Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 12:40:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny dobra rekreacija a hujšaš? ja,tkole
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 13:15:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny dobra rekreacija a hujšaš? ja,tkole
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 14:30:25
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny dobra rekreacija a hujšaš? ja,tkole Ha,ha,ha................si mi polepšala dan s tole slikco ,huda je.............jaz sem od zobarja,mam še dva lepa zobka,čez en mesec pa še dva in imam potem mir spet za par let,če ne 10 let.Spali smo danes spet katastrofalno-ničččččččč,je jokal,pa sem ga guncala,malo tako,pa spet drugače,pa ni šlo in ni šlo...........očitno ga res zobki matrajo,ja naya sem jaz včeraj malo zabluzila s številčenjem zobkov ,mu gredo ven zg.enke in dvojke,sp.enke pa ima.Ja,ja,jaz sem bolj blond,pa saj mi je opravičeno,ko že en teden nič ne spim.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 14:44:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan,pridne čveke, Mi smo danes vstali ob 6-ih, pa sem jo dala med nama spat in je rekla mama, ata...amam.Sem kar solzo dobila. Pa je frajla pojedla in zaspala do 9-ih. Dopoldan spet nič spanja,po kosilu pa v stolčku zaspala. Sem pa mal slabe volje, ker od tete mož umira na intenzivnem oddelku. Iz nedolžnega padca in zloma kolka, je po 3 dneh v bolnici od danes naprej v umetni komi...čakamo najhujše informacije.Možakar pa star 53 let kar ne dojemam tega. Elektriko mate, smeškote tudi, na sprehodih ste bile, ene so pa porodniško zaslužile z delom.Lepo Mi nismo šli nič ven, no sam za 20 minut.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 15:03:03
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Dan,pridne čveke, Mi smo danes vstali ob 6-ih, pa sem jo dala med nama spat in je rekla mama, ata...amam.Sem kar solzo dobila. Pa je frajla pojedla in zaspala do 9-ih. Dopoldan spet nič spanja,po kosilu pa v stolčku zaspala. Sem pa mal slabe volje, ker od tete mož umira na intenzivnem oddelku. Iz nedolžnega padca in zloma kolka, je po 3 dneh v bolnici od danes naprej v umetni komi...čakamo najhujše informacije.Možakar pa star 53 let kar ne dojemam tega. Elektriko mate, smeškote tudi, na sprehodih ste bile, ene so pa porodniško zaslužile z delom.Lepo Mi nismo šli nič ven, no sam za 20 minut. Oj Didlinaa Kako se lepo sliši, ko začnejo amamam, tatat, tejtej.... Tudi meni je full lepo slišat to. Bravo Sara Glede moža od tete: te čisto razumem, smo bili še kak teden nazaj na istem ( oče od mojega ) in se je HB razpletlo tako, da je danes prišel domov na vikend. Lahko ti nudim samo . Mogoče se mu bo pa enako razpletlo.... . ... upam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 15:10:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Žal preveč slabo kaže če se bo sam zlizal bo vredu, drugače tam pomagat nimajo kaj, ker kri je preslaba, na operacijo ne sme zaradi tega, ...en kup težav. Nobenemu ni nič pojamral, da bi bilo prej karkoli narobe. Osteoporoza zelo zelo huda, dedovana. vseeno hvala za objem. Zdej mam pa sireno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 15:26:57
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: christy dan..o čmrljike kak ste hitre vas niti slučajno ne dohajam,pa ne bom brala za nazaj..samo pozdravim vas na hitrco,preden odfrčimo spet ven..je treba tele dneve izkoristit...se vam kasneje pridružim..papa O Tanc,evo zate.. oooooooooooooooooooooooo Mmmmmmmeeerrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiii ..lubika mala ,res je cart!!!! Pa da ne pozabim Lukasa,vauuuuu kako smo že veliki jst sem pa važna-dobili smo tretji zobek---končno,zgoraj smo dobili dvojkico,pa še zraven bo kmalu ve prišla še ena dvojkica jeeeeeej..kak sem važna...pa da vam povem,na kavču se mi je frajer mali veselo obračal iz trebuha na hrbet-na tleh na puzlih,ni šanc,postavlja se pa ne na vse štiri,on bi samo sedel ..matr sem vesela danes juuupiiiii
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 15:29:36
|
|
|
|
Taanikaa
|
ooo didli mi je žal za strica
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 15:31:46
|
|
|
|
Taanikaa
|
da vidimo
< Sporočilo je popravil christy -- 20.2.2009 15:33:47 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 15:32:45
|
|
|
|
Taanikaa
|
evo mojo čebelico
< Sporočilo je popravil christy -- 20.2.2009 15:33:00 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 15:35:36
|
|
|
|
Taanikaa
|
in še..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 15:37:36
|
|
|
|
Taanikaa
|
evo nekaj slikic da vidite mojega sončka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 15:39:15
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 lubica mala - jutri že 9-mesečnica Kleo s takšnim načinom hujšanja bi se pa še jaz spopadla uvauuuuuuuuuuuuu kaki lepotec... Lari bo padla...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 15:43:48
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 jaz sem od zobarja,mam še dva lepa zobka,čez en mesec pa še dva in imam potem mir spet za par let,če ne 10 let.Spali smo danes spet katastrofalno-ničččččččč,je jokal,pa sem ga guncala,malo tako,pa spet drugače,pa ni šlo in ni šlo...........očitno ga res zobki matrajo,ja naya sem jaz včeraj malo zabluzila s številčenjem zobkov ,mu gredo ven zg.enke in dvojke,sp.enke pa ima.Ja,ja,jaz sem bolj blond,pa saj mi je opravičeno,ko že en teden nič ne spim. za zobarja in za spanje ( če ne prej, ko bo šel v šolo - s tem sem se jaz pri Lari tolažila )
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 15:51:37
|
|
|
|
Samsa
|
Nekaj me zanima: na koliko časa perete posteljnino za ?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 16:06:17
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Nekaj me zanima: na koliko časa perete posteljnino za ? A,JE treba tud to prat zakaj mi tega ni nihče povedal
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 16:10:07
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy ooo didli mi je žal za strica ..............
