|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
29.1.2010 9:55:18   
taškica
MAh saj ni tko hudo, da me ne bo kera me obsoja, dejstvo pa je, da v večjih familijah otroci prej odrastejo, postanejo samostojni, mogoče celo preden smo starši na to pripravljeni....

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
29.1.2010 9:59:08   
pikatara
Ja z lepim smo se začele hvalit, kateri so bolj bolani in katera večkrat vstaneuser posted image . Ja seveda tudi mi nismo zdravi, pa saj bo kmalu pomlad. Karolina je bila že prejšnji vikend boga, je dobivala calpol, pa smo šli v pon k pediatrinji. Je rekla, da sta zdrava, da je konec viroze. Pa spet kašlja, kiha,... Edini, ki pri naši hiši spi, je Patrik. Mala je že dve noči pri nama in ga ne zbuja. Zbijali bi naj šele pri 38,5 vendar jima dam že prej calpol ali panadol v sirupu, če sta ful boga, ker ni samo za zbijanje vročine, ampak tudi za bolečine, za zobke, boljše počutje,...

Mlinči lepo napredujeta tvoji pupi. Ribico samo skuhaj, pa kakšno špinačo na pari zraven. Glede zobk vas verjetno niso pozabili, imajo samo na vsake toliko časa. Sem glih pogledala bili smo pri 7m. na ZS ti bom poslala meil od tele gospodične. Tajin sindrom nam je znan. No ampak vsaj Anja spi. Ja vlogo lahko oddata vsak za 3 mesece. Moja mama je računovodkinja pa mi je to svetovala. Pri nama pride isto tako da bo oči dal za oba za 9m. Kri so nam pogledali pri 6m, vodo pa pri 9m.

Naši noski so super odkar jima preventivno dajem že 14 dni fiziološko zjutraj in zvečer. Je tuljenej, pa kaj si moreta.

Taški ti me pa nasmejiš. Isto se vsako noč midva sprašujeva.

Spet tole 4 ure pišem, revica skoz joka, tudi na rokah. Sem obupala in ji dala malo sirupa, da se pomiri. očitno je primil, ker se je umirila in šla v posteljco. Da bi se le malo naspala, ker je celo noč tolk kašljala in kihala. Patrik pa spet smet kanto napada. Tale sinek je zlat, ampak tolk divji. Vse dela kar ne sme. Tolče, rabija, kriči, psa maltretira, pa sestrico občasno,... , ampak saj je fant.

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
29.1.2010 10:20:49   
4pikice
Oj, sem vas dons ponoč brala, ko sem čakala, da Lini vročina zečne padat, je mela 39,3. Najprej sem čakala, da naraste na 38,5, ma je kar čez butnila. Pol je pa šele čez 2uri padla na 38,4, mater sem švicala in molila, da bo vse ok. Zjutrej ji je po 5-ih urah po zaužitju Calpola imela že 38, ma nisem več čakala, sem ji kar dala sirup, sedaj pa spi in ima 36,9. Ani sem dala pa Telebajkske gor in vam skočila napisat par besed. Da ne boste sam ve tko pridne za pisat.

Glede vročine imam zelo grdo  izkušnjo za sabo. Ko je bila moja ta srednja stara 2 in pol, je zbolela za tako hudo obliko bronhiolitisa, da je zaradi tega pristala v bolnici. Znak je bila samo visoka vročina, ki se je na koncu sploh ni dalo več zbiti. Tudi v bolnici ne, je imela kar naprej 39- 40. Zdravniki so se samo držali za glavo in niso mel pojma kaj narest. Potem je kozilij odločil. Dali ji bomo Ribavirin, so rekli. To je antivirusno zdravilo, ki se daje v glavnem bolnikom s HIV in je zelo drago. Na zalogi so imeli ravno toliko kot je hčerka potrebovala, sicer bi morali sami v Avstrijo ponj. Bila je poskusni zajček! Vsi smo molili, jokali, ko smo čakali ali bo zadeva delovala ali ne. Takoj naslednji dan je vročina začela padati in ni več narasla. Sicer ji je bolezen pustila posledice, zaradi tega ima obstrukcijo pljuč, se pravi, da ji je del pljuč takrat odmrlo, virusi so se je resno lotili in 100% bi umrla, če ji ne bi dali zdravila.

