|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
25.2.2009 12:36:50   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Lunca,razturasuser posted image ...meni net tako pocasi delauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ,hvala,hvala,mi pa mamo od danes še malo hitrejšegauser posted image tako,da kar leti,no nisem pa še sprobala,kok leti,če kaj dol dajem.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
25.2.2009 12:37:49   
lunca14
...no naya,kje si,danes bo pa moj danuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
25.2.2009 12:50:23   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
25.2.2009 14:09:53   
lunca14
lonapo javi se kaj,kako ste? ................no pa je ni večuser posted image

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 25.2.2009 14:18:53 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
25.2.2009 14:23:39   
lonapo
oj, sem vas ravnokar uspela prebratuser posted image

Kako smo: pikastouser posted image user posted image , morm rečt da Nejc zelo uredu prenaša norice, sicer jih ma vsako uro več, srbi ga niti ne tako-mam pa hladilni gel da ga namažem ko je kriza in HB prime. Žiga jih še nima, je rekla zdravnica naj jih pričakujem čez cca 14 dni.Jupi! Zoprno je samo to ker smo cel dan not, zunaj pa tak lep sonček.

Razvoj otroka: vsi so različni, Žiga tud še ne stoji ob opori, dvigne se na kolena potem pa z rito miga zraven, čez par minut se pa zvrne. Sedi sicer lepo, potem se pa po tleh preganja za svojimi igračami ampak itak vedno pristane na trebuhu, ker se še ne zna ujet na rokice. Nejc je bil pa šele 10 mescev star ko je prvič vstal ob opori, shodil je pri 13,5. Ko je imel pa 2,5 leti je pa prvič prišel sam na Šmarno goro. Tko da ni nobenega merila, eni prej drugi kasnej.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
25.2.2009 14:26:06   
lonapo
Lunca, hvala za skrbuser posted image user posted image user posted image

Kako je z Lunom, a ma še vročino?

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
25.2.2009 14:53:44   
aleksandra silvija
Dan!

Sara--vse naj naj za 8 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca-- HB, da Lun nima več vročine!

Lonapo---da bi bile rdeče pikice čim manj motečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Si skoraj predstavlam, kako fino ti bo delo letošnje morje!

Mi smo zjutraj šli malo po nakupih, nato preživeli skoraj ves čas zunaj.   Malo sončka, malo oblakov in vetra, vsaj megle ni danes.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
25.2.2009 15:22:00   
Anonimen
Lara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse najboljše za mini rd

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
25.2.2009 15:30:18   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Lunca, hvala za skrbuser posted image user posted image user posted image

Kako je z Lunom, a ma še vročino?

Ne nič več,jo je mel samo pol dneva,včeraj popoldan,danes je ko rožca in lepo pančka,na svežem zraku-jeeeejjj................tud teb hvala za skrb in fino,da vam gre tako dobro z noricamiuser posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
25.2.2009 15:32:17   
lunca14
aleksandra + naya..........za lepši danuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
25.2.2009 17:00:23   
slovenka
Ojla, pupe.

Pišem samo zato, da nas vrže malo višje na seznamu tem user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo fajn, mala spi, ati bo vsak čas doma. Spi zadnje čase dobro, samo zelo pozno gre spat, ker se ji je malo zamaknilo vse skupaj, pa je morala iti še ob 6h malo dremat popoldne, potem pa ni bila zaspana do pol 11h. Samo ima potem ponoči eno hranjenje, sicer pa lepo spi, tudi tam preko 9h. Ampak danes bolj normalno spi, tako da mislim da bo nocoj šla spat kje ob osmih. Kaj vem, mogoče pa res noče bratca, pa bo ahtala atija in mamico in ne bo šla spat user posted image user posted image user posted image

V kleti še kar delamo, pleskanje je končano, jutri samo še okrog obokov namažeta eno tako peskano zadevo, pa je. Sem že zavese pripravla, da jih zdaj z mojim gor dava, potem bomo pa kabinet selili dol, pa jedilnico v sedanji kabinet, potem bo pa lahko Sofija laufala po dnevni - ker sedaj so ji stoli najbolj zanimivi, tam se pa takoj kaj udari in pol je user posted image user posted image user posted image Si je bogica, po drugi strani pa je tako fajn, ko jo potem jaz tolažim, ko joka, pa potem neha user posted image

In kaj kuhate danes? Mate post? A veste,da pust in post imata tako podobno ime, ker oboje označuje 'pusti meso'? Včeraj slišala po radiu. user posted image JAz sem naredila lignje in krompir v eni fajni omakici... Sedaj pa še moj prinese one mini paradižnike, pa juha in vino in bo. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
25.2.2009 17:41:05   
Anonimen
Slovenka,sem te prebrala,ko si pisala o gh za dojencke.Lahko samo recem,BRAVO....se ti sploh ne vidi,da je Sofija tvoj prvi otrok.Da slucajno pred nami se ene dveh ne skrivasuser posted image user posted image .

