|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
28.1.2010 10:10:41   
norman*
NORMAN IS BACK!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
28.1.2010 10:30:16   
Shadow
HAHAHAHAHAHAHAHAHA! Daj Norman, stari, pridi še ti na FB!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu norman*)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
28.1.2010 11:24:05   
buši2
OPA Norm pa smo te zbezale ven!! Dej še ti kej napiš!!

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
28.1.2010 11:35:21   
mismis
Na hitro se malo pošvercam med vami...

Blanč, superca z pregled in BRAVO za našega Bernarda user posted image user posted image user posted image

pozdravčke še vsem ostalim dvojnim

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
28.1.2010 13:52:49   
Belen
mi smo pa bogi...zato wem zakaj nismo spali o noč.... Naša ima 39,1C vročine, no zdej je padla.... drugih znakow ni pravi P, če ne bo swečka popoldan pomagala in če bo še jokala, moramo "na hrib" .... user posted image user posted image user posted image (bolnica)

pravi,da je možen kak uroinfekt ali neki tazga.... izkušnje???

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
28.1.2010 14:29:56   
Snezinka4
Ej babnce, pa saj ste čist nore.user posted image Se mi zdi da redno berem tale RR ve pa naklofate tolk, da sploh prebrat ne moremuser posted image user posted image .

Najpre, PIKA, držim pesti in mislim na vas. Vse bo dobro!!! Sem vesela, da ste trezno tole sprejeli, moram priznat da me je kar sesulo. AMpak pogum in dobre misli in vse bo ok!!!!
Blanč - juhuhu! Sem tudi pri tebi imela solzne oči, ko sem tole brala. Super novica, bravo.user posted image

Noki, ti kar travmiraj. To je noramlno. user posted image Jaz odkar imam dvojčici travmiram, da bosta zrasli in ne bosta več dojenkotauser posted image . Ker novih pa zdaj res ne bomo več naročval. Še dobr, da imamo dve naenkratuser posted image
Mehika, kaj pa če gremo res tja namesto v Celjeuser posted image ? Sem pa tudi za obe varianti.user posted image Itak pa vse zarad zdravja sevedauser posted image

Ha, ha, ha nohti. 40 kom praviš Taškica...a si se mal uštelauser posted image ? Po moje jih imaš toliko kot jaz...80 kom...brez svojihuser posted image ...še nogice...men se zdi, da imajo moji otroc non stop dolge nohte, pa čeprav jih strižem skoooooozzzzzzuser posted image user posted image user posted image . Da ne omenjam s kakšnimi pride sine iz peskovnika.....k sreči imamo zdaj sneguser posted image

Belen - držim pesti, da je vročina že padla oz. da bo čim prej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne sfolgam vsega komentirat, že tole pišem cel dan. Lepo bodite vsi!!! 

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
28.1.2010 15:02:20   
evamaja

IZVIRNO SPOROČILO: norman*

NORMAN IS BACK!user posted image user posted image user posted image

ahahahaha, evo noki, zdej si ga pa prklicalauser posted image

(odgovor članu norman*)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
28.1.2010 16:41:27   
Belen
wročina je padla na 36,5-37C...super user posted image user posted image user posted image
sicer bomo widli zwečer kako bo....

aja Lija "že" sedi tudi brez opore po kakše 2-3 minute user posted image user posted image user posted image user posted image
če gledamo po pravilih ima 5,5mes user posted image
p.s.jo moram pohwalit user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
28.1.2010 19:59:12   
Belen
spet mamo oz.smo meli 38,5C in spet swečka..... ufffffffffffff.... kaj me še čaka to noč.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
28.1.2010 20:03:05   
taškica
Belen, jaz za 38,5 ne zbijam še...to za ta male še ni velika vročina, 40, 41 takrat je hudič. Kakšen uroinfekt? Virozica, kaj pa drugega...... daj poročaj kako je...in držim pesti za nočko...

o......norman, drži se!

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
28.1.2010 20:17:03   
lara light
Hej, Norm, še parkrat klofni po tipkovnici, pa da vidmo kaj se izpišeuser posted image

Belen, naj bi zbijali z 38,6...upam,da ne bo kaj posebnega. Uroinfekt si spraševala, moja deklica je imela št. bakt. na meji, dobila atb. Nobenih znakov, nobene vročine, P odkrila na redni kontroli pri 6m. Po 5 dneh vse bp do danes, hb.
Taški, Sneži, glede nohtov pa vama nisem foušuser posted image , mučno mi je to opravilo in ja, tudi mojim rastejo s svetlobno hitrostjo...mala ima tako male prstke, da komaj kaj vidim, pa imam sokolovo okouser posted image , no glih tako dobro pa ne, drgač ne bi blo težav.
Gemelli, kje ste? Pogrešam vas.
Pika, sem pogledala recept,thx!!