Uff, me zdej zastopite, kaj mi dela, ko ima katerakoli od mojih vročino...

Pri nas je bil 1. rojstni dan res prelomen. Po njem mi ta mali kar naprej zbolevata, prej pa eno leto zatišja. V vrtcu sta bili vsega skupaj 5 dni, pa sem mislila, kolk bom imela cajta zase. Dreka!  Bilo je bruhanja, driskanja, pa ena ušesa, pa druga ušesa, pa viroze. Ni  konca! Lina je včeraj popila zadnjo žličko Hikoncila za ušesa, sem mislila, zdej bo pa neki časa mir, evo pa faše vročino. Zdej čakam Ano, če se bo kej nalezna. Danes ima Ana kontrolo za ušesa in pljuča (je bila cel teden na Ventolinu)pa bom kar še Lino zraven peljala, da jo zdravnica pogleda.

Ja mlinčka, res je , pisat večkrat pa po malo, ker pol se pa nabere ,in za brat in za pisat, to velja tud zame.

V glavnem Pikatara, mislim na vas, vse bo še dobro, mora bit, pozitivauser posted image to mi deli! Trenutna sotrpinka Belen pozdravte se, držim pestke, da premagate vročino.

Vse dvojne babe res ste fajn, dejmo se dobit. Tale Celje je super ideja! Naslednjič pa lahko potem nekje med Lj in primorsko. Sicer pa halo!! ljubljana!Kuhančka še kuhajo, je katera za? Taški, a ni bil to tvoj predlog?

2+1=4pikice

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
29.1.2010 10:34:21   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Včeraj smo s5 enega otroka zgubil oz. nam je ušel.  Je bila ura 5 minut pred šolo in v stanovanju panika, ker nismo našli kombinezona. Pa se je prvošolček (6let ) odločil, da ima dost konfuznosti (edini, ki je imel vse in bil ready steady za v šolo) in šel sam peš v šolo. Da ne bo spet socialne pri nas, šola je relativno blizu, samo ena cesta za prečkat, pa vendarle....Ko najdemo tiste hlače in se preštejemo - eden manjka. Kdo tu manjka? No in je bila še večja panika. Ta mali pa že zdavnaj v šoli, mož pa kruza z avtom po soseski in ga išče....tko je to v velikih familijah....ajde grem kafe pit....

user posted image

Evo sprot pisat! Sem enga napisala, je že 5 novih postov gor!

Jest sem imela tud včeraj paniko. Sem ta srednjo čakala pred šolo, (ker naj bi šle superge kupit), sicer sama hodi domov, imamo 10 min do šole. Čakam pol ure v avtu pred šolo, vmes še par telefonov obrnem, v avtu je idealen cajt za to, še sploh, ko koga čakam, ta male nikjer. Jo iščem po šoli, nje nikjer, je že šla. Kličem domov, je ni. Potem pa  eni razlagam, da ona pa v petkih nima nič po šoli, pa mi pravi, da dans ni petek ampak četrtek. Ja valda, takrat ima pa tabornike!

< Sporočilo je popravil 4pikice -- 29.1.2010 10:37:33 >

2+1=4pikice

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
29.1.2010 10:41:10   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Včeri sem še neki pozabla vprašat. Do zdaj tamalima sploh še niso nič krvi in vode gledali user posted image . A je možno, da so pozabil, mamicu jim..., al pač to še pride? Naslednjič mamo P pri 9. mescih.

Pri 6m, voda in kri!

2+1=4pikice

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
29.1.2010 10:42:31   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

MAh saj ni tko hudo, da me ne bo kera me obsoja, dejstvo pa je, da v večjih familijah otroci prej odrastejo, postanejo samostojni, mogoče celo preden smo starši na to pripravljeni....

Čist štekam in to s ta večjimi familijami, drži k prbit.

2+1=4pikice

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
29.1.2010 11:28:49   
marijaa
pikatura želim, da se operacija izteče tako kot se mora.
Ste pridne zapista vas nimam časa brat v celoti.
Včeraj sem imela obisk sodelavk in sodelavcev.
Jao v ponedeljek gre pa my husband spet v službo.
Trenutno je moja največja želja, da bi ponoči spala vsaj 3 ure v kosu.
3 dni zapored smo zdaj šli vsaki dan na kratki sprehod.
Evo spet alarm.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
29.1.2010 11:40:55   
pikatara
4 pikice čimprej ozdravite in seveda vsi ostali tudi z nami na čelu. Sem pa vesela, da sem dala Karolini čisto malo Calpol sirupa, kiha še vedno, pa vsaj joka ne. Je kar dobre volje postala.

