|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
20.4.2010 20:42:18   
nokes
čeeeer,
vsem najlepša hvala za skrb in želje po okrevanju, ampak mi nismo nič boljš user posted image , loteva se še mene in pa "moža"user posted image user posted image , tako da bomo videli, kam pelje. jutri je 4. dan vročine, bom poklicala zdravnico.

blanč, ja kakšno vprašanje, en krožnik, ena žlica, ja itaaaak!!!user posted image  mnde, no, kdo bo vso to posodo pomival? (no, lahko pomivalni stroj, ampak, saj razumete...user posted image ). pa seveda: levo, desno, levo, desno, čim hitreje, brez vdiha, ck, ck.... tam nekje okoli 5. minute zaštekata, da jesta in da ni krize.user posted image  pa zakaj bi naj imela vsak svoj krožnik in svojo žlico??  user posted image user posted image  dokler ne znata jest špagetov z žlico in vilco, bosta jedla iz enga talarja user posted image

navadno mleko: še ne prakticiramo. pač smo solidarni.

pitje: tudi mi pijemo malo. pa res kdo spije liter čaja/vode/soka/... na dan? ne verjamem. no, jaz ju fintiram s slamicami. sem ju naučila na slamco pit iz kozarca, pa se nacejata z vodo. vsakič po moje zeksata vsaj en deci. z dnevnim izkupičkom sem kar zadovoljna.user posted image

okej grem spat, ker me od vsega čvekanja že boli grlo. pridne bit.  user posted image

nokes

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
20.4.2010 20:52:08   
Shadow
user posted image

Smrk, smrk... packa sem, ko nič ne pišem, vem. Se kesam.
Saj berem skoraj vsak dan ob jutranji kavi, za pisanje mi pa, tako kot marsikateri, zmanjka časa/volje/motivacije/navdiha/lederzica/črnila... user posted image
Ja, drage moje, tudi kmetujem še, ampak niti približno ne več tako obsedeno, kot smo to včasih počele skupaj z nekaterimi, ki sedaj abstinirajo! user posted image

Pridno in skrbno sem shranila link za tricikel (hvala, Noki in Pika), to, da ima gumijasta kolesa mi je ekstra všeč in mislim, da ga bomo kaj kmalu ubodli. Blančeta, tisti z Amazona je tudi hud, ampak se malo nazaj držimo.. ni ravno med tapocenskimi.

Glede hranjenja - tudi jaz že od začetka prakticiram eno skledico in eno žličko, imam premalo rok za kaj več, pa še pomivati se mi ne ljubi vso to posodovje. Tamali je VSE in VEDNO brez upiranja, tamal občasno zafintira, pa ji eno pesmico iz The Sound of Music zapojem, ob kateri se začne režati, tako da pozabi na proteste in dalje odpira usta. user posted image

Navadno mleko smo do sedaj konzumirali samo v pire krompirju, bom pa v kratkem skuhala gris z alpskim mlekom, pa da vidimo. Kaj pa mleko iz mlekomata? Bi to bilo ok, glede na to, da je nepredelano in bolj mastno kot 3,5 iz kartona? Čokolinota in ostalih -linotov pa mi ne uživamo, ker smo itak težkokategorniki. user posted image  Naš največji greh je en Fruchtuwerg/sadna skuta za oba. No, pa včasih kako drobtinico čokolade ali pa keksa dobita, da ne bosta večno živela v prepričanju, da je brokoli najbolj slastna zadeva za v usta. user posted image  Samo pssssssssst, ne naši P povedati! user posted image

Mi pijemo vadno več, sicer še vedno le okoli 2dl/otroka/dan, ampak se mi zdi, da bo z višjimi temperaturami tudi žeja naraščala. Pijemo pa ali navadno vodo, razredčen kompot ali pa nesladkan sadni čaj. Obvladamo magični lonček in pitje po slamici, trenutno obdelujemo navadno stekleni kozarec. Tamala je kar hitro pogruntala, kako se to dela, malecki pa hoče z zobmi vanj zagrizt zraven. On je pač prepričan, da je vse, kar pride do ust, za pojest. user posted image

Rihtanje obeh, ko sem sama, je pri nas zelo pogosto na dnevnem redu, ker ima moj gospod pač tak delovnik. Za oba (umivanje, čiščenje noskov/ušes, striženje nohtov - po potrebi, flaško in bezanje psa izpod kinderpeta) porabim slabo urco. Prva MORA biti seveda tamala, ker ona pa že ne bo na nič čakala. Sinko je pa na srečo (zaenkrat) še zelo potrpežljive sorte in se medtem v posteljici igra z nekaj igračkami, ki jih vedno dobi samo zvečer, ko čaka, tako da so mu seveda zelo zanimive in protestira, ko mu jih vzamem, da ga grem porihtat. user posted image  Res pa je, da se kopanja obeh še nisem lotila sama... pa tudi to bom enkrat poskusila.

