Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 20:31:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy in še.. ..tole je pa resno ,lustkan Zani bjondek ,in bravo za zobka in obracanje. pa ojla beybe
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 20:33:22
|
|
|
|
slovenka
|
ojla Kleo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 20:39:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka O, Izabelo je tudi začelo zanimat vse okoli Naša sedaj tako vse natika, da imam občutek, kot da si je prejšnje mesece, ko ni mogla nikamor, vse nagledala, sedaj pa mora sprobat Joj, glede ploščic v kopalnici sem pa jaz nekaj šarala - tako da čist enake verjetno niso - imam dvoje vrst, ker sem hotela po tleh rjave, pa jih v tem programu ni. Ono oranžno-bež kombinacija pa čist možno. Zdaj pa je taka dark varianta - za zgornjo kopalnico, ki jo bomo letos rihtali, pa sem rekla, da bo čist bela, pa potem samo dodatki barvni - bo za otroke kopalnica. Joj, spet jaz in moje barve ^ meni je tko zlo vsec oranzna..Sofija,prava faca si . Samsa,hvala,ker si me spomnila,da ima Meri jutri 9m
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 20:41:27
|
|
|
|
slovenka
|
Kaj zdaj Kleo, nisi nič huda, ko sem te takoj prepoznala (gor pri 'ojla beybe')?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 20:44:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Nekaj me zanima: na koliko časa perete posteljnino za ? Dej no,kaj to sprasujes...seveda da najmanj 2x na teden .No,jaz jo tam nekje na 14dni ali 10,saj sploh ne vem,ampak res ne velikokrat.Saj se mi zdi,da ima tako cisto,da veckrat res ni treba.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 20:46:20
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Nekaj me zanima: na koliko časa perete posteljnino za ? Dej no,kaj to sprasujes...seveda da najmanj 2x na teden .No,jaz jo tam nekje na 14dni ali 10,saj sploh ne vem,ampak res ne velikokrat.Saj se mi zdi,da ima tako cisto,da veckrat res ni treba. Jaz jo tudi perem po potrebi, nimam alarma v telefonu za to - ker ji dajem flaško ponoči v kinderpet, pa včasih sem ji Calpol dala v postlci - pa če sem vidla, da se je kaj polilo, potem sem bolj pogosto - sploh rjuho zamenjala - ostalo pa tako tako... To obrobo bolj redko...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 20:47:00
|
|
|
|
slovenka
|
Babike, moram it - moj je že doma - ni bilo nikogar na nogomet - ker so sedaj vsi dedci v kurentih
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 20:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kaj zdaj Kleo, nisi nič huda, ko sem te takoj prepoznala (gor pri 'ojla beybe')? ,saj res,si me nasmejala,ker ne das tvoje maskorce gor,da je ne prepoznamo . Pa Slovenka,sem vceraj mal po imenih kolovratla...sem vidla,da tam tut romane pises ,in sem se tolk narezala,mas vcasih take stose .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 20:52:11
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, imena mene zanimajo. To misliš glede strica Maksa, ki se je na preši obesil, ne? Pa še res je bilo.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 20:52:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka,zgoraj so napacni smeski,tele sem hotla ,pa se za to k si mene prepoznala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 20:54:38
|
|
|
|
slovenka
|
No, evo Kleo - za tebe. Pa da ne boš kje jutri na karnevalu v Markovcih s prstom kazala in se drla 'Sofija, Sofija' Samo to je s probe - ji moramo še brkice narisat, če bo pustla
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 20:55:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Ste lepi na slikcah Kaj novega? Alea, pri nas je zelo zelo podobno. Če tamalo ne šmirglam, naredi boga in pol od sebe. kakor jo začnem gledat in vzpodbujat z novimi gibi, koneeec, takoj pade sirena.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 20:56:43
|
|
|
|
Anonimen
|
christy, naša bo tud čebelica.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 20:56:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, imena mene zanimajo. To misliš glede strica Maksa, ki se je na preši obesil, ne? Pa še res je bilo. Kako si vedla,tale me je najbolj u srce...se je obesil ,mislim halooo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 20:57:45
