polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: polma v zvezi z odvajanjem fantkov iz plenic...je res, da imajo probleme, če jih siliš? in, kaka je ta analna faza od tvojega ...zdaj pa ne vem, katerega fantka... Glede odvajanja od plenic,je čisto preprosto,ti bo sam povedal kdaj je pripravljen,maj je bil pripravljen pri dveh letih,mi je sam prinesel kahlico in rekel,da gre lulat,enej,ma ni šans,da ga dam na kahlico pa bo že dve leti in pol,ko je dovolj zrel,se bo odvadil,če ni se ne bo.Ne ga silit,samo vsake toliko časa,ga opominjaj,da bi lahko šel na kahlico,jaz ga bom začela uvajat na kahlico poleti,ko je manj oblečen,mu tud ne bom dajala plenice,mu bo že kapnilo,mislim na eneja.Pri maju pa je analna faza,takšna,da se skoz nekaj šlata po riti,in pusti,da se malo pokaka,da mu malo uide,potem,pa si da prstek v ritko,vem sliši se grozno,a je to čisto normalen razvoj fanta,odkrivanje samega sebe.Upam,da sem ti malo razložila,ni filozofijr,ker so si otroci tako različni med sabo. ja, ja...super si mi povedala. saj se mi je zdelo-za to analno fazo-da to tko zgleda. ne vem, mene so prijateljice strašile, da moraš pri fantkih fuuul pazit, da jim ne uničiš analne faze stem, ko jih siliš na kahlo. pogovarjale smo se pač o tem ,da so naše mame nas dale na kahle veliko prej-ker ni bilo pampersk. v bistvu so me napadle zato, ker sem povedala da je hči mela plenico le leto in pol in, da bi bla vesela tut, če ne bi tine v nedogled nosu dreka s sabo. pol sem pa rekla, da bo poleti samo v gatkah in mu jih bom preoblačla, pa na kahlico sem rekla, da ga bom dala-če mu bo pasalo-in so me začele mučit s tem, da ga bom uničla. imajo dve leti stare otroke in sploh še ne razmišlajo o odvajanju. No, men se pa to zdi čudno. vsak po svoje, kaj čmo.
|