Aja, končno smo tudi mi začeli obiskovati fizioterapijo. Nič kritičnega ni, tamala je malo trda v ramenih, mali pa je rahlo mehek (ne, res??? user posted image  On je itak cewli mehek). Z obema dela vaje za aktiviranje in rabo trebušnih mišic, učimo se samostojnega posedanja. Terapevtka je očarana nad mojim Simonom, ker jo nonstop tak lepo gleda in se ji nasmiha, ko ga ona muči - prijazen otrok, res. No, Ajda seveda pokvari vso idilo, ker najprej deset minut kriči, potem se pa le vda v usodo in sodeluje. Je pa rekla, da smo res pozni za začetek, ampak to pač ni moja krivda. No, mogoče je, ker nisem nič stegnila jezika in vprašala P, zakaj nas ne pošlje. Kakorkoli že, enkrat tedensko telovadimo tam (ja, na srečo imamo nevrofiziatra v našem ZD in se nam ni treba tovoriti v MB), doma pa se tudi nekaj trudimo. Tamala itak že veselo šiba po vseh štirih, malecki pa se zaenkrat samo ziblje. Saj bo.

Noki, buši, 4pikice... naj vas bolezni hitro zapustijo. user posted image user posted image user posted image  MI smo se po skoraj celem mesecu končno rešili prehlada... mislim, da bo treba novi babyvac nabaviti, ker je naš sedaj vse prej kot lepo prozoren. user posted image  Kakšna ideja, kako to zadevo temeljito sčistiti?

No, sem zdaj poravnala svoj pisalni dolg za nazaj? user posted image

Pridne bit, pa nič takega delat, česar tudi jaz ne bi! user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
20.4.2010 21:01:15   
gemelli
Ojla!

No, pa da vas se jaz pozdravim po dolgem casu. Lepa hvala vsem za nasvete o pranju glave. Se se nisem odlocila katero varianto bom izbrala.......bom porocala katera se bo obnesla. Mi smo ok, od vceraj pri nasi hisi tudi Alex hodi, jaz pa tekam za obema.......mogoce pa bo sedaj tudi kak moj kilogram skopnel.

Lara........ful lepa hvala za darila.Jih sicer se nismo sprobali, a bomo v kratkem.Upam, da ste ok. Juhu, se malo, malo pa boste pihali svecke, ti pa bos verjetno kako solzico potocila. Nic bat glede tega, saj smo verjetno ob 1.rojstnem dnevu otrok vse mamice od srece malo pojokale, a ne da?

Nokes........cimprej v stare tire, glede zdravja mislim.

Vse ostale........uzivajte in se lepo imejte!

Sara & Alex 2.3.2009

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
20.4.2010 21:23:20   
lara light
Lepotičke moje,

noki, upam, da vas vročina zapusti še nocoj in da boste čimprej vsi 4 ok!user posted image
shadow, samo da ste pregnali prehlad in fajn za pridne otroke na fth!user posted image
blanč, en tont, ena žica od vedno...a upam, da ne za vednouser posted image !
gemelli, cel dan mislim nate...BRAVO ALEX!! ČESTITAMO!!user posted image user posted image
Zdaj ti pošljem zemljevid za nedeljo, da mi pridete!user posted image  Če vam uspe seveda, saj veš, da vas bomo veseliuser posted image
Buši, alp. mleka ne uporabljamo še.
Mlinčka, pika, pikice, belen,..helou!

