|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
31.1.2010 11:07:11   
hedviga
Kolk je tale duo zadeva lepa user posted image Meni je ful škoda, ker še fliperjev nismo skor nič rabli. Preden smo konkretno uvedli taveliko banjo, sta sedela sama, pa tudi prej sta bila notri vsa nervozna.
Noki, že kaj dihaš? user posted image

larči, ti si prava pesnica, tvoji posti so prav pesniškiuser posted image

Donat - itak! A niste pred meseci nič brale tukajle gor user posted image Odpira in prav super dela!

Pokljuka - kar ok da smo doma, bi nas zasnežilo. Upam, da bo jutri ali vsaj torek dan d, da vsaj nos pomolim gor.

Pika, prigode sledijo. trenutno samo jada in tečnari do onemoglosti. Pa sem in tja skoplje kako rožo za razvedrilo 8njegovo, ne moje)

Podlegla pa je tudi mati in nos imam kot slon, kaj bi, bo minilo...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
31.1.2010 14:52:19   
lara light
Pika, a ste že doumeli, kaj se je zgodilo? Je kako dobro vilo lovil?user posted image
Hedi, vse mine reče moja 92 l. nonauser posted image  Moja pesniška ala komaj vidna senca Mlakarja se je zadnjih mescih zgubilauser posted image , dobro da si me spomnila, se moram v roke vzet.Hedek, pozdravte seuser posted image
Noki, kako si? Koliko dvonožcev bom mela po hiši? Že veš, al zna kdo kar uletet? Me že skrbi, kako bomo mi...na celodnevni izlet mi 4, pa bo.user posted image
Almk, lušno res, ps fotke maš krasne, otroci pa itak.user posted image user posted image
Dekle, hello, kako gre vam?user posted image
MFuser posted image , pogrešm te!user posted image
Sneži, kako punce?user posted image
Taškica, vi ste zdravi? Pozdravi mi tvoj tim.user posted image

Mi smo pravkar pohajali, jaz z avtom ja, sicer nimamo težav s snegom, na žalost, a piha...torej, en dolg sprehoduser posted image ...midva sva se v miru pogovorila, mat porabla zadnje pike, malo miru paše, saj spita celo pot.

Aja, berem na FB, da je Belen še v skrbeh, saj niamjo pojma kaj je mali, menda pa vročine nima več. Objemček obema.user posted image

Ups, nekdo me postrani gledauser posted image ..letim!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
31.1.2010 19:55:49   
nokes
uffff, babike, jst sm čist izmozgana, sicer tak prijetno, sam za en pirček ufnt, pa noge na mizo, pa en masaž bi mi pasal! user posted image

smo imeli danes 1. rundo žurke, žlahta. bilo je lepo, tamala dva sta uživala, bila zelo dobro razpoložena, ko je prišla torta, sta dvignila prt in se oba skrila, ter se šla igrico "ni-ni" user posted image user posted image user posted image user posted image , tak da imam eno serijo slik, kjer sta otroka pokrita s prtom čez glavo! user posted image  sta bila ful lepa, takšna pajdaša. darila mega, tricikla oh in sploh, da sem mislila, da bomo z njima šli najprej v banjo, pol pa še v postlico. no, padla sta dol in spita.

hedi, tisto za zalivat je substral, jaz ju pognojim ob torkih user posted image

pikatara, padu s postle?user posted image kak?
miška, bi bila ponosna name, niti ene solzice nisem spustila user posted image . te pocukam septembra!user posted image

un duo stolček je res lep, za nas neuporaben, ma kje, da bi bila pri miru v vodi, ni šans. margerita, lepo! pomlad, še lepše! komaj čakam user posted image

aha, kaj bi naj ananas delal? driskič? je bilo kar okej, nič turbulenc user posted image

ježeš, mam un prepih v glavi, grem malo odklopit, punce, jutri častim tortico!

aha, sem vedela, bom kar tukaj čestitala sončkici33 in lovru, saj nas bere user posted image ! no, mali fantiček, še na veliko lepih let in mamici veliko veselja s teboj!

nokes

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
31.1.2010 20:01:00   
Snezinka4
Hedi, pa jaz te posnemam na vsakem korakuuser posted image . Podlegla tudi jaz, le da namesto slonjega nosa, je le ta neprehoden, zato imam pa oči toliko bolj rdečeuser posted image ...no ta starejši dve punci imava vročino, fantje se še držijo, le en ima zoboboluser posted image , dvojčici sta trenutno v najboljši kondiciji....spanje...Hedin sindrom...
Bo minilo pravite?

