamudo:
VSE NAJ NAJ NAJ, ROŠA IN DAŠA! user posted image user posted image user posted image
Blančeta, krasno za B-ja! user posted image user posted image user posted image  Naš sinko okroglinko pa je še vedno v fazi zibanja na vseh štirih. user posted image  Tamala se pa na kolena dvigne ob opori... ni še odkrila fusik, je bilo pa to dovolj, da smo dno njene posteljice preselili en štuk nižje, da ne bo slučajno kakšna kaskaderska akcija izvedena z njene strani. user posted image

Belen, ne znam ti pomagati, mi vlogo vložimo šele julija.

Miškolina, sem gremo: http://www.ananina.com/index_si.htm Pa seveda gre gospod pes z nami... jao... to ne bo dopust, ampak stres! user posted image

Nič, grem japke ribat. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
11.5.2010 9:37:09   
blanč
Šedowka, naša dva vesta za fusike, ker jih babi pa dedi, čeprav jima dopovedujem da ne, kar naprej vodita za rokiceuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak dobro, še vsi so zrasli, bosta pa še našedvauser posted image user posted image user posted image user posted image
Dopusta se pa ne boj, ker so tam tako pridni, ker se skos neki dogaja, pa v centru pozornosti bosta in... fajn je. A ti posodim rolarje???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
11.5.2010 9:47:53   
Alenka-8
VSe najboljše ROŠA in DAŠA, pa seveda mami in ati za super opravljeno delo!!

Belen za otroški dodatek moraš napisati vse dohodke, ki sta jih prejela (vse kar gre za davčno napoved). Jaz ponavadi kar s tistega obvestila z davčne prepišem, ker je tam vse. Mi oddajamo šele decembra.
Super, da ti čebele tako lepo spijo. Naša dva tudi ponoči spita od pol devetih do pol devetih in si sploh ne predstavljam, da ne bi. Včasih za kako dudo vstanemo, samo to bolj ati, ker mami presliši. SEj ta mali si prej ali slej sama najdeta dudo. Jo mata privezano na spalno vrečo.

Nič, gremo sesavcat potem pa spet spat.
Lep dan

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
11.5.2010 9:52:18   
pikatara
Stijan, Jakob in Florjan vse naj naj ter predvsem, da bi bilo to leto še bolj srečno.

Alenka hvala, je glih danes prišel katalog od Massa in je kar nekaj stvari not. Bomo šli pogledat. Kakšne so pa razlike kar se kvalitete tiče? Bom šla verjetno najprej do Massa pogledat, pol do Male maše in nazaj v Mass.

Dekle pri nas je bilo isto, če je kateri slučajno flaško videl. Še sedaj se skoraj stepeta za vodo ali sok, ker imata skupno flaško.

Belen vse dohodke je potrebno vnest, tudi očijeve.

Bravo Bernardek. Tudi pri nas morata biti obvezno dve večerji, da prespita noč. Ob ene 19, 20 imava midva kosilo (ja sva hitra), pred spanjem ob 22 pa še flaška. S tem, da sta začela štrajkat pri mleku in vedno manj spijeta, jima samo še po 120 delam, pa še to ostane. Tud če prva večerja ni tako močna in samo kaj prigrizneta. Spanje nam pa le bolezni in zobki kdaj jemljejo, pa danes je princeska jedla ob 5.

Shadow nič ne bo stres, bo le užitek, boš videla. Tudi mene je letos kar malo skrbelo, pa se je vse super obneslo. Sta že tolk velika, da se jima da že dost dopovedat. Kuža bo pa priden in užival. Sem pogledala link, boste imeli pravi liksuz.

Pa še vesela novica. V petek me je klicala s CSD-ja, da so mi podaljšali porodniško za oba, torej za 6 mesecev. Jupi. Karolini po 6. členu, patriku pa po 7. Kaj to pomeni nimam pojma. Nisem pa še odločbe dobila. Je klicala, da rabijo še obrazec S1 potrjen od delodajalca. Pri vlogi sem oddala vse izvide, ki sem jih imela, pri karolini je bil razlog srček, pri Patriku pa bronhiolitis. Tako da smo do novega leta skupaj. Nič nisem prej napisala o tem, ker še nimam odločbe, ampak sem včeraj v službi povedala, pa upam, da to res drži.

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
11.5.2010 11:00:21   
Alenka-8
Pika, super za podaljšanje!!In še bolj super, ker so ti podaljšali za oba.
Glede čevljev pa - bi rekla, da so v Mali Maši bolj kvalitetni (vsi so mehki) kot v Massu, je pa res, da v Massu najdeš vse možne čevlje in tudi v cenovnem razponu od 10 eur dalje. Ma po moje tako za okoli hiše in za na poganjalčke so tiste za 10 eur z malo več gume spredaj super. Se vsaj ne sekiraš, ko jih uničiuser posted image

Stijan, vse naj naj tvojima čmrljema!! In tebi tudi, seveda. Naj bo to leto lepše.

Shadow, na dopustu bo super. Čim manj kompliciranja, pa bo.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
11.5.2010 14:07:10   
pikatara
Ena je spraševala o trdoti čevljev, pa se zdaj ne spomnim katera. Sem še našo pediatrinjo vprašala, pa pravi da obvezno mehki, najbolje je če so bosi, sploh doma. Trdi čevlji z opetniki so stara šola.

Barbk lepo da ste se oglasili, ponovimo spet čimprej.

Noki a je mala vredu?

Alenka hvala za odgovore.

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
11.5.2010 14:19:10   
lara light
Lepotičke, dan!
Blanč, podaljšanje bom oddala v začetku junija, mi prej ni hotel vzet. user posted image
Pika, čestitke, saj si zaslužite, da ste dalj časa skupaj, vseeno pa user posted image  za 6m+!!
Otroški dodatek, prihodki za predpreteklo leto!!! Jaz sem pripravila za 09, pa je hotla met od 08, pozor!!
Belen, super za princeski!
Shadow, krasno zgleda, uživali boste brez skrbi, poročaj obvezno, kdaj greste?
Po mojih info tudi najbolje bosi oz v nogavičkah z gumicami, ali pa mehki čeveljci.
Blanč, bravo za B!!! Jupi, kako se veselimo vsakega napredka, moja lubica je tud začela plazit in kar ne morem verjet od veselja...vsak dan se više dviguje v bokih, ma super, ker smo dalj časa nekako mirovali in se mi je zdelo, da ne gre nikamor. Fajn.
Letim dalje, lubčkauser posted image

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
11.5.2010 14:23:37   
lara light
JAKOB in FLORJAN, vse najlepše in najboljše, mami stijan pa čestitke in veliko lepega za naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4273
11.5.2010 17:12:03   
almk
user posted image user posted image user posted image JAKOB in FLORJAN vse najboljšeeeeeeeeee tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4274
11.5.2010 17:35:43   
stijan
Vse najboljše Daša in Roša in hvala vam punce za čestitke,res si ničesar bolj ne želim ,da bi nam bilo lepo ,ampak trenutno me še vedno vrže iz tira moj bivši,ko namesto,da bi bil vesel za naše fante želi ,da gremo iz hiše in ne morem verjet,da sem ga enkrat izbrala za očeta svojih otrokuser posted image ,tak sem jezna ,da me to tak prizadene,življenje je včasih tako zapleteno.
Moja dva čmrla želim vama vse naj,naj,pa upam da ga vsaj na praznovanje ne bo.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?