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,zgoraj so napacni smeski,tele sem hotla ,pa se za to k si mene prepoznala JAz sem se pa sedaj tako na Mozzillo navadila, da mi je iz roke Explorer, tako da mislim, da bom še kar na navadnih smeškotih.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 20:58:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka No, evo Kleo - za tebe. Pa da ne boš kje jutri na karnevalu v Markovcih s prstom kazala in se drla 'Sofija, Sofija' Samo to je s probe - ji moramo še brkice narisat, če bo pustla Ooooooooooooooooooo kolk je posrecena .......hej foooolk,lejte jo,to je Soooffiiiiiijjjaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 21:00:40
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, imena mene zanimajo. To misliš glede strica Maksa, ki se je na preši obesil, ne? Pa še res je bilo. Kako si vedla,tale me je najbolj u srce...se je obesil ,mislim halooo Ma, zato, ker drugega tako nisem kaj posebej smešnega napisala Samo je bilo res tako. Ko sem bila še mala. Pa se mi je ime Maks zdelo takoooooo , sem zmeraj na njega pomislila - dokler nisem prišla delat na sodišče in je bil en kjut sodelavec Maks, pa zmeraj je bil tako zrihtan. No, saj še je. Zdaj hodi z mojo najboljšo prijateljico
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 21:01:23
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka No, evo Kleo - za tebe. Pa da ne boš kje jutri na karnevalu v Markovcih s prstom kazala in se drla 'Sofija, Sofija' Samo to je s probe - ji moramo še brkice narisat, če bo pustla Ooooooooooooooooooo kolk je posrecena .......hej foooolk,lejte jo,to je Soooffiiiiiijjjaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! IZDAJALKA!!!!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 21:05:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, imena mene zanimajo. To misliš glede strica Maksa, ki se je na preši obesil, ne? Pa še res je bilo. Kako si vedla,tale me je najbolj u srce...se je obesil ,mislim halooo Ma, zato, ker drugega tako nisem kaj posebej smešnega napisala Samo je bilo res tako. Ko sem bila še mala. Pa se mi je ime Maks zdelo takoooooo , sem zmeraj na njega pomislila - dokler nisem prišla delat na sodišče in je bil en kjut sodelavec Maks, pa zmeraj je bil tako zrihtan. No, saj še je. Zdaj hodi z mojo najboljšo prijateljico Tole ze,pa tudi drugo,je blo se en kup tega Sem se hotla mal utaknit,samo se nisem,ker je bila res ze zlo zlo pozna ura,pa sem na junijkah ze zdavnaj napisala da grem spat ...bom drugic,pazi kaj pises . Kaj zdaj a nisi napisala,da je tvoj domov pritekel...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 21:09:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej še v debato ne morem vskočit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 21:10:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sej še v debato ne morem vskočit Ti kar...pa bravo Sara za mama in ata
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 21:13:15
|
|
|
|
slovenka
|
Didli, meni zadnje čase tudi solze silijo na oči, ko gledam malo, kaj vse počne. Me čez cel dan pri srcu tišči, kako hitro se spreminja. Nisem bila pripravljena na to. Kleo, ja sem rekla, da grem, samo še dragi večerja, pa še nisem hotla ugasnit računalnika Saj zdaj pa bom.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 21:17:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam pa resne težave u očmi.Danes sem šla po kapljice, ki bodo itak blažen žegen.Bom mogla kar do optika. Ne vem zakaj tako radi zdravniki pacajo do zadnjega z vsemi mogočimi žavbami. Pa še sebe ne razumem, da se za druge znam postavit, zase pa ne. Za Saro napotnico do alergologa sem takoj izsilila, zase za optika pa kar tiho bla. ma, sej bo bolš, če ne prej, ko bom oslepela. hechec
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 21:17:57
|
|
|
|
Anonimen
|
No no,ne bit taksne cmere ,saj sem jaz ista. Jaz sem pa danes Meri kupila,pazite to... -oblekico,ceveljcke in sopek za v lase,za Barbi -oblekco za Baby borna -en tak Barby komplet,kuza,zofa,tegelc z rozo.. -omarico z delavnimi pripomocki;zaga,kladu...vse leseno ....no,to
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 21:19:55
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?