A se vam tudi dogaja, da sploh ne morete pojest v miru? Pa ne zaradi tuljenja, ampak teženja za hrano. Ne glede kdaj in koliko pojedo, mi vsi trije zraven kavča dežurajo in jih moram futrat. Pa ne glede na to kaj jem. Al je to mandarina, kruh, jogurt. Sem mislila, da če jim dam kisle kumarce, da bo mir. Ja kaki še to jedo, s kužatom vred. Prodane duše.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
29.1.2010 11:55:10   
taškica
4 pikice - HA; HA; HA; HA; tako zelo resnično, tako zelo poznano......

Pikatara - ti kar calpol ji daj, Kera je že dudo vanj namakala? To je skor tko kot vodka v mlečni kašici user posted image user posted image . Upam, da se pocajtate, a parne kopeli delaš? Tuš, pa vroča voda na full ture? To blazno pomaga pri bronhialitisu in kašlju,...mehča sluz. Obvezno parkat na dan.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
29.1.2010 13:30:26   
buši2
Joj, joj moje babe kaj to berem? Pošiljam user posted image user posted image da se čimprej pozdravite. Jah tale vreme je zgleda tudi kriv za vse tele virozice in rdeče noske. Nič ven hodit, opozarjajo, da ni primerno za otroke mlajše od 2 let.
Mi se vozičkamo kar po kuhinji in jedilnici (še sreča, da nimamo tam še pohištva user posted image ).

Glede pregleda pri P - mi smo ga imeli nazadnje pri 6m in ga imamo spet pri 9m. Do zdaj nič pregleda krvi in vode. Pri 9m damo samo vodo user posted image . Zgleda, da ima vsak P svojo računico kako in kajuser posted image .

Taški - si me nasmejala, sem si kar film v mislih zavrtela kako je blo user posted image . Verjamem pa, da ni luštno, ko se ti kaj takega zgodi. Važno, da se je dobro končalo.user posted image

Danes sem šla oddat obrazec za uveljavljanje otrok pri dohodnini. Šla spotoma še v trgovino (jaz in 100 penzionerjev, ker zgleda morajo takoj penzjon zapravit, ko ga dobijo user posted image ). Vsa živčna čakam na blagajni, si mislim otroc doma že jokajo od lakote,.. Pridem vsa zasopihana domov in glej obe spita in babi na kavču v miru čajček pije. Halo??? Men pa zmeri do malce telovadita po dnevni ko odtrganeuser posted image . Zgleda, da je bila to svetla izjema. Zdej pa ena spi, druga pa se z medotom pogovarja - zgleda, da imata eno hudo debato user posted image

Mejte se, grejte se!

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
29.1.2010 13:32:47   
macko
punce, za vas bi človk mislu, da se delate da mate dvojčka, tolk napišete, da komi sledim. bravo user posted image

pika, še od mene ena user posted image , tut mi mislimo na vas, vse bo OK. mi smo drugače uredu, no ja še kar, bili včeraj cepljeni in sta obe fasali spet vročino, tako kot po prvem cepljenju. zjutrej sta mi spale 1,5h, kar je redkost, očitno ju je kar zdelalo. se tolažim, da bo jutri bolje. včeraj sta bili prav bogici, sitni za pop..dit, en kup joka, men pa hudo. kaj čmo, to so otroc. drugač smo se pa zmerili, ena 7200 in 63, druga pa 7100 in 64. 2.2. bosta stari 5 mesecev.

drugač pa treniramo žličko, dons sta pojedle že 150ml in jima pol nisem dala čez nič mleka, bomo vidli kolk jima zdrži. jedle sta krompirček + korenček + cvetača. se opl previle in direkt spat. tko da bo mami zdele neki pojedla in se mal dol ulegla.

nočno spanje - ne bi o tem, sta že spale, zdej pač ne, možno da zabasani noski al pa sam obdobje. vem, da bosta enkrat spet spali, se s tem tolažim, tko da sem se že navadla. tut zmatrana nisem zjutrej, polna energije, ne vem od kod.