Mi smo vsi ok, možek na dopustu, pa rr trpiuser posted image
Lubčke!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gemelli)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
20.4.2010 21:46:07   
hedviga
Ja jebela no, spet bolezni na pohodu?? Vsem bolančkom lupčka!! Noki, a so kaj povedali kaj je? Naša Špela je imela pike, fleke ko je imela virozo, je prešlo... Tudi drugič ko sta bila oba bolna, sta bila nekak flekasta. Pride od povišane temperature. Kot je 4pikice opisala smo tudi mi zbijali temp. Oba, še posebaj tamala, hitro precej skuhata. Naj mine ni fino, nam je P rekla da zna sitna viroza s kašljem precej trajati, dlje kot pri nas odraslih, predvsem kašelj je trdovraten. Ampak mine in otroci so bogateljši za kakšno protitelo.
Hranjenje...ja zgaga je, zdaj ko sem jima v trenutku neprištevnosti porinila žlice in talarje v roke pa je še huje. Jasno da se sama nista niti slučajno sposobna nahranit... jaz pa nekaj kvarim zabavo.
user posted image

Hoja -ojej in hudo, sploh zunaj. Se še ne znajdem, enega lovim na levi, drugega na desni, obena tlačim pesek ven iz ust. Streeesss....Imata vse plave noge, pa buške, pa praske itd...

Vsem CMOK

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
20.4.2010 22:29:56   
buši2
Še eno pitance preden grem spat- kaj boste imele na jedilniku jutri za svoje sončke?? (mal mi je že idej zmanjkalouser posted image )

Lahko in mirno noč vam želim!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
20.4.2010 22:57:29   
blanč
Buši, jaz nimam idej in niti volje... bo kera druga.
shadow nč tistle psiček ne pomagauser posted image bolj pridna bit za pisat, drugače pridem nazaj na farmouser posted image user posted image user posted image user posted image
Noki, naj vam viroza hitro mine.
eh, sem hotla še kaj napisat pa sem čist ven vrženauser posted image user posted image user posted image grem spat. Ja, pa hvala, da ste me rešle skrbi zarad žličk, ker me soseda vedno postran gleda:):):) Pa kaj jo k****briga kako mi jemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nočko

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
21.4.2010 9:33:08   
meta22
po doooolgem času se spet malo javim. smo meli kar pestro te dni, tako da vas niti brati nisem mogla!user posted image
malidve sta imeli sum na refluks! sta polivali vso mleko tako da sem ju preoblačila xkrat na dan. zdaj mamo novalac mleko proti polivanju, vzdignjeno ležišče, podiranje kupčka med in po hranjenju.... pa je malo bolje. poleg tega se še teh krčev ne moremo znebiti. komaj čakam tretji mesec, ko baje vse skupaj mine. Upam!!!!!

no, zraven vsega tega s....a pa še mama vaše mopčen uroinfektuser posted image so me mislili katr v bolnici zadržati! kako pa naj moje user posted image user posted image dojim, a jih naj v bolnico vlečem? pa so me dali domov z amoksiklavom, pa je sedaj malo bolje. bla sem ko zombiuser posted image . vrag pa tako vreme.

eno vprašanje: naši dve imata polne noske. jima fiziološko špricam in pucam z vato, pa ni nič bolje. ena vem da je omenila da puca nos z nekim aparatom ki se priklopi na sesalec? kje to dobi in kako to sploh delujwe?

kdaj so se vaši sončki začeli odzivati na vas, npr.smejati.....?

no, letim je alarm!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
21.4.2010 10:14:35   
Shadow
Meta22, hitro naročit in začet sesat, zagotovljen uspeh!

http://www.minisvet.si/aspirator-nos-baby-vac-p-1057.php

Hitro se porihtajte!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
21.4.2010 10:25:25   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Meta22, hitro naročit in začet sesat, zagotovljen uspeh!

http://www.minisvet.si/aspirator-nos-baby-vac-p-1057.php

Hitro se porihtajte!
res zlata vredno!!!!

se ga da narocit preko spela...da se ga pa tudi kupiti...

ne samo da olajšaš dihanje otroku,tudi prehladi so veliko krajsi

< Sporočilo je popravil KatMat -- 21.4.2010 10:27:06 >

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
21.4.2010 11:08:27   
buši2
Dober dan,

danes dobili kolesa in smo se že furali po dnevni in jedilnici. Punci uživata user posted image user posted image . Niso glih tako dobri kot sem si predstavljala in povrhu še en zvonc ne dela(tipka). Je bolj plastik fantastik, kolesa sicer gumjasta a ne za napihnit. Bomo vidli,.. Aja, tisti štil za porivat, Lara bolje preveri še kakšne druge, ker pri mojih 1,8m ja kar malo prekratekuser posted image

Kuhat,....pa še ne vem kajuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
21.4.2010 11:09:19   
buši2
Pika - si že dobila kolesa?? Kako se ti zdijo??

