|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
18.2.2009 23:16:23   
polma
TINETOVE KOMBINACIJE

MESNE JUHE Z ZELENJAVO
(juhe imam zamrznjene v vrečkah, skuhane so z jušno zelenjavo, neslane.
svežo zelenjavo sproti skuham na pari in speštam v juho)

+korenje/rumena koleraba/krompir
+špinača/riž
+ajdova moka+korenje/rumena buča/koleraba
+polenta+koleraba
+krompir+nadzemna koleraba
+ajdova kaša+korenje/buča
+ajdovi žganci+korenje+buča
+koruzni žganci+brokoli

KAŠE
(kuhane na vodi, brez dodatka AM, vedno pa dodam vsaj rozine)

topla ajdova s pretlačeno banano
topla ajdova s suhim/kuhanim sadjem

prosena s suhim sadjem
prosena s kuhanim sadjem
prosena sz rozinami in skuto

riževi kosmiči s svežim mangom
riževi kosmiči s kuhanim sadjem

topla ovsena s suhim sadjem+kuhanim sadjem
ovsena z jogurtom+gladko skuta+rozine

SADJE/ZELENJAVA

korenje+jabolko
jabolko+krompir
buča+jabolko
krompir+avokado

PAŠTA ali RIŽ S SMETANO

+por
+čebula+korenje+brokoli
+špinača
+grah
+grah+korenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 101
18.2.2009 23:18:42   
Tina 28
vidiš...sploh ni važno kolk so stari  pa so otroci...a veš tisto

moški so kot otroci...le cena njihovih igrač je precej višjauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 102
18.2.2009 23:20:00   
Anonimen
Tisto varovalo spodaj je mogoce malo prevec ravno,drugac je pa lusten.Se prevec se bo gugal in zibal...nc bat.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 103
18.2.2009 23:21:30   
polma
ste še gor?
saj ne vem-je kar težko napisat "kao" recept. zdej se mi zdijo prav bedne ideje, tko "osnovne". ampak naš še vedno je posebej hrano-edino pašte in rižote prilagajam njemu. a so bedni recepti user posted image ?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 104
18.2.2009 23:23:04   
Tina 28
Polma...sem vedela, da se splača počakatuser posted image user posted image user posted image

Lunca...ah...bilo je precej naelektreno...tisti dan je ravno na občini zvedel, da se bodo najini papirji razrešili šele čez kako leto in pol, čeprav je že težko čalal obljublen datum januar 2009user posted image . Ja je pa ponosen...tega pa ne bova nikoli rešila..in je lev, ki rjove, če dobi kost....to je pač treba vzeti v zaskup in sprejet kompromise. Saj veš...tisto, kar na ktuh namažešuser posted image

In jaz sem jezična učiteljica z videzom nedolžne šolarke (ane Kleo)user posted image

in zdaj to seštej in dobiš ogenj v streh...saj se učiva delati en z drugim...user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 105
18.2.2009 23:23:59   
polma
v bistvu imam v zmrzovalniku mesne juhe i n potem glede na zelenjavo dodam še krompir/riž...itd.

ah.... ve se zdaj itak o poganjalčkih pogovarjate. mi mamo pa eno gugalno kravo, ki jo naš jockey obožuje...iha-iha...user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 106
18.2.2009 23:24:09   
Anonimen
Polma,recepti so v redu,samo meni ne gre ravn ..ajdova moka+korenje,kako to mislis.

Saj ji jaz ravn tko se vse posebej kuham.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 107
18.2.2009 23:27:16   
Tina 28
polma...dobri recepti...jaz ji tud še vse posebej kuham...vendar ne dajem ji pa prosa (edina stvar, ki ji ni všeč) in Ajde...nisem poskusila...bom v prihodnje...zeljenjava sadje podobno kot ti.
Zdaj sem začela v sadno kašo zjutraj dajat malo jogurta in malo žitnih kosmičev...da jo bolj nasiti...pri kosilu pa še kar vse na pari in zabeljeno z olivnim oljem.

