|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
18.2.2009 23:49:53   
Tina 28
Haha Kleo...ja brihtni postajajo. Ja moja je sneda čez vse...se ji pozna...še ko je bla bolna je jedla, čeprav je na pol porcije zaprla usta in odkimavala ne...zdaj pa spet taka lakota čez vse...ampak mara pa čistovse...že Nejc je vse jedel...le bolj v počasnem posnetku in tko je še danes...sanja v glavnem...in govori vmes...pozabi, da se je...Anja pa pomojem ne bo mela časa nič govorit vmes med jedjo, če že zdaj prehiti Nejca z žemljo. Sicer pridela zraven mal več drobtin kot Nejc...user posted image user posted image user posted image   no občuuuutno večuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 126
18.2.2009 23:50:10   
polma
sem se spomnila na stari dobri gres-ga morava probat!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 127
18.2.2009 23:51:36   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: polma

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

vidiš...na testenine sem pa jaz čisto pozabila...tole uvajanje je šlo tko počasi, da sem čist skenslala vse ideje...zdaj bi pa že špagete lahko jedla ...tiste brez jajc verjetno ane?

Zakaj brez jajc,kolk jajca mislis da bo dobila v eni mali porciji.
meri jih je jedla 2x,vendar res ne prav veliko.

ja-ni panike, če so jajčne, nč hudga.
čeprav jih jaz ne kupujem, en nutricionist mi je reku, da delajo poc v želodcu in da so zelo slabe za prebavila. tko da kuham brezjajčne.
in ta moment dojim...user posted image ...že tatretjič to noč-od 7huser posted image ...kar smejte se-še dolga zizlana noč me čaka...user posted image user posted image user posted image

..........no sva že dve,tudi jaz sem že trtjič od sedmih,pa tud vem,da bo še dolga zizlana noč pred mano

O madonca...taka je bla moja svakinja pri obeh fantkih.Da vama povem,in ne me zdaj grdo gledat...se mi je takrat zdelo,da ni cist cistauser posted image .
Pridne sta,res.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 128
18.2.2009 23:51:38   
Tina 28
ja...mi smo gaže tud probali...fajn za med kaše, pa hitro jeuser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 129
18.2.2009 23:54:22   
Anonimen
Med kaksno kaso das gres Tina...ma.r saj sploh nimam pojmauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
18.2.2009 23:57:02   
Tina 28
Ponavadi medd sadno....ker se mi zdi  kombinacija jogurta, jabolka in bananne mal premrzla...pa pol mal zakuham gresa in toplega vmešam zraven

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 131
19.2.2009 0:00:01   
Anonimen

Ponavadi medd sadno....ker se mi zdi  kombinacija jogurta, jabolka in bananne mal premrzla...pa pol mal zakuham gresa in toplega vmešam zraven

Jogurt jaz dam koj zjutraj ven,jabolka so skos v kuhinji na pultu(njena,nasa v hladilniku),banano zavijem v folijo in jo pogrejem v pecici.
Tvoja ideja je pa itak super.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
19.2.2009 0:02:45   
Tina 28

Jogurt jaz dam koj zjutraj ven,jabolka so skos v kuhinji na pultu(njena,nasa v hladilniku),banano zavijem v folijo in jo pogrejem v pecici.
Tvoja ideja je pa itak super.

torej maš ti tud ukrepe da narediš toplejši obrok...mi imamo jabolka v špajzi...ki je zelo mrzla...so domača, že zelo zgubana inv kuhinji hitro gnijejo,...mami jih pa pozabi vnaprej pripravit. pa avokado je mrzel,... Saj kadar ne dam kaše vmes...paslive še z njihovo vročo vodo vmes pomečkam...sam da ni mrzlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 133
19.2.2009 0:02:48   
Anonimen
Tina,daj mi svetuj.Jutri bom skuhala peso,sem jo ze mela namen...no,kaj ji naj dam zraven?Riz mogoce?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 134
19.2.2009 0:04:12   
Tina 28
saj zraven pese vse paše. Meni osebno še najbolj govedina iz juhe in tenstan krompir. Ta okus mi je všeč...pa zraven rižite.

