Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 0:28:38
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ali pa za začetek skuhaj malo več mes in ji dajaj sam omakco vmes...meso ti popapaš njej pa daš omakco v kocke za led in v skrinjo...in ji vržeš med kašo pol kaki dve kocki, da se okusa navadi Ideje pa imas,samo ne zame . Mesa ne jem,nimam nobenga modelcka za led,samo vrecke,in se za te ne vem kje so. ...ves da bom res probala malo z omakcami.Itak imam namen jutri golaz skuhat,bom se malo posebej,pa v vrecke.Hudooo,dobr da se pri nas ne pije viski al kej podobnega,da bi si not golaz kocke metal no vidiš...pol ji pa mogoče zato okus ne paše, ker ni navajena.....ja še dobro, da kocke v pir ne mečlemo...tega pa baje pijete
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 0:30:07
|
|
|
|
polma
|
ravno sem hčerki pojedla zadnjega čokoladnega cookija .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 0:32:08
|
|
|
|
polma
|
jaz se bom šla stuširat... zdaj pa tut mene že vleče...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 0:32:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Polma samo da naus pocla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 0:34:05
|
|
|
|
polma
|
nočko... se vidimo, ko bo spet kak tako miren večer, kot je bil nocoj...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 0:35:06
|
|
|
|
Tina 28
|
no, jaz ji dajam meso trikrat na teden in ji je kul vsakič. Sam verjetno bi ji lahko dajala že večje količine...do sedaj sem ji recimo dala kos v velikosti ravno ene take kocke...verjetno bo treba več. Pa tolkzob, pa ni dunajca...kakšna škoda...naša pa trga žemljo s tema zobkoma, da je smeh smo pa zdaj izenačeni z zobmi...Nejcu smo v ponedeljek prvega spulili...drugega, ki se je tud fejst majal...ni pustil. Mu je miška prinesla 5€ in ker je danes težil za en meč v BC...sem rekla, da mu pa posodim in naj mi vrne od miške...da si sam kupi, ker sva se že doma menila, da mu ne bom nič (itak RD pred vrati) in se je strinjal. Pol je pa zvečer tolk mahals tem mečem, da si je zadel zob in ga ruknil ven...oh veselja... (mu je blo prav gadno...je jokal od stahu, pa spet rekel dejva spult, pa spet probava, pa nič poguma...in spet čakamo, na pogum) aja...no Anja ma pa ravno dva
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 0:36:39
|
|
|
|
Tina 28
|
uf...sem tolk časa pisala, da sta že ušle...no pa lahko noč Aja Kleo...da navš dinozabvrov sanjala...sem Nejcu povedala se je tolk smejal. Pol je pa rekel, zakaj se pa meni ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 0:36:42
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Polma samo da naus pocla res, sama seb sem se zdela smešna s takimi izjavami... kva sem že rekla... ???? se grem rajš umit, da ne zaspim za mizo...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 0:37:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko noc Polma,hvala za vse kuharske nasvete. Tina greva midve tut a ne pocas.Jaz sem prehlajena,mi v glavi razbija...bi bil ze cas. No,dobro spita in lahko noc.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 0:39:03
|
|
|
|
Tina 28
|
Evo...jaz tud...zjutraj me čaka spet odprav smučišče...groza...gužva tamala, Nejc...vlačenje enga in drugega gor in sploh da se vsi sestavmo in oblečemo ...ampak važno da smuča, čeprav se mu zdaj že ne da več tolko...še dva dni pa bo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 0:40:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 uf...sem tolk časa pisala, da sta že ušle...no pa lahko noč Aja Kleo...da navš dinozabvrov sanjala...sem Nejcu povedala se je tolk smejal. Pol je pa rekel, zakaj se pa meni ne Ti mu kar povej,da dinozavre sanjamo samo v Nemciji...to je tko kot pri laseh
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 7:25:33
|
|
|
|
Samsa
|
babe Čvekale ste pridno ( upam, da to ni sam začetna evforija ), tako da si zaslužite kavo in zajtrk ( da vam ne poidejo moči) in
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 7:29:59
|
|
|
|
Samsa
|
Vse najboljše obmesečnikom - Sabina ( babysolza) - Matija ( katja_k) - Gregor ( Špelin@)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 7:31:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Vse najboljše obmesečnikom - Sabina ( babysolza) - Matija ( katja_k) - Gregor ( Špelin@)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 7:31:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro ste bile pa pridne zvečer Hvala polma za ideje kaj kuhat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 7:32:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič,počasi peljem Mašo v vrtec, pa pridem kasneje še mal pogledat,če bo katera tukaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 7:34:55
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Še zdej niste zginle na 6 del??????'' Jao jao jaz jih tam čakam, pa ni nobene Sej zdej bodo šle itak spat. Naloga je izpolnjena.............za ene 2 meseca Ti ti ti lumpa Didli... veš, da sem jaz vztrajna z zajtrki polma: hvala za recepte
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 7:35:25
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Nič,počasi peljem Mašo v vrtec, pa pridem kasneje še mal pogledat,če bo katera tukaj. Da ne boš šla še časopisa brat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 7:52:49
|
|
|
|
lunca14
|
Samo na brzino,dobro jutro,no pa bomo vidli,če bo dobro,je peljal tamaledva v vrtec.Samsa hvala za zajtrk ...................moj že štrajka,v stajici............moram it
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 8:41:37
|
|
|
|
Samsa
|
Sem se zdaj ubadala, da bi Laro uspavala, pa se full ni pustila. Očke so se ji zapirale, ona se pa ni dala Kje se je kaj to naučila?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 8:51:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni je pa ob 7 jedla, potem sem jo pa kar nazaj v posteljo dala, da sem šla Mašo napravit za vrtec in je zaspala nazaj in še vedno spi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 8:53:57
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Pri meni je pa ob 7 jedla, potem sem jo pa kar nazaj v posteljo dala, da sem šla Mašo napravit za vrtec in je zaspala nazaj in še vedno spi važičkaaa Bom jo nagnala v šolo k tebi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 8:55:22
|
|
|
|
Anonimen
|
šolo imam vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 15 uri in traja tri šolske ure
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 8:57:04
|
|
|
|
Samsa
|
aha.... pol rezerviram naslednji termin
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 8:59:08
|
|
|
|
Anonimen
|
prav,bom zapisala
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?