Je pa nora na kruh in žemlje...prav profesionalka je. Danes v trgovini sem dala Nejcu pol in Anji pol in je ona prej pojedla, ker je Nejc tak obirač in melje na sistem lenivca...ona pa kot, da gre za življenjeuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 108
18.2.2009 23:29:05   
Tina 28
Ja Polma...jaz mam tud pripravljene mesne osnove za med zeljenjavo...goveja, ki je malo prilita z juhico....potem kurja juhica in še teletina v koščkih s puranovim bedrom (sem fliknila kar skupaj v ekonom in mal začimb pa čebilce in hop v kocke od ledu)

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 109
18.2.2009 23:30:47   
Tina 28
vidiš...na testenine sem pa jaz čisto pozabila...tole uvajanje je šlo tko počasi, da sem čist skenslala vse ideje...zdaj bi pa že špagete lahko jedla ...tiste brez jajc verjetno ane?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 110
18.2.2009 23:31:00   
polma
http://www.littletikes.com/Toys/rockin-puppy.aspx

tko, v tem smislu...ampak je krava in obložena z blagom, ki  je pralno...v bistvu ni jockey, ampak kavboj-muuuuuuuser posted image !!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 111
18.2.2009 23:31:46   
Tina 28
Upam Kleo...drugače mi bo žal.Se mi zdi, da je bil tisti obični prav super dirkalni...ta pa je tolk ...hmmm..plastičen

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 112
18.2.2009 23:32:24   
polma
ja, testenine brez jajc. čaki-kaj me je že kleo prašala?

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 113
18.2.2009 23:33:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

vidiš...na testenine sem pa jaz čisto pozabila...tole uvajanje je šlo tko počasi, da sem čist skenslala vse ideje...zdaj bi pa že špagete lahko jedla ...tiste brez jajc verjetno ane?

Zakaj brez jajc,kolk jajca mislis da bo dobila v eni mali porciji.
meri jih je jedla 2x,vendar res ne prav veliko.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
18.2.2009 23:33:33   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Polma,recepti so v redu,samo meni ne gre ravn ..ajdova moka+korenje,kako to mislis.

Saj ji jaz ravn tko se vse posebej kuham.

ja, z ajdovo moko sem enkrat zgostila, ker sem mela samo korenje. in je dobro, ker je sladka. edino- sluzasto pride, hecno zgleda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 115
18.2.2009 23:34:01   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: polma

tko, v tem smislu...ampak je krava in obložena z blagom, ki  je pralno...v bistvu ni jockey, ampak kavboj-muuuuuuuser posted image !!!

dobro zgleda...sam moraš tud pazit zraven. Anja je pa rada na konjičku od Nejca...tisti napihljiv rdeč z pokončnimi uhlji (ki je iz iste mase kot gym žoge)...ful zna že sama poskakvat zraven...na začetku je pa le ušesa žvečla, ko si jo dal goruser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 116
18.2.2009 23:34:40   
lunca14
Nič beybe grem spat,večer se je začel dobro,končal slabo,upam,da bo jutro boljše,pa polma hvala za recepte,naš noče jest nič kar je namledno-brez okusa,tako,da bo čez kak mesec jedel ,kar jemo mi,razen,kakega fižola,jajca še ne bo na jedilniku,ostalo pa veselo na malico.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 117
18.2.2009 23:36:22   
Tina 28

odvisno od apetitauser posted image user posted image . V bistvu maš prav...sam od barille vem, da so brez jajc...pa je vseen če kak mesec te kupujem. Drugače pa sem in tja dobi kaj iz mojega krožnika...mal rižotke, alpa pireja (tolk da vidim, kako bo sprejela slan okus)....in ona itak papa vseeee