avokado - še nisem sprobala sama, bom ga pa dala tamalimdvema, ko bomo uvajale sadje in bom takrat poskusla. baje je dober pravjo user posted image

srečanje - mrbit bi še jest pršla, sam celje, ne vem, morm moža prašat

nohtki - rasejo kot plevel isto pr nas

drgač redno hodmo na ft, enkrat tedensko, in tamaledve lepo napredujeta. obe lepo paseta kravice, razen eni rokice nazaj vleče, tko da mormo skoz popravljat. obrate lepo delata, samo ne še same, čist mal manjka, sam še na stran se morta začet obračat. mamo kontrolo v ra čez 14 dni in bomo vidli kaj bo rekla zdravnica. asimetrija se je mislim da popravila, ostala je še hipotonost, pa bomo tut to zatrli user posted image

ven gremo vsak dan razen zdele k mata mal vročine, sigurno vsaj za eno uro, ponavadi pa več. tko lepo še spita v košarah, da bomo športni del še prišparali. upam, da nam bo vozek takrat sploh še prav glede na mere k jih mata user posted image

vse ki jih vročina daje belen 4pikice pa mrbit še kakšna - mislim na vas, čimprej se pozdravite, upam, da mi tut

to je to, držte se pa pridne bit

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
29.1.2010 15:56:00   
dekle11
Prav moram nekaj telegrafskega napisat, da ne padem iz špila... Berem, berem, pa ne pridem do konca.

Ene 5 strani nazaj - Blanč, nasmejala sem se do solz. Kladivo pa to. Tudi jaz imam enega bučmana, 4  mes, pa že skoraj 7 kg in user posted image 63-64 cm. Pa laaaaaččččččen ves čas. No, drugi je, se ve, maneken. Pa čisti slow food.

Ena je spraševala za fensi-šmensi voziček, ker ga ne bo sama plačala (barabica!). Leti gledat v Buši-ja v BTC-ju, zapirajo, pa je 50 % off. Hja, prej bi na off dajali, pa bi ostali :).

Mi spimo - eden mulo celo noč ali pa se včasih zbudi okrog 2 ure, drugi pa se zbuja okrog dveh ali treh zjutraj. Spat hodimo med 20 in 21, zbudimo se pa med 5.30 in 6.30. Se ne smem pritoževat in sama sebi držim pesti, da se nebi spremenilo ...

Smešnega se mi pa nič ne dogaja, ker samo po vasi kroge delamo... Kaj češ. Aja, ampak redno vabim mamice z enojčki na obisk, da vidijo kako se imamo dvojne. Po obisku ni več pripomb, da imam čist preveč porodniške ali pa kaj podobnega :) So vse fino tiho. No še večji hard-work se jim je zdel prej, ko sem vmes med hranjenjem, kuhanjem kave, animiranjem mulcev, pestvanjem, previjanjem in klepetanjem črpala mleko :) Hvala bogu je to zdaj zgodovina :)

Lara Light - živijo, fajn bodi.

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
29.1.2010 16:15:56   
almk
no pa še jst mal...
pikatra najprej držimo pesti za tvojo Karolino, da bo vse ok...in smo prepričano da bo..
potem vsem, ki ste bolančaki - da se čimprej pozdravite...
mi smo trenutno v komi...smo bli danes (kot vsak petek) na fth, pa sta potem spala, se najedla, malo razgrajala, zdej pa spet padla v komo...no ampak najverjetneje ne za dlje kot za 30 minutk..čez dan mi skoraj nikoli ne spita več kot pol ure..gresta pa enkrat dopoldan, enkrat popoldan in mogoče kdaj pa kdaj še enkrat proti večeru, spat hodita pa ob 20h..ampak je Asha, če ni naspana tako tečna, da potem tud jesti noče..
glede spanja ponoči pa - včeraj groooza - vstala pomoje 10x - sej sploh ne štejem več - ampak a se to še kateri dogaja, da se obračata na trebuh sredi noči in potem čez nekaj časa alarm, ko ju moram obrnit nazaj, zaspita, ampak čez kakšno uro je spet enako...no danes je bilo malo bolje, sem vstala samo ene 3x...
kopamo se še vedno v banjici, sem jima pa kupila v Mothercaru - podobne stolčke kot fliperji, ampak prav za dvojčke - mislim, da je bila cena za okoli 40 eur..sta bila pa navdušena - samo ker še ne sedita, ju žal še ne kopamo v njih...
pa še hrana - našadva sta takoooo zbirčna - jedla bi samo kar je sladko..zelenjava je bljak, Asha mi že po 2 žlicah zapre usta, Tar se še nekaj trudi - danes sem jima naredila kuskus z bučkami in piščancem, vse skupaj zmiksala, pa sta pojedla mogoče nekaj žličk, ko pa sem jima namesto tega dala hruško, sta pa z veseljem odpirala usta...no se bo pač treba trudit naprej..
v glavnem punce uživajte kolikor lahko...če bo pa srečanje v Ce, Lj ali Mb se vam pa z veseljem pridružim..
poljubček vsem..