Daj ji košček govedine, košček pora in krompir...okus bo zih dober

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 135
19.2.2009 0:08:31   
polma

Tina,daj mi svetuj.Jutri bom skuhala peso,sem jo ze mela namen...no,kaj ji naj dam zraven?Riz mogoce?

pesa!!!! njami!!!!
jaz pa obožujem eno solato-pesa na ocke in feta sir na kocke+olivno olje in mediteranske začimbe. to pomeni, da lahko za bebico nardimo peso in mladi sir al pa skuto al pa kislo smetano!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 136
19.2.2009 0:08:47   
Anonimen
Samo tamali meso ne gre dol,ce ga dam vmes ne bo pojedla nic.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 137
19.2.2009 0:10:17   
Tina 28
a res...kaj pa če ga zmiksaš in daš vmes...sicer pa narediš brez. Pa Polma ima eno čist novo idejouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 138
19.2.2009 0:11:57   
Anonimen

pesa!!!! njami!!!!
jaz pa obožujem eno solato-pesa na ocke in feta sir na kocke+olivno olje in mediteranske začimbe. to pomeni, da lahko za bebico nardimo peso in mladi sir al pa skuto al pa kislo smetano!

evo to bom naredila.Super,hvala.Naj dam kumino vmes med kuhanjem?

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
19.2.2009 0:12:00   
polma
kako je bil smešen, ko je videl da sem na PCju. je takoj hotu še on mal napisat-komi sem ga uspavala.

nič, bo treba spet napisat nove kombinacije, tele so že zastareleuser posted image .

aja-tina-kruh je pa itak zakon! jaz mu ga zjutraj dam z maslom al pa kislo smetano (mlečne stvari mam s tržnice, kao z neke gorske kmetije-yeah, right). on sploh rad vse grize, zato mu zjutraj sadje kar narežem, pa se davi z njim user posted image .

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 140
19.2.2009 0:14:31   
polma

pesa!!!! njami!!!!

naknadno.
a res ne mara mesa? tine ga pa obožuje, kar njamnjam dela. a ga narežeš na drobno-aj miksaš, kako ga pripraviš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 141
19.2.2009 0:14:51   
Tina 28
ali pa za začetek skuhaj malo več mes  in ji dajaj sam omakco vmes...meso ti popapaš  njej pa daš omakco v kocke za led in v skrinjo...in ji vržeš med kašo pol kaki dve kocki, da se okusa navadi

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 142
19.2.2009 0:15:54   
Anonimen

kako je bil smešen, ko je videl da sem na PCju. je takoj hotu še on mal napisat-komi sem ga uspavala.

nič, bo treba spet napisat nove kombinacije, tele so že zastareleuser posted image .

aja-tina-kruh je pa itak zakon! jaz mu ga zjutraj dam z maslom al pa kislo smetano (mlečne stvari mam s tržnice, kao z neke gorske kmetije-yeah, right). on sploh rad vse grize, zato mu zjutraj sadje kar narežem, pa se davi z njim user posted image .

Pri nas ni sans da je kaj v kosih...razen kruh,palcke,plazma piskot.Sadje,korenje..niti pod razno.Edino jabolko,ce ga jaz jem,malo pogricka in polize,tisto katero dobi v roko,tut pogleda neuser posted image .

kako mu das kruh z maslom al smetano...kaj namazes,mu das kos v roke pa,alo jej.
Ej,ejkolk ej tvoj otrok sploh star,ker moj je se DOJENCEKuser posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 143
19.2.2009 0:18:31   
Anonimen

pesa!!!! njami!!!!

naknadno.
a res ne mara mesa? tine ga pa obožuje, kar njamnjam dela. a ga narežeš na drobno-aj miksaš, kako ga pripraviš?