Nekam sem sitna danes, grem se kujat pred tv! S čipsom in laškim! Še dobro da imam slabe dneveuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
28.1.2010 20:51:34   
suncicica
pikatara...mislim na vas  in vam posiljam pozitivno energijo. vse bo v najlepsem redu.user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
28.1.2010 21:11:09   
gemelli
pikatara.........tudi jaz mislim na vas in vam zelim vse dobro. Za spodbudo pa tole:fantek od moje sestricne je bil predlani operiran na srcku in ti povem, da je lepo okreval in je z njim vse ok.

lara..............mi ok, le mama nima casa za pisat. Torta nutela je odlicna, jaz jo ponavadi malo priredim (na vrh kreme dam banane ali jagode,ker zelo pasejo zraven cokolade) in so vsi navduseni.

Pri nas je tudi pestro, hb sta ponoci zopet zacela spat malo boljse, le lakota ju se muci (1x do 2x).

Lepo bodite! Upam, da bo kmalu spet malo bolj toplo,da bodo prehladi hitro minili in bomo spet lahko vozili nase razgrajace v vozickih.

Sara & Alex 2.3.2009

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
28.1.2010 21:27:25   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: Belen

spet mamo oz.smo meli 38,5C in spet swečka..... ufffffffffffff.... kaj me še čaka to noč.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez panike, mi mamo tole že od petka. Najprej mala madam, potem še naša potička. Torej: najprej zmeri, če v ritki ni hudo visoko, hop v hladno kopel. Nam se je kar lepo obneslo, mal sicer jamrajo in sitnarijo, ampak potem je bolje, vsaj en časa. Šele ko res kuhajo pa svečko, mi smo za nad 40 dobili Voltaren, ampak je treba razkosat. Uporabiš star fajrcajh ki ga ne rabiš več user posted image in zgreješ nož, pa gre.
In pri nas je menda viroza, je Špela darovala spet nekaj kapelj modre krvi.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
28.1.2010 22:36:51   
Snezinka4
No, Hedi, da se ne boš samo ti hvalilauser posted image ...mi imamo tudi vročino in sicer drugič v 14 dneh...današnja noč bo super, ker ta druga ima pa popolnoma zabasan nos. Ta z vročino je pa še zdele na totalnem spidu. Je Calpol prijel, pa ni šanse da jo uspavam...

Taški, Belen - zbijat nad 38,5! Je že res, da drugače prenašajo vročino kot mi in hitreje jim naraste, ampak visoka vročina lahko tudi škodi organom...do 38,5 pa koristi, če kakšen virus pobije....

Hedi, a greva tekmovat katera večkrat vstane ponoč? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
28.1.2010 22:46:11   
blanč
Grem jaz kr dol iz foruma, da se česa ne nalezem.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
28.1.2010 23:14:06   
mlinčka
Čeeer!

Ajde, gremo eno maratonsko, mati mlinčkova (mal motivacijskega nagovora za začetek user posted image )!

Belen, najprej tebi en kup dobrih misli, da tale vročina ne pomeni nič hujšega in da se boste fajn naspali.

Danes smo bli v RA. Zaenkrat je vse bolj ali manj po predpisih, padla je tud 3. špikica. Sta jo pogumno prenesli, kasnej pa tud nisem kakih posebnosti opazila. Je pa naša Taja en pravi prestrašenček ratala. Ne vem, a jo kakšna zgodnja separacijska anksioznost hvata al je pač tak karakter, ampak samo da vidi nepoznano faco, čista panika user posted image . Pomaga edino naročje (atovo, če se le da), nobena druga animacija ne zaleže. In potem si jo podajamo user posted image . Jo dr. mal pogleda, ihta, histerija pa nazaj v naročje, se pomiri, reži na daleč, jo dohtarca vzame - jovo na novo. Mamo na fth podoben šmorn. Zdej bi si pa ja že lahko tisto teto tam zapomnila user posted image . Še komu to poznano?
Mere? Hja, mi mamo tud eno težkokategornico user posted image . Anja tehta 9160g in ma 72cm, Taja pa 7880g pri 69,5cm. Najbolj zanimivo pri vsej stvari je, da odkar smo na GH v 99% primerov pojesta obe enako, torej vse, pa Anja še vedno več pridobiva. Sem že enkrat pisala, da je pupa čisto po meni. Sem bla pri isti starosti enako velika in 40g težja user posted image .