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 16:11:06
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 lubica mala - jutri že 9-mesečnica Kleo s takšnim načinom hujšanja bi se pa še jaz spopadla uvauuuuuuuuuuuuu kaki lepotec... Lari bo padla... ..........SE lahko podpišem,res sta oba cukerčka na kvadrat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 16:11:32
|
|
|
|
slovenka
|
U, lepi ste malički Jaz mam tudi že slikice male s probe za dalmatinčka, samo še ne smem objaviti, da je ne spoznate, če se vidimo Danes prav posebej natika po stanovanju, mi je od sesalca kabel ven spulila, pa ni tako enostavno. No, saj en čas se je trudila. Meri, 9 mesecev? Je pa naša res od zadaj. Samo zdaj pa bodo res počasi porodniške konec. To kar vidim, ko mala stoji ob sedežni. Jaz sem pa mislila, da ko bo sestrica julija rodila, da bosta moja in njen-a isto videt
< Sporočilo je popravil slovenka -- 20.2.2009 16:15:02 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 18:10:04
|
|
|
|
lonapo
|
ste čist not padle Mi smo boljš,vročine ni več, smrka še pa kašlja k konj. Sm pa že od sobote skoz noter in se mi že meša, tko da bom šla jutr kr na pustovanje, sicer še ne vem kaj bom, bom pa ta velzga sabo vzela, oči nej ma pa tamalga. Joj, kolk ste vsi luštkani na slikcah
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 18:39:14
|
|
|
|
beyba
|
joj kaki sončki ...prej sem 20 strani nazaj pregledala da bi našla kako slikico pa nič...danes ste ble pa radodarne
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 19:58:28
|
|
|
|
Samsa
|
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 20:05:43
|
|
|
|
slovenka
|
Dober večer Mi smo pa prej tako noreli v spalnici, malo sem slekla za kopanje, pa je začela take salte delat po postelji in potem se je še moj metal in se je režala za crknit, pa je hotla stran od njega pobegnit, pa spet gor na njega... Popoldne pa je samo pol urice spala, tako da sva jo šla že ob 19h kopat. Po 15 minutah pa pozvonijo kurenti. Enih 15 jih je bilo, moj je laufal ven, jaz pa malo v brisačo in sva jih gledale čez okno. Saj tako ni vedla, za kaj gre po mojem. Prej so bile tri male maškare, pa sva šle obe do vrat in se tudi ni nič bala. Tako da jutri bo za karneval. Sedaj pa že spi, ati pa na nogometu... No, potem pa dajmo malo slikice lepit:
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 20:15:35
|
|
|
|
alea01
|
ojla mamičke Kaj bo dobrega? Mi smo kul, celo plazit smo se začeli. če jo gledamo se vrti v krogu od enega do drugega...če pa jo ignoriramo pa plazi...Čudo od otroka slovenka- mislim, da imamo iste ploščice v kopalnici . Luštkane slikice
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 20:28:48
|
|
|
|
slovenka
|
O, Izabelo je tudi začelo zanimat vse okoli Naša sedaj tako vse natika, da imam občutek, kot da si je prejšnje mesece, ko ni mogla nikamor, vse nagledala, sedaj pa mora sprobat Joj, glede ploščic v kopalnici sem pa jaz nekaj šarala - tako da čist enake verjetno niso - imam dvoje vrst, ker sem hotela po tleh rjave, pa jih v tem programu ni. Ono oranžno-bež kombinacija pa čist možno. Zdaj pa je taka dark varianta - za zgornjo kopalnico, ki jo bomo letos rihtali, pa sem rekla, da bo čist bela, pa potem samo dodatki barvni - bo za otroke kopalnica. Joj, spet jaz in moje barve
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?