Sem se zatipkala.Hotla sem vprasat ce kumino sploh damuser posted image .
Kaj narezem,zmiksam obvezno,a ji zgleda ne odgovarja okus,vsaj do zdaj ni hotela.Tut makaronflajs je parx probala,a ni bila prevec navdusena.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
19.2.2009 0:19:58   
polma

Pri nas ni sans da je kaj v kosih...razen kruh,palcke,plazma piskot.Sadje,korenje..niti pod razno.Edino jabolko,ce ga jaz jem,malo pogricka in polize,tisto katero dobi v roko,tut pogleda neuser posted image .

kako mu das kruh z maslom al smetano...kaj namazes,mu das kos v roke pa,alo jej.
Ej,ejkolk ej tvoj otrok sploh star,ker moj je se DOJENCEKuser posted image

ne-moj se še doji, MOJ je dojenčekuser posted image !
ja, res lepo zna jest sam, v bistvu je začel prčkat po hrani, pa sem mu dala kose. tko on hoče. celo na vilco mu že nabadam koščke jabolka, pa nese v usta. Kaj vem.to pa res obvlada. In se tudi davi s kruho, ker si ga preveč strpa v usta. ampak-zna potem nekako ven spravit user posted image . o, mojbog, kako se pa to sliši user posted image user posted image user posted image user posted image počla bom-sem samo sbe v smeh spravlauser posted image user posted image user posted image .

kruh z maslom-pa tako, da mu namažem male koščke, pa jih nese v usta.

user posted image user posted image user posted image user posted image pokam od smeha...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 145
19.2.2009 0:22:06   
Tina 28
kako pa si ti kaj z mesom....mal razmiljam o tem, da kar ješ v nosečnosti otroku potegne...no jaz maram vse...edino sladkarij ne tolk...pa Nejc kar pozabi na kakšno čokoladico, ki jo kje dobi...spravi v žžep in pol mami ven vleče, ko aje prat. Sicer ma zlo rad sladkarije ampak ne tolk, da bi se mu mešalzarad njih kot to opažam pri drugih otrocih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 146
19.2.2009 0:23:04   
polma
naša pediatrinja pravi naj vsak dan je meso in C vitamin. da to potrebuje, ker je velik-ostale potrebe pokriva dojenje. ampak moja sestra se zgraža, ker je vegetarjanka-kao-kako lahko pediater reče, naj vsak dan je meso. mah, ne vem.... v knjigah piše 2-3krat tedensko. no, naš ga je vsak dan. user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 147
19.2.2009 0:24:09   
Anonimen

ali pa za začetek skuhaj malo več mes  in ji dajaj sam omakco vmes...meso ti popapaš  njej pa daš omakco v kocke za led in v skrinjo...in ji vržeš med kašo pol kaki dve kocki, da se okusa navadi

Ideje pa imas,samo ne zameuser posted image .
Mesa ne jem,nimam nobenga modelcka za led,samo vrecke,in se za te ne vem kje so.user posted image
...ves da bom res probala malo z omakcami.Itak imam namen jutri golaz skuhat,bom se malo posebej,pa v vrecke.Hudooo,dobr da se pri nas ne pije viski al kej podobnega,da bi si not golaz kocke metaluser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 148
19.2.2009 0:26:27   
Tina 28
oh kolk je fino, ko lohk kar v postli na računalnik klofam...pa še hiterejši jeuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 149
19.2.2009 0:28:22   
polma

Ideje pa imas,samo ne zameuser posted image .
Mesa ne jem,nimam nobenga modelcka za led,samo vrecke,in se za te ne vem kje so.user posted image
...ves da bom res probala malo z omakcami.Itak imam namen jutri golaz skuhat,bom se malo posebej,pa v vrecke.Hudooo,dobr da se pri nas ne pije viski al kej podobnega,da bi si not golaz kocke metaluser posted image

user posted image user posted image user posted image ampak-to s kockami je dobra ideja. meso moraš čist razkuhat, pa povedat mesarju naj ti da mehko-najmehkejše. jaz kupujem posebej teletino, zajca, piščanca. pri zajcu se mi pa želodec obrača, ker zgleda kot trupelce...ampak tine pa ma rad-kert je sladko meso. pa zraven kuhaj korenje, kolerabo, malo zelene, pora-pa saj veš-kot govejo juho, kaj te bom učila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?