GH nam, kot že rečeno, zaenkrat laufa. Jesta vse, kar mati (ali ata) pripravijo. Običajno pojesta nekje 200 ml dopoldanske sadne malice pa okol 250 ml kosila. Zjutraj in zvečer spijeta 170 ml mleka, popoldne pa 130 ml. Parkrat na teden dava zvečer namesto mleka mlečno žitno kašico (cca 190 ml). Ta teden smo začeli z meskom, razmišljam, da bi v kratkem kako ribico poskusili. Kak namig katero in kako pripraviti? Samo skuham in zmučkam user posted image ? Miksam samo tisto, kar se ne da kako drugače speštat, da ni vse fino in gladko. Pa sta kar hitro zapopadli in že kar nekaj kao žvakata user posted image . Gre pa seveda za tini mini koščke.

Zobki po starem, 2:0 za Tajo. Se mi je že zdel, da se tud zgoraj nekaj dogaja, ampak nič ven ne pokuka user posted image . K smo ravno pri zobkih...pikatara, če se prav spomnim, si pisala, da si v okviru materinske šole sodelovala v eni raziskavi in so vas potem povabli na prvi preventivni zobozdravstveni pregled tamalih. Midva sva se takrat v MŠ tud šla to reč in je blo obljubljeno, da nas okol 6. mesca povabijo na pregled. Mi smo že čez 7. mescov pa ne duha ne sluha o kakem vabilu user posted image . Kdaj ste vi imeli in kam se lahko obrnem, če so nas slučajno pozabili? Kaj veš o tem, mogoče?

O spanju pa tud lahko kej napišem, ker se nam zadnje čase sistem mal podira. Nič drastičnega zaenkrat, je pa veliko bolj nepredvidljivo postalo vse skupaj. Taja zvečer spet cel halo zganja in jo je treba mal rukat pa božat pa pet...in ko ta huda histerija mine, se umiri in misliš, da si na konju, se iz teme zasliši bababa, daaaa, o, o, o, heh...in tamala se reži in bi eno debato usekala user posted image . Je en dan tak zganjala, da sem jo ven vzela in v dnevno nesla, da se pač še mal zdivja, ker je bla k zajc. Čist frišna, kot da bi glihkar eno 12urno odžagala. In ona seveda takoj na trebuh, igrače okol metat, debatirat. Je dobre pol ure rabla, da se je dokončno zmatrala pa še to jo je blo treba potem spet rukat in božat, da je mrknila. Pa zbuja se mi ponoč po tanovem. Če sm dost hitr zraven, jo sam mal porukam in je kul, včasih je pa že čist zbujena in kar traja, da jo uspavam. Ne vem, al se ji tolk dogaja pa sanja al so zobje al koji klinc je to naenkrat... Včeri je blo treba it tolkrat intervenirat že tekom večera, da sem se odločila, da bova kar skupi v dnevni na sedežni spale. Zakaj ne v spalnici? Postla fullll nagravžno škripa. Packe! Sem vedla, na kaj boste najprej pomislne user posted image ! Neeee, midva nimava nič pr tem. Sva postlo od mojih nasledila in škripa že odkar pomnim. No, skratka. Spali sva skupaj v dnevni in je blo velik boljš. Sej oglasila se je še zmeri ene parkrat, ampak sem jo samo mal porukala in ššškala in je spala naprej. K sreči zaenkrat vsaj Anja spi kot ubita, takorekoč od mraka do zore user posted image .  

Ven gremo parkrat na teden, čist vsak dan pa res ne. Se mi je zdej en dan skoz rokavice skor zanohtal. Tamaledve pa kot polhka, iiiii. Mam eno špuro pogruntano, da lahko kolkr tolk brez pretiranih zapletov in rukanja preguram, da ne delam glih samo kroge okrog bloka user posted image . En čas je blo pa čist nemogoče kam it, še z enojnimi vozički so se natelovadile.

Še vedno je najbolj aktualno kotaljenje na trebuh, nazaj na hrbet znata, ampak se redko zgodi. Je boljš jamrat in vpit, da pride asistenca user posted image . Na trebuhu se vrtita okol svoje osi, Taja hoče naprej pa gre v bistvu nazaj (spet vpitje iz čistega razočaranja user posted image ), se je pa začela zdej na vse 4 postavljat in gugat naprej in nazaj. In ob tem seveda spet vpije, predvidevam, da tokrat iz navdušenja user posted image .

Konfekcijo mata obe pretežno 74, sploh Anja. Taji še kakšno 68 spravim gor, je pa odvsino od kroja in firme. Bodiji so jima naprimer gor običajno še ohlapni, clo preširoki, ko jima jih že ne morem več med nogama zapet (kaki Šparovi Sparkiji so tipičen primer).

