slovenka
|
Ojla, pupe. Pišem samo zato, da nas vrže malo višje na seznamu tem Mi smo fajn, mala spi, ati bo vsak čas doma. Spi zadnje čase dobro, samo zelo pozno gre spat, ker se ji je malo zamaknilo vse skupaj, pa je morala iti še ob 6h malo dremat popoldne, potem pa ni bila zaspana do pol 11h. Samo ima potem ponoči eno hranjenje, sicer pa lepo spi, tudi tam preko 9h. Ampak danes bolj normalno spi, tako da mislim da bo nocoj šla spat kje ob osmih. Kaj vem, mogoče pa res noče bratca, pa bo ahtala atija in mamico in ne bo šla spat V kleti še kar delamo, pleskanje je končano, jutri samo še okrog obokov namažeta eno tako peskano zadevo, pa je. Sem že zavese pripravla, da jih zdaj z mojim gor dava, potem bomo pa kabinet selili dol, pa jedilnico v sedanji kabinet, potem bo pa lahko Sofija laufala po dnevni - ker sedaj so ji stoli najbolj zanimivi, tam se pa takoj kaj udari in pol je Si je bogica, po drugi strani pa je tako fajn, ko jo potem jaz tolažim, ko joka, pa potem neha In kaj kuhate danes? Mate post? A veste,da pust in post imata tako podobno ime, ker oboje označuje 'pusti meso'? Včeraj slišala po radiu. JAz sem naredila lignje in krompir v eni fajni omakici... Sedaj pa še moj prinese one mini paradižnike, pa juha in vino in bo.