polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: polma kako je bil smešen, ko je videl da sem na PCju. je takoj hotu še on mal napisat-komi sem ga uspavala. nič, bo treba spet napisat nove kombinacije, tele so že zastarele . aja-tina-kruh je pa itak zakon! jaz mu ga zjutraj dam z maslom al pa kislo smetano (mlečne stvari mam s tržnice, kao z neke gorske kmetije-yeah, right). on sploh rad vse grize, zato mu zjutraj sadje kar narežem, pa se davi z njim . Pri nas ni sans da je kaj v kosih...razen kruh,palcke,plazma piskot.Sadje,korenje..niti pod razno.Edino jabolko,ce ga jaz jem,malo pogricka in polize,tisto katero dobi v roko,tut pogleda ne . kako mu das kruh z maslom al smetano...kaj namazes,mu das kos v roke pa,alo jej. Ej,ejkolk ej tvoj otrok sploh star,ker moj je se DOJENCEK ne-moj se še doji, MOJ je dojenček ! ja, res lepo zna jest sam, v bistvu je začel prčkat po hrani, pa sem mu dala kose. tko on hoče. celo na vilco mu že nabadam koščke jabolka, pa nese v usta. Kaj vem.to pa res obvlada. In se tudi davi s kruho, ker si ga preveč strpa v usta. ampak-zna potem nekako ven spravit . o, mojbog, kako se pa to sliši počla bom-sem samo sbe v smeh spravla . kruh z maslom-pa tako, da mu namažem male koščke, pa jih nese v usta. pokam od smeha...
|