Nohtki kar rastejo ja, sam tolk se mi pa zdi, da nimam opravka z njimi, kot pišete. Verjetno se porazdeli, ker tud moj rad škarjice v roke vzame pa kar usput mal poštuca, če kej preveč štrli user posted image .

Stolčka za v banjo tud mi še nismo osvojili. Ker je bla taprvič čista panika, mamo zdej postopno uvajanje user posted image . Najprej tamalo banjco v taveliko banjo (prej na stojalu), zdej je to že kul. Pol smo parkrat probal samo taveliko banjo in tud že kar gre, s stolčkom se gremo pa suhi trening. Enkrat te dni poskusimo ponovno usodno kombinacijo - stolček v taveliki banji z vodo user posted image . Blanči, tvojadva sta carja, da sta kar prvič tkole pogumno in clo z veseljem zapopadla zadevo user posted image .

Aha, še tale vloga za vzdrževane člane. A prov štekam, da se lahko mal igraš s kombinacijami po mesecih in izbereš pač najbolj ugodno varijanto? Sem namreč preračunala, da se nama najbolj splača, če dava vsak obe po 3 mesce user posted image . Sej je kul, če pol tako kombinacijo oddava, al kako?

Huh, zdej pa že ornk švicam. Cel večer tole skupi spravljam, vmes 3x Taja alarm, zdej me pa počas že kopalnica kliče. Sem mela dober namen še kej pokomentirat prihajajoča RD slavja in tortice in materinske stiske ob tem pa bolančke pa peseke pa normana pa količine sadja in zelenjave in pomanjkanje dobrih, poceni dimitrij sadjarjev in zelenjavarjev pa FB pa...nemrem več!

Dobra šola za naprej - pisat večkrat pa po malo user posted image !

Nočkaaaa!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
29.1.2010 6:40:21   
blanč
Uh mlinči, tole je pa bil raportuser posted image user posted image user posted image Meni se je čist normalno zdelo, da onadva v taveliki bani uživata, samo ko pa tole pri vas berem sem pa začela mal razmišljat, da smo imeli veliko srečo. Še na koncu,ko ju potuširam in teče voda v oči pa ušesa in... sta kar tiho, ja po mamici nimaš kejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi imamo tudi noske zamašene in smo ponoči smrčali ko taki stari prdeciuser posted image user posted image user posted image
Vsem bolančkom pošiljam 1000user posted image , da čimprej ozdravite. Mamicam pa eno duplo
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
29.1.2010 8:12:45   
lara light
Blanči, hvala za tako dobro jutro
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image user posted image user posted image
in hvala za postrežbo. Jaz lahko le dodam, da se je meni tudi samoumevno zdelo, da bosta v taveliki banji uživala in ju komaj ven spravim...en sam smeh ju je, hb.

Mlinčka, moj dečko se  glavnem non stop smeji. Joka le ko je strašno lačen, zelo redko se to zgodi, ali pa hudo zaspan. Ampak za nove face pa, ufff, to je tak jok, da ga zlepa ne pomirimo...in je še cel dan žalosten, pa še ponoči se zbuja, ker ga pomojem v spanju preganja. Najbolj hudo je na sprehodu, ko spita in se kaka tetaz veliko glavo in hudo frizuro  nad nju obesi in zavriska o, kako sta srčkana, se prebudita, mala tiho v šoku, on pa weeeeeeeeeeeeeeee...gospa, hvala, hvala, menda mate prav, da sta lepa, zdaj pa zraven še jokata,...in odhiti, kao da se nije ništa desilo, grrrrrrrrrrr.

Hedek, nič pokljukeuser posted image . Lubčke obema.
Belen, kako ste?
Sneži, kako je bla noč?
Lepotička me rabi, .jo bratec napada... ah se je že rešila...še malo bom tuuser posted image , mati pa taka.

Mlinčka, bravo za teže.user posted image  Ne moreš bit pameten, koliko kdo poje, pa koliko tehta; moja pove velikokrat več kot on, pa jo je občutno manj. Važno, da gre naprej, da so ok. Super ste.