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
21.4.2010 11:55:26   
blanč
buši jaz sem skuhala preverjen recept, zelenjavo s polento, zdajpa čakam, da se zbudita. Pri triciklih za take male mislim, da skor ni nikjer gum za napihnatuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
21.4.2010 12:00:15   
blanč
A takle pa nobeni ne dišiuser posted image
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
21.4.2010 12:15:47   
buba.miska
Pozdravljene

tudi jaz več nič ne piše, kako smo grde :)
Ni blo časa sem mela prakso pa so mi mularija vso energijo pobrali

mi smo sedaj z zobki 4:4, ampak mislim da bo Klemen hitro 2 še dobo

Včeraj sem dobila odgovor za nego otroka, za Žano leto dni za Klemna pa do septembra. Ampak mislimj da bomk spet za njega takrat mogla dati vlogo. Še vedno se vlačimo po trebuhu Klemen je začel nekaj sprobavati po 4 Žana sploh noče čut za to. Sta pa oba kot sesalca, če vidita kakšno smet na tleh sta takoj tam in je že v ustih. Bom mogla kupit oni sesalec ki sam sesa da bo takoj pobral ko kaj dol padne user posted image

Drugače smo tudi mi nekaj šmrklavi. Saj bo minlo user posted image

Žana je že ugotovila kako se prsti v predal zapirajo. Kot zgleda ji je všeč ker še vedno jih odpirauser posted image . Zdaj že tudi Klemen sprobava.

Za praznovanje roj. dne še vedno nimam pojma pa je manj kot mesec dni. Bomo jih tak povabli da bodo meli vsaki drugo uro gor napisano pa kak dolgo so lahko tu, da bo plac za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image
Samo te morem najmanj 4 enake torte nabavit da bo na vsaki sliki celauser posted image user posted image

lp

p.s vsi se hitro pozdravite in tistim ki še nismo čestitali za roj. dan VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image

ŽANA(2130g) IN KLEMEN (2310g) 14.5.2009

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
21.4.2010 12:33:52   
buši2
user posted image Blanč - too late, sem že nabavla in jih bomo znucal do konca. Je pa dober, sam kako se bosta zmenla kdo bo spredaj in kdo zadaj. Verjetno tisti, ki je bolj lenušček je zadaj, ker ni treba pedale porivatuser posted image

Tudi mi se približujemo prvi svečki in torti2. Danes imamo 11 mesecevuser posted image user posted image . Sem še v dilemi al dve al eno torto taveliko. Pa motiv?? Ima katera kakšno idejo?? Dej Blanč kej prilimaj, ti sigurno že ogleduješ torte za tamaleuser posted image

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
21.4.2010 12:50:38   
nokes
buši, današnje kosilo: kurja juha s prepečencem + pire krompir z dušenimi bučkami. pojedla vse! očitno okrevata, sam jaz pa gagam, evo: user posted image

blanč, pa kje najdeš te pošasti? user posted image  se mi dopade! user posted image

kako ste ostale? mlinčkova mati ni naokoli, da bi servirala kavico, bom pa jaz eno popoldansko
user posted image

od ivane pa tole, sdde  gsm, ,k, mkl kl kl u opju xc,l xkl

(ha, ha, gsmuser posted image )

< Sporočilo je popravil nokes -- 21.4.2010 12:54:30 >

nokes

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
21.4.2010 13:06:03   
4pikice
se še jast malo javljam z bolj veselimi novicami kot včeraj. lina je bolje, nič hudega, ima malo pordelo uho, je dobila hiconcil, vročine ni več, noska pucam s fiziološko sterimar. se mi zdi od vseh še najboljš, sicer je draga... ko sem pa že pri nosku, še en glas za baby- vac, ki je zakon.

noki-upam,da ste pregnali vročinouser posted image če se natančno spomnim je imela naša ana 4 dni vročino pri 6. , od četrtka do nedelje, na ponedeljek so se ji pa pojavile pikice. na nedeljo smo bili na metelkovi dežurni, je dala kri, da ne bi bil uroinfekt, ker je bilo drugače vse ok in kri je bila tudi ok, tako, da je bilo potem zdravnici nekako jasno, da gre za 6..