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
29.1.2010 21:22:33   
nokes
tega moje utrujeno oko ne zmore, namreč, prebrati vse te poste....user posted image , zgleda, da imate vse taškicin sindrom velikih družin, kjer so otroci tako hitro samostojni, da že kadijo za bajto, ve pa klofate po tastaturi, da ne pogrešate ne moža, ne otrok, ne kanarčka, ki je pobasal culico user posted image  ne vem, ne vem... no, saj sem tudi sama pozabila psa na hodniku in je revež eno uro stal pred vrati, sam to je bila vzgojna!!! dokler si ne sfrotira kožuha, ne more v stanovanje, če sem ravno pomila po tleh, noooo! khem, vzgojna ni zalegla user posted image

saj ne morem nič komentirat, vse sem pozabla, vem le, da imate kar nekaj bolančkov, pa bi za njih držala pesti! pa za mlinčko, da menja pojstlo, staro skor 30 let, pa da hedi vidi pokljuko, pa za une na vasi, pa une v mestih, pa za nad 9 kil in seveda pod 9 kil, aha, ah, ja pri 6 mesecih kri in voda!!!

aja, pisat seveda večkrat in pomalo, evo, jaz bom zdaj končala, sam tole še: V: 11 kg in 81,6 cm / I: 9,6 kg in 79 cm.

uf SREČANJE! skor pozabla! seveda najprej v lj, ker ima moj avto še poletne sandale in za policaje ene ketne v prtljažniku user posted image , potem pa Cele itak! to je na pol poti za une prekmurke, ki skoz težijo, da bi nas rade spoznale user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 29.1.2010 21:25:27 >

nokes

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
29.1.2010 22:04:37   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

tega moje utrujeno oko ne zmore, namreč, prebrati vse te poste....user posted image , zgleda, da imate vse taškicin sindrom velikih družin,user posted image user posted image user posted image kjer so otroci tako hitro samostojni, da že kadijo za bajtouser posted image user posted image user posted image , ve pa klofate po tastaturi, da ne pogrešate ne moža, ne otrok, ne kanarčka, ki je pobasal culico user posted image  ne vem, ne vem... no, saj sem tudi sama pozabila psa na hodniku in je revež eno uro stal pred vrati, sam to je bila vzgojna!!! dokler si ne sfrotira kožuha, ne more v stanovanje, če sem ravno pomila po tleh, noooo! khem, vzgojna ni zalegla user posted image

saj ne morem nič komentirat, vse sem pozablauser posted image user posted image user posted image , vem le, da imate kar nekaj bolančkov, pa bi za njih držala pesti!  TNX
pa za mlinčko, da menja pojstlo, staro skor 30 letuser posted image user posted image user posted image , pa da hedi vidi pokljuko, pa za une na vasi, pa une v mestih, pa za nad 9 kil in seveda pod 9 kil, aha, ah, ja pri 6 mesecih kri in voda!!!

aja, pisat seveda večkrat in pomalo, evo, jaz bom zdaj končala, sam tole še: V: 11 kg in 81,6 cm / I: 9,6 kg in 79 cm. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uf SREČANJE! skor pozabla! seveda najprej v lj (taškica in ostale akcija!), ker ima moj avto še poletne sandale in za policaje ene ketne v prtljažniku user posted image , potem pa Cele itak! to je na pol poti za une prekmurke, ki skoz težijo, da bi nas rade spoznale user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne morem si kej! user posted image he, he, heuser posted image !!! Dobr post , noki razturaš.