Jok, lep dan!user posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
29.1.2010 8:32:29   
nokes
jutro,

sem prišla mal mim na kavico, hvala blanči, si razbremenila mati mlinčkovo, ki je imela včeraj maratonuser posted image !

uf, to pa je poročilo, komentirala bi samo uno s pojstlo: hja, a misliš, da je tebe štorklja prinesla? user posted image user posted image  upsuser posted image

aja, pa teža od anje, pa kaj je to zaj ena sezona 9kilskih štruklčkov, al kaj?user posted image

mi imamo danes razvojno, bosta po moje oba stehtana in zmerjena, pa vam napišem, do kam smo se raztegnili!

vsem vročinkotom čimprejšnje okrevanje!

nokes

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
29.1.2010 8:43:58   
blanč
uf, to pa je poročilo, komentirala bi samo uno s pojstlo: hja, a misliš, da je tebe štorklja prinesla? user posted image user posted image upsuser posted image

user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
29.1.2010 8:55:51   
taškica
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

HA,HA,HA,HA,HA

Mlinčkovi, pojstlo novo nabavte!!!!!!!!! Cute, zdaj se lohk nazaj s tabo pogovarjam, ker nimate takih idelnih otročičev več user posted image user posted image user posted image . Sorry, ampak pri meni je katastrofa, jaz tko p.i.z*.d.im ponoči kaj hudiča je tega meni treba; in vstajanja in crkljanja, dojenja, teh jošk, otrokovih ust ki se sam crkljajo, da se me ponavadi možiček usmili pa on poprime zadevo v roke..... Dejte plz kakšen magičen recept.....vodka v mlečno kašico - spijo bolje, dlje časa? Uspavalo? Meni se rola, da me ne bo kera prijavila na socialo, slučajno......samo spala bi, eno noč, eno malo nočko, lepo in celo..............

Včeraj smo s5 enega otroka zgubil oz. nam je ušel. user posted image  Je bila ura 5 minut pred šolo in v stanovanju panika, ker nismo našli kombinezona. Pa se je prvošolček (6let ) odločil, da ima dost konfuznosti (edini, ki je imel vse in bil ready steady za v šolo) in šel sam peš v šolo. Da ne bo spet socialne pri nas, šola je relativno blizu, samo ena cesta za prečkat, pa vendarle....Ko najdemo tiste hlače in se preštejemo - eden manjka. Kdo tu manjka? No in je bila še večja panika. Ta mali pa že zdavnaj v šoli, mož pa kruza z avtom po soseski in ga išče....tko je to v velikih familijah....ajde grem kafe pit....

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
29.1.2010 9:03:01   
blanč
Včeraj smo s5 enega otroka zgubil oz. nam je ušel.  Je bila ura 5 minut pred šolo in v stanovanju panika, ker nismo našli kombinezona. Pa se je prvošolček (6let ) odločil, da ima dost konfuznosti (edini, ki je imel vse in bil ready steady za v šolo) in šel sam peš v šolo. Da ne bo spet socialne pri nas, šola je relativno blizu, samo ena cesta za prečkat, pa vendarle....Ko najdemo tiste hlače in se preštejemo - eden manjka. Kdo tu manjka? No in je bila še večja panika. Ta mali pa že zdavnaj v šoli, mož pa kruza z avtom po soseski in ga išče....tko je to v velikih familijah....ajde grem kafe pit....

user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
29.1.2010 9:13:44   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: nokes
komentirala bi samo uno s pojstlo: hja, a misliš, da je tebe štorklja prinesla? user posted image user posted image  upsuser posted image

Mene so pa lepo prosim (baje) na dopustu oz. hanimunu nardil, natančneje na Krku user posted image . Pa tele postle takrat itak še ni blo (no, par let za tem pa, tko da ima že svojih častitljivih 28 let, kej tazga) user posted image
A sam tole si iz vse moje pomenljive pisarije izluščila, ha user posted image ! Vsaj uno okol ribic mi kaj namigni pa glede vloge za vzdrževane člane bi mi tvoj cenjen input tud prav prišel.

Drugač se pa nočno sprehajanje nadaljuje. Ni blo tolk hudo, da bi jo k sebi popokala, ampak ene 4x sem pa mogla ukrepat, od polnoči dalje, ko sem šla spat. Prej zvečer pa itak glih ene tolkrat.

Včeri sem še neki pozabla vprašat. Do zdaj tamalima sploh še niso nič krvi in vode gledali user posted image . A je možno, da so pozabil, mamicu jim..., al pač to še pride? Naslednjič mamo P pri 9. mescih.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
29.1.2010 9:43:35   
lara light
Ma ste ene faceuser posted image , ene od tanabolj zmozganih na forumu, pa vseeno humorja za prodajat! Bravo, rvi!user posted image user posted image

taškica, ni za se smejat, a ne?user posted image
mlinčka, voda je pri 6m, to vem, za kri nisem sigurna, nam so oboje, zarad železa.
Uf, spet jo ravsa....zvizzz

Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?