jest sem pa kuhala gres z zelenjavo (por, korenček, brokoli) in jajčkom. zelenjavo sem prepražila, dodala gres, zalila z vodo, solila, malo pokuhala, na koncu še vmešala jajček.

pozdravčke čisto vsemuser posted image

2+1=4pikice

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
21.4.2010 20:44:32   
almk
no pa da se še mi malo javimo...
sicer nič posebno novega..malčka sta postala vse večja razgrajača...mali pleza vsepovsod, se dviguje, hoče stat, hb je mala še malo manj aktivna, tako da bolj njega lovimo..igrače sploh niso zanimive - samo dalinci, mobiteli, kabli, sesalci, itd...veliko smo zunaj, ampak dejte mi povedat kaj ve počnete zunaj, ker mali ne bi sedel 2 uri in se vozil okoli, tudi če ga zamotim z raznimi igračkami, flašami s kamenčki, itd. je bolje za nekaj minut, potem pa spet rita, da bi šel ven..tko da nimam pojma kam naj ga dam..nosit ga ne morem, stoji le nekaj minutk, potem bi kobacal, ampak kako naj ga pustim kobacat pred blokom na asvaltu..
kolesa smo tudi mi že nabavli in sicer kar v BC - so nam ostali neki boni, pa smo izkoristili za tole..
čez dobrih 14 dni bomo mel krst, čez dober mesec pa rojstni dan..pa smo se odločili, da bo kar piknik - upamo samo, da nam bo vreme služilo..tud mene zanima kakšne tortice predlagate in kje..ker pekla ne bom, to se mi pa res ne da..
a je na vidiku kakšno srečanje (Tivoli al kaj podobnega)..no sicer je res, da bodo zdej prazniki in da večina kam gre..ampak vseeno, če bo sporočite...mi bomo letos kar doma...bomo šli najverjetneje junija kaj na morje pogledat..
oddala sem vlogo za podaljšanje, zdej pa čakam kaj bodo povedal, pa za vrtec tud čakam in molim, da ga dobim...ker drugače res ne vem kam z mačkoma..
no pa še eno vprašanje: kolk spijo vaši otročki čez dan (blanč, buba.miska, belen, mlinčka, barbk - ti so nekje pribl. isto stari kot naša)..pri nas smo zdej na samo 1x na dan po 2-2,5 ure..in sicer vstaneta okoli 8h zjutraj, potem ju dam spat po kosilu ob 12h in spita pribl. do 14-15h, potem pa zvečer ob 20h-..ponoči pa - včasih spimo celo noč, včasih pa vstajamo..
evo toliko zaenkrat od nas...se zdej upam, da spet bolj pridno javljam..
nočkooooooooooo vsem..

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
21.4.2010 21:15:15   
blanč
Almk na hitrco, našedva spita 2x na dan po novem, prej sta trikrat. Mi tudi vstajamo okoli pol osmih, sicer že prej bedita ampak mama se dela da spiuser posted image user posted image user posted image . Potem okrog pol enajstih pojemo mlečno kašico in gresta spat in spita okoli ure ali uro in pol. potem pa še enkrat spita okoli polpetih do šestih to pa največkrat v vozu na sprehodu.
Zvečer pa hodimo spat okrog devete ure.

(Mark Twain)