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 118
18.2.2009 23:38:39   
polma

ja-ni panike, če so jajčne, nč hudga.
čeprav jih jaz ne kupujem, en nutricionist mi je reku, da delajo poc v želodcu in da so zelo slabe za prebavila. tko da kuham brezjajčne.
in ta moment dojim...user posted image ...že tatretjič to noč-od 7huser posted image ...kar smejte se-še dolga zizlana noč me čaka...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 119
18.2.2009 23:39:01   
Tina 28
Lunca...lahko noč. Saj bo bolje....moraš si pa priznati, da v odnosu velik energije poberejo majhni otroci in nič za vaju ne ostane...tko je tud pri nas...pa jih mam rada čez vse....bo kmal boljš...pol bosta pa uživala, otroci bodo pa kosilo kuhal, drugi pomival, tretji pa pomedel kuhinjo in poribaluser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 120
18.2.2009 23:40:30   
lunca14

Lunca...lahko noč. Saj bo bolje....moraš si pa priznati, da v odnosu velik energije poberejo majhni otroci in nič za vaju ne ostane...tko je tud pri nas...pa jih mam rada čez vse....bo kmal boljš...pol bosta pa uživala, otroci bodo pa kosilo kuhal, drugi pomival, tretji pa pomedel kuhinjo in poribaluser posted image

ja,ja ja,sanja svinja o koruzi...............in potem svizec zavije čokolado........

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 121
18.2.2009 23:42:06   
lunca14

čeprav jih jaz ne kupujem, en nutricionist mi je reku, da delajo poc v želodcu in da so zelo slabe za prebavila. tko da kuham brezjajčne.
in ta moment dojim...user posted image ...že tatretjič to noč-od 7huser posted image ...kar smejte se-še dolga zizlana noč me čaka...user posted image user posted image user posted image

..........no sva že dve,tudi jaz sem že trtjič od sedmih,pa tud vem,da bo še dolga zizlana noč pred mano

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 122
18.2.2009 23:43:41   
Anonimen

odvisno od apetitauser posted image user posted image . V bistvu maš prav...sam od barille vem, da so brez jajc...pa je vseen če kak mesec te kupujem. Drugače pa sem in tja dobi kaj iz mojega krožnika...mal rižotke, alpa pireja (tolk da vidim, kako bo sprejela slan okus)....in ona itak papa vseeee

Sem se spomnila da imam doma rizeve makarone,ji bom te dala.
Kolk je tebi super,ko je tamala taka jedka...moja je danes tako usta skup tiscala kot se nikol.Se mi zdi,da zadnje case res slabo je.Se sadje ji vec ne gre tako kot prej.Jogurt navadni je pa se kar zakon.
Danes sem ji naredila ohrovt s krompirjem,malocebule in ol.olje.Je blo res dobro,a je pojedla komaj pol,se to sem jo morala na foro dajat.Flasko s sokom pred usta,ko jih je odprla...opa zlica.Samo je bila tko smesna,ker je pred odprtjem prav sumljivo v zlico gledalauser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 123
18.2.2009 23:45:25   
polma

dobro zgleda...sam moraš tud pazit zraven. Anja je pa rada na konjičku od Nejca...tisti napihljiv rdeč z pokončnimi uhlji (ki je iz iste mase kot gym žoge)...ful zna že sama poskakvat zraven...na začetku je pa le ušesa žvečla, ko si jo dal goruser posted image

ta konjiček je men ful všeč-kravici smo pa podedovali.
zdaj se je paa zbudu tine in hoče pisat
evo, izvoli, piši ;  c c  scfnjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj bb gv v  v  vb

no, maj ga je zažuralz nami, zdaj ga pa šibnem v postelj o tb !!1 dx
upam, da se kmalu javim...nočko!!!!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 124
18.2.2009 23:46:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

..........no sva že dve,tudi jaz sem že trtjič od sedmih,pa tud vem,da bo še dolga zizlana noč pred mano

O madonca...taka je bla moja svakinja pri obeh fantkih.Da vama povem,in ne me zdaj grdo gledat...se mi je takrat zdelo,da ni cist cistauser posted image .
Pridne sta,res.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?