|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
18.2.2009 22:29:32   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: polma

v zvezi z odvajanjem fantkov iz plenic...je res, da imajo probleme, če jih siliš?
in, kaka je ta analna faza od tvojega ...zdaj pa ne vem, katerega fantka...

Glede odvajanja od plenic,je čisto preprosto,ti bo sam povedal kdaj je pripravljen,maj je bil pripravljen pri dveh letih,mi je sam prinesel kahlico in rekel,da gre lulat,enej,ma ni šans,da ga dam na kahlico pa bo že dve leti in pol,ko je dovolj zrel,se bo odvadil,če ni se ne bo.Ne ga silit,samo vsake toliko časa,ga opominjaj,da bi lahko šel na kahlico,jaz ga bom začela uvajat na kahlico poleti,ko je manj oblečen,mu tud ne bom dajala plenice,mu bo že kapnilo,mislim na eneja.Pri maju pa je analna faza,takšna,da se skoz nekaj šlata po riti,in pusti,da se malo pokaka,da mu malo uide,potem,pa si da prstek v ritko,vem sliši se grozno,a je to čisto normalen razvoj fanta,odkrivanje samega sebe.Upam,da sem ti malo razložila,ni filozofijr,ker so si otroci tako različni med sabo.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 76
18.2.2009 22:29:50   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

nočko naya in rmrmuser posted image user posted image

na...zdaj si pa šla......
nočko, luncauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 77
18.2.2009 22:30:10   
lunca14
user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 78
18.2.2009 22:32:28   
lunca14

nočko naya in rmrmuser posted image rožca in polmauser posted image

na...zdaj si pa šla......
nočko, luncauser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 79
18.2.2009 22:32:29   
Anonimen
Lahko noč vem, ki greste spat.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
18.2.2009 22:32:41   
polma

v zvezi z odvajanjem fantkov iz plenic...je res, da imajo probleme, če jih siliš?

Glede odvajanja od plenic,je čisto preprosto,ti bo sam povedal kdaj je pripravljen,maj je bil pripravljen pri dveh letih,mi je sam prinesel kahlico in rekel,da gre lulat,enej,ma ni šans,da ga dam na kahlico pa bo že dve leti in pol,ko je dovolj zrel,se bo odvadil,če ni se ne bo.Ne ga silit,samo vsake toliko časa,ga opominjaj,da bi lahko šel na kahlico,jaz ga bom začela uvajat na kahlico poleti,ko je manj oblečen,mu tud ne bom dajala plenice,mu bo že kapnilo,mislim na eneja.Pri maju pa je analna faza,takšna,da se skoz nekaj šlata po riti,in pusti,da se malo pokaka,da mu malo uide,potem,pa si da prstek v ritko,vem sliši se grozno,a je to čisto normalen razvoj fanta,odkrivanje samega sebe.Upam,da sem ti malo razložila,ni filozofijr,ker so si otroci tako različni med sabo.

ja, ja...super si mi povedala. saj se mi je zdelo-za to analno fazo-da to tko zgleda.
ne vem, mene so prijateljice strašile, da moraš pri fantkih fuuul pazit, da jim ne uničiš analne faze stem, ko jih siliš na kahlo. pogovarjale smo se pač o tem ,da so naše mame nas dale na kahle veliko prej-ker ni bilo pampersk.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 81
18.2.2009 22:33:11   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

.......i tebi draga

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
18.2.2009 22:34:57   
polma

jaz bom pa spila eno pivo. bom lažje napisala kako hrano je naš zobatec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
18.2.2009 22:39:14   
polma

ja, ja...super si mi povedala. saj se mi je zdelo-za to analno fazo-da to tko zgleda.
ne vem, mene so prijateljice strašile, da moraš pri fantkih fuuul pazit, da jim ne uničiš analne faze stem, ko jih siliš na kahlo. pogovarjale smo se pač o tem ,da so naše mame nas dale na kahle veliko prej-ker ni bilo pampersk.

v bistvu so me napadle zato, ker sem povedala da je hči mela plenico le leto in pol in, da bi bla vesela tut, če ne bi tine v nedogled nosu dreka s sabo. pol sem pa rekla, da bo poleti samo v gatkah in mu jih bom preoblačla, pa na kahlico sem rekla, da ga bom dala-če mu bo pasalo-in so me začele mučit s tem, da ga bom uničla.user posted image imajo dve leti stare otroke in sploh še ne razmišlajo o odvajanju. No, men se pa to zdi čudno. vsak po svoje, kaj čmo.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 84
18.2.2009 22:42:00   
Anonimen

jaz bom pa spila eno pivo. bom lažje napisala kako hrano je naš zobatec.

Pa da slišimo toole.user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
18.2.2009 22:47:28   
Anonimen
Meri se je zdajle zbudila, popila 150ml in nazaj zaspala.Jutri ji bom nastimala vec.
Slovenka,tvoja se ogromno mleka popije nasprot nasi,samo sta tut vec kot 1m razlike.
RMRM,meri ima tudi zvecer mlecno kaso,samo,ker ne pije KM je to bolj na vodi+malo AM.Samo jaz sem ji do sedaj vedno dala se flasko pred spanjem,ker itak da je bila lacna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
18.2.2009 22:51:14   
Tina 28
Lunca...pestro tole z odvajanjem. Nejca je pa zmeraj zanmal kakšno oblike je bla basa...in pol je tulu....laketo sem naleduuser posted image user posted image . Ne boste verjele...še zdaj pogleda, katero obliko je pokakal in če je kaj zanimivga...me pokličeuser posted image .
Smo pa kahlico v bistvu spustil, ker je pri dveh in pol kar čez noč hotel biti brez plenice in hoditi na ta velk stranišče. Ker je mel pa majhno rito, se je pa z rokami držal za rob, da ni not čmoknu...sam tko je hotu, da bo velikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
18.2.2009 22:55:22   
Tina 28
jaz sem pa danes kupla poganjalčka...tistega v BC za 32 €. In se mi zdi kar en kup plastike...mojmu je ful všeč, jaz pa zadevi kar ne zaupam...ne zdi se mičist varno...bo kar pod mojim budnim očesom. Sicer se še ne bo poganjala ampak gre pa mal ritensko in se dviguje...pol je hotla pa ven k mamiciuser posted image .  Saj je luštna stvar...sam moti me pa, da je tko nizek zaradi opore in ker imamo pragove med vrati jo komaj čez dam...moram ritensko potegnit...sama ga bo mogla dvignit.user posted image