Meri je sla tudi pred pol urce spat,je bla zaspana,sicer je pozn ura,pa kaj naj.Ce ne gre je potem taka bogica,kar nekaj tecnari in nic  ji ni prav.
Tali ima na obisku prijateljico,s katero piseta knjigouser posted image user posted image ,in razgrajata.
Jaz sem pa tolk zaspana,da komaj oci narazen drzim.Sem hotla ravn tko mal z Meri zakinkat,samo bo budnica huda...tko da sem sla rajs na rr.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1062
25.2.2009 18:10:41   
slovenka

Slovenka,sem te prebrala,ko si pisala o gh za dojencke.Lahko samo recem,BRAVO....se ti sploh ne vidi,da je Sofija tvoj prvi otrok.Da slucajno pred nami se ene dveh ne skrivasuser posted image user posted image .

Ja, imam še dva izvenzakonska user posted image user posted image user posted image

Joj, naša pa še kar spi - res ne bomo več mogli trenirati za bratca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
25.2.2009 18:50:44   
lonapo
ooo post je danes, čist pozabilauser posted image . A zato nejc ni hotu govedine jestuser posted image .

Mi tud zdej spimo uredu, včeraj od 21-7.30, pa danes še tri ure čez dan, upam da bomo vsaj ponoč spal. Vsem trem se že mal trga, ker smo noter, pa še cel teden mormo zdržat.user posted image user posted image  Kakšne ideje kaj naj počnemo, meni jih zmanjkuje počasi. Se počutm, kot da bi imela house arestuser posted image user posted image user posted image , ne ne sej je luštn k smo vsi skupaj, samo prostor bi se lahko mal zamenjal.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
25.2.2009 19:03:57   
slovenka
Lonapo, potem se pa loti pleskanja user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
25.2.2009 19:11:25   
Taanikaa
dober večer čvekice..me vzamete zraven?user posted image
vas še nisem prebrala,ker se kr potepamo in nisem bila na rr še nič,se vam pa morem malo pohvalit kaj je moj pikec danes naredil pri babici...je ajal in ko sem ga prijela za rokice da ga povlečem (no napol povlečem,ker se po večini sam prime in potegne v sedeči položaj) in ga narahlo potegnem da se bo čičal in kaj žan naredi-hop na nogeuser posted image ..sploh nisem bila pripravljena na to...in ga gledam,on gleda mene in se smeji in nekaj sekundic se je celo obdržal,pa večkrat je pol to delal...mislim sem tolk vesela,kr to je bila ena taka sprememba,da se mi mali kr vstane..jst sem kr šokirana no..tko da je zgleda upanje tud za nasuser posted image
Lara vse naj na za 8.mesecevuser posted image

< Sporočilo je popravil christy -- 25.2.2009 19:16:10 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
25.2.2009 19:17:49   
lonapo
Slovenkauser posted image user posted image , ja sej če bi imela kej barve doma vprašanje kaj bi me pičl.user posted image  No mam pa okna za pomit (jutri), pa zavese za oprat (tud jutri), pa v kuhnji bi blo treba tud mal omare pobrisat.user posted image  No sej dela je dost, sam volje ni ta prave.

Me je zdajle moj oče razveselil, da pride jutri na obisk in bova šla lahko z Žigom na en daljši sprehod, pa v trgovino.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
25.2.2009 20:13:03   
slovenka
Christy, ja, tako se to začne. Naša se je najprej postavljala na noge med kopanjem, potem je pa že splezala na mene, če sem sedela na tleh itd.

Lonapo - no, saj če boš okna pomila in zavese oprala, pa bo že kot sprememba lokacije user posted image user posted image user posted image Vsaj pri nas bi bil tak učinek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem danes umivala okna v kleti, pa sem razmišljala, da bi bilo res nujno tudi zgoraj okna pomit. Ampak to je tako user posted image delo. user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
25.2.2009 20:23:22   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Christy, ja, tako se to začne. Naša se je najprej postavljala na noge med kopanjem, potem je pa že splezala na mene, če sem sedela na tleh itd.

sem tko veselauser posted image ..vrjetn bo jutri itak pozabil žeuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
25.2.2009 20:49:10   
Taanikaa
halooo kje ste??? a zdej se me pa že tuki izogibateuser posted image  (hec,hec)
a mi lahko prosim poveste kaj točno rabim če grem plavat s tamalim?

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
25.2.2009 20:49:33   
Anonimen

Se podpišem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1071
25.2.2009 21:07:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: christy

halooo kje ste??? a zdej se me pa že tuki izogibateuser posted image  (hec,hec)
a mi lahko prosim poveste kaj točno rabim če grem plavat s tamalim?

Fajne brisače, fredov obroč in dobro voljo. user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1072
25.2.2009 21:08:47   
Anonimen
Pa plavalne pleničke za user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1073
25.2.2009 21:38:29   
Taanikaa
jaja didli se mi je zdelo da nekaj manjka heheuser posted image ..pa hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil christy -- 25.2.2009 21:46:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
25.2.2009 21:46:38   
slovenka
Joj, mi ko gremo v toplice, smo ko pravi cigani. Vlečemo zadev... Še hrano je treba imeti za malo, pa košaro, da zaspi v njej - nama je lažje tako kot da bi spala kar na ležalniku... Na ful stvari je treba misliti - ampak smo vsakič, ko gremo, hitreje spakirani user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?