Lina je bolje. Dans pri zdravnici: Ana raztura, zdrava kot dren! Kolk cajtauser posted image Lina ima pa virozo, je dobila svečke paracitamol, pa še Voltaren, zarad visoke vročine. Je pa bolje! Od 12h pa do20h brez vročine. Predno je zaspala je imala 37, pa sem ji kar dala Calpol, ob 00.00 jo pa preverim.

Belen- nič se nisi danes javila, upam, da niste šli na hrib

Pa vsem hvala za "zdrave" želje!

< Sporočilo je popravil 4pikice -- 29.1.2010 22:05:19 >

2+1=4pikice

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
29.1.2010 22:19:34   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

tega moje utrujeno oko ne zmore, namreč, prebrati vse te poste....user posted image , zgleda, da imate vse taškicin sindrom velikih družin, kjer so otroci tako hitro samostojni, da že kadijo za bajto, ve pa klofate po tastaturi, da ne pogrešate ne moža, ne otrok, ne kanarčka, ki je pobasal culico user posted image  ne vem, ne vem... no, saj sem tudi sama pozabila psa na hodniku in je revež eno uro stal pred vrati, sam to je bila vzgojna!!! dokler si ne sfrotira kožuha, ne more v stanovanje, če sem ravno pomila po tleh, noooo! khem, vzgojna ni zalegla user posted image

Da dol padeš...user posted image  Dobr, da nisem noseča, k bi zdele piškala v gatke. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
29.1.2010 22:31:09   
Barbk
Sem v gužvi...Ta velika še ne spi...user posted image  Z mojim imava v planu še kak "akcijski film", pa bova očitno prej dol padla k naša tamala. user posted image  Da še mal pojamram-Ne vem kako je pri vas s spanjem čez dan, ampak naša dva ne spita niiiiiiič. Mrbit Brina kako urco, pa sem rekla preveč, Žigc pa zadrnohca za pol urce, pol ima pa še kak dremež za 15 minuta. Pa še to spita vsak zase in mati nima prav nič miru...in se ji mešaaaaaa...

Zdaj pa šibam, bom jutri probala kaj več naklofat. Bo res treba sprot komentirat, ker tole je pa res too fast for me.user posted image
Vsem bolančkom pa en kup pikapok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in nočka.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
30.1.2010 8:13:02   
lara light
Jutro lepotičke!
Je res tole, da večji so, manj časa jeuser posted image  Že skoz čakam na kak time out, pa ga ni in niuser posted image .
Pikice, samo da ste bolje. Hudič ke to, ko se enkrat zrahlja odpornost, non stop nekaj imajo. Držte se, upam, da je vročina šla.

Noki, ma krasni steuser posted image
Gemelli, lepo, da si prišlauser posted image
Belen je žal s punčkama v bolnici, kaj več še ne vem. Držim pesti, da bodo kmalu doma.user posted image
Barbk, zavidam voljo do akcijskega filma ob 22huser posted image

MF, ???? Kje ste? Pozdravčekuser posted image user posted image
Pika, kako je mala princeska?

Ena je govorila o fliperju za dvojčka? Kako zgleda, lepo prosim. Thx!

mala ima en tak žulj na poziciji spodnje 4, bi to lahko bil zobek? Revica mi skoz to kaže in jokca. Do zdaj so drugače se kazali na plano ti kristalčki. Mali pa še vedno brez. Pa vse vneto že doooolgo.

Zdaj ji očke šlata, ona pa drži pr miru...nič ne reče, potem pa joka, ko je že mimo, kdo bi jih razumeluser posted image

Fajn dan!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
30.1.2010 8:27:24   
nokes
jutrooooo! pa smo se zbudili v še en bel zimski dan! kdaj bo poletje?user posted image  mi imamo danes na meniju ananas, hmmm, nekaj tropskega, da nas spravi v dobro voljo. aja, danes prvič, še nismo jedli. no, me prav zanima, kako bo to zgledalo user posted image

babike, pridne bit! user posted image  

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 3119
30.1.2010 9:34:11   
lara light
noki, 1,5 day to go!!user posted image  tropski sadeži bojo od zdaj naprej padali kot za šalouser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
30.1.2010 10:06:34   
blanč
srečanje lj camot to go, shadowka, miš in ostale štajerke bomo šle a ne''''
FLIPER ZA DVOJČKE TUDI MENE MATRA FIRBEC.
Velike črke ponesreči,nič ne kričim, sem tiho kot miška, ker tamaladva spita. Kuha se korenček s cvetačo in malo riža. Ta kombinacija bo prvič. V kleti našla tak majhen ličen ekonomček uf sem bla veselauser posted image
Noki lepe mereuser posted image user posted image user posted image Še malo pa bomo papale torticouser posted image
Lara pri nas je pa tako, da B zmeraj drži, L pa grabi, sesa njegove prstke, krade dudo... in le pri kraji dude je jok.
Nč, danes je sobota pa bo treba mal v roke pljunt in it v pralnico, papa.