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
21.4.2010 21:21:08   
Barbk
Mene je spet en lenoritis zahvatil...bom v prihodnje bolj pridna. Pa še mal mi volje zmanjkuje, ker pr nas je pa spet bolovanje...Žiga ima spet ab, celo 7 dni je zdržal brez , imel je 3 dni vročine do 38.5, pol se mu je po ulili v ponedeljek iz ušeska in tud vročina je šla. Res mormo se poslužit kake druge metode zdravljenja.Brino sem peljala pa včeraj zjutraj, ker že par dni čudno kašlja. In valda reva kar žaga, pa satur. je padla na 92 in je na Ventolinu 4xdan. Upam, da bo jutri že boljš, čeprav jo po Ventolinu čist zvije-ful se matra kašljat, izkašlja se pa ne ali z al brez Ventolina. Za pop.... vam povem, se mi zdi da skoz res sam okol dohtarjev hodmo. Še dobr, da sem takoj po izvidu, da Žiga ima imunoglobin (ostale izvide še čakamo), vztrajala pri naši P, da ga takoj cepi za pnevmokok, ker smo res ulovil zadnjo minutko pred izbruhom nove bolezni. Še razvojno smo mogli prestavt in imamo datum šele čez en mesec. Sem hotla že zdaj vlogo za podaljšanje porodniške dat, pa bom mogla še mal počakat. No saj vmes bom pa mogoče še opravla z Žigijem na gastro-zaradi polivanja, pa Brina ima tudi napotnico za gastro, pa napotnico za alergološko zaradi stalno rdečih in včasih bolj včasih manj hrapavih ličk Drugače sem pa danes dobila odločbe za dodatek za nego- za Žiga so zavrnili, sam bom, če bodo slabi izvidi imun.st. spet oddala vlogo. Za Brino so pa odobrili do konca avgusta, pol pa ponovi vajo. user posted image
Almk naša dva spita čez dan bolj malo. Zbudita se od 7-7.30 in zaspita za urco, do urco in pol okrog 10.30.Pol pa mogoče še popoldne za pol urce, če se zgodi "kaj čudnega" pop. spanec raja tud urco. Spat gresta ob 20h in spita celo noč, trkam, do jutra.
Blanči ti maš pa res same "mrcine". Dobr zgleda user posted image , sam je verjetno mučos dineros.
Noki sem vesela, da ste ok, sam da še ti k seb prideš.
Buba.miska superca za dodatek. user posted image
Meta22 tole polivanje je res en šit...mene včasih kar mine Žigata preoblačit (pa ga ne za čist vsako bruhico-pa mulc mali, če mu že rata, da ne pobruha sebe in gre zadeva na tla, pol pa mulo fajn s prsti paca po bruici, briše z rokavi, po možnosti se še not povalja...skratka ni fajn za vidtuser posted image ), sam kaj ko zdaj vse te bruhice tolk smrdijo po kislem, da ga je nujno treba preoblečt. Za nosek pa mi uporabljamo na litre fiziološke, pa LivingLab in smo super zadovoljni.
Senči tale tvoj dogy je pa tolk kjut, da člov res ne more bit hud nate. Sicer se pa ta prava oglaša-kar se tiče rednega javljanja. user posted image
Larči upam, da se ti je vsaj malo ustavil čas in uživaj še malo dojenčkastih dni.user posted image Pa prihajajo še lepši časi...
Hedi tvoja dva sta prav luštna-to ona dva že kar sama jesta?
Ma zdaj morm pa it...Vse se imejte skrajno lepo, preživite tale večer skrajno lepo...pa vsem lupčka, tudi tistim ki vas nisem omenila, je časa zmanjkalo pa memory card je tud full.user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
21.4.2010 21:30:50   
Belen
čeeeeeeeerrr, še pokonci, čudno,kr ponawadi me že pobere user posted image

almk..mi hodimo spat ob 20h, ustajamo pa...od 7-8,30h odwisno.... no pol dopoldne zaspimo za 15-20min w wozičku (če) in če ne pa ob 13h do 15-16h ...in to je to... pol pa ob 20h nina-nana...tu nekje... user posted image user posted image user posted image
meni se mi zdi,da še wedno diosti spita.... ponoči pa kokr kdaj..... za duduo ene 2-4X se najmanj dwignem user posted image user posted image prespali smo samo 2X noč w celoti.... in upam,da bomo še kdaj in kmali user posted image user posted image user posted image

noooooooooččč

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
22.4.2010 9:22:23   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

Nokiii, kako si, kaj bolje? Apčihhh user posted image !

Upam, da se mi uspe kaj poboljšat in kaj več od sebe dat user posted image , zadnje čase mi nekak ne znese.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
22.4.2010 9:40:30   
blanč
Morgen. Hvala za kavico:):) Danes bo spet en lep sončen danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
22.4.2010 9:42:19   
Shadow
Dobro jutro!
Brrrrrrrrrrrrrrrr. mraz! Pa kaj je s tem vremenom??? user posted image

Danes imamo P, ker imamo polnih 9 mesecev. Me res zanima, kake izvenserijske meritve bomo danes zabeležili. user posted image

Se javim kasneje, pridne bodite!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?