Kleo...tebe pa zadnje časa fajn dresira zvečer...upam, da bo boljš...pri nas je ta dva dni skupaj kar spala brez afnarij...jeeeejuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 88
18.2.2009 22:56:15   
Tina 28
no, kva je zdej tole...pridem in mam samogovore...še en kup obljubljenega čveka se mi je slišalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 89
18.2.2009 23:00:54   
Anonimen
kva kva?Tina daj napopaj kaksnega poganjavcka imas.
Same tudi jaz se ne pustim,ni sans,se lahko hitro zvrne.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
18.2.2009 23:02:35   
lunca14
No jaz sem bla pa kregana,ker sem bla tolk časa tle gor in nisem uredila enih papirjev in napisala ene prošnje za internet,sem rekla ,da bom jutri,pa me je napadel,ko,da sem pozabla davčno napoved oddat.............je blo spet v smislu,da se ne more name zanest,pa sem mu v jezi rekla,naj se pa loči od mene,pa bo.............njegov odgovor,no edino nekaj pametnega od tebe............tako je to,če se decu ne posvečaš............no pa sem zdejle papirje uredila in napisala,zdej se pa spet ene par dni ne bova menila,al bova šla pa res narazen,bog si ga vedi,kaj bo,kakor koli,otrok ne dobi.SO moji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 91
18.2.2009 23:02:52   
Tina 28
aneda se lohk...e tko steguje, da mi je sumljiv...sam v reklamah zgleda ful stabilno...notri je pa opozorilo, da se to lahko zgodiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
18.2.2009 23:03:23   
Anonimen
Tina,poganjavcek je nad 9m,tako da se se nima kaj poganjat,jaz mislim.Midve imava spodaj zascito,tako da ni na kolesih,ona se zaenkrat samo malo gunca na njem,in tiste tipke spredaj pritiska...zraven pa en kup vriska in piska.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
18.2.2009 23:04:09   
lunca14
tina.............sej maj se je že čist odvadil od plenic,od drugega leta in pol je suh,podnevi in ponoči,samo sedaj ga malo biksa,tud govori,včasih kot dojenček.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 94
18.2.2009 23:06:20   
Anonimen

No jaz sem bla pa kregana,ker sem bla tolk časa tle gor in nisem uredila enih papirjev in napisala ene prošnje za internet,sem rekla ,da bom jutri,pa me je napadel,ko,da sem pozabla davčno napoved oddat.............je blo spet v smislu,da se ne more name zanest,pa sem mu v jezi rekla,naj se pa loči od mene,pa bo.............njegov odgovor,no edino nekaj pametnega od tebe............tako je to,če se decu ne posvečaš............no pa sem zdejle papirje uredila in napisala,zdej se pa spet ene par dni ne bova menila,al bova šla pa res narazen,bog si ga vedi,kaj bo,kakor koli,otrok ne dobi.SO moji.

ojoj Lunca.
Jaz imam trenutno prav tko en glup vecer,pa tko  sproscujoce se je zacel...tisti smeski so me res v dobro voljo spravli.

Kaj se bo locil,kera ga bo le hotla...hec no,da ne bos zalostna.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
18.2.2009 23:06:29   
Tina 28
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188780

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 96
18.2.2009 23:08:51   
Tina 28
Lunca...en čas nazaj si me tolažla, kako je z desci...zdaj ti dajem kontro...saj vse razumeš ane...Moški so z marsa...ženske pa z venere

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 97
18.2.2009 23:10:37   
Tina 28
pr nam je ta gugalnik kar neki...sploh ne guga velik...bomo vidli. Glede na to, da smo pozno prišli, je bla mal ravnodušna in je ful opazovala. potem, ji je blo kar zanimiv, samo je bla preveč utrujena, da bi se ji dal...bomo vidli jutriuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 98
18.2.2009 23:12:39   
lunca14
Mah sej vem,vse skup je en drek,po domače povedano,ampak to je moški ego,vidi samo tisto,kar on naredi,jaz pa................se praskam po riti...........aja pa še na kafe sem šla danes k frendici po treh mesecih,ampak,še to ne sama,sta bla z mano enej in lun,maj pa je imel prijatelja na obisku in sta se igrala,tako,da on ni mel obveznosti z njimi.Ampak,jaz sem bla na kavi,švašta,kaj mu gre v nos,mislim,včasih je res otrok.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 99
18.2.2009 23:13:34   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Lunca...en čas nazaj si me tolažla, kako je z desci...zdaj ti dajem kontro...saj vse razumeš ane...Moški so z marsa...ženske pa z venere

............in kako sta vidva rešila nesporazum..................evo ponovno sirena

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Tretji otrok, da ali ne?
endrina

Ali bi se poleg dveh otrok odločili še za tretjega?

da (72%)

ne (28%)

Število vseh glasov: 289

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!