< Sporočilo je popravil blanč -- 30.1.2010 10:11:43 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 3121
30.1.2010 10:44:18   
Barbk
Dan!

Še par naših fotk za začetek user posted image

Stara 3 dni
user posted image

Prvi Božič
user posted image

To so pa moji trije srčki-Žigi je mal sramežljiv user posted image
user posted image

Pa še kak mesec nazaj
user posted image

In tole je naša jokica user posted image
user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
30.1.2010 11:00:01   
Barbk
Še eno pitanje preden se zapodim v kopalnico...A vaši kaj polivajo? Žiga že od začetka poliva, pa je bilo zdaj kaka dva meseca ok, zdaj po prvem ceplenju je naslednji dan stalno polival od obroka do obroka, pa ne da se malo pocedi iz ust, to se kar precej zlije ven. Zda jima dodajam en obrok GH (zelenjava ali pa mlečna kašica), pa Žiga še bolj poliva. Pa to je res tudi še 3 ure po obroku...Tega je res kar precej tako da če malce ven plune sploh več ne menjam cunjic, ker valda ne folgam s pranjem. A na žalost je tega vedno več...user posted image
Lara če boš kaj Belen slišala ji pošlji kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da čimprej pridejo domov, zdravi. In zobki...Mi že 3 mesce govorimo, da bodo pri Brini. Revica ima spodaj pri enkah čist zatečen že ful dolgo...pa tud tolk dolgo se že vidijo spodaj obe enki...Kdaj bosta ven pokukali?
Noki sploh ne morem verjet, da je že čas za prvo svečko. user posted image Madonca čas let.
Blanči a si pridna?
Ja in dvojni fliper, tudi mene zanima...

Šibam v kopalnico nad kamen...
Aja še to, bable prosim pomoč, moja blond buča vas ne najde na fb. Ja priznam sem bebava. user posted image Jaz bi bla tolk rada vaša prjatlca...user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
30.1.2010 11:34:40   
almk
jah ker sem bolj nova za tale rr in še ne znam nalimat slikice tukaj, vam bom dvojni fliper z našima malčkoma dala na fb pa poglejte...
sicer ga še ne upoprabljamo, ker malčka še ne sedita - ampak ko smo poskusili (tako da sva vsak svojega držala) sta bila navdušena...
lep snežen dan vsem...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
30.1.2010 12:25:17   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Še eno pitanje preden se zapodim v kopalnico...A vaši kaj polivajo? Žiga že od začetka poliva, pa je bilo zdaj kaka dva meseca ok, zdaj po prvem ceplenju je naslednji dan stalno polival od obroka do obroka, pa ne da se malo pocedi iz ust, to se kar precej zlije ven. Zda jima dodajam en obrok GH (zelenjava ali pa mlečna kašica), pa Žiga še bolj poliva. Pa to je res tudi še 3 ure po obroku...Tega je res kar precej tako da če malce ven plune sploh več ne menjam cunjic, ker valda ne folgam s pranjem. A na žalost je tega vedno več...user posted image
Lara če boš kaj Belen slišala ji pošlji kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da čimprej pridejo domov, zdravi. In zobki...Mi že 3 mesce govorimo, da bodo pri Brini. Revica ima spodaj pri enkah čist zatečen že ful dolgo...pa tud tolk dolgo se že vidijo spodaj obe enki...Kdaj bosta ven pokukali?
Noki sploh ne morem verjet, da je že čas za prvo svečko. user posted image Madonca čas let.
Blanči a si pridna?
Ja in dvojni fliper, tudi mene zanima...

Šibam v kopalnico nad kamen...
Aja še to, bable prosim pomoč, moja blond buča vas ne najde na fb. Ja priznam sem bebava. user posted image Jaz bi bla tolk rada vaša prjatlca...user posted image

Barbk imaš ZS.
ALMK grem gledat zdele tole čudouser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?