Neposredna povezava do sporočila: 3154
31.1.2010 23:39:39   
PERSIDA
Manjka še pol urce,pa bosta dva sončka pihnila prvo svečko.

NOKI- Vse najboljše in najlepše tvojima sončkoma in seveda tebi.Naj bo ta dan nepozaben kot je bil pred letom dni.user posted image

user posted image

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
1.2.2010 0:44:04   
mlinčka
user posted image

Vitan in Ivana en čudovit, poln smeha in ljubezni, prvi rojstni dan vama želim! Naj bo takih dni neskončno mnogo!

Ponosni mamici in očku pa ob tej priložnosti nazdravljam za hudičevo dobro opravljeno delo v preteklem letu!

user posted image

(sej vem, da bi raj pir, ampak tole je preveč posebna priložnost za kej tako posvetnega user posted image )

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
1.2.2010 7:47:14   
lara light
Draga mami Noki, iskrene čestitke malima sončkoma za prvo svečko, naj medi, naj vam cveti, naj sije, naj bo čim manj joka, naj od sreče poka, mamici tudi enga lubčka za več kot uspešno opravljen delo..skratka vesel 2.del praznovanja in vsej družinici vse dobro vsak dan, vse dni! Objemček in kupe lubčkov od nas za vas!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
1.2.2010 7:48:20   
blanč
Draga noki. Čestitke za vaš prvi rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo praznujte.
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 3158
1.2.2010 8:23:13   
Shadow
user posted image

Vse najboljše, mala navihančka!!!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
1.2.2010 8:26:24   
malaflobe
Vitan in Ivana Vse najboljše za 1. rojstni dan!
V preteklem letu sta se največ naučila in vajina mami in očka ga zagotovo ne bosta nikdar pozabila. Ostanita še naprej tako pridna in zadovoljna otročka. Saj se že na daleč vidi da iz vaju sije ljubezen, ki sta vama jo dala mami in očka.
Noki tudi vama z možekom čestitke in user posted image user posted image user posted image , ker brez vaju vsega tega smeha in veselja sedaj nebi bilo.

Lepo praznujte !!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
1.2.2010 8:32:24   
nokes
jutro babike, uf , saj ne jočem, pač pa čebulo režem user posted image

hvala za lepe želje! evo sem pekla navsezgodajuser posted image

user posted image

pa še

user posted image

in še

user posted image

po 10 pa še:

user posted image

za miško:

user posted image

za ostale pa še kaj non alko:

user posted image

eto, pregurali smo prvo leto, me zanima, če bom danes prigurala do fizioterapije, ko je toliko snega? hmm... lep dan, pa fajn se oblečite, baje bo mrzel.user posted image

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
1.2.2010 8:34:06   
taškica
JUHUHUH PRVI ROJSTNI DAN JE TU!!!!!!!!

VSE NAJBOLJŠE VITAN IN IVANA!!!!!!!!

NOKI DASA SI!

P.S
Danes je Andraž prvič prespal nočko, Jur pa se je zbudil samo 2x. Blažena. Neponovljivo. Neprecenljivo. Bo trajalo?

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
1.2.2010 8:44:29   
4pikice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Draga
Ivana in Vitan, vse najboljše za 1. rojstniuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2+1=4pikice

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
1.2.2010 8:46:45   
Alenka-8
Vitan in Ivana, VSE NAJBOLŠE IN NAJLEPŠE za 1 rojstni dan!

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
1.2.2010 8:47:45   
4pikice
Lina je že zdrava, sva bili na kontroli! Jupi! Včeraj 1.dan brez vročine.

Belen- upam, da ste že doma

2+1=4pikice

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
1.2.2010 9:18:45   
buši2
user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE VITAN IN IVANAuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi mamici in očkatu!!!!

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
1.2.2010 9:32:40   
almk
user posted image user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE VITAN in IVANA TUDI OD NAS user posted image user posted image user posted image user posted image
POLJUBČKEEEEEE...

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
1.2.2010 9:52:07   
pikatara
Noki, Vitan in Ivana vse naj naj. Spoh ne morem verjet, da je že leto okrog.

Tale dvojni flipper moram najt, sam moram prej še ugotovit katera je almk na fb. Aha vidim, da si se potrudila. Bravo.

Taški sem pogruntala ja. Stopil je na prste in se nagnil na ograjo. Pa ga je teža prekucnila na tla. Že ima posteljco čist na tleh. Tudi jaz hočem pomlad in regrat u solat. Taka lepa zimska idila, pa spet 14 dni ne bo mogoče na sprehod. Sva ju včeraj kar v atrij na sneg nesla.

A vaši tudi kaj sanjajo. patrik se dostikrat zbudi in čist histerično joka in ga komaj potolaživa.

Mlinči sem za tole poletno varianto.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
1.2.2010 9:58:01   
hedviga
Ljuba mala Ivana in Vitan!

Ko za temnimi gorami,
sončece zaide,
k vajini posteljici veverička pride.
Pa vama čisto tiho,
na uho zašepeče,
ljuba draga otročka,
mnogo, mnogo sreče!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Obriši solzice Noki zlata, čas sicer hitro teče ampak mislim da bo postalo samo še bolj zabavno!!user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
1.2.2010 10:17:41   
Snezinka4
user posted image user posted image user posted image
VSE NAJBOLJŠE ZA VAJU
VSE NAJBOLJŠE ZA VAJU
VSE NAJBOLJŠE DRAGA IVANA IN VITAN
VSE NAJBOLJŠE IN ČESTITKE VSEM (tudi mamici in očku)
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
1.2.2010 10:19:22   
evamaja
Jutro!!

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Z evamajo sva pa ugotovili, da sva se prejšnji teden skoraj spoznali. Imamo iste dohtarji.

Še bo prilika, ti povem, sej smo kr naprej dol. Enkrat s tavečjo, pol s tamalim dvema in ni hudič, da se ne bi vidleuser posted image . Ja drugač, se bo pa zment treba, ne.

V petek smo meli pa mi pesto pri hiši, tavečja staknila virozo, cel dan sem pucala kozlanje ko norc, dobr, da je sušilc pri bajt, kr drgač,....Edina sreča da je bla viroza enodnevauser posted image user posted image .
Še ena novost pr nas, mami je spet tako ponosna na svojga sinkota,user posted image , ja tud on se že obrne iz hrbta na trebušček in ploskam za FT, ker se res pozna tole.

Noki, tud mi vam čestitamo za 1. upihnjeno svečko.

Zdej pa šibam počas na eno kavico, pol pa v vrtec.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
1.2.2010 10:30:05   
mismis
Se še jaz malo prešvercam na vaši temi, da zaželim našim dvema sončkomo vse naj naj

Vitan in Ivana, pa seveda mamica Nokica, veliko sreče za vajino 1. svečko, naj jih bo vsaj še 90. prvih svečk user posted image user posted image user posted image . Lepo praznujte še naprej

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
1.2.2010 11:22:47   
blanč
Evo pa smo tudi mi podlegli prehladu. B ima čisto zamašen nos pa ne morem spucat. Ulivam fiziološko potem uključim električni aspirator in ništa pol uzamem unga na dah mogoče mal ampak spet skor nič, onga navadnega ročnega se boji pa tudi nič. Sploh ne vem kako se naj lotim čiščenja. Nimamo samo onega na sesalec???
Izkušnje prosimuser posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
1.2.2010 11:34:32   
Barbk
Jaz tud z malce zamude... Vitan in Ivana vse najboljše za vajino 1 svečko. user posted image  Noki tebi in tvojemu lubeku pa tudi čestitke za odlično prvo leto.user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
1.2.2010 11:36:48   
Barbk
Blanči mi se poslužujemo še Operil razpršila za otroke po priporočilih orl. Pa naj se Bernardek hitro pozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?